6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO
ELITE PLAN TO DEPOPULATE WORLD: PLAN TO KILL 6 BILLION PEOPLE. . .
We’ve got people on the other side (the Dark Side) who think we should reduce the population of the earth. That’s Satan’s plan, of course.
– Jacques Cousteau ,you’ve seen his underwater documentaries, said we need to eliminate 350,000 people a day.
–Ted Turner,you pay for his cable TV networks, said we need a 95% decline in population. Okay, Ted, you first. These guys for the New World Order want to reduce the population of the world ,from it’s present 7.8 billion,to a half billion.
–Charles Wurster ,Environmental Defense Fund,said people are the cause of all problems, we need to get rid of some of them.
–Bill Clinton ,disgraced & impeached U.S. President, signed the Bio Diversity treaty that said we need to reduce the earth’s population to 1 billion. They’ve already got the earth ,including the United States Of America, divided up into regions.
Red areas are for animals only, no human beings allowed. The treaty’s been signed, it just hasn’t been enforced yet. Coming soon, though.
-Peter Singer ,he’s a Princeton professor teaching your childrens, is the guy who wants to have abortions AFTER the baby’s born. You’ve got 28 days to decide if you want to keep it.
He said Christianity is our foe. If animal rights is to succeed, we must destroy the Judeo-Christian religious tradition. Like animals have more rights than humans.
-Alan Gregg ,official for the Rockefeller Foundation, said the world has cancer and the cancer is man.
-Prince Phillip,aren’t you glad the U.S. doesn’t have Royalty, said: “If I could be reincarnated I would wish to return to earth as a killer virus to lower human population levels”. A nice guy, that Phil.
-BTW, Monsanto, international, is busy working on genetically modified foods. They banned them in Europe. But 70% of everything you eat now contains genetically modified foods, causing all kinds of problems with health.
Get the book SEEDS OF DECEPTION by Jeffrey Smith,to get a whole lot more on that or ENGINEERED EXTINCTION from the New American magazine about how our food is being tampered with to reduce the population. The U.N. said food is power, we use it to control behavior, we do not apologize.
Say Goodbye to the 50 States, Get Ready for FEMA Regions For the North American Union
The plan for a New World Order is very clear, a centralized worldly government where there are no borders and only a ruling class of elites who run the world.
Placing that as another boundary line for the end times. Using the discontinuation of the 50 states, paints a clear picture that America is preparing itself for the New World Order.
The infamous agenda for the North American Union is taking shape and the plan to do away with the 50 states and create FEMA regions is happening right now.
Economically according to Parag Khanna, a contributor for the NYTimes, America would thrive more if the government did away with the states and created regions.
At first glance, the plan seems to be a good idea, but rather we must observe the hidden motive. The States of America exist to protect the rights of the individual rather than that of the collective.
However, given the agenda currently underway, the rights of the individual are being forsaken, and the“feelings of the collective”throttled upon the masses.
According to Parag, and those sourced in the report; the 50 states are dysfunctional and very messy, especially economically.
https://beforeitsnews.com/new-world-order/2020/05/6-billion-people-humans-to-be-killed-by-the-elite-nwo-depopulation-agenda-video-8887.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr
Guest- Guest
Re: 6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO
Ovo je staro već desetak godina. Nismo više u toj vremenskoj liniji.
red wolf-
2016-02-10
Re: 6 Billion People Humans To Be Killed By The Elite – NWO Depopulation Agenda-VIDEO
Slabo im idu planovi. Poluljudi se samo kote sve više i više. Ko žohari. Ubiješ jednog dođe deset novih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Olimp
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jebel_Aqra
2014-04-11
Evropljanima najpoznatiji Zeus
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Zeus
Također Bal ili Marduk ( Annunaki ). Isto tako Nephili ili Watchersi.
Imaju mnogo imena al jedni te isti likovi.
Al slabo nešto tamane poluljude. Slabo je to pajdo. Nevalja vam ta korona ništa. Za kurac planovi.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Zeus
Također Bal ili Marduk ( Annunaki ). Isto tako Nephili ili Watchersi.
Al slabo nešto tamane poluljude. Slabo je to pajdo. Nevalja vam ta korona ništa. Za kurac planovi.
2014-04-11
Taj Zeus i ekipa to je ratnička kasta. A ovi Iluminati koji su neki njihovi ljudski izdajnici to je toliko jadno da će njih prve ovi obisit jer baš zato šta su ratnička kasta ne vole te podguzice.
Zato su im planovi slabi jer se oslanjaju na ove debile na Zemlji koji ne mogu ništa.
Nephili , Annunaki , Watchersi , anđeli iz Sodome i Gomore , Bog koji se hrva sa Jakovom , koji pričaju s Mojsijem , Bal bog naroda na području današnjeg Izraela i Libanona i okolice , Annunaki bogovi Sumerana , Zeus grčki Bog ....to je jedna te ista ekipa.
Sistem Lyra , Vega 5.
Humanodni vanzemaljci , oko 3,5 metara visine u prosjeku , divovi u odnosu na ljude itd.
Zeus je imao mnogo djece s božicama i s ljudskim ženkama. To su Nephilimi.
To su Lyrani.
Planina Ziphon se nalazi na obali sredozemnog mora na granici Turske i Sirije dakle hvata Grčku , istočni Mediteran i Irak.
Zato su im planovi slabi jer se oslanjaju na ove debile na Zemlji koji ne mogu ništa.
Nephili , Annunaki , Watchersi , anđeli iz Sodome i Gomore , Bog koji se hrva sa Jakovom , koji pričaju s Mojsijem , Bal bog naroda na području današnjeg Izraela i Libanona i okolice , Annunaki bogovi Sumerana , Zeus grčki Bog ....to je jedna te ista ekipa.
Sistem Lyra , Vega 5.
Humanodni vanzemaljci , oko 3,5 metara visine u prosjeku , divovi u odnosu na ljude itd.
Zeus je imao mnogo djece s božicama i s ljudskim ženkama. To su Nephilimi.
To su Lyrani.
Planina Ziphon se nalazi na obali sredozemnog mora na granici Turske i Sirije dakle hvata Grčku , istočni Mediteran i Irak.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Da. Neki za njih koriste nazov Galaktička Federacija. Ali sve je to u konačnici isto, samo se pakovanje ponešto razlikuje.
Guest- Guest
Da je to tako onda ti ja ne bi dao podatke o njima i točno rekao tko su Nephilimi ( Annunaki šta je sumerska riječ za one koji su pali s neba , anđeli koji se pojavljuju u Bibliji u starom zavjetu , Zeus i gdje im je bila središte , planina Ziphon ).Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Da. Neki za njih koriste nazov Galaktička Federacija. Ali sve je to u konačnici isto, samo se pakovanje ponešto razlikuje.
Da sam ja oni ti ove podatke ne bi imao.
Al da točno je da imamo nešto zajednilčko sa njima : gade nam se poluljudl.
Za njih ste stoka a ni u očima GF niste na cijeni jer se koljete međusobno i primitivna ste agresivna rasa.
Tu se slažemo sa Lyranima. Dijelimo isto stajališta.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Da je to tako onda ti ja ne bi dao podatke o njima i točno rekao tko su Nephilimi ( Annunaki šta je sumerska riječ za one koji su pali s neba , anđeli koji se pojavljuju u Bibliji u starom zavjetu , Zeus i gdje im je bila središte , planina Ziphon ).
Neš' ti problema izmisliti podatke. Mašta radi svašta.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Da je to tako onda ti ja ne bi dao podatke o njima i točno rekao tko su Nephilimi ( Annunaki šta je sumerska riječ za one koji su pali s neba , anđeli koji se pojavljuju u Bibliji u starom zavjetu , Zeus i gdje im je bila središte , planina Ziphon ).
Ali logika svih vas koji ste religiozni na krajnje primitivan način je uvijek ista.
Ako si kukavica nesposobna za borbu protiv onih od kojih se osjećaš ugroženim, izmisli kao svog zaštitnika moćnog i osvetoljubivog boga koji će plašiti tvoje neprijatelje i taj prljavi posao borbe protiv njih odraditi umjesto tebe. Preostaje ti samo da digneš sve 4 u zrak i uživaš u životu.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Da sad ne spominjem kako podaci nisu isto što i informacija.
Guest- Guest
Izalija 14/13
https://biblija.ks.hr/knjiga.aspx?g=29
Gora na krajnjem sjeveru
Jebel Agra
Bal zephon ( Nephilim , vođa vanzemaljaca ).
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Baal-zephon
Poznat i kao Zeus i Marduk ( Annunaki ).
Gora na krajnjem sjeveru
Jebel Agra
2014-04-11
RayMabus wrote:Izalija 14/13
Gora na krajnjem sjeveru
Jebel Agra
I eto kako si ti stvorio neku svoju osobnu primitivnu religiju za strašljivce.
Kompilacijom različitih mitova, da baš ne kažem izmišljotina.
Genijalno, zar ne.
Samo je problem u tome da su sve takve stare religije propale, a i nove će, zato jer su kukavičluk, strah i psihološki problemi jako loš generator religioznih osjećaja i religija.
Guest- Guest
A di ti vidiš religiju ako sam ti ja locirao sjedište Nephilima.
Na granici Turske i Sirije a na obali sredozemnog mora.
Sumer , narodi Libanona i današnjeg Izraela , Grčka.
Grčka mitologija je priča o Nephilima. Zeus je imao puno djece sa ljudskim ženkama. Lyrani su ljudska rasa genetski i visoki su do 4 metra ( tri do četiri , oko 3,5 prosjek ).
Isti su pomagali Mojsiji.
Ovo su ti vanzemaljci koji su gospodari Iluminata.
Nemam s njima problema jer su ratnička kasta. Problema imam s ovcama jer su ovce plašljive i glupe.
Ratničku kastu se ne može porobiti.
Pripitomi vuka pa ćeš shvatit zašto.
Grčka mitologija je priča o Nephilima. Zeus je imao puno djece sa ljudskim ženkama. Lyrani su ljudska rasa genetski i visoki su do 4 metra ( tri do četiri , oko 3,5 prosjek ).
Nemam s njima problema jer su ratnička kasta. Problema imam s ovcama jer su ovce plašljive i glupe.
2014-04-11
RayMabus wrote:A di ti vidiš religiju ako sam ti ja locirao sjedište Nephilima.
I ja raspravljam sa osobom koja nema pojma što je to religija, ali se zato načitao kojekakvih sranja od mitova. Izmišljeni likovi poput Mojsija ne uspjevaju pomoći vjerodostojnosti priča za koje svaka budala zna da su izmišljene.
I to nije problem sam po sebi.
Problem je u tome što si ti te mitove uzeo za ozbiljno kako bi opravdao vlastite religijske osjećaje. Stvorio si osobnu religiju jer se nisi u stanju osobno suočiti sa onima koje smatraš svojim osobnim neprijateljima da baš ne kažem zato jer si obična kukavica, a kukavičluk je temelj svih primitivnih religija, jer kukavice nasušno trebaju pomoć svojih moćnih zaštitnika pa makar i izmišljenih kako bi im pomogli da čisto na psihološkoj razini izađu na kraj sa svojim kukavičlukom. Inače bi se raspali od straha i to sami od sebe.
I vuk je odavno pripitomljen i sad se zove pas.
Guest- Guest
Pa.mogli bi to sve proglasit mitovima pa ispada da su narodi današnjeg Iraka , Libanona i te zone uključujući prostor današnjeg Izraela te Grci kao i sami Židovi ( stari zavjet ) jednostavno izmislili tu priču pa jedni od drugih prepisivali i stvorili slične mitologije itd.
Zašto ne ? Onda ćemo to sve odbacit kao nešto na šta ne možemo stvoriit znanstvenu podlogu jer su u tom slučaju trabunjanja ljudi koji su živjeli prije tri tisuće godina itd.
Zašto ne ? Onda ćemo to sve odbacit kao nešto na šta ne možemo stvoriit znanstvenu podlogu jer su u tom slučaju trabunjanja ljudi koji su živjeli prije tri tisuće godina itd.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa.mogli bi to sve proglasit mitovima pa ispada da su narodi današnjeg Iraka , Libanona i te zone uključujući prostor današnjeg Izraela te Grci kao i sami Židovi ( stari zavjet ) jednostavno izmislili tu priču pa jedni od drugih prepisivali i stvorili slične mitologije itd.
Naravno da su izmisili, a naveo sam i razloge za to.
Ne moramo sve odbaciti, jer ima mjesta i za mitove i bajke i basne i razne oblike književnog stavaraštva koji nemaju veze sa znanošću, ali sve to treba staviti na pravo mjesto, a ne budalaste priče koje su ljudi stvorili iz razloga psihološke potrebe da nadvladaju svoj strah uzeti za ozbiljno i kao temelj za izražavanje svojih religioznih osjećaja.
Ako su temelji truli, cijela je građevina osuđena na propast.
Guest- Guest
Problem nastaje ako mi ne znaš znanstveno odgovorit na dvije stvari a koje su vremsnki malo bliže nama.
Krv svetog Januarija iz katedrale u Napoliju i mumije svetaca koje ne trunu.
Onda imamo problem jer ću ja reć da Nephilmi svake godine dođu osobno u Napoli i laserskim zrakama iz daljine nakon šta navuču plašt nevidljivosti gađaju posudu u kojij je krv da krv ne padne dole te da su oni mumificirali posebnom tehnikom svetce u kršćanskim crkvama a i jedno i drugo za cilj ima pravljenje čuda kako bi ljudi to proglasili čudima.
Dakle imaš problem ako ne znaš ove dvije pojave znanstveno objasnit jer su nemoguće osim ako neka sila s naprednijom tehnologijom nešto ne muti tu.
Onda imamo problem jer ću ja reć da Nephilmi svake godine dođu osobno u Napoli i laserskim zrakama iz daljine nakon šta navuču plašt nevidljivosti gađaju posudu u kojij je krv da krv ne padne dole te da su oni mumificirali posebnom tehnikom svetce u kršćanskim crkvama a i jedno i drugo za cilj ima pravljenje čuda kako bi ljudi to proglasili čudima.
Dakle imaš problem ako ne znaš ove dvije pojave znanstveno objasnit jer su nemoguće osim ako neka sila s naprednijom tehnologijom nešto ne muti tu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Problem nastaje ako mi ne znaš znanstveno odgovorit na dvije stvari a koje su vremsnki malo bliže nama.
Onda imamo problem jer ću ja reć da Nephilmi svake godine dođu osobno u Napoli i laserskim zrakama iz daljine nakon šta naviču plašt nevidljivosti gađaju posudu u kojij je krv da krv ne padne dole te da su oni mumificirali posebnom tehnikom svetce u kršćanskim crkvama a i jedno i drugo za cilj ima pravljenje čuda kako bi ljudi to proglasili čudima.
Pa jasno je da ste vi kukavice u stanju izmisliti svakakve gluposti kako bi opravdali vlastiti kukavičluk.
I što je još gore, sa tim imate i psiholoških problema. S jedne strane niste u stanju izaći na kraj s vlastitim kukavičlukom, a s druge si to niste u stanju priznati i eto izvora gadnih psiholoških pa i psihičkih problema.
Guest- Guest
Pošto mi ne znaš znanstveno odgovorit na ove dvije pojave a ne prihvaćaš moja objašnjenja onda se moramo složit da neka sila tehnološki puno razvijenija od nas to radi nekako a s ciljem da ljudi postanu religiozne ovce.RayMabus wrote:Problem nastaje ako mi ne znaš znanstveno odgovorit na dvije stvari a koje su vremsnki malo bliže nama.
Dakle imaš problem ako ne znaš ove dvije pojave objasnit jer su nemoguće osim ako neka sila s naprednijom tehnologijom nešto ne muti tu.
Da vjeruju u religije i da se nekome klanjaju.
A pošto svake godine il skoro svake dođu u Napoli i pošto mumija koje ne trunu ima dosta očito se jako trude i jako im je stalo da ljudi i dalje vjeruju da su to čuda i budu religiozni a da ne traže racionalne tehničke odgovore na to pošto to očito ne može biti osim ako nije netko tehnološki jači tu upleten.
Pričamo o srednjem vijeku. Čisto da vidiš koje je to doba i razina tehnološkog razvoja ljudske rase.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» From 1945 until today - 20 to 30 million people killed by the USA
» Bill Gates and Ellen Discuss Vaccinating ‘7 Billion Healthy People’ in Order to ‘Return to Normal’
» “Zombie” Deer Disease Could Spread to Humans, Experts Warn
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» The Navy Can't Afford $1 Million 'Smart' Shells for Its $4 Billion Battleships
» Bill Gates and Ellen Discuss Vaccinating ‘7 Billion Healthy People’ in Order to ‘Return to Normal’
» “Zombie” Deer Disease Could Spread to Humans, Experts Warn
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» The Navy Can't Afford $1 Million 'Smart' Shells for Its $4 Billion Battleships
Page 1 of 3