Nezaposlenost u Švedskoj raste zbog imigranata
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nezaposlenost u Švedskoj raste zbog imigranata
Imaju veću nezaposlenost nego Hrvatska , 20% imigranata ne radi , veliki socijalni problemi
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2122600
Ovi su se baš usričili s njima , de počmite ih skidat sa socijale
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2122600
Ovi su se baš usričili s njima , de počmite ih skidat sa socijale
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Nezaposlenost u Švedskoj raste zbog imigranata
Njihov proračun njihova stvar. To triba sve skinit sa socijale i gotovo pa tko neće da radi tome će zima bit oštra.
2014-04-11
Netocno tj nepotpuno. Nezposlenost medju izbjeglicama pristiglim 2015te je oko 80% a i oni sta rade su uglavnom"zaposleni" na izmisljenim radnim mjestima po opcinama i sl. Bilo kako bilo propaganda (drzavna) je 2015 tvrdila da je uvoz imigranata veliki dobitak za zemlju i da ce druge zemlje(Majdarska, Poljska i sl) biti na gubitku. Muhahahahahahahah Ovaj tjedan j Svedska pripocila da nece vise primati nove izbjeglice iz kvota EU i da druga zemlje trebaju pruzeti odgovornost. Jebi ga nitko nece da zaradi novce na "izbjeglicama", cak ni sugava BiH.Kila mozga?????? Da Svedska je u slobodnom padu. Kruna je propala i u rangu je smece valute ili kako se to vec zove. Nesta kao turska lira.
2014-04-14
Nego,Abrahame,kad ćeš ti postati Ibrahim?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
isto ko I ovdje,abraham wrote:Netocno tj nepotpuno. Nezposlenost medju izbjeglicama pristiglim 2015te je oko 80% a i oni sta rade su uglavnom"zaposleni" na izmisljenim radnim mjestima po opcinama i sl. Bilo kako bilo propaganda (drzavna) je 2015 tvrdila da je uvoz imigranata veliki dobitak za zemlju i da ce druge zemlje(Majdarska, Poljska i sl) biti na gubitku. Muhahahahahahahah Ovaj tjedan j Svedska pripocila da nece vise primati nove izbjeglice iz kvota EU i da druga zemlje trebaju pruzeti odgovornost. Jebi ga nitko nece da zaradi novce na "izbjeglicama", cak ni sugava BiH.Kila mozga?????? Da Svedska je u slobodnom padu. Kruna je propala i u rangu je smece valute ili kako se to vec zove. Nesta kao turska lira.
to o nekakvoj radnoj snazi je od pocetka bila ubleha
evo i ovdje idioti sijelu sedmicu zagraduju puteve radi klimatskih promjena a svi zive na socijali od poreza ljudi kojima zagrade put
jedan majmun na socijali 5 puta bio odvozen u policiju i sudije ga puste bez kazne
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ista matrica. Bilo kako bilo ali Svedska je na putu da postane kalifat. desetak max dvadeset godina i to je to. Mene ne dira. Na k.... i onako nemem sto sjeci. Istrosilo od upotrebe. Muhahahahahahahahahahahaaaaa Kila mozga.......prckov wrote:isto ko I ovdje,abraham wrote:Netocno tj nepotpuno. Nezposlenost medju izbjeglicama pristiglim 2015te je oko 80% a i oni sta rade su uglavnom"zaposleni" na izmisljenim radnim mjestima po opcinama i sl. Bilo kako bilo propaganda (drzavna) je 2015 tvrdila da je uvoz imigranata veliki dobitak za zemlju i da ce druge zemlje(Majdarska, Poljska i sl) biti na gubitku. Muhahahahahahahah Ovaj tjedan j Svedska pripocila da nece vise primati nove izbjeglice iz kvota EU i da druga zemlje trebaju pruzeti odgovornost. Jebi ga nitko nece da zaradi novce na "izbjeglicama", cak ni sugava BiH.Kila mozga?????? Da Svedska je u slobodnom padu. Kruna je propala i u rangu je smece valute ili kako se to vec zove. Nesta kao turska lira.
evo i ovdje idioti sijelu sedmicu zagraduju puteve radi klimatskih promjena a svi zive na socijali od poreza ljudi kojima zagrade put
jedan majmun na socijali 5 puta bio odvozen u policiju i sudije ga puste bez kazne
2014-04-14
Najzanimljivije je sto govore kada su "sami". Iz nekog razloga mene smatraju "svojim". Ja im jebem majku sto su uradili od drzave a oni samo kimaju glavom i slazu se. Poslije se raspistolje. Kada treba glasati ili kada je neki lojavi tu, manji od makovog zrna. Bilo kako bilo vjerojatno i meni jebu majku iza ledja ali se nitko ne ususdi nesta mi reci.Muhahahahahahahha Koja pojebana nacija Kila mozga???????
