Mama je tata a tata je mama
Page 1 of 1
Mama je tata a tata je mama
https://www.vecernji.hr/lifestyle/i-to-je-moguce-muskarac-koji-je-bio-zena-trudan-sa-zenom-koja-je-bila-muskarac-1405665
[size=47]to je moguće: Muškarac koji je bio žena, trudan sa ženom koja je bila muškarac[/size]
Danna i Esteban oboje su transrodne osobe, ali su zadržali spolne organe, pa je beba začeta potpuno prirodnim putem.
Foto: Instagram/Danna Sultana
[size=47]to je moguće: Muškarac koji je bio žena, trudan sa ženom koja je bila muškarac[/size]
Danna i Esteban oboje su transrodne osobe, ali su zadržali spolne organe, pa je beba začeta potpuno prirodnim putem.
Foto: Instagram/Danna Sultana
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Mama je tata a tata je mama
Ovako je bilo u Rimu prije nego je sve ošlo u onu stvar...Ovo je zadnja faza koja nas uvodi u kaos...Kontrolirani, ne brinite...hehehehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
Re: Mama je tata a tata je mama
tata je mama a mama je tata a zajedno su ezek efendija
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Mama,tata,ja sam gay!
» Mama uči sina da bude djevojčica
» Sve neugodnije za Beljaka!Kreso Beljak jest bio u HOS-u ali 13 sati a onda su po njega dosli mama i tata
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Mama,tata,ja sam gay!
» Mama uči sina da bude djevojčica
» Sve neugodnije za Beljaka!Kreso Beljak jest bio u HOS-u ali 13 sati a onda su po njega dosli mama i tata
Page 1 of 1