Bosanci ogorčeni cijenama pijače u Dubrovniku
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bosanci ogorčeni cijenama pijače u Dubrovniku
evo i Sejker ti je rekao tupane tvrdoglavi...ne znas niti gugl koristitiveber wrote:neuk bio, neuk ostao.Legendovich wrote:tja..najvise Bembura u svabiji,kao i Audija,furaju Turci,ne svabi..
Nish posebno Bembura nije..yebate,osramoti ga nabrijana neka japanska jurilica...da,da,bubreznjak i ....Feberu,neuki jedan,plavo bijeli znak nije znak,nego simbol proplelera iz doba kad je bemvej radio motore za avijune borbene u WW2..
Inace,auto nish posebno,dapace,sve manje prostora unutra,sve dosadniji interijer,prosjecni exterijer..
sa istim tehnikalijama,dobije ga svaki drugi brand..
amblem bmw-a je kao kockice u hrvata.
bavarska zastava je plavo bijela. nikakvi propeleri.
samo simbolizam bavarske zastave.
ti toliko dugo živiš u njemačkoj, a ne znaš minimum o državi koja te hrani.
daj malo guglaj, ne po pedofiliji pa između ostalog vidi kaj znači BMW
fakat si glup.
Guest- Guest
usput dok je prodo bemburu peticu i uzeo mazdu šesticu karavan... puno niži troškovi, a i više u skladu s imageom doktora.
hosh auto sa stilom..marcellus wrote:veber wrote:to vele svi koji ga ne mogu kupiti.marcellus wrote:veber wrote:kravo glupa, ne kupuješ bmw jer je kvalitetan već zato jer je na njušci bubrežnjak i plavo bijeli znak.mortal wrote:Kada biraju destinaciju, biraju kraljevsku a kada treba platiti cijenu pogađali bi se kao cigani na tržnici
To je nedopustivo
Gradonačelnici gradova moraju zaštititi nivo vrijednosti kulturne baštine i raznolikosti koju njihovi gradovi pružaju cijenom usluga
Tko si ne može priuštiti neka ne dolazi ili neka konzumira ono što si može priuštiti bez ciganjenja i pribrajanja uz normalan način ponašanja
bmw kupuješ kad hoćeš svima pokazat da si krkan
ja sam se bacio u trošak i kupio opela
gle kad bi mi baš trebao takav auto, tog tipa i te klase, uzeo bi radije bilo što drugo.
https://www.bentleymotors.com/en/models/new-continental/new-continental-gt-v8.html
Guest- Guest
veber wrote:neuk bio, neuk ostao.Legendovich wrote:tja..najvise Bembura u svabiji,kao i Audija,furaju Turci,ne svabi..
Nish posebno Bembura nije..yebate,osramoti ga nabrijana neka japanska jurilica...da,da,bubreznjak i ....Feberu,neuki jedan,plavo bijeli znak nije znak,nego simbol proplelera iz doba kad je bemvej radio motore za avijune borbene u WW2..
Inace,auto nish posebno,dapace,sve manje prostora unutra,sve dosadniji interijer,prosjecni exterijer..
sa istim tehnikalijama,dobije ga svaki drugi brand..
amblem bmw-a je kao kockice u hrvata.
bavarska zastava je plavo bijela. nikakvi propeleri.
samo simbolizam bavarske zastave.
ti toliko dugo živiš u njemačkoj, a ne znaš minimum o državi koja te hrani.
daj malo guglaj, ne po pedofiliji pa između ostalog vidi kaj znači BMW
fakat si glup.
krivo.
bmw-ov logo je oduvijek povezan s propelerom, jer su radili avionske motore u početku. Bayerische motoren werke. Naravno da je propeler u bojama bavarske zastave. To što si napisao je djelomično točno. Isprva nisu imali namjeru da to bude propeler, ali su u reklami imali avion s propelerom u obliku bmw loga i zato je oduvijek ostala percepcija da je to propeler.
isto ko što mercedesova trokraka zvijezda simbolizira avione, aute i brodove - tri smjera u kojima je daimler išao u početku, naravno danas više ne rade ni avionske ni brodske motore ali je logo ostao.
Izravno sa stranica bmw-a:
https://www.bmw.com/en/automotive-life/bmw-logo-meaning-history1.html
The first key to the meaning of the BMW logo are its colors: white and blue are the colors of the State of Bavaria in Germany, home of BMW. A 1929 BMW ad depicts the BMW emblem, complete with the four colored quadrants, in a spinning airplane propeller. The interpretation that the BMW logo represents a propeller has endured ever since.
