Braco i seka
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Braco i seka
Braci svaka čast a seku bi kresno iako je ishabana i razjebana.....samo zarez na opasaču...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ovo drustvo je skroz otislo u kurac .
Taj fejsbu bi trebalo dekretom zabraniti, zajedno sa farmama, Big Brotherima i ostalim pizdarijama.
Inace umjesto da koriste za izgovor djecu sa posebnim potrebama, lijepo kazu, gadi nam se Sevka koja se opet udala u Beograd i mir.
Taj fejsbu bi trebalo dekretom zabraniti, zajedno sa farmama, Big Brotherima i ostalim pizdarijama.
Inace umjesto da koriste za izgovor djecu sa posebnim potrebama, lijepo kazu, gadi nam se Sevka koja se opet udala u Beograd i mir.
darla- Admin
2015-10-22
dzango wrote:A jebem mu mater ako neko nekome treba da donira čokolade. Ajde da je novac za ortopedska pomagala ili nešto slično. Deca sa posebnim potrebam imaju roditelje i sumnjam da su željna čokolade.
u baranji vjerojatno jesu. Sirotinje ko u priči.
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
" Super je što smo dio prekrasne ljubavne priče" hahaha pa Severina je proračunata kurvetina i šljam, a ovaj Keba đunior je ekstraordinarna budala i idiot...
Kermit-
2014-04-17
Ja ne jedem čokoladu.
To je za dicu ili za kurve.
crvenkasti-
2014-04-17
darla wrote:Ovo drustvo je skroz otislo u kurac .
pa čovjek je predsjednik udruge roditelja te djece. I ja bi popizdio da mi odbiju donaciju za djecu, a onda iz novina saznam da doniraju severinu. Usput oni nemaju ni love za terapeute ni ništa, i nikog ne boli kurac. Raju zabavlja severina i preseravanje oko njezine svadbe.
a da severina i njezin attention whoring svima idu na kurac je valjda jasno
A donacije od po 100.000 kuna za Josipovića i SDP im se ne gade?darla wrote:Ovo drustvo je skroz otislo u kurac .
Nisu mogli pozvat na bojkot Severine ili ZAMPA?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Onda im omogući neku pomoć za tu decu. Neki centar za dnevne aktivnosti i osposobljavanje i prevoz do istog, neophodne lekove a ne jebene čokolade. Pre svega napravi neki projekat i konkuriši kod Eu fondova i gde već može. Zvečevo nije doniralo čokolade džabe već im je to reklama koja je očigledno odjeknula.marcellus wrote:dzango wrote:A jebem mu mater ako neko nekome treba da donira čokolade. Ajde da je novac za ortopedska pomagala ili nešto slično. Deca sa posebnim potrebam imaju roditelje i sumnjam da su željna čokolade.
u baranji vjerojatno jesu. Sirotinje ko u priči.
Last edited by dzango on Thu 26 Nov - 15:14; edited 1 time in total
udba wrote:A donacije od po 100.000 kuna za Josipovića i SDP im se ne gade?darla wrote:Ovo drustvo je skroz otislo u kurac .
zamp im nije odbio pomoć, a nije ni donirao severinu. Niđe veze, trolaš
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Zamp itekako donira Severinu, ona i živi od zampamarcellus wrote:
zamp im nije odbio pomoć, a nije ni donirao severinu. Niđe veze, trolaš
itekako veze, kome je stalo do, što bi vi rekli retarda, može sam donirati, a ne bojkotirati Zvečevo. Koja je korist djeci od bojkota? Hoće im to donijeti žvake? Tipični reket, ali ne radi se to tako. Trebali ste pisati da njihovi proizvodi imaju kancerogene tvari, na to su ljudi osjetljiviji.
