RASTURILI HRVATE! Francuski "Mond" isprozivao naše komšije: ODALI SU POČAST USTAŠAMA!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: RASTURILI HRVATE! Francuski "Mond" isprozivao naše komšije: ODALI SU POČAST USTAŠAMA!
ne promoviraju. naučili su lekciju iz dva rata i sada novcem vladaju.jastreb wrote:Eh da. Zaboravio sam i tvoje.veber wrote:ajd srbine prošeći.
jebem ti tuđmana i odojka i zakon o aboliciji.
Nijemci i Austrijanci nikad ne promoviraju niti restauriraju te mračne ideje,niti poginule pripadnike Hitlerovih postrojbi nazivaju domoljubima.
Naprotiv. Na sva usta slave onu malu grupicu urotnika,koji su namjeravali ubiti Šikelgbrubera.
saveznici su pobili 2 milijuna nijemaca nakon rata, ali svi to smatraju pravom pobjednika.
zato je njemačka danas ostvarila sve ciljeve zacrtane 1920e.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: RASTURILI HRVATE! Francuski "Mond" isprozivao naše komšije: ODALI SU POČAST USTAŠAMA!
Mnogo smo zabrinuti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a ja koliko znam Informer i serbinho jesupizzon wrote:Noor wrote:opet srpska opterecenost hrvatskom, a nama imputiraju isto...
koliko znam mond nije iz srbije
ni svjetska kriza ne može zaustaviti rasprave o partizanima i ustašama
nema nam pomoći-
Noor wrote:a ja koliko znam Informer i serbinho jesupizzon wrote:Noor wrote:opet srpska opterecenost hrvatskom, a nama imputiraju isto...
Sta mene briga, popijem kafu i na posao...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
https://www.lemonde.fr/international/article/2020/05/18/a-sarajevo-protestations-contre-une-ceremonie-pro-oustachie-en-croatie_6040013_3210.html
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ti popiješ kafu pa na posao, ja popijem dvije kave pa ko longi ne delam nikaj. (mene otac ne plaća ko njega)Serbinho-3 wrote:Noor wrote:a ja koliko znam Informer i serbinho jesupizzon wrote:Noor wrote:opet srpska opterecenost hrvatskom, a nama imputiraju isto...
Sta mene briga, popijem kafu i na posao...
gliser hidrodinamčiki isprobao i ne znam kaj bi do kraja godine.
možda yodin savjet poslušat i počet jedrit.
2014-12-30
i ne samo oni...a javno mnjenje je itekako bitno i u slucaju ekonomije i investicija..dodajmo tome koruptivno pravosudje i opcenito politiku-definitivno i nepovratno ste u kurtzu-do kraja vremena..marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa zna se da svjetska javnost to dozivljava iskljucivo kao ustasku nostalgiju i neonacisticki sentiment i da to Hrvatskoj nanosi iskljucivo politicku stetu.
Ali dzaba je pricat, nikad se Hrvati nece pameti dozvat
kog boli kurac za njihovu javnost i šta oni misle
Guest- Guest
aha,Noor wrote:a ja koliko znam Informer i serbinho jesupizzon wrote:Noor wrote:opet srpska opterecenost hrvatskom, a nama imputiraju isto...
treba da ignorisemo strane medije ako pisu istinu o hrvatima
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
kaya wrote:Mnogo smo zabrinuti
znam da niste
recite jedno veliko hvala
potomcima zrtava ndh,
proteranim srbima,
i njihovim potomcima.
njihovoj sludjenoj politici.
2020-04-21
vaša istina je daleko od istinepizzon wrote:aha,Noor wrote:a ja koliko znam Informer i serbinho jesupizzon wrote:Noor wrote:opet srpska opterecenost hrvatskom, a nama imputiraju isto...
Noor wrote:vaša istina je daleko od istinepizzon wrote:aha,Noor wrote:a ja koliko znam Informer i serbinho jesupizzon wrote:Noor wrote:opet srpska opterecenost hrvatskom, a nama imputiraju isto...
to nije nasa istina
napravite precizniji prevod
;)
2020-04-21
Inace je Mond teska liberalna ljevica..no kao i svaki njuzpejper,ima svoj uticaj na drustvo..
Guest- Guest
skoro svaki usa pred. poruci
sweinima da imaju ograniceni
suverenitet.
nasi to ne znaju da iskoriste
i zastite srbe i srbiju.
ne mogu da verujem...
sweinima da imaju ograniceni
suverenitet.
nasi to ne znaju da iskoriste
i zastite srbe i srbiju.
ne mogu da verujem...
