Mineapolis gori, guverner traži pomoć države: Zbog smrti Afroamerikanca vojska na ulicama
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mineapolis gori, guverner traži pomoć države: Zbog smrti Afroamerikanca vojska na ulicama
ako ga porota osudi dobit će oko 15 godina... za ubojstvo 3. stupnja je maksimalna kazna 25 godina... a imat će policajac i olakotnih okolnosti... zasigurno...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Mineapolis gori, guverner traži pomoć države: Zbog smrti Afroamerikanca vojska na ulicama
Kog birge za usranog crnca kriminalca ? Policajcu triba medalju dat. Veći je problem ako je korumpiran. Odma deset doživotnih.michaellcmacha wrote:ne znam da li je tko uočio da se oštećeni upišao, to je bio zadnji trenutak kad je trebalo prestati sa pritiskanjem vrata... međutim policajac ga je i nakon toga ajmo reći davio tj gušio... a u tom trenutku već mu je trebalo pružiti prvu pomoć umjetno disanje...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
michaellcmacha wrote:ako ga porota osudi dobit će oko 15 godina... za ubojstvo 3. stupnja je maksimalna kazna 25 godina... a imat će policajac i olakotnih okolnosti... zasigurno...
Koliko god da dobio, mala mu je Amerika i kad iziđe iz bukse. Ako je preživi.
Guest- Guest
Longi,koliko tebi treba odrapati,sto si jadnu divlju mačku objesio na drvo i satima je gledao kako se pati?
Guest- Guest
taj segment smo i implementirali iz USA pravila vezanih za zaštitatrsku djelatnost... ne znam da li znate da u usa ima 50 000 policijskih organizacija... oni imaju nevjerojatno disperziranu i decentraliziranu policijsku djelatnost, to je uistinu nama europljanima neshvatljivo... nešto sam malo učio na faksu o njihovim modelima to je kako rekoh za nevjerovati....kic wrote:michaellcmacha wrote:da to je točno... meni se dok sam još radio nudilo da odražujem neke "zaštitarske i čuvarske" poslove plus poslove "zaštite", prvenstveno zbog percepcije da nisam neki strašljiv i da sam spreman i koristiti vatreno oružje u krajnjem slučaju... ali niti dok sam radio niti kad sam završio sa tim poslom nikad se nisam htio sa tim baviti... iako je to itekako dobro plaćen "posao"kic wrote:michaellcmacha wrote:eto što sam rekao lik je bio incidentan policajac, iskompleksiran, splašen i tako je radio 18 godina... to je katastrofa za tu službu... poznavajući sustav iznutra iako su različite države i zakonodavni okviri svejedno neke stvari se daju iščitati na prvu... čim sam vidio snimak odmah mi je bilo sve jasno... dok sam radio imao sam popriličan broj uhićenja sa primjenom sredstava prisile, i nikad mi se ništa ovakvog ni približno a ni slučajno nije moglo dogoditi... koliko god osoba prema kojoj primjenjuješ sredstva prisile u datom trenutku bila kriva ili činila neko jebeno sranje onog trenutka kad ga staviš u podređen položaj primjenom sredstava od tog trenutka moraš paziti na njega... tako je i kod njih samo eto negdje je veliki rasni jaz pa ispadne generalno sranje, a ovdje su možda čak i osobne razmirice bile u pitanju... tko će znati, moguće je svašta nešto...kic wrote:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/policajac-koji-je-uhicen-zbog-ubojstva-crnca-s-njim-je-radio-u-istom-nocnom-klubu/2186685.aspx
policajci i bivši policajci često ulaze u zaštitarsko/reketaški dio posla i obavljaju razne zadatke za kriminalne organizacije..
službene osobe su često potplaćene i u ovome vide dobar izvor prihoda s obzirom na sposobnosti i usluge koje mogu nuditi krimosima
s tim da zaštitarsku tvrtku, barem kod nas, ne možeš imati bez zelenog svjetla obavještajnih krugova, jer su oni po zakonu čak i vojna rezerva nekakva, dosta se upitnika diže nad glavom, no to je situacija kod nas čini mi se..
nije svako za taj posao, a kriteriji su spušteni, potrebna je sposobnost velike amplitude promjene ponašanja: od de-eskalacije pristupom i pričom, do skakanja za vrat u pol-sekunde da bi nešt spriječio..
