6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO
סמאל wrote:
Možda ćemo u budućnosti imat cijele generacije,,Galaktičkih generala''koji toga neće biti ni svjesni.
Bojim se da ih imamo već sada.
Ali, to samo pokazuje da je religioznost odnosno religiozni osjećaji prisutni otkad je ljudi odnosno ljudskih zajednica, a izvjesno je da će tako biti sve dok bude ljudi na Zemlji ili bilo gdje drugdje u svemiru.
No, sama prisutnost tog fenomena religioznosti i nije neki problem, ja ga više promatram kao običnu činjenicu čije postojanje samo treba registrirati i uklopiti u vlastitu memoriju odnosno proširenu svijest, nego je problem postojanje primitivnih oblika religioznosti, poput starih panteona i antropomorfnih bogova sa ljudskim osobinama koji prebivaju na ne baš nedokučivim planinama, a u to se sasvim dobro uklapa i religija koja za svoje glavne igrače ima tzv. Galaktičku Federaciju i njen samoproglašene tzv. generale.
Riječ je o istom tipu primitivne religioznosti kao i o vjerovanju u postojanje Zeusa, Jupitera ili Jahve, jer je riječ o istom tipu božanstva, sa manje ili više istim (bes)karakternim osobinama pa se spomenuta božanstva i na njima temeljene religije zapravo jako malo ili skoro ništa međusobno razlikuju.
Temelje te primitivne religioznosti sam već objasnio ranije: nesposobnost nošenja sa vlastitim strahom pa i kukavičlukom, neznanje, neposobnost savladavanja novih znanja i obična glupost.
I tome se ta ista odavno poznata priča o nakaznim bogovima i njihovim ništa manje nakaznim sljedbenicima zapravo samo nastavlja do daljnjeg.
Last edited by Speare Shaker on 30/5/2020, 12:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: 6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO
Kakav si ti to galaktički general,ako ne znaš tko su ti kolege s činom u istom rankuRayMabus wrote:Kamo sreće da imate u budućnosti više ovakvih kao ja jer ti neće vodit ovakve razgovore nego puno normalnije jer sve kuže i ne moraju si ništa objašnjavati nego idu na duhovnije teme.
Ja sam sa sobom ne pričam o generalima GF jer me to ne zanima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa zašto bi to morao znati ?סמאל wrote:Kakav si ti to galaktički general,ako ne znaš tko su ti kolege s činom u istom rankuRayMabus wrote:Kamo sreće da imate u budućnosti više ovakvih kao ja jer ti neće vodit ovakve razgovore nego puno normalnije jer sve kuže i ne moraju si ništa objašnjavati nego idu na duhovnije teme.
Ovdje sam u smislu izviđaća i obavještajnog aparata. Ne triba mi vojska za to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vjerojatno si upravu.Animizam se održao do dana današnjeg,mada nikad nije institucionaliziran poput politeističkih i monoteističkih sustava vjerovanja,međutim,mislim kako bi kompilacije različitih sustava vjerovanja koje se i danas manifestiraju kroz new agerske pokrete,tek moglo uzeti maha sve većom ovisnosti ljudi o tehnološkim potrebama,tak da bi postojeće religije,ukoliko misle držat korak s vremenom,mogle,,mutirat'' u nešto još gore.Speare Shaker wrote:סמאל wrote:
Možda ćemo u budućnosti imat cijele generacije,,Galaktičkih generala''koji toga neće biti ni svjesni.
Bojim se da ih imamo već sada.
Ali, to samo pokazuje da je religioznost odnosno religiozni osjećaji prisutni otkad je ljudi odnosno ljudskih zajednica, a izvjesno je da će tako biti sve dok bude ljudi na Zemlji ili bilo gdje drugdje u svemiru.
No, sama prisutnost tog fenomena religioznosti i nije neki problem, ja ga više promatram kao običnu činjenicu čije postojanje samo treba registrirati i uklopiti u vlastitu memoriju odnosno proširenu svijest, nego je problem postojanje primitivnih oblika religioznosti, poput starih panteona i antropomorfnih bogova sa ljudskim osobinama koji prebivaju na ne baš nedokučivim planinama, a u to se sasvim dobro uklapa i religija koja za svoje glavne igrače ima tzv. Galaktičku Federaciju i njen samoproglašene tzv. generale.
