ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO - Page 2 Empty Re: 6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO

Post by RayMabus 30/5/2020, 10:25

RayMabus wrote:Problem nastaje ako mi ne znaš znanstveno odgovorit na dvije stvari a koje su vremsnki malo bliže nama.

Krv svetog Januarija iz katedrale u Napoliju i mumije svetaca koje ne trunu.

Onda imamo problem jer ću ja reć da Nephilmi svake godine dođu osobno u Napoli i laserskim zrakama iz daljine nakon šta navuču plašt nevidljivosti gađaju posudu u kojij je krv da krv ne padne dole te da su oni mumificirali posebnom tehnikom svetce u kršćanskim crkvama a i jedno i drugo za cilj ima pravljenje čuda kako bi ljudi to proglasili čudima.

Dakle imaš problem ako ne znaš ove dvije pojave  objasnit jer su nemoguće osim ako neka sila s naprednijom tehnologijom nešto ne muti tu.
Pošto mi ne znaš znanstveno odgovorit na ove dvije pojave a ne prihvaćaš moja objašnjenja onda se moramo složit da neka sila tehnološki puno razvijenija od nas to radi nekako a s ciljem da ljudi postanu religiozne ovce.

Da vjeruju u religije i da se nekome klanjaju.

A pošto svake godine il skoro svake dođu u Napoli i pošto mumija koje ne trunu ima dosta očito se jako trude i jako im je stalo da ljudi i dalje vjeruju da su to čuda i budu religiozni a da ne traže racionalne tehničke odgovore na to pošto to očito ne može biti osim ako nije netko tehnološki jači tu upleten.

Pričamo o srednjem vijeku. Čisto da vidiš koje je to doba i razina tehnološkog razvoja ljudske rase.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO - Page 2 Empty Re: 6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO

Post by RayMabus 30/5/2020, 10:32

Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:Problem nastaje ako mi ne znaš znanstveno odgovorit na dvije stvari a koje su vremsnki malo bliže nama.

Onda imamo problem jer ću ja reć da Nephilmi svake godine dođu osobno u Napoli i laserskim zrakama iz daljine nakon šta naviču plašt nevidljivosti gađaju posudu u kojij je krv da krv ne padne dole te da su oni mumificirali posebnom tehnikom svetce u kršćanskim crkvama a i jedno i drugo za cilj ima pravljenje čuda kako bi ljudi to proglasili čudima.

Dakle imaš problem ako ne znaš ove dvije pojave znanstveno objasnit jer su nemoguće osim ako neka sila s naprednijom tehnologijom nešto ne muti tu.

Pa jasno je da ste vi kukavice u stanju izmisliti svakakve gluposti kako bi opravdali vlastiti kukavičluk.
I što je još gore, sa tim imate i psiholoških problema. S jedne strane niste u stanju izaći na kraj s vlastitim kukavičlukom, a s druge si to niste u stanju priznati i eto izvora gadnih psiholoških pa i psihičkih problema.
Ja sam strojarski tehničar po struci.

Jel znaš tehničke odogovre na ova dva pitanja ili ne znaš jer ako ne znaš ti si taj koji ima problema da nekog uvjeri u to da neka sila tehnilčki močnija od ljudi već stoljećima se jako trudi da ovce ostanu religiozne i nepropitkuju.

Ako su mitovi to prije tri tisuće godina pa su se direktno predstavljali za Bogove a očito nisu šta su ona ove dvije stvari da ljudi i dalje tupo vjeruju u neka čuda i religije ?

Jedino šta su sad iza zavjese al je cilj isti : da ovce ostanu ovce.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 10:42

Ja sam se složio s tobom da su ljudl od Iraka do Grčke stvorili svoje mitologije trabunjanjem kojeg su zapisali i da je to trabunjanje pošto nema dokaza.

Nemam problema s tim.

Sad pošto ti tražiš dokaze sad mi objasni krv svetog Januarija iz Napolija i mumije svetaca koji ne trunu.

