ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again - Page 2 Empty Re: Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again

Post by danni1 31/5/2020, 22:47

Legendovich wrote:
danni1 wrote:
Legendovich wrote:Kakogod,pobjeglo se sa teme...

Poanta jest da je Svabija odhebala Trumpa
Naravno da nije niti će.

Više švabama treba amer nego obratno.
po kojoj logici?Po toj da su Jemeri pokuzsali ujebati cijelu europsku ekonomiju,kao lupajuci Rusiji sankcije..TO je kostalo europu puno novaca..
samo zato,jer je prijetilo da eu ekonomija preuzme primat u puno podrucja od Jemerike..

sat ti lani,zasto svabija treba ameriku..
Više švabe izvoze u ameriku nego ameri u švabiju.

Amerika je švabsko najveće tržište.

danni1

2014-04-16

Back to top Go down

Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again - Page 2 Empty Re: Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again

Post by Leviathan2 31/5/2020, 22:50

AssadNaPodmornici wrote:
Legendovich wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...
ima debelih naslaga ojrova,pa da se malo vrne gradjanima,vjeruj mi oni ce to znati cijeniti,i opet raditi i ojacati drzavu..
ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima.  možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,    
zanimljivo mi je to zeleno
rusi jako pozdravljaju odluku njemacke da se odrekne uglja i nuklearki
kazu da su se spremni zrtvovat i napravit sjeverni potok 3 samo da svabe zagadjuju manje :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 31/5/2020, 22:53

Bitno je samo da bili Njemac što manje rađa, i da mu se sav sustav temelji na trpačini. 
I ja zadovolan.
A kaj je političarima pojam "strong again", boli nekog k. Bitni su rezultati, ka u Rusiji i Kini, npr.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 31/5/2020, 22:56

AlfaOmega wrote:Bitno je samo da bili Njemac što manje rađa, i da mu se sav sustav temelji na trpačini. 
I ja zadovolan.
A kaj je političarima pojam "strong again", boli nekog k. Bitni su rezultati, ka u Rusiji i Kini, npr.
nikad svabe nisu tako lose zivjeli kao pri putinu pirat

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by kaya 31/5/2020, 23:20

epikur37 wrote:To je normalno, trump je stavio ameriku na prvo mjesto Njemačka stavlja europu...

sve 5 i kako treba.
Sad će i treći sigurno.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/5/2020, 23:23

kaya wrote:
epikur37 wrote:To je normalno, trump je stavio ameriku na prvo mjesto Njemačka stavlja europu...

sve 5 i kako treba.
Sad će i treći sigurno.
Herceg Srpska sve će da smrska
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2020, 23:24

kaya wrote:

sve 5 i kako treba.
Sad će i treći sigurno.
Ajmo mi kod Mihe na fiš-paprikas ljuti..uzet cu mu ja milodare za nas dvoje,ono..gosti ne dolaze praznih ruku..jebes treci..nek se jede.. cheers cheers cheers
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 31/5/2020, 23:30

Legendovich wrote:
kaya wrote:

sve 5 i kako treba.
Sad će i treći sigurno.
Ajmo mi kod Mihe na fiš-paprikas ljuti..uzet cu mu ja milodare za nas dvoje,ono..gosti ne dolaze praznih ruku..jebes treci..nek se jede.. cheers cheers cheers

Radije šarana na rašlje...fiš mi je prepikantan.

Treći vamo namo.....pogleč ove mujage šta su protiv kršćanske herceg-srpske :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by catabbath 31/5/2020, 23:30

AssadNaPodmornici wrote:ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima.  možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,    

Mda, ubijaju svoju industriju u korist Kineske, oktani su fuj, bolji su elektromotori iz Kine, nuklearna enegrija je fuj, bolji su solarni paneli iz Kine.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2020, 23:33

epikur37 wrote:
Legendovich wrote:
kaya wrote:

sve 5 i kako treba.
Sad će i treći sigurno.

tema je bila chilli papricica svih sortija,dakl pikantna klopa..padaju mi na pamet gulashi,cobanac,i slicni corbuljci koji se prave jako pikantnima..
ti zabija svoj saran,pa peckaj..ako te Miha primi.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2020, 23:34

catabbath wrote:
AssadNaPodmornici wrote:ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima.  možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,    

Mda, ubijaju svoju industriju u korist Kineske, oktani su fuj, bolji su elektromotori iz Kine, nuklearna enegrija je fuj, bolji su solarni paneli iz Kine.
ne,nego je preskupa postala domaca radna snaga...iako place padaju..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 31/5/2020, 23:37

Legendovich wrote:
epikur37 wrote:
Legendovich wrote:
kaya wrote:

sve 5 i kako treba.
Sad će i treći sigurno.

tema je bila chilli papricica svih sortija,dakl pikantna klopa..padaju mi na pamet gulashi,cobanac,i slicni corbuljci koji se prave jako pikantnima..
ti zabija svoj saran,pa peckaj..ako te Miha primi.. :rasta :rasta :rasta

Prepapreno mi je to a i miha je prepapren i opaljen.

Za mene smuđ na orly i blage teme :)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by catabbath 31/5/2020, 23:39

Legendovich wrote:ne,nego je preskupa postala domaca radna snaga...iako place padaju..

Opčenoto EU je za qurac. Naručim neko govno od 3€ iz Kine (OBD port) a identično govno iz Njemačke i Italije dođe 14 €. To je baš identično govno made in China koje ne neko uvezao i sad prodaje x5 skuplje.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2020, 23:42

catabbath wrote:
Legendovich wrote:ne,nego je preskupa postala domaca radna snaga...iako place padaju..

Opčenoto EU je za qurac. Naručim neko govno od 3€ iz Kine (OBD port) a identično govno iz Njemačke i Italije dođe 14 €. To je baš identično govno made in China koje ne neko uvezao i sad prodaje x5 skuplje.
granitne kocke,one za kaldrma cestu,u Kini rade djeca od 10-12 godina,i Svabi uvoze po cijeni od 2 centa..u svabiji se prodaje za 2 ojra,gradjevinskim firmama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/6/2020, 12:22

danni1 wrote:
Legendovich wrote:
danni1 wrote:
Legendovich wrote:Kakogod,pobjeglo se sa teme...

Poanta jest da je Svabija odhebala Trumpa
Naravno da nije niti će.

Više švabama treba amer nego obratno.
po kojoj logici?Po toj da su Jemeri pokuzsali ujebati cijelu europsku ekonomiju,kao lupajuci Rusiji sankcije..TO je kostalo europu puno novaca..
samo zato,jer je prijetilo da eu ekonomija preuzme primat u puno podrucja od Jemerike..

sat ti lani,zasto svabija treba ameriku..
Više švabe izvoze u ameriku nego ameri u švabiju.

Amerika je švabsko najveće tržište.
To je odluka samih Jemera..nitko ih ne tjera da kupuju kvalitetniju svapsku robu-dakleJemeri trebaju svabe..svabi su tu samo da produciraju i liferuju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics