RASTURILI HRVATE! Francuski "Mond" isprozivao naše komšije: ODALI SU POČAST USTAŠAMA!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RASTURILI HRVATE! Francuski "Mond" isprozivao naše komšije: ODALI SU POČAST USTAŠAMA!
Nije nikakva tajna da Sarajevo smatraju svojim centrom za prostor eks Juge
http://hr.n1info.com/Vijesti/a508754/Svjetski-zidovski-kongres-osudio-misu-za-blajburske-zrtve-u-Sarajevu.html
Da je drukčije misa im ne bi smetala.
No zajebali su se jer ja nikad nisam tražio zabranu držanja nekih njihovih ceremonija u sinagogama a oni to jesu meni kod ove stvari koja uzgred rečeno nema nit veze sa ustaškim vođama i nosiocima ideologije jer nisu ni zagnjojili na tom Bleiburgu.
Stiže Galaktilka federecija.
Smrt masonima.
http://hr.n1info.com/Vijesti/a508754/Svjetski-zidovski-kongres-osudio-misu-za-blajburske-zrtve-u-Sarajevu.html
Da je drukčije misa im ne bi smetala.
No zajebali su se jer ja nikad nisam tražio zabranu držanja nekih njihovih ceremonija u sinagogama a oni to jesu meni kod ove stvari koja uzgred rečeno nema nit veze sa ustaškim vođama i nosiocima ideologije jer nisu ni zagnjojili na tom Bleiburgu.
Stiže Galaktilka federecija.
Smrt masonima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: RASTURILI HRVATE! Francuski "Mond" isprozivao naše komšije: ODALI SU POČAST USTAŠAMA!
Brige mene šta njima smeta okolo. Ja sam se inkarinrao u Split a to poviše me vojno ugrožava.dijagram wrote:Da samo u Sarajevu. Smeta im i u zegeju, i u Parizu.RayMabus wrote:Katolička crkva u Sarajevu.crvenkasti wrote:Pa bili smo ustaše i 91 kad su nam dali nezavisnost. Što im sad smeta?
Nagazili su na govno.
Sad ću ih napast.
Na svim frontovima.
2014-04-11
Tko su masoni ili slobodni zidari ?
Gradnja Solomonovog hrama.
Knjiga se zove Biblija , poglavlje Ljetopis knjiga druga , stanica 7.
Masovno klanje stoke da prizovu Jahvu odnosno vanzemaljace vezane uz njega.
I dan danas prinose žrtve u tajnosti kako bi prizvali svog Boga.
Na toj istoj ideologiji a to je sotonizam oni stvaraju svoj kult.
Razgranata mreža diljem planete bankarstva , politike i medija.
Utjecali na američku i francusku revoluciju s ciljem stvaranja nenacionalnih država jer je lakše vladat takvim državama.
Utjecali na donošenje zakona u Francuskoj da se ljudi ne popisuju po nacionalnoj osnovi.
Sad ne znaju šta imaju u državi i lagano ta ideja tone u kaos.
Jako ću se potruditi da je razbijem.
Gradnja Solomonovog hrama.
Knjiga se zove Biblija , poglavlje Ljetopis knjiga druga , stanica 7.
Masovno klanje stoke da prizovu Jahvu odnosno vanzemaljace vezane uz njega.
I dan danas prinose žrtve u tajnosti kako bi prizvali svog Boga.
Na toj istoj ideologiji a to je sotonizam oni stvaraju svoj kult.
Razgranata mreža diljem planete bankarstva , politike i medija.
Utjecali na američku i francusku revoluciju s ciljem stvaranja nenacionalnih država jer je lakše vladat takvim državama.
Utjecali na donošenje zakona u Francuskoj da se ljudi ne popisuju po nacionalnoj osnovi.
Sad ne znaju šta imaju u državi i lagano ta ideja tone u kaos.
Jako ću se potruditi da je razbijem.
2014-04-11
Prizivali ste Đavla a sad ćete ga i dobit.
Može se i vas žrtvovati za prizivanje tih sila koje prizivate po receptu iz Biblije , stari zavjet , ljetopis knjiga druga , stranica 7
Negativna eenergija je negativna energija
Criva ću vam sad izvadit
Može se i vas žrtvovati za prizivanje tih sila koje prizivate po receptu iz Biblije , stari zavjet , ljetopis knjiga druga , stranica 7
Negativna eenergija je negativna energija
Criva ću vam sad izvadit
2014-04-11
Kad je francuska ambasada u Hrvatskoj sponzorirla lgbt slikovnicu ovdje već tada sam vam zapiva jer se radi o upletanju jedne države u suverenitet druge.