Ako kažeš da to ne postoji posrat ćeš se po samom sebi jer okrečeš glavu od nečega šta je dokaz dakle to više nije znanost nego tvoje vjerovanje da to ne postoji jer ne vjeruješ u to da u srednjem vijeku netko ima takvu tehnologiju.

I dan danas jednom godišnje dođe u Napoli jer krv može ostati u posudi onako jedino ako netko laserom iz daljine smrzava posudu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 10:44

I ako se ne želiš posrati po samom sebi dečko dragi ti ćeš morat priznat da to nije moguće dakle otvara se samo jedna opcija a ta je da netko s naprednijom tehnologijom od naše ulaže puno energije da ljudi ostanu religiozni i pod utjecajem religija.

To je najmanje šta ćeš morat sam sebi priznat.

Meni je to dovoljno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 11:11

Onda imamo problem jer ću ja reć da Nephilmi svake godine dođu osobno u Napoli i laserskim zrakama iz daljine nakon šta navuču plašt nevidljivosti gađaju posudu u kojij je krv da krv ne padne dole te da su oni mumificirali posebnom tehnikom svetce u kršćanskim crkvama a i jedno i drugo za cilj ima pravljenje čuda kako bi ljudi to proglasili čudima.

Dakle imaš problem ako ne znaš ove dvije pojave znanstveno objasnit jer su nemoguće osim ako neka sila s naprednijom tehnologijom nešto ne muti tu.

Taj problem ne postoji, jer je riječ o najobičnijoj prevari.
Razumijem da ti nisi u stanju to prihvatiti, jer ipak trebaš na neki način pred samim sobom opravdati svoj kukavičluk zbog čega si i kreirao neku vrstu svoje osobne primitivne religije od koje neravno nećeš odustati jer se nisi u stanju suočiti sa realnošću pa zbog toga pribjegavaš stalno novim izmišljotinama kako bi opravdao one dosadašnje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 11:13

RayMabus wrote:I ako se ne želiš posrati po samom sebi dečko dragi ti ćeš morat priznat da to nije moguće dakle otvara se samo jedna opcija a ta je da netko s naprednijom tehnologijom od naše ulaže puno energije da ljudi ostanu religiozni i pod utjecajem religija.

To je najmanje šta ćeš morat sam sebi priznat.

Meni je to dovoljno.

To je objašnjenje za one posebno neuke i glupe koji nisu u stanju shvatiti čak niti elementarne stvari u vezi znanosti pa čak niti obične logike.
Znam da ti je samozavaravanje dovoljno. Zato i jesi takav kakav već jesi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 11:17

Pa normalno da je prijevara al ti nisi objasnio tehnologiju s kojom je to postignuto.

Kužiš.?

Ne kužiš jel. Nisi strojarski tehničar. Ta prevara nije izvediva tehnologijom ljudske rase jer nisu toliko razvijeni. Čak ni danas a kamo li u srednjem vijeku.

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Neraspadljivost

Ovo nisu lutke.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 11:18

RayMabus wrote:
Speare Shaker wrote:

Onda imamo problem jer ću ja reć da Nephilmi svake godine dođu osobno u Napoli i laserskim zrakama iz daljine nakon šta naviču plašt nevidljivosti gađaju posudu u kojij je krv da krv ne padne dole te da su oni mumificirali posebnom tehnikom svetce u kršćanskim crkvama a i jedno i drugo za cilj ima pravljenje čuda kako bi ljudi to proglasili čudima.

Pa jasno je da ste vi kukavice u stanju izmisliti svakakve gluposti kako bi opravdali vlastiti kukavičluk.
I što je još gore, sa tim imate i psiholoških problema. S jedne strane niste u stanju izaći na kraj s vlastitim kukavičlukom, a s druge si to niste u stanju priznati i eto izvora gadnih psiholoških pa i psihičkih problema.
Ja sam strojarski tehničar po struci.

