Teorija zavjere - Let na Mjesec
Page 20 of 23
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: Teorija zavjere - Let na Mjesec
Ima jedna zajebana vrsta gore...Ali,oni samo promatraju...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
feber pravi vurstele,kako on da zna..michaellcmacha wrote:ma ne to, pitam u kojim jedinicama da raspravljamo kad su apsorbirane doze u pitanju... danas se uglavnom barata sa mikrosievertima msvveber wrote:bogtejebo, stojar si. nisi ko safet ni kao svetoje.michaellcmacha wrote:ne znam jel hoćeš u rad-ima ili u grey-ima ili u mikrosievert-ima.... uglavnom radi se o zanemarljivo maloj količiniveber wrote:faradejev kavez, odnosno armatura unutar zgrade nas štite od zračenja.michaellcmacha wrote:
u vezi radona si u pravu i to je unutrašnje zračenje na koje nemamo utjecaja, ali jače smo izloženi zračenju u kamenim kućama i u kućama od opeka s dodatkom troske, drvo u kombinaciji sa betonom ili čista opeka nas ponajbolje štiti od zračenja kad su u pitanju stambeni objekti... ovo što ti spominješ je vezano uz unutrašnje ozračivanje u kojem sudjeluju uranij, radij, radon i torij i oni su zaslužni za viši udio ozračivanja u odnosu na vanjeske utjecaje... tak da često se pitamo odkud neki zdravstveni problem i pri tom pikiramo na neki vanjski utjecaj a u stvari je nek radioaktivna gefufna u organizmu pukla...
ako idemo gledat koliko je zračenje mog lapa s kojeg pišem?
itv-a?
tv nema zvučnike već preko ekrana ima zvučnik, malo se preseravam, ali koje zračenje, sada pitam za ozbiljno.
piše da ima 140W u punom opterećenju.
0,14KWh
zračenje nas stalno zrači, opet uzmi tu izjavu odokativno.
očito nas korona asocira na svijet oko nas.
sve zrači.
upitno koliko nas ubija.
Primjeri ekvivalentnih doza[uredi VE | uredi]
Jednodnevne ekvivalentne doze[uredi VE | uredi]
Simptomi ekvivalentnih doza primljenih u jednom danu: [4]- 0 do 0,25 Sv: nema simptoma;
- 0,25 do 1 Sv: neki ljudi osjete mučninu i gubitak apetita; nastaju ostećenja koštane srži, limfnih čvorova i slezene;
- 1 do 3 Sv: srednja do teška mučnina, gubitak apetita, zaraze (infekcije); teža ostećenja koštane srži, limfnih čvorova i slezene; oporavak nije siguran
- 3 do 6 Sv: teška mučnina, gubitak apetita, unutarnja krvarenja, zaraze (infekcije), proljevi, ljuštenje kože, sterilnost i smrt ako se ne liječi;
- 6 do 10 Sv: svi gornji simptomi i dodatno ostećenje središnjeg živčanog sustava; najvjerovatnija smrt;
- iznad 10 Sv: oduzetost (paraliza) i smrt
Guest- Guest
ja ti živim u staroj zgradi. nekad su se uzemljili na olovne cijevi. danas se ekipa uzemljila na plastične cijevi.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ma ne to, pitam u kojim jedinicama da raspravljamo kad su apsorbirane doze u pitanju... danas se uglavnom barata sa mikrosievertima msvveber wrote:bogtejebo, stojar si. nisi ko safet ni kao svetoje.michaellcmacha wrote:ne znam jel hoćeš u rad-ima ili u grey-ima ili u mikrosievert-ima.... uglavnom radi se o zanemarljivo maloj količiniveber wrote:
faradejev kavez, odnosno armatura unutar zgrade nas štite od zračenja.
ako idemo gledat koliko je zračenje mog lapa s kojeg pišem?
itv-a?
tv nema zvučnike već preko ekrana ima zvučnik, malo se preseravam, ali koje zračenje, sada pitam za ozbiljno.
piše da ima 140W u punom opterećenju.
0,14KWh
sve zrači.
upitno koliko nas ubija.
ma ništa mu ne zrači iz laptopa. laptop je već u faradayevom kavezu tj. u kućištu koje čak i ako je plastično je nebitno jer je sva plastika kućišta s unutarnje strane premazana slojem metala i uzemljena minus polom koji je u punjaču spojen na mrežu 220V na točku uzemljenja onu žuto-zelenu žicu.
ja sam zemlju proeo na oluk.
svi živi u zgradi maknuli olovne cijevi i odjebali uzemljenje.
prvo kaj sam napravio da sam fidovku odjebao.
2014-12-30
zašto si fidovku odjebao???veber wrote:ja ti živim u staroj zgradi. nekad su se uzemljili na olovne cijevi. danas se ekipa uzemljila na plastične cijevi.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ma ne to, pitam u kojim jedinicama da raspravljamo kad su apsorbirane doze u pitanju... danas se uglavnom barata sa mikrosievertima msvveber wrote:bogtejebo, stojar si. nisi ko safet ni kao svetoje.michaellcmacha wrote:
ne znam jel hoćeš u rad-ima ili u grey-ima ili u mikrosievert-ima.... uglavnom radi se o zanemarljivo maloj količini
sve zrači.
upitno koliko nas ubija.
ma ništa mu ne zrači iz laptopa. laptop je već u faradayevom kavezu tj. u kućištu koje čak i ako je plastično je nebitno jer je sva plastika kućišta s unutarnje strane premazana slojem metala i uzemljena minus polom koji je u punjaču spojen na mrežu 220V na točku uzemljenja onu žuto-zelenu žicu.
svi povadili metalne cijevi.tre wrote:zašto si fidovku odjebao???veber wrote:ja ti živim u staroj zgradi. nekad su se uzemljili na olovne cijevi. danas se ekipa uzemljila na plastične cijevi.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ma ne to, pitam u kojim jedinicama da raspravljamo kad su apsorbirane doze u pitanju... danas se uglavnom barata sa mikrosievertima msvveber wrote:
bogtejebo, stojar si. nisi ko safet ni kao svetoje.
sve zrači.
upitno koliko nas ubija.
uzemljenje sam stavio uz oluk.
nemam zemlju pa tresem susjede s s plastičnim cijevima.
2014-12-30
kod žene mi ugradili plastični cjevovod.
onda sam ju uzemljil na ogradu.
nisam. kupil sam tri metra gromobranske trake pa uzemljio
onda sam ju uzemljil na ogradu.
nisam. kupil sam tri metra gromobranske trake pa uzemljio
2014-12-30
Čak ni usrani otisak stopala nisu snimili na Apolu 11 , nema ništa doslovno.
https://www.nasa.gov/mission_pages/LRO/news/apollo-sites.html
Apolo 12 , 14 i 17 ima snimljene tragove.
Taj Apollo 11 nit stopala nit zastave.
Ko da nitko nikad nije bio tamo.
https://www.nasa.gov/mission_pages/LRO/news/apollo-sites.html
Apolo 12 , 14 i 17 ima snimljene tragove.
Taj Apollo 11 nit stopala nit zastave.
Ko da nitko nikad nije bio tamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
fidovka radi na razlici potencijala i strašno brzo otvara strujni krug što spašava živote u slučaju da dio potencijala krene kroz zemlju na bilo koji način i to već od 0,35 A a ako čekaš da to osigurač napravi biti ćeš spržen daleko prije nego on dosegne 10 ili 16 A na koliko su ih većina baždareni. Vrati fidovku prika, može nekome život spasiti u slučaju bilo kakve zvizdarijeveber wrote:svi povadili metalne cijevi.tre wrote:zašto si fidovku odjebao???veber wrote:ja ti živim u staroj zgradi. nekad su se uzemljili na olovne cijevi. danas se ekipa uzemljila na plastične cijevi.Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ma ne to, pitam u kojim jedinicama da raspravljamo kad su apsorbirane doze u pitanju... danas se uglavnom barata sa mikrosievertima msv
Jedini dokaz da je Apollo 11 sletio na Mjesec je taj šta su oni to gledali na tv.
Evo i ja sad gledam Mad Max 3.
Ako je na televiziji onda je sto posto istina. Jebeš to šta nema ni zastave ni tragova. Nema ničega
Evo i ja sad gledam Mad Max 3.
Ako je na televiziji onda je sto posto istina. Jebeš to šta nema ni zastave ni tragova. Nema ničega
2014-04-11
znam.tre wrote:fidovka radi na razlici potencijala i strašno brzo otvara strujni krug što spašava živote u slučaju da dio potencijala krene kroz zemlju na bilo koji način i to već od 0,35 A a ako čekaš da to osigurač napravi biti ćeš spržen daleko prije nego on dosegne 10 ili 16 A na koliko su ih većina baždareni. Vrati fidovku prika, može nekome život spasiti u slučaju bilo kakve zvizdarijeveber wrote:svi povadili metalne cijevi.tre wrote:zašto si fidovku odjebao???veber wrote:ja ti živim u staroj zgradi. nekad su se uzemljili na olovne cijevi. danas se ekipa uzemljila na plastične cijevi.Gnječ wrote:
fidovka radi kako si napisao. za neuke sustav membrana.
jebe me zemlja. na bojleru i kadi sam ugradio fidovku. imam ugrađen filter za centralno i senzor co2.ne brini
2014-12-30
znaš kaj je najgore? sve te stare zgrade imaju loše instalacije za današnju porošnju. i svaki pad distibucije izazove kaos.
2014-12-30
A vid rezolucije iz 69'e
Ovo slijetanje sa lunarnim modulom Apola 11 je najveća medijska prevara u povijesti čovječanstva il druga po redu , prva je ono kad je Isus uzlazio na nebo pa su vanzemaljci stvarali umjetne potrese.
Al u svakom slučaju i ova spada u sam vrh ; Apollo 11 slijetanje na Mjesec
Ovo slijetanje sa lunarnim modulom Apola 11 je najveća medijska prevara u povijesti čovječanstva il druga po redu , prva je ono kad je Isus uzlazio na nebo pa su vanzemaljci stvarali umjetne potrese.
Al u svakom slučaju i ova spada u sam vrh ; Apollo 11 slijetanje na Mjesec
2014-04-11
rezolucija mog 3D printera je oko 0,1 rezolucija drugog je oko 0,02
sada koji mislim kupit je okok mikrona, to je teoretika jer ovisi o temperaturi, masi, materijalu
sada koji mislim kupit je okok mikrona, to je teoretika jer ovisi o temperaturi, masi, materijalu
2014-12-30
Ovo slijetanje lunarnog modula u sedmom mjesecu 1969 je prevara al nije toliko ni bitno kad su četiri mjeseca kasnije stvarno sletili.
Trik je da nisu mogli riskirat da prvo slijetanje ne uspije a bila je neka vjeratnost da nešto može.poći krivo.
Jednostavno prvo sljetanje je moralo uspit a to se moglo postić samo prevarom.
Nit otisaka stopala nit zastave na mjestu slijetanja Apolla 11.
To je izmišljeno.
Od tuda i te teorije koje su se pproširile poslije jer svaka laž mora imat neku istinu da bi se uhvatila među masama.
Trik je da nisu mogli riskirat da prvo slijetanje ne uspije a bila je neka vjeratnost da nešto može.poći krivo.
Jednostavno prvo sljetanje je moralo uspit a to se moglo postić samo prevarom.
Nit otisaka stopala nit zastave na mjestu slijetanja Apolla 11.
To je izmišljeno.
Od tuda i te teorije koje su se pproširile poslije jer svaka laž mora imat neku istinu da bi se uhvatila među masama.
2014-04-11
Apolo 13 koliko vidim nije sletio na Mjesec jer su imali neki problem.
Apolo 12 , Apollo 14 , Apollo 15 , 16 i 17. Imaju i zastave i stopala il bar nešto od toga. Jedino fantomski Apollo 11 nema ništa.
Preskupi svemirski programi.
Zanimljivo sve to al primitivno. Daleko to od nekog gaženja po svemiru malo jače. Sve je to ipak u razvoju. Sateliti su najlakši pa ih je najlakše lansirat. Robotski moduli nisu teški al ih nešto mora transportirat do te točke pa je to teže od satelita. Moduli koji nose čovjeka su najteži. Za ovo istraživanje Mjeseca ionako više nema smisla slat čovjeka tamo.
Apolo 12 , Apollo 14 , Apollo 15 , 16 i 17. Imaju i zastave i stopala il bar nešto od toga. Jedino fantomski Apollo 11 nema ništa.
Preskupi svemirski programi.