Zato sad imate opersciju u Francuskoj koja se zove podijeli pa vladaj i da vam razbijem to brastvo i jedinstvo.
Sad zbog ovoga će vam bit još gore al ne znate uopče šts ću vam napravit , malo će vas i iznenadit.
Francuska desnica koja se kiti parolama brastvo i jedinstvo u osnovi su komunisti nacionalisti. Nešto ko mađarizacija , tako i oni. Oće da svi budu Francuzi pod parolom brastvo i jedinstvo.
E Boga mi neće. Svi će bit to šta jesu nacionalno a Francuzi neće bit.
Kad krenete na bilo koga u Francuskoj jer se ne uklapa u vašu ideju mađarizacijd proglasit ću vas fašistima.
Šta i jeste.
To znači da ću vas moralno osudit.
Na kraju doči ćete do točke kad ćete bit totalno nemočni za išta , gazit ću vas i trpat crncima i Arapima i svaki vaš pokušaj da nešto na silu pokušate a još se držite komunizma i njegovih tekovina ću osudit i vi ste fašisti.
Šta i jeste.
Na kraju ćete se pitat di je problem.
Pa problem je u tome šta ne možete bit i komunisti i nacionalisti.
Drugim rječima morat ćete okrenit ideologiju za 180 stupnjeva i iimat parolu Smrt republici.
Jer republika i jest komunizam.
A šta je bilo prije rrepublike ?
Znate vi jako dobro šta je bilo prije. Kao malo ste hutentota pobili jer nisu bili katolici.
Zato sad imate opersciju u Francuskoj koja se zove podijeli pa vladaj i da vam razbijem to brastvo i jedinstvo.
Sad zbog ovoga će vam bit još gore al ne znate uopče šts ću vam napravit , malo će vas i iznenadit.
Francuska desnica koja se kiti parolama brastvo i jedinstvo u osnovi su komunisti nacionalisti. Nešto ko mađarizacija , tako i oni. Oće da svi budu Francuzi pod parolom brastvo i jedinstvo.
E Boga mi neće. Svi će bit to šta jesu nacionalno a Francuzi neće bit.
Kad krenete na bilo koga u Francuskoj jer se ne uklapa u vašu ideju mađarizacijd proglasit ću vas fašistima.
Šta i jeste.
To znači da ću vas moralno osudit.
Na kraju doči ćete do točke kad ćete bit totalno nemočni za išta , gazit ću vas i trpat crncima i Arapima i svaki vaš pokušaj da nešto na silu pokušate a još se držite komunizma i njegovih tekovina ću osudit i vi ste fašisti.
Šta i jeste.
Na kraju ćete se pitat di je problem.
Pa problem je u tome šta ne možete bit i komunisti i nacionalisti.
Drugim rječima morat ćete okrenit ideologiju za 180 stupnjeva i iimat parolu Smrt republici.
Jer republika i jest komunizam.
A šta je bilo prije rrepublike ?
Znate vi jako dobro šta je bilo prije. Kao malo ste hutentota pobili jer nisu bili katolici.
2014-04-11
nismo u vezi..svatk oza sebe,pa druzenje iz interesa..RayMabus wrote:Jesi ti i tvoja cura u vezi a obodvoje ste za to ?
Bil ti želio da ti sad netko dođe i kaže kako ne smijete ?
Ne bi.
E pa nemoj to radit ni drugome.
Jednostavno.
ne moze nitko nish reci jer nismo u vezi..
Guest- Guest
zaboli nas krc za to, vi i dalje drhtite i gledajte što će ko reći a mi ćemo po svomRingo10 wrote:Dzaba vam je ta istina...ne dopire nigdjeRayMabus wrote:Samo Hrvati neće odstupit ni milimetra od istine.
Cijeli svijet je rekao svoje...odavno
sto mislis da svabi misel u sebi,nakon "ravnanja" 1945. o Jemerima i ostalima..??tre wrote:zaboli nas krc za to, vi i dalje drhtite i gledajte što će ko reći a mi ćemo po svomRingo10 wrote:Dzaba vam je ta istina...ne dopire nigdjeRayMabus wrote:Samo Hrvati neće odstupit ni milimetra od istine.
No da to stavljaju na velika zvona i govore sto stvarno misle i RADE po svom,misli da bi se od rata do danas izdigli u svjecku velesilu?
nekad je bolje jezik prigristi,za boljitak nadolazecih pokoljenja..
