Mesic: KAKO SU HRVATI RASTURILI JUGOSLAVIJU?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Mesic: KAKO SU HRVATI RASTURILI JUGOSLAVIJU?
https://www.novosti.rs/planeta/region/1003971/kako-hrvati-rasturili-jugoslaviju-mesic-otkrio-vise-nego-sto-smeo-island-priznao-hrvatsku-pod-pritiskom-nemacke?ref=aklamator&utm_source=aklamator_com&utm_medium=alo_rs_sport_feed&utm_campaign=KAKO_JE_RASTURENA_JUGOSLAVIJA__Mesi
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Mesic: KAKO SU HRVATI RASTURILI JUGOSLAVIJU?
Mesic sebi daje mnogo znacaja ...premnogo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
hrvatima su obe yuge posluzile
da dacuvaju svoje goozice.
da formiraju hrvatsku u saradnji
sa srbijom koju nisu mogli da
obnove " tisucu " godina.
2020-04-21
ako i nismo mogli to je zbog vas i vaše turske braće koji ste stalno napadali Hrvatsku.pizzon wrote:hrvatima su obe yuge posluzile
mesić jede govna velikom kašikom.Ringo10 wrote:Mesic sebi daje mnogo znacaja ...premnogo
sto rece, jedino je pavelic
pobio vise srba od tita
pobio vise srba od tita
2020-04-21
Da ga jebes ova srbadija u kurac otisla kad se pecaju na mesica...zad je drz ne daj zbog kosova..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
drže se RUSIJEvuksadinare wrote:Da ga jebes ova srbadija u kurac otisla kad se pecaju na mesica...zad je drz ne daj zbog kosova..
nije MESIĆ BITAN
IAKO sam ja objektivna i prema RUSIJI I ostalima
ali politika ne može iči preko granica mogućeg
to jestara istina
Realna slika Zapada. Ameriku, Francusku, Englesku i sve ostale, tipa Rusiju, ostatak Svetskih igraca, niko nista nije pitao, vec Genser i Mesic u burazerskom razgovoru rasturaju Jugosaviju. Zatim se ulazi u te ratove koje su spominjali. Niko od tih politicara nema petlju, ali treba traziti odgovor od Berlina na ovo sto Mesic govori i to pred celim Svetom. Riba smrdi od glave a niko iz Nemacke Haga nije video, iako su doprineli ratovima 90-ih i zlocinima.
2014-08-25
Jugoslavija je bila napola naivna i idealistička, a napola pragmatična ideja hrvatskih intelektualaca. U praksi pak, Srbi su to shvatili kao 'gde se Srbin popiša po nekoj tarabi, to je onda srpska taraba'. Uostalom, to je bio i službeni stav SKJ i tako su nas učili u školi da su svi šovinizmi opasni i loši, a srpski da je najopasniji iz jednostavnog razloga što su Srbi najveći narod unutar SFRJ. Također se učilo da su uzrok nefunkcioniranja stare Jugoslavije bile velikosrpske hegemonističke pretenzije.pizzon wrote:hrvatima su obe yuge posluzile
Komunisti su smatrali da je klasna borba primarna za radničku klasu i da će nadići svaki nacionalizam, što se također pokazalo krajnje naivnim. U svakom slučaju, Jugoslavija je bila moguća jedino pod čvrstom rukom jednog Kumrovčanina. Kad je nakon njegove smrti došlo do raspada, svijet je vrlo brzo prepoznao da je u tome najbitniju ulogu odigrala srpska nepokolebljiva bahatost, koja se na kraju pokazala bez pokrića. Nakon svog šamaranja i čvrgarenja kojima ih je svijet izložio (Oluja, bombardiranje, oduzimanje Kosova), velika većina Srba se i dalje odbija probuditi u stvarnost i jedino što im tu preostaje je glumiti ulogu žrtve.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
To je krajnji domet magle u glavi koju velikosrbi (a ti su, na žalost, većina u srpskom narodu) pokušavaju prodati pod logiku: - To što smo mi klali, mi za to krivi nismo i netko drugi treba da odgovara za naše zločine.Serbinho-3 wrote:...niko iz Nemacke Haga nije video, iako su doprineli ratovima 90-ih i zlocinima.