Riječ je o istom tipu primitivne religioznosti kao i o vjerovanju u postojanje Zeusa, Jupitera ili Jahve, jer je riječ o istom tipu božanstva, sa manje ili više istim (bes)karakternim osobinama pa se spomenuta božanstva i na njima temeljene religije zapravo jako malo ili skoro ništa međusobno razlikuju.
Temelje te primitivne religioznosti sam već objasnio ranije: nesposobnost nošenja sa vlastitim strahom pa i kukavičlukom, neznanje, neposobnost savladavanja novih znanja i obična glupost.
I tome se ta ista odavno poznata priča o nakaznim bogovima i njihovim ništa manje nakaznim sljedbenicima zapravo samo nastavlja do daljnjeg.
Ne znam što je gore,jedan takav religiozni,duhovni kolektivitet ili bezbroj individualnih sustava nastalih kompilacijom samoidentifikacijskih spoznaja tipa profila Ashtarovih galaktički đenerala.
2015-07-23
Kad umrem pa se inkarnkriam na planetu GF opet ću biti ono šta jesam prirodno , visoko pozicionirano duhovno biće al onda tamo nema ovih pizdarija nego gledaš s odmakom i brige te.RayMabus wrote:Pa zašto bi to morao znati ?סמאל wrote:Kakav si ti to galaktički general,ako ne znaš tko su ti kolege s činom u istom rankuRayMabus wrote:Kamo sreće da imate u budućnosti više ovakvih kao ja jer ti neće vodit ovakve razgovore nego puno normalnije jer sve kuže i ne moraju si ništa objašnjavati nego idu na duhovnije teme.
Trik jje u tome da ako želiš biti general moraš imati želju da ne vodiš nikakvu vojsku.
To je uvjet da budeš general GF jer inače ti ne daju takvu poziciju.
Ja sam od onih koji kad netko pita tko želi biti general kaže : Aj budi ti , meni se ne da.
2014-04-11
Vojnik koji ne teži bit đeneral,ne može bit ni dobar vojnik a đeneral koji ne želi bit vojnik,ne može bit ni dobar đeneral.RayMabus wrote:Kad umrem pa se inkarnkriam na planetu GF opet ću biti ono šta jesam prirodno , visoko pozicionirano duhovno biće al onda tamo nema ovih pizdarija nego gledaš s odmakom i brige te.RayMabus wrote:Pa zašto bi to morao znati ?סמאל wrote:Kakav si ti to galaktički general,ako ne znaš tko su ti kolege s činom u istom rankuRayMabus wrote:Kamo sreće da imate u budućnosti više ovakvih kao ja jer ti neće vodit ovakve razgovore nego puno normalnije jer sve kuže i ne moraju si ništa objašnjavati nego idu na duhovnije teme.
Trik jje u tome da ako želiš biti general moraš imati želju da ne vodiš nikakvu vojsku.
Ja sam od onih koji kad netko pita tko želi biti general kaže : Aj budi ti , meni se ne da.
2015-07-23
Idiote.סמאל wrote:Vojnik koji ne teži bit đeneral,ne može bit ni dobar vojnik a đeneral koji ne želi bit vojnik,ne može bit ni dobar đeneral.RayMabus wrote:Kad umrem pa se inkarnkriam na planetu GF opet ću biti ono šta jesam prirodno , visoko pozicionirano duhovno biće al onda tamo nema ovih pizdarija nego gledaš s odmakom i brige te.RayMabus wrote:Pa zašto bi to morao znati ?סמאל wrote:Kakav si ti to galaktički general,ako ne znaš tko su ti kolege s činom u istom rankuRayMabus wrote:Kamo sreće da imate u budućnosti više ovakvih kao ja jer ti neće vodit ovakve razgovore nego puno normalnije jer sve kuže i ne moraju si ništa objašnjavati nego idu na duhovnije teme.
Ne možeš biti galaktička federacija uopće ako ne vidiš igru dobra i zla na fizičkoj ravni po sistemu dobar loš , policajac i lopov , dobri protiv negativinih a svi ste duše i ne postoje negativni i pozitivni nego duše koje igraju svoje igre dok se ne umore i ne pređu na viši nivo.
Pitanje je samo u kojem vremenskom rasponu pa ispada da je razlika između dobrih i loših samo u tome tko je prije to shvatio a ne u tome da postoji dobro i zlo jer je zlo samo dobro koje to još nije.
2014-04-11
Trik je u vremenu i ničem više. I ove negativne rase će jednog dana evoluirati i postat pozitivnije. Te duše će evoluirati.
Imaš dvi planete , jedan je pozirivna a druga ne i sad ova negativna želi napadati al za sto godina ili sto tisuća i ona će duhovno evoluirati.