Even today, many people still believe that the BMW logo depicts a rotating propeller. How come? The myth of the BMW propeller came about years after the first company logo. A BMW ad from 1929 showed an airplane with the BMW logo in the rotating propeller. At the beginning of the global economic crisis, the ad was trying to promote a new aircraft engine that BMW was building under license from Pratt & Whitney. The propeller interpretation fit very well into the advertising image of the young company, as it underlined the company’s roots and its expertise in aircraft construction.
Then, in 1942, BMW itself linked the propeller to its company symbol. An article appeared in a BMW publication called “Flugmotoren-Nachrichten” (Aircraft Engine News) which backed up the story of the BMW badge as a spinning propeller. The story was illustrated with a photo of the BMW logo overlaid on a rotating propeller.
BMW did not make any serious efforts to discourage this myth. In fact, it continued to represent the BMW emblem as a propeller, like this 1942 illustration from the company’s works magazine.
dakle, priča da je to propeler se, istina, proširila nakon što je logo već postojao, ali sam BMW je rado prigrlio to tumačenje i promovirao ga.
osramoti se Feber... ..jebate Svabo Mejd in svabija,a nema pojma sto znaci bemvejov simbol...
Guest- Guest
Lufthansa od lipnja leti za Dubrovnik
Lufthansa u lipnju planira ponovo pokrenuti dio svoje flote. U drugoj polovinu mjeseca iz Frankfurta bi z
rakoplovi ove kompanije trebali poletjeti prema 20-ak turističkih odredišta pa tako i za Hrvatsku.
Dnevnik "Bild am Sonntag", pozivajući se na izvore iz ove kompanije, navodi da se na popisu odredišta nalaze:
Kreta, Rodos, Dubrovnik, Faro, Venecija, Ibiza, Mallorca i Malaga.
https://www.dw.com/hr/lufthansa-od-lipnja-leti-za-dubrovnik/a-53549839
Lufthansa u lipnju planira ponovo pokrenuti dio svoje flote. U drugoj polovinu mjeseca iz Frankfurta bi z
rakoplovi ove kompanije trebali poletjeti prema 20-ak turističkih odredišta pa tako i za Hrvatsku.
Dnevnik "Bild am Sonntag", pozivajući se na izvore iz ove kompanije, navodi da se na popisu odredišta nalaze:
Kreta, Rodos, Dubrovnik, Faro, Venecija, Ibiza, Mallorca i Malaga.
https://www.dw.com/hr/lufthansa-od-lipnja-leti-za-dubrovnik/a-53549839
Last edited by Eroo on 24/5/2020, 19:49; edited 1 time in total
Legendovich wrote:hosh auto sa stilom..marcellus wrote:veber wrote:to vele svi koji ga ne mogu kupiti.marcellus wrote:veber wrote:
kravo glupa, ne kupuješ bmw jer je kvalitetan već zato jer je na njušci bubrežnjak i plavo bijeli znak.
gle kad bi mi baš trebao takav auto, tog tipa i te klase, uzeo bi radije bilo što drugo.
https://www.bentleymotors.com/en/models/new-continental/new-continental-gt-v8.html
prvi cool bentley nakon pedesetih. Na žalost održavanje košta ruku i nogu i bubreg, zato su polovni bentleyi razmjerno jeftini
zakaj si ga onda kupovao?Legendovich wrote:ja sam ga imao 5icu,525i,pa ne bih vise nikad kupio BMW..sranje,prepuhano i napuhano,preskupo servisiranje,a nish ne dobijes posebno njime..veber wrote:to vele svi koji ga ne mogu kupiti.marcellus wrote:veber wrote:kravo glupa, ne kupuješ bmw jer je kvalitetan već zato jer je na njušci bubrežnjak i plavo bijeli znak.mortal wrote:Kada biraju destinaciju, biraju kraljevsku a kada treba platiti cijenu pogađali bi se kao cigani na tržnici
To je nedopustivo
Gradonačelnici gradova moraju zaštititi nivo vrijednosti kulturne baštine i raznolikosti koju njihovi gradovi pružaju cijenom usluga
Tko si ne može priuštiti neka ne dolazi ili neka konzumira ono što si može priuštiti bez ciganjenja i pribrajanja uz normalan način ponašanja
Samo buka i galama i pljuckanje po drugim bradovima,malogradjanima daje krila da pomisle da imaju poseban auto i da su neki kuratz...uglavnom to misle i cure,bez previse pameti
ok moraš se u selu pokazat.
mogao si mercedesa kupit. okana. onda bi bio pravi frajer.
2014-12-30
Pa cuj.klasa je klasa,da ne spominjem napola da je rucni rad i obrada...marcellus wrote:Legendovich wrote:hosh auto sa stilom..marcellus wrote:veber wrote:to vele svi koji ga ne mogu kupiti.marcellus wrote:
prvi cool bentley nakon pedesetih. Na žalost održavanje košta ruku i nogu i bubreg, zato su polovni bentleyi razmjerno jeftini
svapske aute sve vise i vise radi potplacena radna snaga iz islamskih drzava i afrike..tako i kvliteta ide nadolje
Guest- Guest
rugoba, fura se na elf.marcellus wrote:Legendovich wrote:hosh auto sa stilom..marcellus wrote:veber wrote:to vele svi koji ga ne mogu kupiti.marcellus wrote:
radije bi onda rolls kupio.
2014-12-30
pa kupio sam ga,kao josh onako prilicno mlad..a tada bih dusu dao za BMW,zadnju vucu i sve sto ide uz njega..istinski sam ga volio..no,nakon njega stizu klase,kastrirane za prostor,sa puno plastike,dizajnom koji mi vec izasao na nos..udobno je sve to,istina,i fino,ali,nisu niti drugi vise na drvenim kotacima..veber wrote:zakaj si ga onda kupovao?Legendovich wrote:ja sam ga imao 5icu,525i,pa ne bih vise nikad kupio BMW..sranje,prepuhano i napuhano,preskupo servisiranje,a nish ne dobijes posebno njime..veber wrote:to vele svi koji ga ne mogu kupiti.marcellus wrote:veber wrote:
kravo glupa, ne kupuješ bmw jer je kvalitetan već zato jer je na njušci bubrežnjak i plavo bijeli znak.
Samo buka i galama i pljuckanje po drugim bradovima,malogradjanima daje krila da pomisle da imaju poseban auto i da su neki kuratz...uglavnom to misle i cure,bez previse pameti
ok moraš se u selu pokazat.
mogao si mercedesa kupit. okana. onda bi bio pravi frajer.
rekao bih da je bMW vise auto za samodokazivanje i to kod mladjih ljudi..
da ti svezu oci i posade u BMW ili neki skupljeg japanca,ne bi skuzio razliku,NITI PO CEMU
Guest- Guest
feber ljubomoran...!!! neprocjenjivo..veber wrote:rugoba, fura se na elf.marcellus wrote:Legendovich wrote:hosh auto sa stilom..marcellus wrote:veber wrote:
to vele svi koji ga ne mogu kupiti.
radije bi onda rolls kupio.
Guest- Guest
Kako? Šta će doktor u lubeničaru?marcellus wrote:usput dok je prodo bemburu peticu i uzeo mazdu šesticu karavan... puno niži troškovi, a i više u skladu s imageom doktora.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ništa se nisam osramotio.Legendovich wrote:osramoti se Feber... ..jebate Svabo Mejd in svabija,a nema pojma sto znaci bemvejov simbol...
bmw u logu ima bavarsku zastavu.
ne propeler, ali treba otići u muzej bmw-a i arheološki u minhenu i vidjet zašto bmw ima logo koji ima, zašto ima srebrni krug i zakaj ima bubrege na njušci.
original jeep ima sedam proreza, čekamo marcovo guglanje.
2014-12-30
znam. sreli smo se u konzumu prije par mjeseci. doselio se u moj kvart.marcellus wrote:usput dok je prodo bemburu peticu i uzeo mazdu šesticu karavan... puno niži troškovi, a i više u skladu s imageom doktora.
2014-12-30
a ya..bitno da si skocio i kao pes poceo lajati...simboli me ne zanimaju,samo kvaliteta izrade i ono sto nudi za placeni novac..Poliranje necijeg posrnulog egoa,me ne zanima..veber wrote:ništa se nisam osramotio.Legendovich wrote:osramoti se Feber... ..jebate Svabo Mejd in svabija,a nema pojma sto znaci bemvejov simbol...
bmw u logu ima bavarsku zastavu.
ne propeler, ali treba otići u muzej bmw-a i arheološki u minhenu i vidjet zašto bmw ima logo koji ima, zašto ima srebrni krug i zakaj ima bubrege na njušci.
original jeep ima sedam proreza, čekamo marcovo guglanje.