2021-06-05
idu mis i slon preko mosta
kaze mis slonu - jebote al se trese most kad nas dojica prelazimo
kaze mis slonu - jebote al se trese most kad nas dojica prelazimo
2014-04-19
Mesas babe i zabe. Kada si na Sudu, odgovara se za odredjeno delo a ne uopsteno. Uopsteno ides, kada bi da sakrijes ili minimizujes odredjeno delo. Ovde imamo da je Nemacka drugima iza ledja radila, ne pitajuci nikoga i svesno sakrivajuci aktere 2 Svetskog rata, iako su isti krivci opet pravili sranja. Ovo treba dici na visi nivo i traziti odgovore od Nemacke, otkud vi po ko zna koji put glavni krivac oko ratova. Nisu nikoga nista pitali, niti se konsultovali, niti platili ratnu odstetu iz 2 Svetskog rata. Komanduju i dalje po EU, ostali su tu nebitni. Samo sranja znaju da prave i gledaju na Rusiju da krenu. Uvek isti, nista se ne menjaju, ali ce to Migranti zatuci.zganci_i_jetrica wrote:To je krajnji domet magle u glavi koju velikosrbi (a ti su, na žalost, većina u srpskom narodu) pokušavaju prodati pod logiku: - To što smo mi klali, mi za to krivi nismo i netko drugi treba da odgovara za naše zločine.Serbinho-3 wrote:...niko iz Nemacke Haga nije video, iako su doprineli ratovima 90-ih i zlocinima.
2014-08-25
Miješaš crno vino i tekilu tako da je teško reći što je više uopšteno od ovoga što si nadrljao. Uglavnom, logika ti je i dalje ista: - Mi nismo krivi što smo genocidisali, nego Švabe ima da idu u Haag za to.Serbinho-3 wrote:Mesas babe i zabe. Kada si na Sudu, odgovara se za odredjeno delo a ne uopsteno. Uopsteno ides, kada bi da sakrijes ili minimizujes odredjeno delo. Ovde imamo da je Nemacka drugima iza ledja radila, ne pitajuci nikoga i svesno sakrivajuci aktere 2 Svetskog rata, iako su isti krivci opet pravili sranja. Ovo treba dici na visi nivo i traziti odgovore od Nemacke, otkud vi po ko zna koji put glavni krivac oko ratova. Nisu nikoga nista pitali, niti se konsultovali, niti platili ratnu odstetu iz 2 Svetskog rata. Komanduju i dalje po EU, ostali su tu nebitni. Samo sranja znaju da prave i gledaju na Rusiju da krenu. Uvek isti, nista se ne menjaju, ali ce to Migranti zatuci.zganci_i_jetrica wrote:To je krajnji domet magle u glavi koju velikosrbi (a ti su, na žalost, većina u srpskom narodu) pokušavaju prodati pod logiku: - To što smo mi klali, mi za to krivi nismo i netko drugi treba da odgovara za naše zločine.Serbinho-3 wrote:...niko iz Nemacke Haga nije video, iako su doprineli ratovima 90-ih i zlocinima.
2021-06-05
svaki mjesec u srpskim medijima o raspadu juge ... ko menstruacija ...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
zganci_i_jetrica wrote:Miješaš crno vino i tekilu tako da je teško reći što je više uopšteno od ovoga što si nadrljao. Uglavnom, logika ti je i dalje ista: - Mi nismo krivi što smo genocidisali, nego Švabe ima da idu u Haag za to.Serbinho-3 wrote:Mesas babe i zabe. Kada si na Sudu, odgovara se za odredjeno delo a ne uopsteno. Uopsteno ides, kada bi da sakrijes ili minimizujes odredjeno delo. Ovde imamo da je Nemacka drugima iza ledja radila, ne pitajuci nikoga i svesno sakrivajuci aktere 2 Svetskog rata, iako su isti krivci opet pravili sranja. Ovo treba dici na visi nivo i traziti odgovore od Nemacke, otkud vi po ko zna koji put glavni krivac oko ratova. Nisu nikoga nista pitali, niti se konsultovali, niti platili ratnu odstetu iz 2 Svetskog rata. Komanduju i dalje po EU, ostali su tu nebitni. Samo sranja znaju da prave i gledaju na Rusiju da krenu. Uvek isti, nista se ne menjaju, ali ce to Migranti zatuci.zganci_i_jetrica wrote:To je krajnji domet magle u glavi koju velikosrbi (a ti su, na žalost, većina u srpskom narodu) pokušavaju prodati pod logiku: - To što smo mi klali, mi za to krivi nismo i netko drugi treba da odgovara za naše zločine.Serbinho-3 wrote:...niko iz Nemacke Haga nije video, iako su doprineli ratovima 90-ih i zlocinima.
