Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again
Berlin’s EU presidency motto has echoes of MAGA.
By JOSHUA POSANER AND HANS VON DER BURCHARD
5/29/20, 1:10 PM CET
Updated 5/30/20, 4:27 PM CET
BERLIN — Forget Make America Great Again. Here comes Make Europe Strong Again.
The German government has settled on “Gemeinsam. Europa wieder stark machen" — which translates into English as "Together. Making Europe strong again" — as its slogan for the country's upcoming presidency of the Council of the EU, which kicks off on July 1.
The official English motto is a less Trumpian "Together for Europe's recovery," however.
Chancellor Angela Merkel's spokesman, Steffen Seibert, said Friday that the motto — launched along with a Möbius strip logo and website — aims to illustrate the German presidency will have to "find compromises and solutions to tackle the challenges posed by the corona pandemic" across Europe.
The logo is meant to symbolize "joint action emerging from the EU's diversity again and again," he said.
Merkel said earlier this week that China would be one of the priorities of the German presidency. On Friday, Foreign Minister Heiko Maas said Berlin wants to develop “a robust EU strategy on China” during the coming six months, with a flagship summit of all EU leaders and Chinese President Xi Jinping scheduled for September 14.Merkel said earlier this week that China would be one of the priorities of the German presidency.
“I believe that the best way to influence China is to make it clear that the European Union is very united … and that it will not be possible to break individual countries out of this unity,” Maas said.
https://www.politico.eu/article/angela-merkel-donald-trump-germany-europe-strong-again/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr
Guest- Guest
Re: Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again
Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
ima debelih naslaga ojrova,pa da se malo vrne gradjanima,vjeruj mi oni ce to znati cijeniti,i opet raditi i ojacati drzavu..
Guest- Guest
ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima. možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,Legendovich wrote:ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
ima debelih naslaga ojrova,pa da se malo vrne gradjanima,vjeruj mi oni ce to znati cijeniti,i opet raditi i ojacati drzavu..
svabi su promisljeni..i mudri..ne treba se za svabiju brinut..i sa svim dosad savrseno hendlaju..AssadNaPodmornici wrote:ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima. možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,Legendovich wrote:ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
Guest- Guest
Legendovich wrote:ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
Skrece. I trpa se muslimancugama.
Opet bus (kak Zidov) na kratkoj uzici. Ne bus smel na ulicu od arapcuga! Ostaje ti jedino Izrael. Kaj cekas?
Majmunovo?
Guest- Guest
Legendovich wrote:svabi su promisljeni..i mudri..ne treba se za svabiju brinut..i sa svim dosad savrseno hendlaju..AssadNaPodmornici wrote:ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima. možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,Legendovich wrote:ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
Je ... bas ... divota.
Guest- Guest
Baba izgleda planira ipak na još jedne izbore
Valjda da zaokruži vlast na 20-25 godina,...
Valjda da zaokruži vlast na 20-25 godina,...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne znam,slabo vidim te arabe..bit ce potrpali i h i rasprsili da ih vise niti Bog ne bi okupio(odlicna taktika..)Sovak wrote:Legendovich wrote:ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
Opet bus (kak Zidov) na kratkoj uzici. Ne bus smel na ulicu od arapcuga! Ostaje ti jedino Izrael. Kaj cekas?
Majmunovo?
ostalo,bez ikakvog smisla..
Majumunovo mi na forumu..partzani usrase i ostala ekipa,tak lijepo se uklapa u tu proslavu(majmunovo)
Guest- Guest
potcjenjujes svabe..ali hajde..Sovak wrote:Legendovich wrote:svabi su promisljeni..i mudri..ne treba se za svabiju brinut..i sa svim dosad savrseno hendlaju..AssadNaPodmornici wrote:ne mislim o tome. evo ukidaju nuklearke. evo zabranjuju dizel auta. eno trpaju se low iq imigreantima. možda se ne kreću socijalistički, ali idu zeleno(što je opet jedna vrsta socijalizma) . demokršćane treba maknuti sa vlasti, oni su sranje kao i socijal demokrati,Legendovich wrote:ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
Je ... bas ... divota.
