Rusija
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Rusija
Nije to satan, to je yars. Satan je ICBM koji se ispaljuje iz fiksnih silosa. Neznalico. :PYehudi wrote: SATAN
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
raketa nosi istu oznaku samo malkice izmjenjenu zbog pozicioniranja, imas u silosima-fiksno i imas vlakove i kamione, isti kuratz, satan jer nosi 13 nuklearnih glavaAlfaOmega wrote:Nije to satan, to je yars. Satan je ICBM koji se ispaljuje iz fiksnih silosa. Neznalico. :PYehudi wrote: SATAN
a sto se tice salice, mogu probat pitat vladju da dofura iz rusije ako ima u prodaji
-Možeš bježati ali ćeš samo umriti umoran- by IDF
Inače mi je jednako jako ono
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ja sam skinuo sliku, ide na majicu za proljeceYehudi wrote:Ma ima na ebayu garant.
Inače mi je jednako jako ono
Otišao na google da vidim jel to ruski ili srpski. Vidi stvarno ruski jezik. Poslije nas tišina. Posle nas je posle nas. Zanimljivo. A i psuju na rvatski heba im ja malter ustašku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Radim u ruskoj firmi majmune.bogomdani wrote:Longi,uzivo bi ti se Ruje jako svidjeli..
2014-04-11
Doduše glavonje nabadaju hrvatski tj srpski ( internacionalna korporacija , sad nešto zovu u Srbiju al nemam volje ic ) pa brkaju padeže i tako al ok .....ja cirilicu nemam volje ucit jer ju smatram arhaicnim pismom itd itd itd al jezik im je slican našem dosta ....dobri den i te gluposti .....razumimo se bez prevoda a Rusi brzo uce južno slavenske jezike jer su im lagani ko i nama ruski. Hebe samo tacirilica al usmeno za konverzaciju nema probljema.
2014-04-11
ebo ti majmun Ružu u dvoristu..RayMabus wrote:Radim u ruskoj firmi majmune.bogomdani wrote:Longi,uzivo bi ti se Ruje jako svidjeli..
Guest- Guest
Razlog je : ne da mi se , imam svojih stvari privatno za obavit itd itd itd ....bio sam u Bugarskoj prije dosta godina poslovno. Balkan corporation.RayMabus wrote:Doduše glavonje nabadaju hrvatski tj srpski ( internacionalna korporacija , sad nešto zovu u Srbiju al nemam volje ic ) pa brkaju padeže i tako al ok .....ja cirilicu nemam volje ucit jer ju smatram arhaicnim pismom itd itd itd al jezik im je slican našem dosta ....dobri den i te gluposti .....razumimo se bez prevoda a Rusi brzo uce južno slavenske jezike jer su im lagani ko i nama ruski. Hebe samo tacirilica al usmeno za konverzaciju nema probljema.
Ovo sam dopisao da netko ne pomisli da ima šta protiv Srbije ili da ih se sacuvaj Bože plašim ili tako nešta.
2014-04-11
A ujedno je i ovo razlog zašto zavarim u facu Srbima kad pocmu mi RUsi ovo ono.
Boli kuaz Rusa za vas ....njega samo biznis zanima i eventualno Mediteran i kako šta pohebat na jahti tokom ljeta.
Putin traži Kosovo na karti.
Boli kuaz Rusa za vas ....njega samo biznis zanima i eventualno Mediteran i kako šta pohebat na jahti tokom ljeta.
2014-04-11
ima jos jedan natpis isto od strateskih nuklearaca, poslije nas...nikogRayMabus wrote:Otišao na google da vidim jel to ruski ili srpski. Vidi stvarno ruski jezik. Poslije nas tišina. Posle nas je posle nas. Zanimljivo. A i psuju na rvatski heba im ja malter ustašku.
Pogle kolika je samo majka Rusije...bokte!
Bez nje europa ni azija su ništa, okrajci.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
http://www.воин-шоп.рф/producer/rvsn.html
Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:
Pošto
Das eine ist das flächenmäßig größte Land der Erde, das andere bald das bevölkerungsreichste: Russland und Indien vertiefen ihre strategische Partnerschaft. Es geht um Waffen und um Kernkraftwerke.25.12.2015
PS-I premijer Indije Modi je bio proganjan od Amerike, zabranjivan mu ulazak u USA i sl. sve jedno je dobio izbore pa su se ovi primirili. Rovare di god mogu.
Russland und Indien wollen ihre Zusammenarbeit im Energie- und Rüstungssektor ausbauen. Der russische Präsident Wladimir Putin sagte am Donnerstag auf einer gemeinsamen Pressekonferenz mit dem indischen Regierungschef Narendra Modi in Moskau, sein Land werde in den nächsten 20 Jahren mindestens sechs Atomkraftwerke in Indien bauen. Modi sagte, die Zahl könne auch bis auf zwölf Meiler anwachsen. Zudem wolle Indien gemeinsam mit Russland Hubschrauber vom Typ Kamov-226 bauen. Finanzielle Details wurden nicht genannt.
---------------------------------------
Rusija i Indija dogovorile izgradnju 6 nuklearnih elektrana. Otvorena je
mogućnost da će Rusija graditi u Indiji čak 12 nuklearnih reaktora.
Suradnja se nastavlja i na vojnom planu, Indija će proizvoditi
helikoptere Kamov -226 po licenci iz Rusije.
Modularni helikopter Kamov-226
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» wtf rusija
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija napreduje
» Multikulti Rusija
» wtf rusija
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija napreduje
» Multikulti Rusija
Page 12 of 13