Opet skreces pricu, imas razlog. Ko o cemu, kurva o postenju. Jasenovac, Ausvic, Mathauzen i slicne su Srbi drzali. Spinovanjem o Srebrenici, sklanjaju se pod tepih prethodni navedeni centri mira. Mi smo genocidisali, Hrvati su cvece kazes. Uvek ste u pravu, sve znate, Srbi su sve najgore, kraj price. Idi Njemcu na kolena i nastavi sa starim navikama,"Joj Njemac, precizan ko Njemac". Cekamo dalje izjave Mesica i realno ga treba vratiti na vlast u HR, kao i celu ekipu iz 1990.
2014-08-25
Jasenovac nije tema, nego tvoje skretanje s teme da velikosrpski nacionalisti, kao i sam što si, pokušavaju kriviti druge za njihove zločine u YU ratovima.Serbinho-3 wrote:Opet skreces pricu, imas razlog. Ko o cemu, kurva o postenju. Jasenovac, Ausvic, Mathauzen i slicne su Srbi drzali. Spinovanjem o Srebrenici, sklanjaju se pod tepih prethodni navedeni centri mira. Mi smo genocidisali, Hrvati su cvece kazes. Uvek ste u pravu, sve znate, Srbi su sve najgore, kraj price. Idi Njemcu na kolena i nastavi sa starim navikama,"Joj Njemac, precizan ko Njemac". Cekamo dalje izjave Mesica i realno ga treba vratiti na vlast u HR, kao i celu ekipu iz 1990.zganci_i_jetrica wrote:Miješaš crno vino i tekilu tako da je teško reći što je više uopšteno od ovoga što si nadrljao. Uglavnom, logika ti je i dalje ista: - Mi nismo krivi što smo genocidisali, nego Švabe ima da idu u Haag za to.Serbinho-3 wrote:Mesas babe i zabe. Kada si na Sudu, odgovara se za odredjeno delo a ne uopsteno. Uopsteno ides, kada bi da sakrijes ili minimizujes odredjeno delo. Ovde imamo da je Nemacka drugima iza ledja radila, ne pitajuci nikoga i svesno sakrivajuci aktere 2 Svetskog rata, iako su isti krivci opet pravili sranja. Ovo treba dici na visi nivo i traziti odgovore od Nemacke, otkud vi po ko zna koji put glavni krivac oko ratova. Nisu nikoga nista pitali, niti se konsultovali, niti platili ratnu odstetu iz 2 Svetskog rata. Komanduju i dalje po EU, ostali su tu nebitni. Samo sranja znaju da prave i gledaju na Rusiju da krenu. Uvek isti, nista se ne menjaju, ali ce to Migranti zatuci.zganci_i_jetrica wrote:To je krajnji domet magle u glavi koju velikosrbi (a ti su, na žalost, većina u srpskom narodu) pokušavaju prodati pod logiku: - To što smo mi klali, mi za to krivi nismo i netko drugi treba da odgovara za naše zločine.Serbinho-3 wrote:...niko iz Nemacke Haga nije video, iako su doprineli ratovima 90-ih i zlocinima.
2021-06-05
Srbi i Muslimani ga vodaju po portalima ko cigu medu po vašarima.Ringo10 wrote:Mesic sebi daje mnogo znacaja ...premnogo
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jugoslaviju su radosno raskomadali Srbi, Hrvati, Slovenci, Šiptari.
Ostali u Jugoslaviji su netremice promatrali. I neka su!
Bez toga, sve kombinacije nazovi međunarodne zajednice bi bile uzaludne.
Ostali u Jugoslaviji su netremice promatrali. I neka su!
Bez toga, sve kombinacije nazovi međunarodne zajednice bi bile uzaludne.
niels-
2021-04-26
Vaauuu..kakva šokantna spoznaja.
Sada će nemci priznati da su krivi, vas će pustiti iz haga i ispričati se i vratiti ćemo vam sao krajinu. I kosovo će vam ameri vratiti kada čuju ovo.
Sada će nemci priznati da su krivi, vas će pustiti iz haga i ispričati se i vratiti ćemo vam sao krajinu. I kosovo će vam ameri vratiti kada čuju ovo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Stipe Mesić: Kako (ni)sam rušio Jugoslaviju
» Kako je Mesic 'prekrstio' Bosnjake u Hrvate:'Hrvati su izabrali Komsica'
» Ovi su 'Hrvati' toliko voleli Jugoslaviju
» Kako su modularni kiosci preplavili celu bivšu Jugoslaviju
» Bujica:Exluzivno se objavljuje snimka kako Mesic hvali Artukovica
» Kako je Mesic 'prekrstio' Bosnjake u Hrvate:'Hrvati su izabrali Komsica'
» Ovi su 'Hrvati' toliko voleli Jugoslaviju
» Kako su modularni kiosci preplavili celu bivšu Jugoslaviju