Jel znaš tehničke odogovre na ova dva pitanja ili ne znaš jer ako ne znaš ti si taj koji ima problema da nekog uvjeri u to da neka sila tehnilčki močnija od ljudi već stoljećima se jako trudi da ovce ostanu religiozne i nepropitkuju.

Ako su mitovi to prije tri tisuće godina pa su se direktno predstavljali za Bogove a očito nisu šta su ona ove dvije stvari da ljudi i dalje tupo vjeruju u neka čuda i religije ?

Jedino šta su sad iza zavjese al je cilj isti : da ovce ostanu ovce.

I dalje si također i kukavica, neuko spadalo i obični glupan.
Također i ovca, samo što ti nisi žrtva masovnih primitivnih religija iza koji stoje s jedne strane kukavičluk ljudi koji vjeruju u te budalaštine, a s druge njihova neukost i glupost.
Ti si žrtva neke svoje osobne i primitivne temeljene na vlastitim kompilacijama tih izmišljenih priča odnosno mitova.

Last edited by Speare Shaker on 30/5/2020, 11:24; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 11:19

RayMabus wrote:Pa normalno da je prijevara al ti nisi objasnio tehnologiju s kojom je to postignuto.

Znam da si retardiran, ali valjda ipak nisi toliko da ne bi shvatio kako se ta tehnologija temelji na jednostavnom izmišljanju, konfabuliranju pa i običnom laganju.
Barem sam do sad mislio da nisi baš toliko, ali moguće je da sam se ipak prevario.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 11:22

Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:Pa normalno da je prijevara al ti nisi objasnio tehnologiju s kojom je to postignuto.

Znam da si retardiran, ali valjda ipak nisi toliko da ne bi shvatio kako se ta tehnologija temelji na jednostavnom izmišljanju, konfabuliranju pa i običnom laganju.
Barem sam do sad mislio da nisi baš toliko, ali moguće je da sam se ipak prevario.
Sveti Spiridon , pravoslavna crkva

6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO - Page 2 Spyridon%2Brelic

Umro 348 godine

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Saint_Spyridon
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 11:29

Speare Shaker wrote:

Moguće da je tvoje neznanje ipak puno veće nego šta sam sebi želiš priznat.

Ne želiš vidjeti a to dečko dragi nije znanost nego okretanje glave pred dokazima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 11:32

Šta se mene tiče mi smo završili razgovor. Susretao sam već ljude poput tebe. Skrivate se iza znanosti kako bi podbili druge a kad vam se nešto predoči onda izmišljate neke priče a ne mogu biti moguće osim ako netko s jačom tehnologijođ od ljudi to nije izveo pa imate problem jer službena znanost ne priznaje postojanje drugih tehnoloških jačih vrsta na ovoj planeti

Jedini religiozni fanatik ovdje si ti a drugima to bezuspješno prebacuješ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 11:40

Nemoj mi se više javljat na ovu temu a niti na ikoju drugu kad pričam o vanzemaljcima

Magistiri kemije su istraživali ove fenomene pa nisu došli do zaključka koji bi dao odgovore a utvrdili su da ne znaju kako se to dešava a ispitali su sve a ti češ.mi pametovat jer eto ti imaš svoje mišljenje koje je u osnovi tvoja religija a ne znanost.

Ako nešto magistar kemije ne može objasniti a u laboratoriju su proučavali znači da ne postoji znanstveni odogovor osim ako nema upletanja tehnologije koja prevaizlazi tehnologiju ljudi u srednjem vijeku konkretno katoličke i pravoslavne crkve.

Misliš da popovi imaju tu tehnologiju ?

Ja mislim da nemaju al znam tko je ima i kako je ovo izvedeno.

Davno je reka Sokrat mislim : znam da ništa ne znam.

Ako ne znaš onda šuti jer su magistir kemije ovo proučavali i nemaju odgovor kako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 11:52

Ne prekidaj me više dok pričam o vanzemaljcima bar dok ne budeš otovren da sam nešto istražiš i dođeš do zaključka pa makar taj zaključak bio da je nešto tehnički nemoguće s ljjdskom razinom tehnološkog razvoja a postoji.

Možda majistori svjetlosti imaju strpljenja za takve kao šta si ti al ja sam general GF s pet zvjezdica i nemam vrimena za idiote.

Lyrani su mi trenitno saveznici. Napravit će kaos u Europi i dignit će se kršćanska desnica i počet rat sa muslimanima.

To će dovest do pada emanicipacije i cijelog sistema koji je osmišljen jer će se zatrest kavez a Jahve je entitet i ne zanimaju ga planovi ovih na fizičkoj ravni nego da mu se mase klanjaju i zato će on te planove poremetit na svoj mlin i sve izneredit.

U tom neredu sve ide onako kako i ja hoću. 

Nećete maknit emancipaciju nego ćete biti poslušne ovce koji će za malo trave klanjat se masonima.

Nećete

Prije ću vas sve poklat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 11:53

RayMabus wrote:Nemoj mi se više javljat na ovu temu a niti na ikoju drugu kad pričam o vanzemaljcima

Magistiri kemije su istraživali ove fenomene pa nisu došli do zaključka koji bi dao odgovore a utvrdili su da ne znaju kako se to dešava a ispitali su sve a ti češ.mi pametovat jer eto ti imaš svoje mišljenje koje je u osnovi tvoja religija a ne znanost.

Ako nešto magistar kemije ne može objasniti a u laboratoriju su proučavali znači da ne postoji znanstveni odogovor osim ako nema upletanja tehnologije koja prevaizlazi tehnologiju ljudi u srednjem vijeku konkretno katoličke i pravoslavne crkve.

Ako ne znaš onda šuti jer su magistir kemije ovo proučavali i nemaju odgovor kako.
Master Longi,ne se dati iznervirati Sejkerom... :vader
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 12:09

Nerviram se jer ovi poviše mene ne daju da radim kako ja oću jer bi vam već doletila koja atomska i gotovo. Ovako evolucija i kaos jer jednostavno poluljudi koji će se uskoro pobit priko religija kad mujage navale u Njemačku masovno ileglano.

Živim na planeti s hrpom poluljudi. Onda se čudite šta Lyrani imaju o ljudskoj rasi mišljenje kao o stoci.

Pa i jeste stoka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 30/5/2020, 12:10

Speare Shaker wrote:
I ja raspravljam sa osobom koja nema pojma što je to religija, ali se zato načitao kojekakvih sranja od mitova. Izmišljeni likovi poput Mojsija ne uspjevaju pomoći vjerodostojnosti priča za koje svaka budala zna da su izmišljene.
Mojsije ne mora nužno bit izmišljeni lik,međutim priče oko njega vuku korijene iz ranijih legendi,tak da si upravu kad kažeš da su jedni prepisivali od drugih i prilagođavali za vlastitu svrhu,a Židovi su vjerojatno pronašli inspiraciju u legendi o porijeklu Sargona Velikog,za svog Mojsija.

Teško je za očekivat da će se tisućljetna mitologija,institucionalno očuvana i podgrijavana,urušit kao kula od karata,ako se izvuče čak nekoliko karti,jer to bi onda bilo kao domino efekt u rušenju mnogi postulata današnjice.

Međutim,postoji jedan puno veći problem koji bi zbog fikcije današnjice,mogao u budućnosti odrazio se na isti način kako se danas odražavaju fikcije od prije par tisuća godina.

Mi smo zagazili u eon digitalnog,informatičkog,tehnološkog doba,gdje bi transhumanizam kao prelazni model čovjeka budućnosti mogao funkcionirati po sličnom modelu,gdje današnji sustav dobrano koristi i zloupotrebljava fikcije tisućljetnih legendi.

Religije su zastarile i nespojive s novim suvremenim tehnološkim poretkom,jer ne možeš više adolescentu prodat bajku o djedu Božićnjaku i očekivat da on bespogovorno vjeruje u nju.Ali,religije su koristan alat za sustav i treba zamjenski model fikcije koja bi zaokupila ,,stado''.

Tako,kao što danas raspravaljaju,čak i imaju teološke fakultet koji se bave fikcijom,možda u budućnosti,za par tisuća godina,budu vodili rasprave koje će nastojat potvrdit ili osporit postojanje fiktivnih likova današnjice,recimo Harry Pottera,gdje će sljedbenici jedne takve religije,ili što već bude'' kao ozbiljne arhološke i povijesne,,dokaze'' uzimati snimke ili fragmente snimki filmova o istom.

Takav način manipulacije ljudima budućnosti možda se danas čini komičnim,ali kad imamo generacije koje od rođenja bulje u ekrane svojih mobitela,laptopa,te će sve više bit ovisne o postojanju tog tehnološkog,,čudovišta''nije nezamislivo da umjetna inteligencija kreira realnost poput one iz filma,,Matrix''.

Možda ćemo u budućnosti imat cijele generacije,,Galaktičkih generala''koji toga neće biti ni svjesni.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 30/5/2020, 12:12

red wolf wrote:Ovo je staro već desetak godina. Nismo više u toj vremenskoj liniji.
A kojoj smo onda ? :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 12:13

RayMabus wrote:Nemoj mi se više javljat na ovu temu a niti na ikoju drugu kad pričam o vanzemaljcima

A odgovor je vrlo jednostavan: Riječ je o običnoj prevari.
Dakle, tvoju su magistri ili idioti koji ne zaslužuju tu titulu ili su samo obični sudionici te prevare.
Činjenica da si i ti iz nekih svojih razloga koje sam dijelom već naveo popušio tu prevaru, druga je priča.
Eto.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2020, 12:16

Kamo sreće da imate u budućnosti više ovakvih kao ja jer ti neće vodit ovakve razgovore nego puno normalnije jer sve kuže i ne moraju si ništa objašnjavati nego idu na duhovnije teme.

Ja sam sa sobom ne pričam o generalima GF jer me to ne zanima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2020, 12:23

סמאל wrote:

Možda ćemo u budućnosti imat cijele generacije,,Galaktičkih generala''koji toga neće biti ni svjesni.

Bojim se da ih imamo već sada.
Ali, to samo pokazuje da je religioznost odnosno religiozni osjećaji prisutni otkad je ljudi odnosno ljudskih zajednica, a izvjesno je da će tako biti sve dok bude ljudi na Zemlji ili bilo gdje drugdje u svemiru.
No, sama prisutnost tog fenomena religioznosti i nije neki problem, ja ga više promatram kao običnu činjenicu čije postojanje samo treba registrirati i uklopiti u vlastitu memoriju odnosno proširenu svijest, nego je problem postojanje primitivnih oblika religioznosti, poput starih panteona i antropomorfnih bogova sa ljudskim osobinama koji prebivaju na ne baš nedokučivim planinama, a u to se sasvim dobro uklapa i religija koja za svoje glavne igrače ima tzv. Galaktičku Federaciju i njen samoproglašene tzv. generale.
Riječ je o istom tipu primitivne religioznosti kao i o vjerovanju u postojanje Zeusa, Jupitera ili Jahve, jer je riječ o istom tipu božanstva, sa manje ili više istim (bes)karakternim osobinama pa se spomenuta božanstva i na njima temeljene religije zapravo jako malo ili skoro ništa međusobno razlikuju.
Temelje te primitivne religioznosti sam već objasnio ranije: nesposobnost nošenja sa vlastitim strahom pa i kukavičlukom, neznanje, neposobnost savladavanja novih znanja i obična glupost.
I tome se ta ista odavno poznata priča o nakaznim bogovima i njihovim ništa manje nakaznim sljedbenicima zapravo samo nastavlja do daljnjeg.

Last edited by Speare Shaker on 30/5/2020, 12:24; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics