Mineapolis gori, guverner traži pomoć države: Zbog smrti Afroamerikanca vojska na ulicama
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mineapolis gori, guverner traži pomoć države: Zbog smrti Afroamerikanca vojska na ulicama
Brain32 wrote:Da ali crnci čine preko 50% kriminala tako da je stvarno zamiljiv odnos policije prema bjelcima. Nisam siguran da je to stari trend, meni se čini da su jednostavno skužili na koga ne treba paziti jer apsolutno nikoga nije briga ako bijelac zgine.Speare Shaker wrote:Brain32 wrote:Inače američka policija godišnje ubije otprilike duplo više bijelaca nego crnaca.
Pa ima ih nekih 6 puta više u sastavu stanovništva. Čak i ako stanovnike južno i srednje američkog podrijetla ne računamo u bijelce nego u posebnu skupinu.
A čuj, šerifi se uglavnom postavljaju na funkciju izborima i jasno da je kod njih izražena svijest koga mogu nagaziti, a koga ne, jer će inače ostati bez radnog mjesta.
Guest- Guest
Re: Mineapolis gori, guverner traži pomoć države: Zbog smrti Afroamerikanca vojska na ulicama
Ja napisah u školskom listu da je Titova štafeta bezvezni kičeraj, a Goljaka, ni Zenice, ni bilo čega sličnog ne vidjeh. I još je ćopavi bio živ. Dakle, ne vjeruj svemu što pročitaš u Politikinom Zabavniku, a prebalav si da bi tome mogao osobno posvjedočiti.Sovak wrote:Ono ... zbog vica o drugu Titu zavrsis na Goljaku.Sora wrote:OVAJ FORUM pokazuje kulturu današnjice bolje nego bilo što drugo
sex, krv i smrt
e
sorry ali je tak
lijepi moj socijalizam , sve je propalo s njim
Dobra stara vremena, je l baba?
Oh_Femder wrote:Ja napisah u školskom listu da je Titova štafeta bezvezni kičeraj, a Goljaka, ni Zenice, ni bilo čega sličnog ne vidjeh. I još je ćopavi bio živ. Dakle, ne vjeruj svemu što pročitaš u Politikinom Zabavniku, a prebalav si da bi tome mogao osobno posvjedočiti.Sovak wrote:Ono ... zbog vica o drugu Titu zavrsis na Goljaku.Sora wrote:OVAJ FORUM pokazuje kulturu današnjice bolje nego bilo što drugo
sex, krv i smrt
e
sorry ali je tak
Govorio je o Jovanki Ženi Lebl.
https://www.mojevrijeme.hr/magazin/2020/05/zbog-vica-o-titu-nekadasnja-zrtva-nacistickog-logora-zeni-lebl-zavrsila-je-na-golom-otoku/
Guest- Guest
Crnjo je bolje ševio a ove koje je odbacio nisu se mogle zadovoljiti s otpatkom kakav je ovaj milicajacT. wrote:Htio sam kazati, moguće je stvar osobne prirode...venus wrote:T. wrote:Ovi baca sasvim novo svjetlo na događaj...kic wrote:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/policajac-koji-je-uhicen-zbog-ubojstva-crnca-s-njim-je-radio-u-istom-nocnom-klubu/2186685.aspx
Malo mi čudno da bi radili na istom mjestu godinu dana, a da se ne bi poznavali..
Treba ga javno linčovati pred tv kamerama i to bi zadovoljilo sve osim idiota policajca.RayMabus wrote:Triba mu dat deset doživotnih tako da nikad više sunca ne vidi. Korumpirani policajac kojemu je društvo dalo povjerenje da sprovodi zakon na dobrobit društva a on to koristi za osobnu korist i potkopava to društvo.Legendovich wrote:Cemo onda rasprava...?? rekoh da ljudi su pukli totalno,a bekgraund kriminala je duboka voda,i jako opasna,pa kad te josh na poslu svi jebu i provociraju,pa ti dojde neki krimiđoza,pa ti onako saptom prijeti ili tvojoj obitelji...michaellcmacha wrote:pa ni to nije točno... policajci u američkim saveznim državama ne u svima ali u većini imaju uistinu posla sa vrlo opasnim kriminalcima i kriminalnim organizacijama i ukupno gledano na broj postupanja upotreba mortalne sile baš i nije nešto pretjerano u upotrebi, po ovlastima mogli bi ju puno češće koristiti...Legendovich wrote:e sad znas na sto mislim..michaellcmacha wrote:
ma to uopće nije točno o nikakvom se pravilu ne radi u ukupnim brojevima u SAD-u policajci upotrebljavaju mortalnu silu u većem broju prema bijelcima i hispancima nego prema crncima... ali ovo mediji drugačijim tonalitetom prenose...
AKO sve faktore ukljucimo,mozda se ne bi u najmanju ruku niti trebali cuditi postupanju...
umorstvo svakako,ali ne covjeka sad da se cereci po srednjevjekovnom receptu.,.kazna redovna i kraj price..
