Mama uči sina da bude djevojčica
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mama uči sina da bude djevojčica
Ova mama uči malog sina kako kuhati, ali i prati suđe i rublje
Ovoj mami sve buduće djevojke i supruga njenog sina sigurno će biti zahvalne. Njezin glavni motiv je da kućanski poslovi nisu samo ženski posao i da se mora naučiti snalaziti sam
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/lifestyle/ova-mama-uci-malog-sina-kako-kuhati-ali-i-prati-su-e-i-rublje-495646 - 24sata.hr
Majka Nikkole Paulun objavila je na Facebooku fotografije svog malog sina kako kuha te sprema rublje i suđe u za to namijenjene perilice. Njezin post zašto to radi i kako ne vjeruje da su poslovi u kući samo žensko zaduženje podijelilo je više od 55.000 ljudi, a likealo ga je 144.000.
"Učim svog sina kuhati i raditi kućanske poslove. Zašto? Zato što kućanski poslovi nisu samo za žene. Zato što će jednog dana možda živjeti sam i morati znati kako oprati rublje i ne jesti vani svaku večer. Zato što će jednog dana možda željeti impresionirati svoju drugu polovicu skuhanim jelom koje je sam pripremio. Zato što će, jednog dana kad on bude imao djecu i suprugu, i on morati raditi svoj dio posla u kući i oko nje. Zato što živim u vremenu u kojemu se se svi žale da nas škola nije naučila kuhati, oprati rublje, zavezati kravatu ili platiti porez. Zato što učeći svog sina kako napraviti sve ove stvari kako bi bio produktivan član društva i u kući i izvan nje, počinje SA MNOM.
Zato što je u redu dopustiti djetetu da bude dijete ali treba ih učiti putem i druge životne lekcije. Moj sin nikad neće biti prevelik "muškarac" da ne bi mogao kuhati ili raditi kućanske poslove. On će biti onaj tip muškarca koji će znati i promijeniti gumu i skuhati ručak. Onaj koji će znati razvrstati svoje rublje i pokositi travu. Zapamtite roditelji, muškarac koji vjeruje da on ne treba kuhati ili obavljati kućanske poslove jednom je bio dječak kojega nisu naučili boljemu."
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Re: Mama uči sina da bude djevojčica
dawson wrote:Još kad bi mame učile tako i kćerke kuhati.
kćeri uče kako jahati na konju i kako biti divlje
Guest- Guest
A di je muz, zasto on to ne demonstrira?
dijagram-
2015-08-09
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
"...On će biti onaj tip muškarca koji će znati i promijeniti gumu i skuhati ručak..."
a zna li mama promijeniti gumu ili tako nešto?
Guest- Guest
dijagram wrote:A di je muz, zasto on to ne demonstrira?
pegla.
Guest- Guest
ne meze, ima umjetne nokteNoor wrote:"...On će biti onaj tip muškarca koji će znati i promijeniti gumu i skuhati ručak..."
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ne meze, ima umjetne nokteNoor wrote:"...On će biti onaj tip muškarca koji će znati i promijeniti gumu i skuhati ručak..."
e, to je već opravdanje.
Guest- Guest
ja bih rekao da ga nema, zato trenira malog i lijeci frustracijuNoor wrote:dijagram wrote:A di je muz, zasto on to ne demonstrira?
pegla.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ja bih rekao da ga nema, zato trenira malog i lijeci frustracijuNoor wrote:dijagram wrote:A di je muz, zasto on to ne demonstrira?
pegla.
a, može biti da je zdimio na vrijeme.
i ja bi.
Guest- Guest
?Noor wrote:dijagram wrote:ja bih rekao da ga nema, zato trenira malog i lijeci frustracijuNoor wrote:dijagram wrote:A di je muz, zasto on to ne demonstrira?
pegla.
i ja bi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a neš ti mudrosti...Noor wrote:"...On će biti onaj tip muškarca koji će znati i promijeniti gumu i skuhati ručak..."
2014-12-30
barem ce malog ukrotiti i napraviti po svome:)Noor wrote:dijagram wrote:ja bih rekao da ga nema, zato trenira malog i lijeci frustracijuNoor wrote:dijagram wrote:A di je muz, zasto on to ne demonstrira?
pegla.
i ja bi.
dijagram-
2015-08-09
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Dread_Pirate_Roberts wrote:a neš ti mudrosti...Noor wrote:"...On će biti onaj tip muškarca koji će znati i promijeniti gumu i skuhati ručak..."
za pretpostaviti je da zna, kad već nema ženskih i muških poslova.
svi radimo sve.
Guest- Guest
pa i nema u današnje vrijeme...svi rade sve...omnipotent
naravnoDread_Pirate_Roberts wrote:pa i nema u današnje vrijeme...svi rade sve...omnipotent
zena mi mota armaturu golim rukama:)
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» Video: Pilot u zrakoplovu poručio putnicima: Letimo za Sarajevo, pa neka s nama bude šta bude!
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
Page 1 of 2