2015-08-08
Ja imam svoj način gledanja na stvari i znam šta je kriminalni um. Policajcu triba medalju dat. Ne mogu virovat da štitite krimosa.Legendovich wrote:Longi,koliko tebi treba odrapati,sto si jadnu divlju mačku objesio na drvo i satima je gledao kako se pati?
2014-04-11
Legendovich wrote:Longi,koliko tebi treba odrapati,sto si jadnu divlju mačku objesio na drvo i satima je gledao kako se pati?
Jel to stvarno napravio...
Guest- Guest
Vi ne znate šta ja znam. Ja bi tog crnca sam poslao na streljanje. I ne samo njega nego oko 2% američke populacije. To je za prvu ruku. Dakle da sam ja na vlasti u Americi u šta kraćem vremenskom roku likvidira bi oko 7 miljona ljudi u Americi. 2%
2014-04-11
u kontekstu svega,sve manje je jasno TKO je u biti kriminalac..ONO u Jemrici je rat doslovno..po brojkama ubijenih u napadu vatrenim oruzjem,moze se slobodno usporediti sa ratom..Suzbijanje kriminala je izlisno pitanje,vise namjera da se ne izgubi rat..glavna je poanta KAKO ostati ziv na ulicama,u vjecitom srazu izmedju uniformi i kriminalaca..zamisliti situaciju gdje policajci,kakvigodbili,masivnije gube i imaju vise zrtava,vodi prema nemilom scenariju,koji smo vvidjeli u Mineapolisu,kad razularena masa uslijed tuge i zaljenja,isprazni markete do zadnjeg proizvoda-ono..Juznjacka utjeha..RayMabus wrote:Ja imam svoj način gledanja na stvari i znam šta je kriminalni um. Policajcu triba medalju dat. Ne mogu virovat da štitite krimosa.Legendovich wrote:Longi,koliko tebi treba odrapati,sto si jadnu divlju mačku objesio na drvo i satima je gledao kako se pati?
Guest- Guest
pa ne ide to tako njihov pravosudni sustav koliko god bio rigorozan, kad te osudi ne đalje te u zatvor gdje ćeš biti ubijen ili mučen to prvo, a drugo ti kad odslužiš svoju kaznu dovoljno je samo da odeš svom socijalnom radniku i da tražiš promjenu identiteta što je kod njih najnormalniji i uobičajen institut za osobe koje su izdržale zatvosrku kaznu i odeš u drugi grad najčešće neko manje mjesto.... i Amerika mu je itekako velika... začudila bi se koliko je velika... frendica mi je živjela u new jerseyu u vrijeme napada na twinsse, i baš je to jutro išla na neki razgovor za posao na manhatnu, čišćenje nekih poslovnih prostora, a ne ko svetozar preprodaja zlatnih poluga... :)))), uglavnom izašla je nekoliko stanica prije i slikala uokolo što joj je bilo zanimljivo i tako to... i kad je blebnulo prvi pa drugi put... nastao je stampedo ljudi su počeli bježati... i da ne duljim bježala je i ona i nakon pun kurac blokova ušla je u neki restoran i pitala ljude kako da doše do new jerseya a lik joj je rekao da nikad nije čuo i da ne zna gdje bi to moglo biti--- eto ti koliko je amerika velika... odnosno koliko ih zaboli gdje je tko i gdje je što...venus wrote:michaellcmacha wrote:ako ga porota osudi dobit će oko 15 godina... za ubojstvo 3. stupnja je maksimalna kazna 25 godina... a imat će policajac i olakotnih okolnosti... zasigurno...
Koliko god da dobio, mala mu je Amerika i kad iziđe iz bukse. Ako je preživi.
2015-08-08
tako je ispricao..sad..Longi...moze ispasti lijeni pitomi macak,koji se masno zajebava,ali i nash mili i dragi sajkopata,kojeg bolje da ne susretnemo...izaberi sama...venus wrote:Legendovich wrote:Longi,koliko tebi treba odrapati,sto si jadnu divlju mačku objesio na drvo i satima je gledao kako se pati?