Usput, trebalo bi onda pohvaliti Yusipovića što je pomogo kroz zamp.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
marcellus wrote:darla wrote:Ovo drustvo je skroz otislo u kurac .
pa čovjek je predsjednik udruge roditelja te djece. I ja bi popizdio da mi odbiju donaciju za djecu, a onda iz novina saznam da doniraju severinu. Usput oni nemaju ni love za terapeute ni ništa, i nikog ne boli kurac. Raju zabavlja severina i preseravanje oko njezine svadbe.
Ne govorim o toj udruzi, nego tim mnogima koji daju podrsku na Fejsbuku. Boli njih kurac i dalje za tu djecu jer bi im inace donirali i dali podrsku, sa Severinom i bez nje.
darla- Admin
2015-10-22
A budala ne manjka.marcellus wrote:Eva wrote:Koji ste to "mi"? Koliko vas piše pod nickom Marčelo?marcellus wrote:Eva wrote:Kaj je kapitalizam selektivan? A Zvečevo to ne smije bit?marcellus wrote:Eva wrote:Ozbiljno? Evo, idem pisat Mercedesu da mi daju neka kolica, i ja sam dijete s posebnom potrebommarcellus wrote:u kapitalizmu stvari stoje tak da prvo doniraš djecu s posebnim potrebama, da ne ispadneš šupak pred kupcima. I da te ne bojkotiraju.
ne, ti si jebeni retard to nije isto
Ko kaže da ne smije. Ko što i mi smijemo bit selektivni kad kupujemo čokoladu, i mimoići Zvečevo u širokom luku...
jako puno ima "mi" koji su danas rekli na internetu da će bojkotirat zvečevo...
Guest- Guest
strasno O_Oicrvenkasti wrote:Ja ne jedem čokoladu.
2014-04-12
Ma to je rekel i za nutelu. Loče vino i mlati po češnjaku. Moš mislit kak dunsta
Guest- Guest
Dobro da se druzi samo po forumu.
2014-04-12
To je dobro za većinu iz više razloga, a najviše estetskih. Naravno, za mene je šteta, jer uživo sam još ljepša.
Guest- Guest
jedna od onih visko moralnih pizdarija po fejsu koje lajkaju i šeraju "humanitarci" što se prekidaju od pomoći dotičnoj udruzi...
bojkot je na razini onoga s Konzumom...propas'će k'o i Toda
a dotična marketinška baba je ili neiskusna ili malo tupava...ipak još uvijek bolji PR od Vlade RH na fejsu
bojkot je na razini onoga s Konzumom...propas'će k'o i Toda
a dotična marketinška baba je ili neiskusna ili malo tupava...ipak još uvijek bolji PR od Vlade RH na fejsu
2014-04-15
Samo ti mijenjaj slike onda. Neka muskici uzivaju.
2014-04-12
šeraj i budi progresivna, ne palamudidarla wrote:marcellus wrote:darla wrote:Ovo drustvo je skroz otislo u kurac .
Ne govorim o toj udruzi, nego tim mnogima koji daju podrsku na Fejsbuku. Boli njih kurac i dalje za tu djecu jer bi im inace donirali i dali podrsku, sa Severinom i bez nje.
2014-04-15
Hvalite me usta moja.Eva wrote:To je dobro za većinu iz više razloga, a najviše estetskih. Naravno, za mene je šteta, jer uživo sam još ljepša.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» TITO: Braćo naša...
» Seka prije braka nista
» Cajke okupirale Jadran: Seka Aleksić, Boban Rajović, Mile Kitić.....
» Hvala,braćo Rumunji!!!
» SEKA SE UBOLA NA JEŽA Urnebesni sastav malog Bosanca o letovanju na Jadranu nasmejao Balkan
» Seka prije braka nista
» Cajke okupirale Jadran: Seka Aleksić, Boban Rajović, Mile Kitić.....
» Hvala,braćo Rumunji!!!
» SEKA SE UBOLA NA JEŽA Urnebesni sastav malog Bosanca o letovanju na Jadranu nasmejao Balkan
Page 3 of 5