2020-04-21
Legendovich wrote:Inace je Mond teska liberalna ljevica..no kao i svaki njuzpejper,ima svoj uticaj na drustvo..
citam da i nemacka desnica
predlaze kompromis sa srbima
na temi kosovo
2020-04-21
Moju podrsku za Kosovo imate 100%..to sam uvijek govorio..pizzon wrote:Legendovich wrote:Inace je Mond teska liberalna ljevica..no kao i svaki njuzpejper,ima svoj uticaj na drustvo..
citam da i nemacka desnica
predlaze kompromis sa srbima
na temi kosovo
Guest- Guest
jebala vas ndh u šupak.pizzon wrote:kaya wrote:Mnogo smo zabrinuti
znam da niste
recite jedno veliko hvala
potomcima zrtava ndh,
proteranim srbima,
i njihovim potomcima.
njihovoj sludjenoj politici.
i 4 000 000 žrtava u jasenovcu a od toga 6 000 000 srba.
2014-12-30
Nema od toga nista ... Hrvati su previse zagrizli u neoustastvo i nisu u stanju da popustejastreb wrote:
Ugledajmo se malo na braću Bošnjake.
A Bosnjaci su opet Hrvate zestoko naguzili...nanijeli im zestok politicki udarac...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Covjece, blajburgomanija je u ovih 30 godina postala nekakva novohrvatska nacionalna ideologija ... sredstvo samoidentifikacije Hrvata sa ideologijom porazenim 1945Legendovich wrote:i ne samo oni...a javno mnjenje je itekako bitno i u slucaju ekonomije i investicija..dodajmo tome koruptivno pravosudje i opcenito politiku-definitivno i nepovratno ste u kurtzu-do kraja vremena..marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa zna se da svjetska javnost to dozivljava iskljucivo kao ustasku nostalgiju i neonacisticki sentiment i da to Hrvatskoj nanosi iskljucivo politicku stetu.
Bolesno ali je tako ... I kao narod, sa time necemo dobro zavrsit
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sine jel ti reko general Galaktičke federacije s pet zvjezdica na ovoj temi sve u dvije riječi : Najjači smo.Serbinho-3 wrote:https://www.lemonde.fr/international/article/2020/05/18/a-sarajevo-protestations-contre-une-ceremonie-pro-oustachie-en-croatie_6040013_3210.html
Sad ti nisi analizirao te moje dvije rečenice al da si čitao šta sam ja napisao o Židovima i njihovoj reakciji i da sad Galaktička federacija to preuzima jer su ugazili u govno jer ja nikog ne napadam prvi nego ti moraš bit toliko uobražen da se širiš po svijetu i sereš pa onda zalutaš na usrani Balkan s kojim misliš lako ćemo jer su šaka jada a kad tamo čeka te lik koji te može i hoće pojist za doručak ako ugaziš na njega.
Mediji su u židovskom vlasništvu a posebno ti u Francuskoj i na zapadu.
Kao šta rekoh : Najjači smo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
eto, opet blajburgijašRingo10 wrote:Covjece, blajburgomanija je u ovih 30 godina postala nekakva novohrvatska nacionalna ideologija ... sredstvo samoidentifikacije Hrvata sa ideologijom porazenim 1945Legendovich wrote:i ne samo oni...a javno mnjenje je itekako bitno i u slucaju ekonomije i investicija..dodajmo tome koruptivno pravosudje i opcenito politiku-definitivno i nepovratno ste u kurtzu-do kraja vremena..marcellus wrote:Ringo10 wrote:Pa zna se da svjetska javnost to dozivljava iskljucivo kao ustasku nostalgiju i neonacisticki sentiment i da to Hrvatskoj nanosi iskljucivo politicku stetu.
Bolesno ali je tako ... I kao narod, sa time necemo dobro zavrsit
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zatresla se berza u Australiji, naše komšije leže na zlatu
» Vulin Hrvate zove ustašama.
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
» Mesic: KAKO SU HRVATI RASTURILI JUGOSLAVIJU?
» Vulin Hrvate zove ustašama.
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Ova slika Hrvata stoji na ulazu u UN, a naše komšije ga se stide: Podigao je stisnute šake i uzviknuo "Smrt fašizmu - sloboda narodu!"
» Mesic: KAKO SU HRVATI RASTURILI JUGOSLAVIJU?
Page 2 of 4