Guest- Guest
Normalno. Ima i na Zemunskom keju, ispod Gardoša restorana skupih kao otrov. Znaš da je tako i ne ideš, isto kao što ne ideš ni u Dubrovnik. Oni imaju svoju klijentelu koja plaća berbu ušiju i svi zadovoljni.marcellus wrote:dzango wrote:Po cenama. Znaš da je skupo i ne ideš tamo. Odeš na druga, lepša mesta gde nije skupo. A ne da posle po medijima kukaš koliko si platio kafu. Niko te nije tukao po ušima da ideš tamo.jastreb wrote:I da... Opet ona glupa i izlizana fraza "Pa to je Dubrovnik!"
A što je taj Dubrovnik i po čemu bi on imao biti toliko poseban???
ima i sveti stefan, još skuplje.
ponuda i potražnja. Kad god sam bio u dubrovniku bio je pun. Zadnji put sam bio ima pet šest godina. U Trubaduru piva 60 kuna, al svi stolovi puni. Jebiga ako bi to bio moj kafić, ja bi isto reko, ako mogu sve popunit i prodat po toj cijeni, što bi je spuštao? Ako ti ljudi stoje u redovima za stol, digneš cijenu. Ako ti je pola stolova prazno, spustiš. Osnove ekonomije, nema drugo.
A to što prosječan Hrvat ne može u Dubrovnik, pa ne može ni prosječan Francuz u St Tropez ni prosječan Talijan u Portofino, pa šta. Ne može ni prosječan Talijan kupit Ferrari ni Lamborghini, pa ne znači da bi ih zato trebali prestat radit. Još manje prosječan Francuz može kupit Bugatti. Za njega je Pežo i Reno. Isto tako za nas prosječne Hrvate je Crikva i slično. Piva nije skuplja nego u Zagrebu.
Last edited by dzango on 24/5/2020, 20:14; edited 1 time in total
2014-04-19
Nisi valjda onu jebenu Insigniu?veber wrote:to vele svi koji ga ne mogu kupiti.marcellus wrote:veber wrote:kravo glupa, ne kupuješ bmw jer je kvalitetan već zato jer je na njušci bubrežnjak i plavo bijeli znak.mortal wrote:Kada biraju destinaciju, biraju kraljevsku a kada treba platiti cijenu pogađali bi se kao cigani na tržnici
To je nedopustivo
2014-04-19
Hektorović wrote:Serbinho-3 wrote:
Koja je poenta da se žališ a znas da deru kozu.
Više deru u Bosni, nego u DU.
Ako moze da dere, on ce da dere.
To je odraz i karakter osobe, koja vodi lokal.
Ako ti je to na prvom mestu, onda je sve jasno.
Ovi u Dubrovniku prodaju Istoriju, sto znaci da ti nece naplaćivati
kafu po istoj ceni kao u Tucepima, vec realno treba da kosta vise
i to nema veze sa troškovima kafe, jer mozda i on ima vise troskove
zakupa lokala, nego lik u Tucepima ili Makarskoj.
Takodje ide i prica da ne piješ svako jutro tu kafu i da placas istu cenu,
vec si prosao kroz Dubrovnik, pa budi gospodin i popij kafu ko covek.
Onaj ko ide u Dubrovnik kao Poljak sa friziderom, bolje da ne ide.
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
marcellus wrote:Hektorović wrote:
Ima
https://www.facebook.com/ExitDubrovnik/
I ne samo on...
Drugo je sam stradun, pa probaj pobiti kavicu na trgu Sv.Marka...
šuti pred par godina smo pojeli sladoled negdje u veneciji, hotel s 4 zvjezdice u mogliano ventu je koštao otprilike toliko
Opet na sred Straduna ima Mlinar, a na Gundulićevoj poljani ima Konzum... i cijene su uglavnom Hrvatski prosjek, tako da DU nit moraš biti gladan niti žedan ako ne želiš sjesti i platit... No sjedenje na onoj lokaciji košta, kako i treba biti.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
šuti, mogla je bit i majonezajasambrend wrote:Ima Dijagram tu još dosta posla... da kečap...
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Edikt o cijenama
» Građani Hrvatske zabrinuti rekordnim cijenama goriva
» Njemačka: Amerika nam prodaje plin po astronomskim cijenama
» Ravnocrnogorci ogorčeni
» Rusija će "prijateljskim nacijama" prodavati naftu po niskim cijenama
» Građani Hrvatske zabrinuti rekordnim cijenama goriva
» Njemačka: Amerika nam prodaje plin po astronomskim cijenama
» Ravnocrnogorci ogorčeni
» Rusija će "prijateljskim nacijama" prodavati naftu po niskim cijenama
Page 5 of 6