HEHE HEH Ukida se zabrana rada nedjeljom
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HEHE HEH Ukida se zabrana rada nedjeljom
ne partizanimaa, nego HrvatimaLegendovich wrote:malo nemoguce...pogotovo u sredjenim i drzavama gdje je pravosudje jako..mortal wrote:RayMabus wrote:Da , moderno ropstvo je u tijeku. Zato san se ja maka sa tog tržišta rada i fino doma uživan i jebe mi se i za državu , poslodavce i te radnike koji još ovise o Hrvatskoj kad je tržište rada u pitanju.Legendovich wrote:sreco,tako ti je danas posvuda..ja sam promijenio hrpu firmi,jer nisam htio raditi subotom,niti produzeno..bilo je jebeno,ali covjek mora drzati do svojega,inace te nitko ne cijeni,jos manje postiva...moderno ropstvo je u tijeku..mortal wrote:
takve sam ja poslodavce imala
u više navrata
samo poseban užitak bi mi bio spriječiti takve da to ostvare u globalu
sve vratiti pod državno vlasništvo, ali Hrvatskog naroda, ne političkih opcija i tamo nekih narodnih oslobodilaca koji su tamanili Hrvatski narod
Netko je gradio svoj Imperij recimo 100'-150 godina,prozeo je cijelo jedno drustvo vezama svih vrsta od obicnih ljudi do vrha politike,nametnu ose kao veliki arbajtgeber,tezak je vise desetaka miljardi do stotina ojrova ili dolara...TO je jebena moc,a takvij je jebeno puno ipak..drzave mogu lajati i zakonima ovo i ono ishoditi,ali ako bi pretjerali,ode glava doslovno ..šit hepens i slicne stvari..
budi sigurna,nes ti nacionalizirati takve imperije..sitni poduzetnici i obrtnici,na takvima se drzava i izivljava...
Crveno boldano..Čitam i ne vjerujem..
nikad nisam bila za privatizaciju otimanja stvorenog, nego stvaranje vlastitog od početka
očito nisi dovoljno obraćao pažnju na moje upise o tome
kao drugo ti koji su stvarali svoj imperij 100-150 god , ti isti su poslali tuđe sinove da ginu (Hrvatske) i po svim pravilima takvi ne zaslužuju opstanak kakav su zamislili nego gubljenje stečenog na zločinu i prijevari
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Slovenski parlament uvjerljivo odbio zabranu rada nedjeljom.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2186166
Stranka Ljevica predložila da sva nedjelja bide neradna , Janša se načelno složio al u ovakvom formatu da se niti jedna nedjelja ne radi je odbijen velikom većinom u slovenskom parlamentu.
Evo i oni se lome oće neće. Najjaći su mi zahtjevi trgovaca da će ostat 20 tisuća ljudi bez posla ako se to zabrani. A neš ti štete ionako fali ljudi jer je sve iselilo i natalitet riknija upravo zbog ovakvih izrabljivača kao šta su vlasnici trgovina.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2186166
Stranka Ljevica predložila da sva nedjelja bide neradna , Janša se načelno složio al u ovakvom formatu da se niti jedna nedjelja ne radi je odbijen velikom većinom u slovenskom parlamentu.
Evo i oni se lome oće neće. Najjaći su mi zahtjevi trgovaca da će ostat 20 tisuća ljudi bez posla ako se to zabrani. A neš ti štete ionako fali ljudi jer je sve iselilo i natalitet riknija upravo zbog ovakvih izrabljivača kao šta su vlasnici trgovina.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jebeš novo uređenje država i napredak ako sad zabrane rad nedjeljom a za vrijeme ograničenog komunizma se radilo
hebo lud zbunjenog
hebo lud zbunjenog
2014-04-16
Tko će zabranit ? Plenkovic ? Pa vidiš da mulja idiote čim priča o budućem sazivu Sabora dakle to je ono dajte vi meni naivne budale glas a posli ništa. Plenkovic laže čim zine. Neće on ukidat ništa.mortal wrote:jebeš novo uređenje država i napredak ako sad zabrane rad nedjeljom a za vrijeme ograničenog komunizma se radilo
hebo lud zbunjenog
2014-04-11
em to trazi trgovacki lobi, em se bolje puni proracunRayMabus wrote:Tko će zabranit ? Plenkovic ? Pa vidiš da mulja idiote čim priča o budućem sazivu Sabora dakle to je ono dajte vi meni naivne budale glas a posli ništa. Plenkovic laže čim zine. Neće on ukidat ništa.mortal wrote:jebeš novo uređenje država i napredak ako sad zabrane rad nedjeljom a za vrijeme ograničenog komunizma se radilo
hebo lud zbunjenog
samo jos malo oklijevati i zajebati naivce
dijagram-
2015-08-09
Pa priče za malu dicu. Neće taj ništa ukidat.dijagram wrote:em to trazi trgovacki lobi, em se bolje puni proracunRayMabus wrote:Tko će zabranit ? Plenkovic ? Pa vidiš da mulja idiote čim priča o budućem sazivu Sabora dakle to je ono dajte vi meni naivne budale glas a posli ništa. Plenkovic laže čim zine. Neće on ukidat ništa.mortal wrote:jebeš novo uređenje država i napredak ako sad zabrane rad nedjeljom a za vrijeme ograničenog komunizma se radilo
hebo lud zbunjenog
samo jos malo oklijevati i zajebati naivce
2014-04-11
vidim,rado bi vi malo josh komjunizma..brutalni kapitalizam vam bash ne pase..sve vise zalite za Titom...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Uvedena zabrana rada nedjeljom u trgovinama
» Zabrana rada nedjeljom pokazuje koliko je Plenkovic očajan zbog izbora
» Zabrana rada nedeljom
» Peticija za zabranu rada nedjeljom
» HDS traži zabranu rada nedjeljom
» Zabrana rada nedjeljom pokazuje koliko je Plenkovic očajan zbog izbora
» Zabrana rada nedeljom
» Peticija za zabranu rada nedjeljom
» HDS traži zabranu rada nedjeljom