Zanimljivo sve to al primitivno. Daleko to od nekog gaženja po svemiru malo jače. Sve je to ipak u razvoju. Sateliti su najlakši pa ih je najlakše lansirat. Robotski moduli nisu teški al ih nešto mora transportirat do te točke pa je to teže od satelita. Moduli koji nose čovjeka su najteži. Za ovo istraživanje Mjeseca ionako više nema smisla slat čovjeka tamo.
2014-04-11
Proučavam šta su sve ljudi prčkali po Mjesecu.
Sad je Kinu kontaktirala jedna negativna rasa pa će sad repriza svemirskog natjecanja Kine i Amerike ( prije je bio SSSR i Amerika ).
Uglavnom sve je to primitivno ...bar iz moje točke gledišta.
Sad je Kinu kontaktirala jedna negativna rasa pa će sad repriza svemirskog natjecanja Kine i Amerike ( prije je bio SSSR i Amerika ).
Uglavnom sve je to primitivno ...bar iz moje točke gledišta.
2014-04-11
Šteta šta svi vanzemaljci biže od čovika. Nadam se galaktičkom ratu al za tako šta triba da ovi negativni napadnu planetu a oni kako čovik di dođe odma se pakiraju i na drugi položaj da ih javnost ne otkrije.
Sad su se posakrivali po raznoraznim raznim rupčagama na Zemlji i u pojasu asteroida između Marsa i Jupitera.
Sad su se posakrivali po raznoraznim raznim rupčagama na Zemlji i u pojasu asteroida između Marsa i Jupitera.
2014-04-11
Sletili momci...A onda evo 51 godinu nesto im ne stima
Kazu da su izgubili tehnologiju iz sesdesetih ...ma oce to, oce ... tehnologija sitna pa se to lako izgubi
Kazu nestali im svi snimci i telemetrijski podaci , 13 iljada komada , Jah, jah...oce to, oce, zaturi se ...cistacica jadna ne zna pa pobaca dok posprema jebi ga
Ma trebaju opet angazirat one iste Cigane da im ponovo sklepaju onaj Mjesecev Modul.
Ali i Cigosi se obezobrazili pa traze jos vise love...nema druge morat ce im NASA doplatit ...nemaju izbora Bogumi
Kazu da su izgubili tehnologiju iz sesdesetih ...ma oce to, oce ... tehnologija sitna pa se to lako izgubi
Kazu nestali im svi snimci i telemetrijski podaci , 13 iljada komada , Jah, jah...oce to, oce, zaturi se ...cistacica jadna ne zna pa pobaca dok posprema jebi ga
Ma trebaju opet angazirat one iste Cigane da im ponovo sklepaju onaj Mjesecev Modul.
Ali i Cigosi se obezobrazili pa traze jos vise love...nema druge morat ce im NASA doplatit ...nemaju izbora Bogumi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
veber wrote:nemoj to tipkat.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Lažni general s Gf te izazvao na dvoboj da mu podastreš dokaze o slijetanju Apolla 11.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ako ne pronađeš zastavu ja ću s tom šemom pobit i one koji tvrde da ovi nikad nisu bili gore jer Apollo 12 ima zastavu a tebe stavit u poziciju da osim studija Mileva nemaš nekih drugih dokaza za svoju tvrdnju.
Pobit ćeš ti jedino svoju šuplju tikvu.
Lažni generale nepostojeće GF.
Znam da ih nemaš.
Idi učini bar jedno dobro djelo i udavi se u vlastitom ludilu.
nije normalan ali ne želiš ga umorit
nije opasan.
Naravno da ne želim. Zato mu i savjetujem da to učini sam.
Opasan je. Doduše, samo za svoju užu okolicu, ali je opasan.
S tim luđacima nikad ne znaš što im može pasti na pamet. Primjer za to ti je njegovo ponašanje prema vlastitoj materi.
Ja na tvom mjestu ne bih potcjenjivao njegovo ludilo.
Guest- Guest
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» NA RUBU ZNANOSTI (TEORIJA ZAVJERE)
» Još jedna teorija zavjere postala činjenica
» INDEX - Pernar sasvim opravdano optužuje Plenkovića za širenje teorija zavjere
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
» NA RUBU ZNANOSTI (TEORIJA ZAVJERE)
» Još jedna teorija zavjere postala činjenica
» INDEX - Pernar sasvim opravdano optužuje Plenkovića za širenje teorija zavjere
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
Page 20 of 23