Bosanci ogorčeni cijenama pijače u Dubrovniku
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Bosanci ogorčeni cijenama pijače u Dubrovniku
šuti, mogla je bit i majonezajasambrend wrote:Ima Dijagram tu još dosta posla... da kečap...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
marcellus wrote:veber wrote:kravo glupa, ne kupuješ bmw jer je kvalitetan već zato jer je na njušci bubrežnjak i plavo bijeli znak.mortal wrote:Kada biraju destinaciju, biraju kraljevsku a kada treba platiti cijenu pogađali bi se kao cigani na tržnici
To je nedopustivo
Gradonačelnici gradova moraju zaštititi nivo vrijednosti kulturne baštine i raznolikosti koju njihovi gradovi pružaju cijenom usluga
Tko si ne može priuštiti neka ne dolazi ili neka konzumira ono što si može priuštiti bez ciganjenja i pribrajanja uz normalan način ponašanja
bmw kupuješ kad hoćeš svima pokazat da si krkan
Auto da Šemso zidar more pokazat da je uspio u Njemačkoj i pronać si hanumu u Donjem Vakufu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ja sam ti prizemlji astru sam kupil s plinom.dzango wrote:Nisi valjda onu jebenu Insigniu?veber wrote:to vele svi koji ga ne mogu kupiti.marcellus wrote:veber wrote:kravo glupa, ne kupuješ bmw jer je kvalitetan već zato jer je na njušci bubrežnjak i plavo bijeli znak.mortal wrote:Kada biraju destinaciju, biraju kraljevsku a kada treba platiti cijenu pogađali bi se kao cigani na tržnici
To je nedopustivo
Gradonačelnici gradova moraju zaštititi nivo vrijednosti kulturne baštine i raznolikosti koju njihovi gradovi pružaju cijenom usluga
Tko si ne može priuštiti neka ne dolazi ili neka konzumira ono što si može priuštiti bez ciganjenja i pribrajanja uz normalan način ponašanja
ja sam se bacio u trošak i kupio opela
da napišem cijenu koju sam uredno podmirio ne bi mi nitko vjerovao.
auto full oprema.
nema kožu.
2014-12-30
bmw ti je u njemačkoj kao yugo u jugi. u bavarskoj bmw. frankfurt je pun mercedesa, za nebilivit.Hektorović wrote:marcellus wrote:veber wrote:kravo glupa, ne kupuješ bmw jer je kvalitetan već zato jer je na njušci bubrežnjak i plavo bijeli znak.mortal wrote:Kada biraju destinaciju, biraju kraljevsku a kada treba platiti cijenu pogađali bi se kao cigani na tržnici
To je nedopustivo
Auto da Šemso zidar more pokazat da je uspio u Njemačkoj i pronać si hanumu u Donjem Vakufu.
audi i folks prevlavdavaju.
ako želiš neki sportski kupiš elfa.
2014-12-30
A što misle, da je Dubrovnik Brčko?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:A što misle, da je Dubrovnik Brčko?!
Bezveze nabacana hrpa kamenja na stijenama... a Brčko sve lijepo ravno... ima rijeka, drveća, a ne ko ovi, vide guštericu pa misle da je krokodil...a turisti kao čuli za Dubrovnik pa se svi moraju ići diviti... ka i Veneciji, jedinom gradu na svijetu koji je od kanalizacije napravija brend... dajte me najte...
darth_vader-
2014-04-16
Već sam pomislio da su te navukli na Insigniu. Astra će super da služi za pare koliko je plaćena.veber wrote:ja sam ti prizemlji astru sam kupil s plinom.dzango wrote:Nisi valjda onu jebenu Insigniu?veber wrote:to vele svi koji ga ne mogu kupiti.marcellus wrote:veber wrote:
kravo glupa, ne kupuješ bmw jer je kvalitetan već zato jer je na njušci bubrežnjak i plavo bijeli znak.
ja sam se bacio u trošak i kupio opela
da napišem cijenu koju sam uredno podmirio ne bi mi nitko vjerovao.
auto full oprema.
nema kožu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:
Astra će super da služi za pare koliko je plaćena.
Oće malo morgen.
Guest- Guest
Ma oće. 5 godina si miran. Posle jebiga. A nisi ni mnogo platio.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Oće malo morgen.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ma oće. 5 godina si miran. Posle jebiga. A nisi ni mnogo platio.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Oće malo morgen.
5 godina će služiti i Lada Samara. Poslije grebiga. A nisi ni mnogo platio.
Guest- Guest
nesmijem cijenu natipkat jer mi nitko ne bi vjerovao.dzango wrote:Ma oće. 5 godina si miran. Posle jebiga. A nisi ni mnogo platio.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Oće malo morgen.
kada sam bio na tehničkom, čovjek nije bilivio.
na čistoću auta.
ja ne bi ko svetoje nikad pičku na auto dobio.
2014-12-30
Ispade da je ova u Dubrovniku na kraju, skoro pa dzaba...
BIVŠI PREDSEDNIK NAŠAO POSAO: Boris Tadić prodaje kafu od mačjeg izmeta!
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3204887/bivsi-predsednik-nasao-posao-boris-tadic-prodaje-kafu-od-macjeg-izmeta
BIVŠI PREDSEDNIK NAŠAO POSAO: Boris Tadić prodaje kafu od mačjeg izmeta!
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3204887/bivsi-predsednik-nasao-posao-boris-tadic-prodaje-kafu-od-macjeg-izmeta
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
obicna kofi koja je pojedena i posrana od neke vrste mačke i eto ekskluzive..!!!
Guest- Guest
nek natjeraju one svoje vehabijske vlasnike skijališta itd da počnu prodavati alkohol pa nek onda seru drugima, jebeni pizdeki
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Edikt o cijenama
» Građani Hrvatske zabrinuti rekordnim cijenama goriva
» Njemačka: Amerika nam prodaje plin po astronomskim cijenama
» Ravnocrnogorci ogorčeni
» Rusija će "prijateljskim nacijama" prodavati naftu po niskim cijenama
» Građani Hrvatske zabrinuti rekordnim cijenama goriva
» Njemačka: Amerika nam prodaje plin po astronomskim cijenama
» Ravnocrnogorci ogorčeni
» Rusija će "prijateljskim nacijama" prodavati naftu po niskim cijenama
Page 6 of 6