Ako ne želiš Mekisko ovo deset doživotnih odma svakome tko zlouporabi ovlasti za svoju korist a na štetu društva.
ahRingo10 wrote:Ako bijeli izgube primat u Americi a kako izgleda to je gotova stvar sa njima je gotova i Amerika.RayMabus wrote:Da , to je Amerika. Raste broj latinosa a bijelaca opada. Sve više sliče na Mexico ili Brazil.Legendovich wrote:Meni su smijurija ovi,koji su prije nesh tjedana Jameriku glorificirali dizuci je u nebo,kao najbolji odabira za zivot...Jebate,pa tamo su urbane sredine i gradovi zive kriminalne kloake..imas par djelova grada,koje policija stvarno nadzire,a ostatak,bolje nemoj da ti se dogodi da zalutas..RayMabus wrote:Pa odseliš iz Amerike i takvih država. Jednostavno. Prepustiš takve države poluljjdima.Legendovich wrote:
u kontekstu svega,sve manje je jasno TKO je u biti kriminalac..ONO u Jemrici je rat doslovno..po brojkama ubijenih u napadu vatrenim oruzjem,moze se slobodno usporediti sa ratom..Suzbijanje kriminala je izlisno pitanje,vise namjera da se ne izgubi rat..glavna je poanta KAKO ostati ziv na ulicama,u vjecitom srazu izmedju uniformi i kriminalaca..zamisliti situaciju gdje policajci,kakvigodbili,masivnije gube i imaju vise zrtava,vodi prema nemilom scenariju,koji smo vvidjeli u Mineapolisu,kad razularena masa uslijed tuge i zaljenja,isprazni markete do zadnjeg proizvoda-ono..Juznjacka utjeha..
Bijelci u Americi su gotovi. Čao bao.
suza mi pade
2014-04-11
Igra je gotova...
red wolf-
2016-02-10
TO se izgleda dogadja..doduse,josh nije nastupio Maršalov zakon,niti je garda zarulala po svim drzavama..cekamo...Ringo10 wrote:Ako bijeli izgube primat u Americi a kako izgleda to je gotova stvar sa njima je gotova i Amerika.RayMabus wrote:Da , to je Amerika. Raste broj latinosa a bijelaca opada. Sve više sliče na Mexico ili Brazil.Legendovich wrote:Meni su smijurija ovi,koji su prije nesh tjedana Jameriku glorificirali dizuci je u nebo,kao najbolji odabira za zivot...Jebate,pa tamo su urbane sredine i gradovi zive kriminalne kloake..imas par djelova grada,koje policija stvarno nadzire,a ostatak,bolje nemoj da ti se dogodi da zalutas..RayMabus wrote:Pa odseliš iz Amerike i takvih država. Jednostavno. Prepustiš takve države poluljjdima.Legendovich wrote:
u kontekstu svega,sve manje je jasno TKO je u biti kriminalac..ONO u Jemrici je rat doslovno..po brojkama ubijenih u napadu vatrenim oruzjem,moze se slobodno usporediti sa ratom..Suzbijanje kriminala je izlisno pitanje,vise namjera da se ne izgubi rat..glavna je poanta KAKO ostati ziv na ulicama,u vjecitom srazu izmedju uniformi i kriminalaca..zamisliti situaciju gdje policajci,kakvigodbili,masivnije gube i imaju vise zrtava,vodi prema nemilom scenariju,koji smo vvidjeli u Mineapolisu,kad razularena masa uslijed tuge i zaljenja,isprazni markete do zadnjeg proizvoda-ono..Juznjacka utjeha..
Bijelci u Americi su gotovi. Čao bao.
Guest- Guest
Iapk ne....hahahahahaha...red wolf wrote:Igra je gotova...
Guest- Guest
lepa sela lepo gore :D
Oh_Femder wrote:Ja napisah u školskom listu da je Titova štafeta bezvezni kičeraj, a Goljaka, ni Zenice, ni bilo čega sličnog ne vidjeh. I još je ćopavi bio živ. Dakle, ne vjeruj svemu što pročitaš u Politikinom Zabavniku, a prebalav si da bi tome mogao osobno posvjedočiti.Sovak wrote:Ono ... zbog vica o drugu Titu zavrsis na Goljaku.Sora wrote:OVAJ FORUM pokazuje kulturu današnjice bolje nego bilo što drugo
sex, krv i smrt
e
sorry ali je tak
Daj ne seri gluposti.
Drugo ti nemam kaj reći.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Oh_Femder wrote:Ja napisah u školskom listu da je Titova štafeta bezvezni kičeraj, a Goljaka, ni Zenice, ni bilo čega sličnog ne vidjeh. I još je ćopavi bio živ. Dakle, ne vjeruj svemu što pročitaš u Politikinom Zabavniku, a prebalav si da bi tome mogao osobno posvjedočiti.Sovak wrote:Ono ... zbog vica o drugu Titu zavrsis na Goljaku.Sora wrote:OVAJ FORUM pokazuje kulturu današnjice bolje nego bilo što drugo
sex, krv i smrt
e
sorry ali je tak
Govorio je o Jovanki Ženi Lebl.
https://www.mojevrijeme.hr/magazin/2020/05/zbog-vica-o-titu-nekadasnja-zrtva-nacistickog-logora-zeni-lebl-zavrsila-je-na-golom-otoku/
Ma tip je tenkre u materinu.
Zipa ... on je sral u skolskim novinama o stafeti dok je Tito bil ziv.
Znaci bil je ucenik osnovne skole.
Da je bil nesto stariji murja bi ga pokupila ekspresno.
Tko zna. Mozda su mu starce nasapunali, a da on to dan-danas ne zna. Ako je uopce pisal.
Cisto sumnjam da je to pisal jer osnovci ono ... osmas i stafeta u osnovnoj. Bas.
A ja taman srednjoskolac dok je to djubre krepalo.
I ja njemu previse balav?
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Marko Grubnić traži pomoć države
» Stotine Kanađanja na ulicama zbog smrti pritvorenog crnca
» Guverner Bundesbanka: ECB mora postaviti uvjete za pomoć zaduženim članicama eurozone
» Poljska trazi pomoc
» Bergamo trazi pomoc
» Stotine Kanađanja na ulicama zbog smrti pritvorenog crnca
» Guverner Bundesbanka: ECB mora postaviti uvjete za pomoć zaduženim članicama eurozone
» Poljska trazi pomoc
» Bergamo trazi pomoc
Page 9 of 9