Guest- Guest
Legendovich wrote:Ne znam,slabo vidim te arabe..bit ce potrpali i h i rasprsili da ih vise niti Bog ne bi okupio(odlicna taktika..)Sovak wrote:Legendovich wrote:ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
Majmunovo?
Majumunovo mi na forumu..partzani usrase i ostala ekipa,tak lijepo se uklapa u tu proslavu(majmunovo)
OK, OK .... samo kad te muslimancuge sasjeku sa samurajskim macem nemoj nas ''usrase'' kriviti.
Guest- Guest
hajde...hu von liv forevr.... sto si se napeo..bude st obude..Sovak wrote:Legendovich wrote:Ne znam,slabo vidim te arabe..bit ce potrpali i h i rasprsili da ih vise niti Bog ne bi okupio(odlicna taktika..)Sovak wrote:Legendovich wrote:ne skrece,no bitno je zadrzati stabilnost udrzavi..st oda dijele sakom i kapom otkaze kao u Jemerici..??.ucas bi bilo kao u jemerici na ulicama...AssadNaPodmornici wrote:Ne može njemačka, koja sve više skreće u socijalističkom smjeru. Kao i ostatak Europe.
Majmunovo?
OK, OK .... samo kad te muslimancuge sasjeku sa samurajskim macem nemoj nas ''usrase'' kriviti.
Guest- Guest
Kakogod,pobjeglo se sa teme...
Poanta jest da je Svabija odhebala Trumpa
Guest- Guest
To je normalno, trump je stavio ameriku na prvo mjesto Njemačka stavlja europu...
sve 5 i kako treba.
sve 5 i kako treba.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Koraci nas dijele do novog svijeta...
red wolf-
2016-02-10
Naravno da nije niti će.Legendovich wrote:Kakogod,pobjeglo se sa teme...
Više švabama treba amer nego obratno.
po kojoj logici?Po toj da su Jemeri pokuzsali ujebati cijelu europsku ekonomiju,kao lupajuci Rusiji sankcije..TO je kostalo europu puno novaca..danni1 wrote:Naravno da nije niti će.Legendovich wrote:Kakogod,pobjeglo se sa teme...
samo zato,jer je prijetilo da eu ekonomija preuzme primat u puno podrucja od Jemerike..
sat ti lani,zasto svabija treba ameriku..
Guest- Guest
Nek si jebu švabsku mater. Te proklete pičke su i navukle ove kozojebe tu.epikur37 wrote:To je normalno, trump je stavio ameriku na prvo mjesto Njemačka stavlja europu...
sve 5 i kako treba.
Švabe stavljaju kurac Europi ne Europu na prvo mjesto.
Više švabe izvoze u ameriku nego ameri u švabiju.Legendovich wrote:po kojoj logici?Po toj da su Jemeri pokuzsali ujebati cijelu europsku ekonomiju,kao lupajuci Rusiji sankcije..TO je kostalo europu puno novaca..danni1 wrote:Naravno da nije niti će.Legendovich wrote:Kakogod,pobjeglo se sa teme...
samo zato,jer je prijetilo da eu ekonomija preuzme primat u puno podrucja od Jemerike..
sat ti lani,zasto svabija treba ameriku..
Amerika je švabsko najveće tržište.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» The Ecomomist: Germany fears Donald Trump will divide Europe
» Orban: Make Europe Great Again
» Make Herzegovina great again! :)... (Medieval Europe 1444)
» Make RT great again (Trump) ;)
» Trump and Giuliani strike back!
» Orban: Make Europe Great Again
» Make Herzegovina great again! :)... (Medieval Europe 1444)
» Make RT great again (Trump) ;)
» Trump and Giuliani strike back!
Page 1 of 2