2014-04-14
skupljaj lovu I naberi kad zagustiabraham wrote:Ista matrica. Bilo kako bilo ali Svedska je na putu da postane kalifat. desetak max dvadeset godina i to je to. Mene ne dira. Na k.... i onako nemem sto sjeci. Istrosilo od upotrebe. Muhahahahahahahahahahahaaaaa Kila mozga.......prckov wrote:isto ko I ovdje,abraham wrote:Netocno tj nepotpuno. Nezposlenost medju izbjeglicama pristiglim 2015te je oko 80% a i oni sta rade su uglavnom"zaposleni" na izmisljenim radnim mjestima po opcinama i sl. Bilo kako bilo propaganda (drzavna) je 2015 tvrdila da je uvoz imigranata veliki dobitak za zemlju i da ce druge zemlje(Majdarska, Poljska i sl) biti na gubitku. Muhahahahahahahah Ovaj tjedan j Svedska pripocila da nece vise primati nove izbjeglice iz kvota EU i da druga zemlje trebaju pruzeti odgovornost. Jebi ga nitko nece da zaradi novce na "izbjeglicama", cak ni sugava BiH.Kila mozga?????? Da Svedska je u slobodnom padu. Kruna je propala i u rangu je smece valute ili kako se to vec zove. Nesta kao turska lira.
nema od tih budala na zapadu nista
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Tako nekako i djelujem. Izvukao sam neke pizdarije iz naftalina. Rezervni polozaj je u pripravi. Jebi ga. Tko bi se tome nadao? Ne znam za druge ali Svedska je gotova prica.prckov wrote:skupljaj lovu I naberi kad zagustiabraham wrote:Ista matrica. Bilo kako bilo ali Svedska je na putu da postane kalifat. desetak max dvadeset godina i to je to. Mene ne dira. Na k.... i onako nemem sto sjeci. Istrosilo od upotrebe. Muhahahahahahahahahahahaaaaa Kila mozga.......prckov wrote:isto ko I ovdje,abraham wrote:Netocno tj nepotpuno. Nezposlenost medju izbjeglicama pristiglim 2015te je oko 80% a i oni sta rade su uglavnom"zaposleni" na izmisljenim radnim mjestima po opcinama i sl. Bilo kako bilo propaganda (drzavna) je 2015 tvrdila da je uvoz imigranata veliki dobitak za zemlju i da ce druge zemlje(Majdarska, Poljska i sl) biti na gubitku. Muhahahahahahahah Ovaj tjedan j Svedska pripocila da nece vise primati nove izbjeglice iz kvota EU i da druga zemlje trebaju pruzeti odgovornost. Jebi ga nitko nece da zaradi novce na "izbjeglicama", cak ni sugava BiH.Kila mozga?????? Da Svedska je u slobodnom padu. Kruna je propala i u rangu je smece valute ili kako se to vec zove. Nesta kao turska lira.
2014-04-14
ma ovdje su najgori ovi domaci leftardiabraham wrote:Najzanimljivije je sto govore kada su "sami". Iz nekog razloga mene smatraju "svojim". Ja im jebem majku sto su uradili od drzave a oni samo kimaju glavom i slazu se. Poslije se raspistolje. Kada treba glasati ili kada je neki lojavi tu, manji od makovog zrna. Bilo kako bilo vjerojatno i meni jebu majku iza ledja ali se nitko ne ususdi nesta mi reci.Muhahahahahahahha Koja pojebana nacija Kila mozga???????
to kurca ne kuzi,
u skole djeci ubacili lijeve idiote da im prodaju ideologiju, a zavrsavaju skoli skoro pa nepismeni
2014-04-19
Da Svedska lova je propala cca 20% u zadnje dvije godine. Dakle ako si zaradjivao 1000 sada zaradjujes 800. Super.....
2014-04-14
bolje da propadne prije nego kasnijeabraham wrote:Tako nekako i djelujem. Izvukao sam neke pizdarije iz naftalina. Rezervni polozaj je u pripravi. Jebi ga. Tko bi se tome nadao? Ne znam za druge ali Svedska je gotova prica.prckov wrote:skupljaj lovu I naberi kad zagustiabraham wrote:Ista matrica. Bilo kako bilo ali Svedska je na putu da postane kalifat. desetak max dvadeset godina i to je to. Mene ne dira. Na k.... i onako nemem sto sjeci. Istrosilo od upotrebe. Muhahahahahahahahahahahaaaaa Kila mozga.......prckov wrote:isto ko I ovdje,abraham wrote:Netocno tj nepotpuno. Nezposlenost medju izbjeglicama pristiglim 2015te je oko 80% a i oni sta rade su uglavnom"zaposleni" na izmisljenim radnim mjestima po opcinama i sl. Bilo kako bilo propaganda (drzavna) je 2015 tvrdila da je uvoz imigranata veliki dobitak za zemlju i da ce druge zemlje(Majdarska, Poljska i sl) biti na gubitku. Muhahahahahahahah Ovaj tjedan j Svedska pripocila da nece vise primati nove izbjeglice iz kvota EU i da druga zemlje trebaju pruzeti odgovornost. Jebi ga nitko nece da zaradi novce na "izbjeglicama", cak ni sugava BiH.Kila mozga?????? Da Svedska je u slobodnom padu. Kruna je propala i u rangu je smece valute ili kako se to vec zove. Nesta kao turska lira.
mozda se drugi trznu kad vide
a sumnjam, to je sjebano u glavu
2014-04-19
To sad zajebavaš ili ?!?!?!abraham wrote:Da Svedska lova je propala cca 20% u zadnje dvije godine. Dakle ako si zaradjivao 1000 sada zaradjujes 800. Super.....
