Braco i seka
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Braco i seka
Hvalite me usta moja.Eva wrote:To je dobro za većinu iz više razloga, a najviše estetskih. Naravno, za mene je šteta, jer uživo sam još ljepša.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ti uopšte nisi moderna.darla wrote:marcellus wrote:darla wrote:Ovo drustvo je skroz otislo u kurac .
Taj fejsbu bi trebalo dekretom zabraniti, zajedno sa farmama, Big Brotherima i ostalim pizdarijama.
Inace umjesto da koriste za izgovor djecu sa posebnim potrebama, lijepo kazu, gadi nam se Sevka koja se opet udala u Beograd i mir.
pa čovjek je predsjednik udruge roditelja te djece. I ja bi popizdio da mi odbiju donaciju za djecu, a onda iz novina saznam da doniraju severinu. Usput oni nemaju ni love za terapeute ni ništa, i nikog ne boli kurac. Raju zabavlja severina i preseravanje oko njezine svadbe.
Ne govorim o toj udruzi, nego tim mnogima koji daju podrsku na Fejsbuku. Boli njih kurac i dalje za tu djecu jer bi im inace donirali i dali podrsku, sa Severinom i bez nje.
2014-04-19
Pa baš se ja nikad ne hvalim. Fulao si ceo fudbal.dzango wrote:Hvalite me usta moja.Eva wrote:To je dobro za većinu iz više razloga, a najviše estetskih. Naravno, za mene je šteta, jer uživo sam još ljepša.
Guest- Guest
ali nisi od KolindeEva wrote:To je dobro za većinu iz više razloga, a najviše estetskih. Naravno, za mene je šteta, jer uživo sam još ljepša.
n_razbojnik-
2014-04-15
Cokolade srednja zalost,ali nesto bolje od krasevih i milke
2014-04-12
Primer skromnosti.Eva wrote:Pa baš se ja nikad ne hvalim. Fulao si ceo fudbal.dzango wrote:Hvalite me usta moja.Eva wrote:To je dobro za većinu iz više razloga, a najviše estetskih. Naravno, za mene je šteta, jer uživo sam još ljepša.
2014-04-19
Nisam, istina, fali mi 30 kg da njenu ljepotu dostignemnevjestin_razbojnik wrote:ali nisi od KolindeEva wrote:To je dobro za većinu iz više razloga, a najviše estetskih. Naravno, za mene je šteta, jer uživo sam još ljepša.
Guest- Guest
jedi, jadnanebila, unos ugljikohidarata je važan i za vanjski izgled...pitaj marcusaEva wrote:Nisam, istina, fali mi 30 kg da njenu ljepotu dostignemnevjestin_razbojnik wrote:ali nisi od KolindeEva wrote:To je dobro za većinu iz više razloga, a najviše estetskih. Naravno, za mene je šteta, jer uživo sam još ljepša.
n_razbojnik-
2014-04-15
Pa nis ja na proračunu. To košta, a koliko štofa onda treba za kostimiće. Lako je tak, žderat bez granica kad te država hrani. Hrvati sve tanji, a političari sve debljinevjestin_razbojnik wrote:jedi, jadnanebila, unos ugljikohidarata je važan i za vanjski izgled...pitaj marcusaEva wrote:Nisam, istina, fali mi 30 kg da njenu ljepotu dostignemnevjestin_razbojnik wrote:ali nisi od KolindeEva wrote:To je dobro za većinu iz više razloga, a najviše estetskih. Naravno, za mene je šteta, jer uživo sam još ljepša.
Guest- Guest
kuži nju?maggie13 wrote:Cokolade srednja zalost,ali nesto bolje od krasevih i milke
ona bi belgijske praline od 350kn/kg :P
2014-12-30
maggie13 wrote:Cokolade srednja zalost,ali nesto bolje od krasevih i milke
meni su kraš i milka bolji... ipak. Bar one koje kupujem od njih. Ali ipak su mi nešto draže lindtove. Od ovih iz supermarketa, jel.
marcellus- Posts : 45996
2014-04-16
veber wrote:kuži nju?maggie13 wrote:Cokolade srednja zalost,ali nesto bolje od krasevih i milke
ima i od 750.
i vrede tu lovu.
http://eu.marcolini.com/
2014-04-16
ima par tih dućana koji rade svoje čokolade po šoping centrima, znali su bit i jako dobri
za tu lovu kupim kozlića ili jarića.marcellus wrote:veber wrote:kuži nju?maggie13 wrote:Cokolade srednja zalost,ali nesto bolje od krasevih i milke
ima i od 750.
i vrede tu lovu.
http://eu.marcolini.com/
e to vrijedi tu lovu.
2014-12-30
mogli bi ipak nešt više jesensko... kaj veliš da mi se nacrtaš doma gusku spremimo? Velika je za uzet ak nemaš goste.
uvijek za.
ja dopeljam vino. dobili neku graševinu zbog testiranja. ima je parsto litara :D
ja dopeljam vino. dobili neku graševinu zbog testiranja. ima je parsto litara :D
2014-12-30
2014-04-19
dzango wrote:Ono kad čovek uđe u srednje godine.
prođeš rasplodnu fazu i uđeš u tovnu. Pogotovo ako ti se još sitna djeca motaju oko nogu.
2014-04-16
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» štaje ovo BRE braćo srbi
» Seka prije braka nista
» Cajke okupirale Jadran: Seka Aleksić, Boban Rajović, Mile Kitić.....
» Braco Cetnici, tko nas bre zavadi
» SEKA SE UBOLA NA JEŽA Urnebesni sastav malog Bosanca o letovanju na Jadranu nasmejao Balkan
» Seka prije braka nista
» Cajke okupirale Jadran: Seka Aleksić, Boban Rajović, Mile Kitić.....
» Braco Cetnici, tko nas bre zavadi
» SEKA SE UBOLA NA JEŽA Urnebesni sastav malog Bosanca o letovanju na Jadranu nasmejao Balkan
Page 4 of 5