Jel to stvarno napravio...
Guest- Guest
Pa odseliš iz Amerike i takvih država. Jednostavno. Prepustiš takve države poluljjdima.Legendovich wrote:u kontekstu svega,sve manje je jasno TKO je u biti kriminalac..ONO u Jemrici je rat doslovno..po brojkama ubijenih u napadu vatrenim oruzjem,moze se slobodno usporediti sa ratom..Suzbijanje kriminala je izlisno pitanje,vise namjera da se ne izgubi rat..glavna je poanta KAKO ostati ziv na ulicama,u vjecitom srazu izmedju uniformi i kriminalaca..zamisliti situaciju gdje policajci,kakvigodbili,masivnije gube i imaju vise zrtava,vodi prema nemilom scenariju,koji smo vvidjeli u Mineapolisu,kad razularena masa uslijed tuge i zaljenja,isprazni markete do zadnjeg proizvoda-ono..Juznjacka utjeha..RayMabus wrote:Ja imam svoj način gledanja na stvari i znam šta je kriminalni um. Policajcu triba medalju dat. Ne mogu virovat da štitite krimosa.Legendovich wrote:Longi,koliko tebi treba odrapati,sto si jadnu divlju mačku objesio na drvo i satima je gledao kako se pati?
2014-04-11
često ne razumijemo brata, partnericu, a kamo li stranca
svakakvih psiha ima
Meni su smijurija ovi,koji su prije nesh tjedana Jameriku glorificirali dizuci je u nebo,kao najbolji odabira za zivot...Jebate,pa tamo su urbane sredine i gradovi zive kriminalne kloake..imas par djelova grada,koje policija stvarno nadzire,a ostatak,bolje nemoj da ti se dogodi da zalutas..RayMabus wrote:Pa odseliš iz Amerike i takvih država. Jednostavno. Prepustiš takve države poluljjdima.Legendovich wrote:u kontekstu svega,sve manje je jasno TKO je u biti kriminalac..ONO u Jemrici je rat doslovno..po brojkama ubijenih u napadu vatrenim oruzjem,moze se slobodno usporediti sa ratom..Suzbijanje kriminala je izlisno pitanje,vise namjera da se ne izgubi rat..glavna je poanta KAKO ostati ziv na ulicama,u vjecitom srazu izmedju uniformi i kriminalaca..zamisliti situaciju gdje policajci,kakvigodbili,masivnije gube i imaju vise zrtava,vodi prema nemilom scenariju,koji smo vvidjeli u Mineapolisu,kad razularena masa uslijed tuge i zaljenja,isprazni markete do zadnjeg proizvoda-ono..Juznjacka utjeha..RayMabus wrote:Ja imam svoj način gledanja na stvari i znam šta je kriminalni um. Policajcu triba medalju dat. Ne mogu virovat da štitite krimosa.Legendovich wrote:Longi,koliko tebi treba odrapati,sto si jadnu divlju mačku objesio na drvo i satima je gledao kako se pati?
Guest- Guest
Da , to je Amerika. Raste broj latinosa a bijelaca opada. Sve više sliče na Mexico ili Brazil.Legendovich wrote:Meni su smijurija ovi,koji su prije nesh tjedana Jameriku glorificirali dizuci je u nebo,kao najbolji odabira za zivot...Jebate,pa tamo su urbane sredine i gradovi zive kriminalne kloake..imas par djelova grada,koje policija stvarno nadzire,a ostatak,bolje nemoj da ti se dogodi da zalutas..RayMabus wrote:Pa odseliš iz Amerike i takvih država. Jednostavno. Prepustiš takve države poluljjdima.Legendovich wrote:u kontekstu svega,sve manje je jasno TKO je u biti kriminalac..ONO u Jemrici je rat doslovno..po brojkama ubijenih u napadu vatrenim oruzjem,moze se slobodno usporediti sa ratom..Suzbijanje kriminala je izlisno pitanje,vise namjera da se ne izgubi rat..glavna je poanta KAKO ostati ziv na ulicama,u vjecitom srazu izmedju uniformi i kriminalaca..zamisliti situaciju gdje policajci,kakvigodbili,masivnije gube i imaju vise zrtava,vodi prema nemilom scenariju,koji smo vvidjeli u Mineapolisu,kad razularena masa uslijed tuge i zaljenja,isprazni markete do zadnjeg proizvoda-ono..Juznjacka utjeha..RayMabus wrote:Ja imam svoj način gledanja na stvari i znam šta je kriminalni um. Policajcu triba medalju dat. Ne mogu virovat da štitite krimosa.Legendovich wrote:Longi,koliko tebi treba odrapati,sto si jadnu divlju mačku objesio na drvo i satima je gledao kako se pati?
Bijelci u Americi su gotovi. Čao bao.
2014-04-11
Prijasnjih godina je divljao Gang rat izmedju Latinosa i Čamuga...Latinosi su puuuuuno brutalniji i nemilosrdniji,i gotovo su iskorijenili crnacke bande,u najvecim gradovima..Bijelac je poceo strsati kao nježni čir na guzici djevice..nek moli Boga da ih Latinosi prihvate kao bracu po krizu..RayMabus wrote:Da , to je Amerika. Raste broj latinosa a bijelaca opada. Sve više sliče na Mexico ili Brazil.Legendovich wrote:Meni su smijurija ovi,koji su prije nesh tjedana Jameriku glorificirali dizuci je u nebo,kao najbolji odabira za zivot...Jebate,pa tamo su urbane sredine i gradovi zive kriminalne kloake..imas par djelova grada,koje policija stvarno nadzire,a ostatak,bolje nemoj da ti se dogodi da zalutas..RayMabus wrote:Pa odseliš iz Amerike i takvih država. Jednostavno. Prepustiš takve države poluljjdima.Legendovich wrote:u kontekstu svega,sve manje je jasno TKO je u biti kriminalac..ONO u Jemrici je rat doslovno..po brojkama ubijenih u napadu vatrenim oruzjem,moze se slobodno usporediti sa ratom..Suzbijanje kriminala je izlisno pitanje,vise namjera da se ne izgubi rat..glavna je poanta KAKO ostati ziv na ulicama,u vjecitom srazu izmedju uniformi i kriminalaca..zamisliti situaciju gdje policajci,kakvigodbili,masivnije gube i imaju vise zrtava,vodi prema nemilom scenariju,koji smo vvidjeli u Mineapolisu,kad razularena masa uslijed tuge i zaljenja,isprazni markete do zadnjeg proizvoda-ono..Juznjacka utjeha..RayMabus wrote:
Ja imam svoj način gledanja na stvari i znam šta je kriminalni um. Policajcu triba medalju dat. Ne mogu virovat da štitite krimosa.
Guest- Guest
Latinosi se brutalno obračunavaju između sebe a kamo li neće sa crnčugama. Crnčuge pojedu za doručak.
Crnačke bande ne kontroliraju drogu jer je oni ne proizvode , osim ako nemaju na Haitiju nešto al sami američki crnci nemaju vlastitu proizvodnju droge nego je kupuju dok latinosi imaju i proizvodnju droge. Zato su latino bande jače.
Crnačke bande ne kontroliraju drogu jer je oni ne proizvode , osim ako nemaju na Haitiju nešto al sami američki crnci nemaju vlastitu proizvodnju droge nego je kupuju dok latinosi imaju i proizvodnju droge. Zato su latino bande jače.
2014-04-11
Ako bijeli izgube primat u Americi a kako izgleda to je gotova stvar sa njima je gotova i Amerika.RayMabus wrote:Da , to je Amerika. Raste broj latinosa a bijelaca opada. Sve više sliče na Mexico ili Brazil.Legendovich wrote:Meni su smijurija ovi,koji su prije nesh tjedana Jameriku glorificirali dizuci je u nebo,kao najbolji odabira za zivot...Jebate,pa tamo su urbane sredine i gradovi zive kriminalne kloake..imas par djelova grada,koje policija stvarno nadzire,a ostatak,bolje nemoj da ti se dogodi da zalutas..RayMabus wrote:Pa odseliš iz Amerike i takvih država. Jednostavno. Prepustiš takve države poluljjdima.Legendovich wrote:u kontekstu svega,sve manje je jasno TKO je u biti kriminalac..ONO u Jemrici je rat doslovno..po brojkama ubijenih u napadu vatrenim oruzjem,moze se slobodno usporediti sa ratom..Suzbijanje kriminala je izlisno pitanje,vise namjera da se ne izgubi rat..glavna je poanta KAKO ostati ziv na ulicama,u vjecitom srazu izmedju uniformi i kriminalaca..zamisliti situaciju gdje policajci,kakvigodbili,masivnije gube i imaju vise zrtava,vodi prema nemilom scenariju,koji smo vvidjeli u Mineapolisu,kad razularena masa uslijed tuge i zaljenja,isprazni markete do zadnjeg proizvoda-ono..Juznjacka utjeha..RayMabus wrote:
Ja imam svoj način gledanja na stvari i znam šta je kriminalni um. Policajcu triba medalju dat. Ne mogu virovat da štitite krimosa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
MA nemoj zajebavat, ono je baš odvratno.RayMabus wrote:Kog birge za usranog crnca kriminalca ? Policajcu triba medalju dat. Veći je problem ako je korumpiran. Odma deset doživotnih.michaellcmacha wrote:ne znam da li je tko uočio da se oštećeni upišao, to je bio zadnji trenutak kad je trebalo prestati sa pritiskanjem vrata... međutim policajac ga je i nakon toga ajmo reći davio tj gušio... a u tom trenutku već mu je trebalo pružiti prvu pomoć umjetno disanje...
Čovjek zapomaže da ne može disati i preklinje ih da popuste stisak na njegov vrat a onaj idiot kao da namjerno ide da ga ubije.
Onoga manijaka treba strpat u zatvor na doživotnu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Imam svoje mišljenje o kriminalcima i to bi da sam jja na vlasti završilo u jami isti sekund pa bi svijet bio ljepše mjesto.Ringo10 wrote:MA nemoj zajebavat, ono je baš odvratno.RayMabus wrote:Kog birge za usranog crnca kriminalca ? Policajcu triba medalju dat. Veći je problem ako je korumpiran. Odma deset doživotnih.michaellcmacha wrote:ne znam da li je tko uočio da se oštećeni upišao, to je bio zadnji trenutak kad je trebalo prestati sa pritiskanjem vrata... međutim policajac ga je i nakon toga ajmo reći davio tj gušio... a u tom trenutku već mu je trebalo pružiti prvu pomoć umjetno disanje...
Čovjek zapomaže da ne može disati i preklinje ih da popuste stisak na njegov vrat a onaj idiot kao da namjerno ide da ga ubije.
Onoga manijaka treba strpat u zatvor na doživotnu.
2014-04-11
Brain32 wrote:Da ali crnci čine preko 50% kriminala tako da je stvarno zamiljiv odnos policije prema bjelcima. Nisam siguran da je to stari trend, meni se čini da su jednostavno skužili na koga ne treba paziti jer apsolutno nikoga nije briga ako bijelac zgine.Speare Shaker wrote:Brain32 wrote:Inače američka policija godišnje ubije otprilike duplo više bijelaca nego crnaca.
Pa ima ih nekih 6 puta više u sastavu stanovništva. Čak i ako stanovnike južno i srednje američkog podrijetla ne računamo u bijelce nego u posebnu skupinu.
A čuj, šerifi se uglavnom postavljaju na funkciju izborima i jasno da je kod njih izražena svijest koga mogu nagaziti, a koga ne, jer će inače ostati bez radnog mjesta.
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Marko Grubnić traži pomoć države
» Stotine Kanađanja na ulicama zbog smrti pritvorenog crnca
» Guverner Bundesbanka: ECB mora postaviti uvjete za pomoć zaduženim članicama eurozone
» Poljska trazi pomoc
» Bergamo trazi pomoc
» Stotine Kanađanja na ulicama zbog smrti pritvorenog crnca
» Guverner Bundesbanka: ECB mora postaviti uvjete za pomoć zaduženim članicama eurozone
» Poljska trazi pomoc
» Bergamo trazi pomoc
Page 8 of 9