Guest- Guest
i evo uveli nam sankcije, bojkotiraju ljetovanje u RH, raspravljaju u vijeću sigurnosti o nama, ww3 samo što nije počeo, corona pada u zaborav zbog mise za žrtve komunističkih koljača.Ringo10 wrote:Covjece, blajburgomanija je u ovih 30 godina postala nekakva novohrvatska nacionalna ideologija ... sredstvo samoidentifikacije Hrvata sa ideologijom porazenim 1945Legendovich wrote:i ne samo oni...a javno mnjenje je itekako bitno i u slucaju ekonomije i investicija..dodajmo tome koruptivno pravosudje i opcenito politiku-definitivno i nepovratno ste u kurtzu-do kraja vremena..marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa zna se da svjetska javnost to dozivljava iskljucivo kao ustasku nostalgiju i neonacisticki sentiment i da to Hrvatskoj nanosi iskljucivo politicku stetu.
Ali dzaba je pricat, nikad se Hrvati nece pameti dozvat
kog boli kurac za njihovu javnost i šta oni misle
Bolesno ali je tako ... I kao narod, sa time necemo dobro zavrsit
A jebote koji ste vi mulci nije za vjerovati!
ma o čemu ti laprdaš jebo te patak banjalučki??? Pa radi se o MISI čovječe, MISIIIII i ničemu drugome. Stoka antifusarska gnoji protiv crkve danas u sarajlabadu a sutra u ZG itd. Koji vam je kurac više da ni običnu misu više ne možete podnositi iako veze nemate s KC.Legendovich wrote:sto mislis da svabi misel u sebi,nakon "ravnanja" 1945. o Jemerima i ostalima..??tre wrote:zaboli nas krc za to, vi i dalje drhtite i gledajte što će ko reći a mi ćemo po svomRingo10 wrote:Dzaba vam je ta istina...ne dopire nigdjeRayMabus wrote:Samo Hrvati neće odstupit ni milimetra od istine.
No da to stavljaju na velika zvona i govore sto stvarno misle i RADE po svom,misli da bi se od rata do danas izdigli u svjecku velesilu?
Ne govorim o misi,nego o politiziranju,io stvaranju odredjene percepcije svake drzave o sebi u svijetu..Osobno niti ne primjecujem misu,niti stvari oko toga,niti mi to znaci neshto pozitivno,niti negativno...ono ladan..tre wrote:ma o čemu ti laprdaš jebo te patak banjalučki??? Pa radi se o MISI čovječe, MISIIIII i ničemu drugome. Stoka antifusarska gnoji protiv crkve danas u sarajlabadu a sutra u ZG itd. Koji vam je kurac više da ni običnu misu više ne možete podnositi iako veze nemate s KC.Legendovich wrote:sto mislis da svabi misel u sebi,nakon "ravnanja" 1945. o Jemerima i ostalima..??tre wrote:zaboli nas krc za to, vi i dalje drhtite i gledajte što će ko reći a mi ćemo po svomRingo10 wrote:Dzaba vam je ta istina...ne dopire nigdjeRayMabus wrote:Samo Hrvati neće odstupit ni milimetra od istine.
frapantna mi je cinjenica,da vam cvieće uvijek i isponova uspjeva na odredjen nacin,turiti klipove u tockove..osobno,sto se mene tice,mozete izvaditi i Pavelica iz groba i mavati njime,od jutra do sutra-meni nish ne znaci..
Samo bi trebali biti malo pametniji i lukaviji od Balija...i srba naravno..
Guest- Guest
Pustimo Francusku nek tone u multikulturalnost i toleranciju.
Još sad kad ih ova korona ekonomski dotuće....
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/francuski-biznismen-predlozio-da-drzava-proda-mona-lisu-kako-bi-pokrila-rupe-u-budzetu/200519137
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivosti/francuski-biznismen-predlozio-da-drzava-proda-mona-lisu-kako-bi-pokrila-rupe-u-budzetu/200519137
2014-04-11
Imamo forumasicu,zivi i radi u Parisu,kaze,uzas zivi,naspram nekada..mondeni grad,romantike,kulture i umjetnosti,pretvorio se u kloaku punu emigranata,kriminala,nesigurnosti,sa prstenovima nelegalnih naselja oko grada...RayMabus wrote:Pustimo Francusku nek tone u multikulturalnost i toleranciju.
Guest- Guest
Tako i triba da se pretvori i da završi republika.
143 tisuće zaraženih , 28 tisuća mrtvih , ekonomija stala , čisto sumnjam da ih boli kurac za židovsku propagandu i tamo neku ustašku misu u Sarajevu.
143 tisuće zaraženih , 28 tisuća mrtvih , ekonomija stala , čisto sumnjam da ih boli kurac za židovsku propagandu i tamo neku ustašku misu u Sarajevu.
2014-04-11
jebomuisusmup.Legendovich wrote:nismo u vezi..svatk oza sebe,pa druzenje iz interesa..RayMabus wrote:Jesi ti i tvoja cura u vezi a obodvoje ste za to ?
Bil ti želio da ti sad netko dođe i kaže kako ne smijete ?
Ne bi.
E pa nemoj to radit ni drugome.
Jednostavno.
ne moze nitko nish reci jer nismo u vezi..
kako nisi u vezi?
pa do jučer ste ti i rujka ko cijanofiksom bili vezani.
kaj se desilo?
ruka nadjačala?
2014-12-30
pa muje to politiziraju, kod nas je samo krešo pajser onako pametan nešto laprdao, svi ostali se nisu upetljavali u glupost obrezanih majmuna iz sarajlabadaLegendovich wrote:Ne govorim o misi,nego o politiziranju,io stvaranju odredjene percepcije svake drzave o sebi u svijetu..Osobno niti ne primjecujem misu,niti stvari oko toga,niti mi to znaci neshto pozitivno,niti negativno...ono ladan..tre wrote:ma o čemu ti laprdaš jebo te patak banjalučki??? Pa radi se o MISI čovječe, MISIIIII i ničemu drugome. Stoka antifusarska gnoji protiv crkve danas u sarajlabadu a sutra u ZG itd. Koji vam je kurac više da ni običnu misu više ne možete podnositi iako veze nemate s KC.Legendovich wrote:sto mislis da svabi misel u sebi,nakon "ravnanja" 1945. o Jemerima i ostalima..??tre wrote:zaboli nas krc za to, vi i dalje drhtite i gledajte što će ko reći a mi ćemo po svomRingo10 wrote:
Dzaba vam je ta istina...ne dopire nigdje
frapantna mi je cinjenica,da vam cvieće uvijek i isponova uspjeva na odredjen nacin,turiti klipove u tockove..osobno,sto se mene tice,mozete izvaditi i Pavelica iz groba i mavati njime,od jutra do sutra-meni nish ne znaci..
Samo bi trebali biti malo pametniji i lukaviji od Balija...i srba naravno..
Da , ali i vi Srbi kao i muslimani ste zadnji na svijetu koji bi imali moralno pravo da serete o tomepizzon wrote:Ringo10 wrote:Nema od toga nista ... Hrvati su previse zagrizli u neoustastvojastreb wrote:
Ugledajmo se malo na braću Bošnjake.
tacno,
Vi ste jos nakon 8. Sjednice SKS okrenuli na cetnistvo i velikosrpstvo i izazvali svo ono krvoprolice u devedestima.
Muslimane vodi ekipa koja je ideoloski nasljednik pokreta Mladih Muslimana koji su bili sljedbenici ideologije 13. SS Handzar. Tako da je njihovo glumatanje antifasizma groteska i smijurija.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Da , ali i vi Srbi kao i muslimani ste zadnji na svijetu koji bi imali moralno pravo da serete o tomepizzon wrote:Ringo10 wrote:Nema od toga nista ... Hrvati su previse zagrizli u neoustastvojastreb wrote:
Ugledajmo se malo na braću Bošnjake.
tacno,
Vi ste jos nakon 8. Sjednice SKS okrenuli na cetnistvo i velikosrpstvo i izazvali svo ono krvoprolice u devedestima.
Muslimane vodi ekipa koja je ideoloski nasljednik pokreta Mladih Muslimana koji su bili sljedbenici ideologije 13. SS Handzar. Tako da je njihovo glumatanje antifasizma groteska i smijurija.
kolio znam nikad nije postojala
nds sa ciljem da unisti hrvate i
rome.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
ih ste samo malo četnikovali, onako za kućnu uporabu.
danas bi rekli light.
ko i 90ih onako za sto maraka pa preko vikenda.
u ponedjeljak opet u beogradu na poslu.
onda dođe vikend, pa ajmo malo srbovati.
danas bi rekli light.
ko i 90ih onako za sto maraka pa preko vikenda.
u ponedjeljak opet u beogradu na poslu.
onda dođe vikend, pa ajmo malo srbovati.
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zatresla se berza u Australiji, naše komšije leže na zlatu
» Vulin Hrvate zove ustašama.
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
» Mesic: KAKO SU HRVATI RASTURILI JUGOSLAVIJU?
» Vulin Hrvate zove ustašama.
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
» Mesic: KAKO SU HRVATI RASTURILI JUGOSLAVIJU?
Page 4 of 4