Ako to ne kužiš ne možeš uopće bit galaktička federacija a kamo li general u istoj.
Imaš dvi planete , jedan je pozirivna a druga ne i sad ova negativna želi napadati al za sto godina ili sto tisuća i ona će duhovno evoluirati.
Ako to ne kužiš ne možeš uopće bit galaktička federacija a kamo li general u istoj.
2014-04-11
Jedino neke reptilske rase teško evoluiraju. Neke. Vidiš krokodila. DNK mu se nije bitno promjenio odovno.
Lyrani su humanodi. Oni če evoluirat prije il poslije.
Najteži su reptili tako da su mi oni više u fokusu jer te vatam tj njihove potrčke male greyse.
S njima je najteže jer su ko krokodili. Ne evoluiraju ništa il skroz malo.
Oni će zadnji evoluirat a radit će dosta sranja.
Najteži su reptili tako da su mi oni više u fokusu jer te vatam tj njihove potrčke male greyse.
2014-04-11
RayMabus wrote:Jedino neke reptilske rase teško evoluiraju. Neke. Vidiš krokodila. DNK mu se nije bitno promjenio odovno.
Yebotey Longi,podsjeti me ti na Krokodila..ležiš..ležiš..ležiš...i samo pomjeris vilicu da zgrabis neko jelo..i opet samo lezis...
Guest- Guest
Pravi obavještajac zna da ništa ne zna i sve što misli da zna,uvijek iznova preispituje,te ne pada u klopku vlastite samodopadnosti.RayMabus wrote:Pa zašto bi to morao znati ?סמאל wrote:Kakav si ti to galaktički general,ako ne znaš tko su ti kolege s činom u istom rankuRayMabus wrote:Kamo sreće da imate u budućnosti više ovakvih kao ja jer ti neće vodit ovakve razgovore nego puno normalnije jer sve kuže i ne moraju si ništa objašnjavati nego idu na duhovnije teme.
Jadna je Galaktička Federacija ako im je vojska na razini obavještajnog sustava.
2015-07-23
Evo sad ću se dignit. Ručak gotov. Fažol i meso..Legendovich wrote:RayMabus wrote:Jedino neke reptilske rase teško evoluiraju. Neke. Vidiš krokodila. DNK mu se nije bitno promjenio odovno.
Yebotey Longi,podsjeti me ti na Krokodila..ležiš..ležiš..ležiš...i samo pomjeris vilicu da zgrabis neko jelo..i opet samo lezis...
Kokodil. Draco reptili.
Nephilmi koji su Lyrani su ljudska rasa. Oni će evoluirat prije ili poslije. Postat će dobri.
Kokodil će malo teže.
2014-04-11
Legendovich wrote:RayMabus wrote:Jedino neke reptilske rase teško evoluiraju. Neke. Vidiš krokodila. DNK mu se nije bitno promjenio odovno.
2015-07-23
Ne brini se ti za GF.סמאל wrote:Pravi obavještajac zna da ništa ne zna i sve što misli da zna,uvijek iznova preispituje,te ne pada u klopku vlastite samodopadnosti.RayMabus wrote:Pa zašto bi to morao znati ?סמאל wrote:Kakav si ti to galaktički general,ako ne znaš tko su ti kolege s činom u istom rankuRayMabus wrote:Kamo sreće da imate u budućnosti više ovakvih kao ja jer ti neće vodit ovakve razgovore nego puno normalnije jer sve kuže i ne moraju si ništa objašnjavati nego idu na duhovnije teme.
Jadna je Galaktička Federacija ako im je vojska na razini obavještajnog sustava.
Vi ste pod okupacijom a da to ni ne znate a baljezgali bi o GF.
2014-04-11
ovaj je dobro uranjen..
Guest- Guest
Što da bih se brinuo,neka se brine GF,ja se pripremam za sljedeći korak.RayMabus wrote:Ne brini se ti za GF.סמאל wrote:Pravi obavještajac zna da ništa ne zna i sve što misli da zna,uvijek iznova preispituje,te ne pada u klopku vlastite samodopadnosti.RayMabus wrote:Pa zašto bi to morao znati ?סמאל wrote:Kakav si ti to galaktički general,ako ne znaš tko su ti kolege s činom u istom rankuRayMabus wrote:Kamo sreće da imate u budućnosti više ovakvih kao ja jer ti neće vodit ovakve razgovore nego puno normalnije jer sve kuže i ne moraju si ništa objašnjavati nego idu na duhovnije teme.