2014-04-11
Kolega jeste li vi sigurni da i vi ne zivite u Svedskoj. Pak smo susjedi???? To sta opisujete je preslik ovog sranja ovdje. Plus Greta. Muhahhahahaaprckov wrote:ma ovdje su najgori ovi domaci leftardiabraham wrote:Najzanimljivije je sto govore kada su "sami". Iz nekog razloga mene smatraju "svojim". Ja im jebem majku sto su uradili od drzave a oni samo kimaju glavom i slazu se. Poslije se raspistolje. Kada treba glasati ili kada je neki lojavi tu, manji od makovog zrna. Bilo kako bilo vjerojatno i meni jebu majku iza ledja ali se nitko ne ususdi nesta mi reci.Muhahahahahahahha Koja pojebana nacija Kila mozga???????
to kurca ne kuzi,
u skole djeci ubacili lijeve idiote da im prodaju ideologiju, a zavrsavaju skoli skoro pa nepismeni
2014-04-14
I ovdje je isto, lova ne vrijedi koliko je vrijedilaabraham wrote:Da Svedska lova je propala cca 20% u zadnje dvije godine. Dakle ako si zaradjivao 1000 sada zaradjujes 800. Super.....
prije omladini koja tek pode radit nije bio nikakav problem dignit kredit za kucu
sad nema sanse
kupovna moc I kvalitet zivota je opo za jedno 40-50% u zadnjih 20 godina
2014-04-19
Guglajte kolega. 2000 hrvatskih kuna prosli tjedan na bankomatu platio 3120 svedski kruna. DNRH je sada skupa svedima.RayMabus wrote:To sad zajebavaš ili ?!?!?!abraham wrote:Da Svedska lova je propala cca 20% u zadnje dvije godine. Dakle ako si zaradjivao 1000 sada zaradjujes 800. Super.....
2014-04-14
Slučajna državaabraham wrote:Kolega jeste li vi sigurni da i vi ne zivite u Svedskoj. Pak smo susjedi???? To sta opisujete je preslik ovog sranja ovdje. Plus Greta. Muhahhahahaaprckov wrote:ma ovdje su najgori ovi domaci leftardiabraham wrote:Najzanimljivije je sto govore kada su "sami". Iz nekog razloga mene smatraju "svojim". Ja im jebem majku sto su uradili od drzave a oni samo kimaju glavom i slazu se. Poslije se raspistolje. Kada treba glasati ili kada je neki lojavi tu, manji od makovog zrna. Bilo kako bilo vjerojatno i meni jebu majku iza ledja ali se nitko ne ususdi nesta mi reci.Muhahahahahahahha Koja pojebana nacija Kila mozga???????
to kurca ne kuzi,
2014-04-16
Švedska je najprije doživjela propast iznutra. Obezvrijedila je rad i radnika, nauštrb stvaranja liberalne utopije.
Sadašnja dogadjanja su produkt unutrašnje truleži
Sadašnja dogadjanja su produkt unutrašnje truleži
£otk@-
2019-02-12
imamo I mi "greta" ko govanaabraham wrote:Kolega jeste li vi sigurni da i vi ne zivite u Svedskoj. Pak smo susjedi???? To sta opisujete je preslik ovog sranja ovdje. Plus Greta. Muhahhahahaaprckov wrote:ma ovdje su najgori ovi domaci leftardiabraham wrote:Najzanimljivije je sto govore kada su "sami". Iz nekog razloga mene smatraju "svojim". Ja im jebem majku sto su uradili od drzave a oni samo kimaju glavom i slazu se. Poslije se raspistolje. Kada treba glasati ili kada je neki lojavi tu, manji od makovog zrna. Bilo kako bilo vjerojatno i meni jebu majku iza ledja ali se nitko ne ususdi nesta mi reci.Muhahahahahahahha Koja pojebana nacija Kila mozga???????
to kurca ne kuzi,
nicu ko gljive
da im cujes govor kad drze
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» nezaposlenost u švedskoj veća nego u hrvatskoj, naročito mladih
» Raste nezaposlenost u Njemačkoj
» Nezaposlenost raste u cijeloj državi
» Zapošljavanje i dalje raste a nezaposlenost pada
» Švedskoj godišnje potrebno 64.000 imigranata
» Raste nezaposlenost u Njemačkoj
» Nezaposlenost raste u cijeloj državi