Prekrasna Zenska Stvorenja
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Prekrasna Zenska Stvorenja
Moxy wrote:Općenito pitam
Ako znaš odgovori
jako dobar i motivirajuc..
Guest- Guest
Koja si ti prasica...Moxy wrote:Ne sjećam se avatara, moga bi nas podsjetit
:D
Never get high on your own supply!
:p
Guest- Guest
Stvarno se ne sjećam
Ako staviš ti, stavim i ja svoje nešto zadovoljavajuce
A da sam prasica, jesam, i have my own juice even!
Ako staviš ti, stavim i ja svoje nešto zadovoljavajuce
A da sam prasica, jesam, i have my own juice even!
Guest- Guest
Naravno, kad sam ja s lagala
Al ne snosim odgovornost za srčane napade osoba iznad 40
Al ne snosim odgovornost za srčane napade osoba iznad 40
Guest- Guest
Venerica me pokusala uvjeriti da mi moraju forumasi nes znaciti(ne znam jel to osobno mislila),ali nakon sto nije vise imala nish za uporabu,dovukla je svoj alter ego..Mr.Hydea..kako prigodno u pravom trenutku
Guest- Guest
lajkam hladan tush..vruca krv jel...no da kad me netko u nesh svoje ne moze uvjeriti pa pokaze pravo lice,eeeeee,tu nema iskrenosti i ljubavi,samo zelja za pokoravanjem..i sticanjem trofeja..Moxy wrote:E pa sveče, jebo hladan tuš
Guest- Guest
Legendovich wrote:Venerica me pokusala uvjeriti da mi moraju forumasi nes znaciti(ne znam jel to osobno mislila),ali nakon sto nije vise imala nish za uporabu,dovukla je svoj alter ego..Mr.Hydea..kako prigodno u pravom trenutku
RA? Ti li si?
Ajde dokaži da nisi RA... ...
Guest- Guest
sto ja imam nekom nesh dokazivati??..tebe je neki drugi lik,na tvoju spiku i stil pitao,jesi li ti RA?..venus wrote:Legendovich wrote:Venerica me pokusala uvjeriti da mi moraju forumasi nes znaciti(ne znam jel to osobno mislila),ali nakon sto nije vise imala nish za uporabu,dovukla je svoj alter ego..Mr.Hydea..kako prigodno u pravom trenutku
RA? Ti li si?
Ajde dokaži da nisi RA... ...
netom,poslije sam ja spomenuo Ra odjedared se pojavljuje Ra,koje nije bilo zilijun dana vodje..a ja sam je samo spomenuo-nisam komentirao..
Uza to,lijepo si pisala i komentirala,sve dok ti nisam izbio sve "argumente" iz ruku,potom usutala,a pojavila se..Ra..
gle, ne mozes tvrditi i nametati svoje vidjenje nekom,a ako se ne slaze,ili kaze sasvim onako kako ti ne pase,da preokrenes sve naopacke i odjedared,ti cista i nevina,a losu stranu odradjuje bad coop..preprovidno i preprozirno..
Guest- Guest
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja