ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bosanci ogorčeni cijenama pijače u Dubrovniku

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Bosanci ogorčeni cijenama pijače u Dubrovniku - Page 3 Empty Re: Bosanci ogorčeni cijenama pijače u Dubrovniku

Post by dijagram 24/5/2020, 15:03

dici cijene jos i dijelom nadoknaditi manjak turista

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Bosanci ogorčeni cijenama pijače u Dubrovniku - Page 3 Empty Re: Bosanci ogorčeni cijenama pijače u Dubrovniku

Post by jastreb 24/5/2020, 15:05

Da taj Dubrovnik toliko vrijedi mase bi Hrvata u zimu i u jesen hrlilo tamo. A ja sam siguran da sigurno 60% ljudi koji žive u Hrvatskoj nikada nije kročilo u Raguziju. 

I sad ljudi koji ondje dođu zimi morali bi izdvojit za kafe i pivo 100 kuna,a gdje je za pojesti? Zna se da to velika većina građana sebi ne može priuštiti.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 24/5/2020, 15:07

Eroo wrote:
jastreb wrote:No ostavimo sada rat po strani. Po čemu je taj Dubrovnik ljepši i znamenitiji od Zagreba npr???

Pa u Zagrebu stranac ima puno toga više za vidjeti i za doživjeti. I u Splitu. O Zadru da se i ne govori. O crnogorskoj obali također.
I na Adi Ciganliji. :D
Ne znam ima li što čovjek vidjet na Adi Ciganliji,no da mi sad netko ponudi da biram hoću li otići u razgledanje Beograda ili Dubrovnika,odabrao bih Beograd.

Em bih više vidio,em bih prošao tri put jeftinije.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 15:10

jastreb wrote:I da... Opet ona glupa i izlizana fraza "Pa to je Dubrovnik!"

A što je taj Dubrovnik i po čemu bi on imao biti toliko poseban???

U Hrvatskoj postoji stotine ljepših destinacija,a mi navalili...Dubrovnik,Dubrovnik.

Tako se i u kontekstu Dom.rata na drugo mjesto,odmah iza Vukovara stavlja Dubrovnik.

A bilo je gro drugih mjesta i gradova koja su više stradala i koja su pružila jači otpor.

A i ti Dubrovčani  uglavnom i nisu bili neki borci.
kako vi četnici u kontekstu turističog odredišta upišete i domovinski rat.
kakve veze ima domovinski rat s cijenom škampa u dubrovniku?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dzango 24/5/2020, 15:59

Eroo wrote:
dzango wrote:
Eroo wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:
nisam za spuštanje cijena kaj se tiče plovila.
ako možeš dati 500 000 za gliser koji koristiš 25h godišnje onda možeš platiti i porez.

apsolutno sam protiv da lokalni šerifi maznu 150 000 kuna na vez lokalnom stanovništu.

problem je recimo rentanja plovila i čarter destinacije , ako se mi pucamo da budemo top u svijetu.. recimo pričao sa sa nekima koji su radili u grčkoj, kažu da je grčka duplo jeftinija čarter destinacija od RH , po troškovima vezanja, poreza itd
Moj rođo iz DU kaže da su cijene još uvijek preniske i da ima pun qratz ove balkanske sirotinje.
DU je svjetski biser i balkanci nemaju što u njemu tražit.
Tvpj rođo kaže da Balkanci nemaju šta da traže u Dubrovniku? O jebem ti život.
Moj rođo može kupit tvoj kvart. Ne s lopovlukom, već znanjem i radom.
Za balkance kaže da im  treba uvest karantenu prije ulaska u Dubrovnik,
baš kao u stara vremena. Čuli, skupa im kaFa i pivo...
Kakve veze ima šta može da kupi i šta to dokatuje? Očigledno ste obojica Balkanjerosi naniže vrste kojima viri praziluk iz dupeta i najbolje oslikavate sve najgore iz vašeg rodnog kraja. Rođe.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 24/5/2020, 16:04

veber wrote:
Serbinho-3 wrote:
Eroo wrote:
Serbinho-3 wrote:
Ko ide u taj Dubrovnik?
Bogatiji Englezi i Amerikanci i nešto bogatih Židova i Arapa. Ostali stoj!

Ako pogledamo na situaciju iz vise uglova, mozemo nesto videti.

Kod nas nema nikakvu uslugu a ceka žrtvu da je istrese za pare.

Ne ide to tako, tj, mozda tu moze da prodje...
ti voziš kamion za 1800
uz prekovremene natučeš 2200.
za srpske prilike si car.
ali nisi za eropske.
ako nemaš kao svetoje majku sa zaštićenom stanarinom, to ti je kiki. potrošiš 1200 na stan i klopu. i kaj ti ostane?
srpska neto minimalac.
tko nema 30 bruto, kao minimum, bolje da u hrvatskoj radi.

Kakav kamion, kakvih 2200...

Ja kamion ni za 5000$, tada je jaci dolar bio od eura, nisam vozio.

Jos jedna nedelja ovakva i tražite vozaca.....bese bas oko 5000$........El Tata Serbinho.

Ja sam ti isao u USA oko 7300 mesecno a mogao sam i vise.

Naravno, nista legalno, vozis i po 24 sata, prolaziš weight station-e, State Trooper-i, kontrole, 

gledaju ti svaku boru, dokumente, moras da znas kako dokumente log book-ove prepravljaš , 

snalaziš se, zbrišeš kada treba, nije to za malu decu.

Ono sto sam ja prelazio, po drugima to mogu samo Vanzemaljci.

Realno u toj prici, niko ne moze da mi stane na crtu, bilo po vožnji, organizaciji i teoriji.

Ja se u Evropi odmaram, radim u Modnoj kompaniji i živim normalan zivot, obzirom na Ameriku,

sta sam prolazio i za ove godine u Evropi, nikad mi se nije desilo nista kao tamo, skoro pa svaki dan.

Pricam ljudima, ne veruju.

Znaci, ja ne vozim kamion, ne menjam ulje, gume i slična seljana, to u Americi vozaci ne rade a kamioni

su bolji od vaših kuća i dosta su prostorni.

Moji prijatelji su znali da odu u kamion da spavaju, koliko im je bolje nego u kućama po dobrim Area-s Los

Andjelesa i slicno, mada sam i ja to radio.

Ne vozim za kikiriki, osim iz avanture i zezanja da probam, dok ako budem odlučio ,

uzmem na leasing kamion i hladnjaču, izaberem neke Coast to Coast ture i nisam bez 20.000$ mesecno.

Znaci, te price o Tarzaniji i menjaju ulja, guma i 2200€ sirotinje, ne stavljajte mene u pricu.

Obišao sam gomilu kazina po Nevadi, Reno, Vegas, Vendover, sve kupleraje Savezne Države Nevade, gde

nisam imao nista sa mačkicama, vec se samo družio i pio.

Miami Ocean Drive, South Beach lokali, NYC, L.A, Frisco, na svakih dva, tri dana.

Ne znas pricu a pišeš ovde o pokretnim ovim konzervama i kokosarima.

Tamo ides po 160 km sa kamionima kroz pustinje Vajominga, Montane, beze automobili od tebe,

napad panike kada krenu grupe kamiona sa tim brzinama da prelaze.

Uzeo stan na Aukciji za kesh, ne plaćam nikom nista.

Etiketirate olako ljude a ne znate pricu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by dzango 24/5/2020, 16:14

jastreb wrote:I da... Opet ona glupa i izlizana fraza "Pa to je Dubrovnik!"

A što je taj Dubrovnik i po čemu bi on imao biti toliko poseban???

Po cenama. Znaš da je skupo i ne ideš tamo. Odeš na druga, lepša mesta gde nije skupo. A ne da posle po medijima kukaš koliko si platio kafu. Niko te nije tukao po ušima da ideš tamo.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by danni1 24/5/2020, 17:11

Serbinho-3 wrote:
veber wrote:
Serbinho-3 wrote:
Eroo wrote:
Serbinho-3 wrote:
Ko ide u taj Dubrovnik?

ti voziš kamion za 1800
ali nisi za eropske.
ako nemaš kao svetoje majku sa zaštićenom stanarinom, to ti je kiki. potrošiš 1200 na stan i klopu. i kaj ti ostane?
srpska neto minimalac.

Jos jedna nedelja ovakva i tražite vozaca.....bese bas oko 5000$........El Tata Serbinho.

Naravno, nista legalno, vozis i po 24 sata, prolaziš weight station-e, State Trooper-i, kontrole, 

gledaju ti svaku boru, dokumente, moras da znas kako dokumente log book-ove prepravljaš , 

Realno u toj prici, niko ne moze da mi stane na crtu, bilo po vožnji, organizaciji i teoriji.

Ja se u Evropi odmaram, radim u Modnoj kompaniji i živim normalan zivot, obzirom na Ameriku,

sta sam prolazio i za ove godine u Evropi, nikad mi se nije desilo nista kao tamo, skoro pa svaki dan.

Znaci, ja ne vozim kamion, ne menjam ulje, gume i slična seljana, to u Americi vozaci ne rade a kamioni

Moji prijatelji su znali da odu u kamion da spavaju, koliko im je bolje nego u kućama po dobrim Area-s Los

Ne vozim za kikiriki, osim iz avanture i zezanja da probam, dok ako budem odlučio ,

uzmem na leasing kamion i hladnjaču, izaberem neke Coast to Coast ture i nisam bez 20.000$ mesecno.

Znaci, te price o Tarzaniji i menjaju ulja, guma i 2200€ sirotinje, ne stavljajte mene u pricu.

Obišao sam gomilu kazina po Nevadi, Reno, Vegas, Vendover, sve kupleraje Savezne Države Nevade, gde

Miami Ocean Drive, South Beach lokali, NYC, L.A, Frisco, na svakih dva, tri dana.

Tamo ides po 160 km sa kamionima kroz pustinje Vajominga, Montane, beze automobili od tebe,

:D

kru te jebo....

sad mi longi i onaj red wolf ne izgledaju više tak bedasti.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader 24/5/2020, 17:15

Eroo wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače opet zašto su kod nas skupe te usluge, restorana, kafića, bovi za noćenje u uvalama, vezova u gradovima, svega..

PDV od 25% , najveći na svijetu turistički porez, plus 25% + 3% neki lokalni porez na potrošnju.. 28% poreza država odmah mazne na svaki račun.. ja sam imao goste , i ovi bi ostali šokirani kada bi vidjeli koliko poreza sam na to ide..

ali to nije sve.. država ima par stotina raznih poreza i nameta.. recimo koncesije i spomeničke rente u gradovima su brutalno jebeno skupe.  ti nesretnici u dubrovniku i ne mogu spustit cijenu radi tih startnih troškova koje im je nabio grad i država

zatim svaka firma, plaća druge poreze, turističke članarine itd.. da ona bosanka sa kupljenom diplomom o kojoj sam otvorio temu, može biti direktorica u selu od 10kuća koje ima svoju turističku zajednicu..  sve to se mora hraniti

čitam da je bugarska spustila PDV na sve ugostiteljske usluge na 8%.  oni neseretnici iz SDPa su držali to na 13% tamo, to im je bila jedna pametna odluka, zapravo jedina pametna odluka na razini cijele ekonomske politike RH zadnjih 20godina.. mislim da je HDZ to vratio na 25% .. sada se opet priča o 13%
ako možeš dati 500 000 za gliser koji koristiš 25h godišnje onda možeš platiti i porez.

apsolutno sam protiv da lokalni šerifi maznu 150 000 kuna na vez lokalnom stanovništu.

problem je recimo rentanja plovila i čarter destinacije , ako se mi pucamo da budemo top u svijetu.. recimo pričao sa sa nekima koji su radili u grčkoj, kažu da je grčka duplo jeftinija čarter destinacija od RH , po troškovima vezanja, poreza itd
Moj rođo iz DU kaže da su cijene još uvijek preniske i da ima pun qratz ove balkanske sirotinje.

Odjebite i ti i rođo onda natrag na Balkan.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/5/2020, 17:35

marcellus wrote:
veber wrote:
dzango wrote:Može jeftinije ali zašto su onda išli u Dubrovnik? Svi znaju da je Dubrovnik skup. Ja nikada ne bih išao u Dubrovnik.
jebeš dubrovnik.
ali ima jedna birtija od straduna pa gore. pivo jeftinije nego u zagrebu. mislim da je 15-16kuna lokalna birtija. girice su 30. šteta kaj nema onog drugog ere. on je hercegovac koji je bio u dubrovniku, sada je na pagu.

kao i u minhenu. kiselo zelje i buncek i pivo za 15 ojra.

hard rock caffe u boškovićevoj, jeftin i jebena ekipa.

samo nisam siguran da još postoji pitaću rodijaka koji živi preko puta

Ima

https://www.facebook.com/ExitDubrovnik/

I ne samo on...

Drugo je sam stradun, pa probaj pobiti kavicu na trgu Sv.Marka...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 17:36

danni1 wrote:
Serbinho-3 wrote:
veber wrote:
Serbinho-3 wrote:
Eroo wrote:

ti voziš kamion za 1800
ali nisi za eropske.
srpska neto minimalac.

:D

kru te jebo....

sad mi longi i onaj red wolf ne izgledaju više tak bedasti.
i onda meni ženska veli da nisam svoj.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/5/2020, 17:42

Maggie19 wrote:Cijene su realne. Trziste ih oblikuje i dopusta  te prolaze.
Tko ne moze u Dubrovnik,  neka ode negdje drugdje. Nitko ih ne prisiljava.

Jasno, odem svako malo, i cijene su onako, neki Europski prosjek.

Na boljim mjestima klopa je uglavnom kvalitetna, tako da platiš što dobiješ, a hoteli su zbilja uređeni.

Općenito na proljeće nema neke gužve a i cijene u hotelima sa 5 zvjezdica su normalne.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/5/2020, 17:43

Serbinho-3 wrote:
Koja je poenta da se žališ a znas da deru kozu.

Više deru u Bosni, nego u DU.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/5/2020, 17:45

Hektorović wrote:
Serbinho-3 wrote:

mene opljačkalo u neumu kada sam išao iz DU u ST jedno lito.. ja i cura stali na marendu, aj "navodno je ovdje jedftina i dobra spiza" i još neki preporučeni restoran.. osrednje meso, srednja žalost ponfrit, jebote vrećicu kečapa naplaćivali 1km , sve skupa račun skuplji nego u centru splita za srednja žalost ručak. a neum ono uz cestu prčvarnica doslovno
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/5/2020, 17:49

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
Serbinho-3 wrote:

mene opljačkalo u neumu kada sam išao iz DU u ST jedno lito.. ja i cura stali na marendu, aj "navodno je ovdje jedftina i dobra spiza" i još neki preporučeni restoran.. osrednje meso, srednja žalost ponfrit, jebote vrećicu kečapa naplaćivali 1km ,  sve skupa račun skuplji nego u centru splita za srednja žalost ručak. a neum ono uz cestu prčvarnica doslovno

E pa to, a toga imaš mase i po Mostaru i Sarajevu... još što gazda vara za PDV, vara za plaće uposlenicima,...

Kuži da u hotelu u DU normalno platiš karticom, za svaki ručak dobiješ fiskalne račune, klopa se ne pravi od otpadaka i smrznutih argentinskih robnih rezervi isteklog roka trajanja, radna snaga je uglavnom solidno plaćena...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 17:56

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
Serbinho-3 wrote:

mene opljačkalo u neumu kada sam išao iz DU u ST jedno lito.. ja i cura stali na marendu, aj "navodno je ovdje jedftina i dobra spiza" i još neki preporučeni restoran.. osrednje meso, srednja žalost ponfrit, jebote vrećicu kečapa naplaćivali 1km ,  sve skupa račun skuplji nego u centru splita za srednja žalost ručak. a neum ono uz cestu prčvarnica doslovno
jebote pomfit i kečap.
ako dođeš u zg odfuram te na ručak. 50 eura za dvije osobe s vinom i klopa vrhunska.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader 24/5/2020, 18:36

Ima Dijagram tu još dosta posla... da kečap...  :doh
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 24/5/2020, 18:36

jasambrend wrote:
Eroo wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače opet zašto su kod nas skupe te usluge, restorana, kafića, bovi za noćenje u uvalama, vezova u gradovima, svega..

PDV od 25% , najveći na svijetu turistički porez, plus 25% + 3% neki lokalni porez na potrošnju.. 28% poreza država odmah mazne na svaki račun.. ja sam imao goste , i ovi bi ostali šokirani kada bi vidjeli koliko poreza sam na to ide..

ali to nije sve.. država ima par stotina raznih poreza i nameta.. recimo koncesije i spomeničke rente u gradovima su brutalno jebeno skupe.  ti nesretnici u dubrovniku i ne mogu spustit cijenu radi tih startnih troškova koje im je nabio grad i država

zatim svaka firma, plaća druge poreze, turističke članarine itd.. da ona bosanka sa kupljenom diplomom o kojoj sam otvorio temu, može biti direktorica u selu od 10kuća koje ima svoju turističku zajednicu..  sve to se mora hraniti

čitam da je bugarska spustila PDV na sve ugostiteljske usluge na 8%.  oni neseretnici iz SDPa su držali to na 13% tamo, to im je bila jedna pametna odluka, zapravo jedina pametna odluka na razini cijele ekonomske politike RH zadnjih 20godina.. mislim da je HDZ to vratio na 25% .. sada se opet priča o 13%

Odjebite i ti i rođo onda natrag na Balkan.
Misao ti je top, ono baš za zabilježit.
Uvjeren sam da su kolege istog mišljenja.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 24/5/2020, 18:37

Mo'š ti izbosne uteć', al' Bosna iz tebe nemere... 💪 .
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by immortal 24/5/2020, 18:45

Kada biraju destinaciju, biraju kraljevsku a kada treba platiti cijenu pogađali bi se kao cigani na tržnici
To je nedopustivo
Gradonačelnici gradova moraju zaštititi nivo vrijednosti kulturne baštine i raznolikosti koju njihovi gradovi pružaju cijenom usluga
Tko si ne može priuštiti neka ne dolazi ili neka konzumira ono što si može priuštiti bez ciganjenja i pribrajanja uz normalan način ponašanja
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 18:58

jasambrend wrote:Ima Dijagram tu još dosta posla... da kečap...  :doh
nebum dijagrama vodio na ručak.
ja ti se palim na mlađe dečke, ko joda.

dijagram ima pola stoljeća.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics