Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again
Više švabe izvoze u ameriku nego ameri u švabiju.Legendovich wrote:po kojoj logici?Po toj da su Jemeri pokuzsali ujebati cijelu europsku ekonomiju,kao lupajuci Rusiji sankcije..TO je kostalo europu puno novaca..danni1 wrote:Naravno da nije niti će.Legendovich wrote:Kakogod,pobjeglo se sa teme...
Poanta jest da je Svabija odhebala Trumpa
Više švabama treba amer nego obratno.
samo zato,jer je prijetilo da eu ekonomija preuzme primat u puno podrucja od Jemerike..
sat ti lani,zasto svabija treba ameriku..
Amerika je švabsko najveće tržište.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
zanimljivo mi je to zelenoAssadNaPodmornici wrote:ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima. možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,Legendovich wrote:ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
ima debelih naslaga ojrova,pa da se malo vrne gradjanima,vjeruj mi oni ce to znati cijeniti,i opet raditi i ojacati drzavu..
rusi jako pozdravljaju odluku njemacke da se odrekne uglja i nuklearki
kazu da su se spremni zrtvovat i napravit sjeverni potok 3 samo da svabe zagadjuju manje :D
A kaj je političarima pojam "strong again", boli nekog k. Bitni su rezultati, ka u Rusiji i Kini, npr.
I ja zadovolan.
A kaj je političarima pojam "strong again", boli nekog k. Bitni su rezultati, ka u Rusiji i Kini, npr.
nikad svabe nisu tako lose zivjeli kao pri putinuAlfaOmega wrote:Bitno je samo da bili Njemac što manje rađa, i da mu se sav sustav temelji na trpačini.
I ja zadovolan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Herceg Srpska sve će da smrskakaya wrote:Sad će i treći sigurno.epikur37 wrote:To je normalno, trump je stavio ameriku na prvo mjesto Njemačka stavlja europu...
sve 5 i kako treba.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ajmo mi kod Mihe na fiš-paprikas ljuti..uzet cu mu ja milodare za nas dvoje,ono..gosti ne dolaze praznih ruku..jebes treci..nek se jede..kaya wrote:Sad će i treći sigurno.epikur37 wrote:To je normalno, trump je stavio ameriku na prvo mjesto Njemačka stavlja europu...
sve 5 i kako treba.
Guest- Guest
Legendovich wrote:Ajmo mi kod Mihe na fiš-paprikas ljuti..uzet cu mu ja milodare za nas dvoje,ono..gosti ne dolaze praznih ruku..jebes treci..nek se jede..kaya wrote:Sad će i treći sigurno.epikur37 wrote:To je normalno, trump je stavio ameriku na prvo mjesto Njemačka stavlja europu...
sve 5 i kako treba.
Radije šarana na rašlje...fiš mi je prepikantan.
Treći vamo namo.....pogleč ove mujage šta su protiv kršćanske herceg-srpske :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima. možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,
Mda, ubijaju svoju industriju u korist Kineske, oktani su fuj, bolji su elektromotori iz Kine, nuklearna enegrija je fuj, bolji su solarni paneli iz Kine.
tema je bila chilli papricica svih sortija,dakl pikantna klopa..padaju mi na pamet gulashi,cobanac,i slicni corbuljci koji se prave jako pikantnima..epikur37 wrote:Legendovich wrote:Ajmo mi kod Mihe na fiš-paprikas ljuti..uzet cu mu ja milodare za nas dvoje,ono..gosti ne dolaze praznih ruku..jebes treci..nek se jede..kaya wrote:Sad će i treći sigurno.epikur37 wrote:To je normalno, trump je stavio ameriku na prvo mjesto Njemačka stavlja europu...
sve 5 i kako treba.
ti zabija svoj saran,pa peckaj..ako te Miha primi..
Guest- Guest
ne,nego je preskupa postala domaca radna snaga...iako place padaju..catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima. možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,
Mda, ubijaju svoju industriju u korist Kineske, oktani su fuj, bolji su elektromotori iz Kine, nuklearna enegrija je fuj, bolji su solarni paneli iz Kine.
Guest- Guest
Legendovich wrote:tema je bila chilli papricica svih sortija,dakl pikantna klopa..padaju mi na pamet gulashi,cobanac,i slicni corbuljci koji se prave jako pikantnima..epikur37 wrote:Legendovich wrote:Ajmo mi kod Mihe na fiš-paprikas ljuti..uzet cu mu ja milodare za nas dvoje,ono..gosti ne dolaze praznih ruku..jebes treci..nek se jede..kaya wrote:Sad će i treći sigurno.epikur37 wrote:To je normalno, trump je stavio ameriku na prvo mjesto Njemačka stavlja europu...
sve 5 i kako treba.
ti zabija svoj saran,pa peckaj..ako te Miha primi..
Prepapreno mi je to a i miha je prepapren i opaljen.
Za mene smuđ na orly i blage teme :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Legendovich wrote:ne,nego je preskupa postala domaca radna snaga...iako place padaju..
Opčenoto EU je za qurac. Naručim neko govno od 3€ iz Kine (OBD port) a identično govno iz Njemačke i Italije dođe 14 €. To je baš identično govno made in China koje ne neko uvezao i sad prodaje x5 skuplje.
granitne kocke,one za kaldrma cestu,u Kini rade djeca od 10-12 godina,i Svabi uvoze po cijeni od 2 centa..u svabiji se prodaje za 2 ojra,gradjevinskim firmama..catabbath wrote:Legendovich wrote:ne,nego je preskupa postala domaca radna snaga...iako place padaju..
Opčenoto EU je za qurac. Naručim neko govno od 3€ iz Kine (OBD port) a identično govno iz Njemačke i Italije dođe 14 €. To je baš identično govno made in China koje ne neko uvezao i sad prodaje x5 skuplje.
Guest- Guest
To je odluka samih Jemera..nitko ih ne tjera da kupuju kvalitetniju svapsku robu-dakleJemeri trebaju svabe..svabi su tu samo da produciraju i liferujudanni1 wrote:Više švabe izvoze u ameriku nego ameri u švabiju.Legendovich wrote:po kojoj logici?Po toj da su Jemeri pokuzsali ujebati cijelu europsku ekonomiju,kao lupajuci Rusiji sankcije..TO je kostalo europu puno novaca..danni1 wrote:Naravno da nije niti će.Legendovich wrote:Kakogod,pobjeglo se sa teme...
Poanta jest da je Svabija odhebala Trumpa
Više švabama treba amer nego obratno.
samo zato,jer je prijetilo da eu ekonomija preuzme primat u puno podrucja od Jemerike..
sat ti lani,zasto svabija treba ameriku..
Amerika je švabsko najveće tržište.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» The Ecomomist: Germany fears Donald Trump will divide Europe
» Orban: Make Europe Great Again
» Make Herzegovina great again! :)... (Medieval Europe 1444)
» Make RT great again (Trump) ;)
» Trump and Giuliani strike back!
» Orban: Make Europe Great Again
» Make Herzegovina great again! :)... (Medieval Europe 1444)
» Make RT great again (Trump) ;)
» Trump and Giuliani strike back!
Page 2 of 2