Orban: Make Europe Great Again
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Orban: Make Europe Great Again
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ucinimo-europu-ponovno-velikom-madarski-premijer-orban-zamislja-snaznu-europu-ali-bez-europske-unije/5558179/
da...samo europa moze biti jaka ako ej ejdinstvena ne mora to nuzno biti preko eu-a..ali sa desnim vladama i nacionalistickim retorikama..ipak tesko...ne kuzim kako moze biti jaka..ako npr.orban od rumunjske potrazuje i zahtjeva autonomiju mađara u rumunjskoj..ili ne znam...granicni sporovi i prijetnje između drzava u regiji..vrlo tesko..dawson wrote:Razuman stav.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Orban: Make Europe Great Again
Nikad Europa nije bila jaka niti ce biti jaka, razlike u kulturi, jezicima, tzv. manjine, nesuglasice u granicama. NIKAD!!!
omni-
2014-04-12
tocno...mislim kako mozes reci npr bit ce jaka europa a imas brdo međudrzavnih nerjesenih problema narocito na jugu europe i istoku.....pila naopako rekao biomni wrote:Nikad Europa nije bila jaka niti ce biti jaka, razlike u kulturi, jezicima, tzv. manjine, nesuglasice u granicama. NIKAD!!!
2015-09-08
Ivica Sruk ·
Zagreb, Croatia
Pa Erdogane,imaš priliku krenuti stopama svojih prethodnika i krenuti u osvajanje! Ban Josip Jelačić još je navek na svojem mjestu s uzdignutom sabljom! ; Ti to nekaj znači?)
Sviđa mi se · Odgovor · 1 · 10 sati
Kermit-
2014-04-17
Mladen Varenina
Ne zaboravite da on sanja naše more.
Sviđa mi se · Odgovor · 5 · 9 sati
Kermit-
2014-04-17
ovo nije toliko pogresnoasilovski wrote:
Mladen Varenina
2015-09-08
heheheh Hrvati na braniku Soroša, Goldman & Sachsa, Xi Ji Pinga i globalizma
Kermit-
2014-04-17
Istina to more je među rijetkim stvarima u RH koje vrijedi nešto, bez mora bi bili kosovska ili bosanska vukojebina. Ali ne se brinuti, uskoro će domoljubi dati i more u koncesiju tako da....
jbg moras od nekog lovu posuditiasilovski wrote:heheheh Hrvati na braniku Soroša, Goldman & Sachsa, Xi Ji Pinga i globaliz
2015-09-08
heheheh pa hrvati nemaju državu, premijera, sabor već im se sve oktroira iz jebene ambasade a ne more hehehehvuksadinare wrote:ovo nije toliko pogresnoasilovski wrote:
Mladen Varenina
Kermit-
2014-04-17
ja nemam nis protiv ak ce nam trump dirigirati..tu nece biti liberalizma,pederizma i slicnog...dapace..ne bi bilo zgoreg da nas natjera nesto delatiasilovski wrote:heheheh pa hrvati nemaju državu, premijera, sabor već im se sve oktroira iz jebene ambasade a ne more hehehehvuksadinare wrote:ovo nije toliko pogresnoasilovski wrote:
Mladen Varenina
2015-09-08
asilovski wrote:heheheh pa hrvati nemaju državu, premijera, sabor već im se sve oktroira iz jebene ambasade a ne more hehehehvuksadinare wrote:ovo nije toliko pogresnoasilovski wrote:
Mladen Varenina
Neće nama Budimpešta ili Beč krojiti sudbinu. To će raditi Washington, Bruxelles :D
koliko vidim iz posljednjih poteza brisel bi najrajse da ih zaobilazimo...imaju oni precih problema spasavanje vlastitih guza a ne da jos se bave drugima..dawson wrote:asilovski wrote:heheheh pa hrvati nemaju državu, premijera, sabor već im se sve oktroira iz jebene ambasade a ne more hehehehvuksadinare wrote:ovo nije toliko pogresnoasilovski wrote:
Mladen Varenina
Neće nama Budimpešta ili Beč krojiti sudbinu. To će raditi Washington, Bruxelles :D
2015-09-08
asilovski wrote:heheheh Hrvati na braniku Soroša, Goldman & Sachsa, Xi Ji Pinga i globalizma
uvijek ukrivo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije..oni love imaju...a kad si u frci ne biras.samo posudi ili daj...epikur37 wrote:asilovski wrote:heheheh Hrvati na braniku Soroša, Goldman & Sachsa, Xi Ji Pinga i globalizma
uvijek ukrivo :)
2015-09-08
evo sad npr.trebas todorica spasiti od bankrota a drzava nema lovu..građani su iscjeđeni..a treba HITNO....rus tesko otvara novcanik..mozete za uslugu jedino oruzje uvaliti...trump isto tezak na kasici prasici..moglo bi se nesto od kineza..ali oni traze zauzvrat pola obale.luke i pride da prihvatimo par milijuna kineza 'viska'....brisel ima svoja pravila..tako da ostaju ovi drugi...banke..goldman&sachs..koji kazu 'moze..ali kamata vam je tolika i tolika?..nasi sretni 'spasavamo te ivica'..
2015-09-08
kakav Brisel, washigton, konzul iz Buzina burazdawson wrote:asilovski wrote:heheheh pa hrvati nemaju državu, premijera, sabor već im se sve oktroira iz jebene ambasade a ne more hehehehvuksadinare wrote:ovo nije toliko pogresnoasilovski wrote:
Mladen Varenina
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:nije..oni love imaju...a kad si u frci ne biras.samo posudi ili daj...
Ahah ugovor s vragom, naivni Rvati.
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Make Herzegovina great again! :)... (Medieval Europe 1444)
» Make RT great again (Trump) ;)
» Orban otrkrio novi plan:'Nije cilj samo spriječiti migrante već i van sa njima iz Europe'
» Kape "Make America Great Again" napravljene - u Vijetnamu
» Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again
» Make RT great again (Trump) ;)
» Orban otrkrio novi plan:'Nije cilj samo spriječiti migrante već i van sa njima iz Europe'
» Kape "Make America Great Again" napravljene - u Vijetnamu
» Back off, Trump. Germany wants to Make Europe Strong Again
Page 1 of 2