Vi ste pod okupacijom a da to ni ne znate a baljezgali bi o GF.
2015-07-23
To je kokokodil. Napali planetu malih Greysa pa sad oni otimaju ljude.סמאל wrote:Legendovich wrote:RayMabus wrote:Jedino neke reptilske rase teško evoluiraju. Neke. Vidiš krokodila. DNK mu se nije bitno promjenio odovno.
Kokodil će vam ugradit čipove jer preko tehnologije mogu blokirat vaš mozak i fizički ga preuzet. Oni su više ono surova sila koja mehanički porobi rasu tako da su ovi totalno rastureni.
Kokodil je najopasniji.
2014-04-11
pa nisi li sad u kontradiktornosti u odnosu na naše ranije rasprave oko čipiranja.RayMabus wrote:To je kokokodil. Napali planetu malih Greysa pa sad oni otimaju ljude.סמאל wrote:Legendovich wrote:RayMabus wrote:Jedino neke reptilske rase teško evoluiraju. Neke. Vidiš krokodila. DNK mu se nije bitno promjenio odovno.
Kokodil će vam ugradit čipove jer preko tehnologije mogu blokirat vaš mozak i fizički ga preuzet. Oni su više ono surova sila koja mehanički porobi rasu tako da su ovi totalno rastureni.
Kokodil je najopasniji.
2015-07-23
Nije to takvo čipiranje nego ti uvlače šipke kroz mozak. Usadke u glavu. Oni tako porobljavaju druge rase. Teški mesari. Kokodil je najgori.סמאל wrote:pa nisi li sad u kontradiktornosti u odnosu na naše ranije rasprave oko čipiranja.RayMabus wrote:To je kokokodil. Napali planetu malih Greysa pa sad oni otimaju ljude.סמאל wrote:Legendovich wrote:RayMabus wrote:Jedino neke reptilske rase teško evoluiraju. Neke. Vidiš krokodila. DNK mu se nije bitno promjenio odovno.
Kokodil je najopasniji.
Na Zemlji su možda bitniji Annunakiji jer su vaš više porobili no za GF kokodil i njegovo carstvo je puno opasnije.
2014-04-11
Mali Greysi su rasa koju je kokodil porobio pa sad oni otimaju. Sve šta ima veze s kokodilom je puno opasnije od Iluminata i Lyrana.
Lyrani su ljudska rasa. Ne bi vas baš toliko izobličili jer vas gledaju i za seks.
Kokodil niti to. Njega to ne zanima. Čisti mesaroš.
Lyrani su ljudska rasa. Ne bi vas baš toliko izobličili jer vas gledaju i za seks.
Kokodil niti to. Njega to ne zanima. Čisti mesaroš.
2014-04-11
Sve što sam imao reći o tome,rekao sam na ovim temama i ne da mi se ponavljat :RayMabus wrote:Nije to takvo čipiranje nego ti uvlače šipke kroz mozak. Usadke u glavu. Oni tako porobljavaju druge rase. Teški mesari. Kokodil je najgori.סמאל wrote:pa nisi li sad u kontradiktornosti u odnosu na naše ranije rasprave oko čipiranja.RayMabus wrote:
Kokodil je najopasniji.
Na Zemlji su možda bitniji Annunakiji jer su vaš više porobili no za GF kokodil i njegovo carstvo je puno opasnije.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40336p80-treca-jugoslavija#1624807
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40487-mask-senzori-u-ljudskom-mozgu-za-manje-od-godinu-dana
Sad imam važnijeg posla i ne mogu si priuštit distrakciju,kad sam zaokupljen parlamentarnim izborima,gdje moram pripomoć stanovitoj političkoj opciji u onim okvirima koliko mogu.
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» From 1945 until today - 20 to 30 million people killed by the USA
» Bill Gates and Ellen Discuss Vaccinating ‘7 Billion Healthy People’ in Order to ‘Return to Normal’
» “Zombie” Deer Disease Could Spread to Humans, Experts Warn
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» The Navy Can't Afford $1 Million 'Smart' Shells for Its $4 Billion Battleships
» Bill Gates and Ellen Discuss Vaccinating ‘7 Billion Healthy People’ in Order to ‘Return to Normal’
» “Zombie” Deer Disease Could Spread to Humans, Experts Warn
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» The Navy Can't Afford $1 Million 'Smart' Shells for Its $4 Billion Battleships
Page 3 of 3