UŠAO BIH U ZAGREB ZA TRI DANA!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: UŠAO BIH U ZAGREB ZA TRI DANA!
Pa pričali su mi neki Srbi sa Ozrena kako su za vrijeme rata u njihova sela dolazili pijani Arkanovci i drugi dobrovoljci iz Srbije. Kaže kako su tukli njihove položaje i silovali srpske djevojke.michaellcmacha wrote:a dobar je šešelj... "ako ta istina nije korisna u ratnom staju, ne smete da kažete".... pri tom misleći na tvrdnju da su srbe klali i četnici...
Mislio sam da lažu,ali onda sam i muslimane o tome pitao. Kažu da je živa istina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti si živa srpska enciklopedija.jastreb wrote:Pa pričali su mi neki Srbi sa Ozrena kako su za vrijeme rata u njihova sela dolazili pijani Arkanovci i drugi dobrovoljci iz Srbije. Kaže kako su tukli njihove položaje i silovali srpske djevojke.michaellcmacha wrote:a dobar je šešelj... "ako ta istina nije korisna u ratnom staju, ne smete da kažete".... pri tom misleći na tvrdnju da su srbe klali i četnici...
Mislio sam da lažu,ali onda sam i muslimane o tome pitao. Kažu da je živa istina.
mrš čedo u materinu.
jebao vas tuđman i odojko u prkno pravoslavno.
2014-12-30
Dobar si. Ti si jedan od rijetkih desničara sa žicom za humor.veber wrote:
ti si živa srpska enciklopedija.
mrš čedo u materinu.
Imam i neku zamjerku,ali nije bitna. Često se ponavljaš.
2014-04-22
Ringo10 wrote:Peder ... e pa ko je I ovo mogo jebat...mortal wrote:omni wrote:Zamisljam kako on to izgovara onim svojim pederskim glasicem. Kontrast nema dalje.
gle mu facu odurnu
Stvarno i te pedercine nemaju nikakvih kriterija
daj se dogovorite.jastreb wrote:Dobar si. Ti si jedan od rijetkih desničara sa žicom za humor.veber wrote:
mrš čedo u materinu.
marc, ona krava i ekipa me smatra ljevičarem.
sora, ti i slični me smatratate desničarem.
2014-12-30
Koja krava?veber wrote:daj se dogovorite.jastreb wrote:Dobar si. Ti si jedan od rijetkih desničara sa žicom za humor.veber wrote:
mrš čedo u materinu.
marc, ona krava i ekipa me smatra ljevičarem.
sora, ti i slični me smatratate desničarem.
Pa to znači da si kvaliteta.
Kao što svi svojataju recimo Boškovića ili Andrića. To je pozitivna stvar.
2014-04-22
Njega odande oterali, dugo on vec tamo nije bio.
To je bilo puklo i pre napada Hrvata, vise frakcija.
Da li je Sloba tu ubacivao podele, ne znam, niti
zanima da analiziram, samo oni su vec sami sebe
razmontirali kroz interese drugih i postavljanje marioneta.
Seselj je bio sekretarica Slobina ili čija vec, mirodjija
u svakoj čorbi.
Tamo u Bosni ih pročitali i oterali.
Dragance bi da šalje poljupce Zagrepcankama, ali nista.
Pizzon bi mahao Jugoslovenskom zastavom i slao poljupce
u fazonu Jude Law.
Klasični likovi iz romansi...
To je bilo puklo i pre napada Hrvata, vise frakcija.
Da li je Sloba tu ubacivao podele, ne znam, niti
zanima da analiziram, samo oni su vec sami sebe
razmontirali kroz interese drugih i postavljanje marioneta.
Seselj je bio sekretarica Slobina ili čija vec, mirodjija
u svakoj čorbi.
Tamo u Bosni ih pročitali i oterali.
Dragance bi da šalje poljupce Zagrepcankama, ali nista.
Pizzon bi mahao Jugoslovenskom zastavom i slao poljupce
u fazonu Jude Law.
Klasični likovi iz romansi...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
marcellus wrote:HAHAHAAAA Aupičkumaterinu gnoma
najvolem kod srba što uvijek imaju izgovor za fail
inače pobjego je prvi iz rsk, toliko o hrabrosti i bežaniji, a Sloba im je sve reko o njihovoj hrabrosti
taj papak jedino što je u ratu napravio je da se iživljavao na zarobljenim hrvatima, dijelom civilima, ali smisao za samoreklamu mu je uvijek bio takav da se trump može sakrit pred njim
Kako pobegao, kada su ga davno ranije oterali.
Cim su ga oterali, to se uveliko raspalo.
Daleko pre napada Hrvata.
Sloba je drugovao sa Tudjmanom.
Mogao bih malo da analiziram, ali sta me
briga.
Spucali ste 30 godina, ko da ste kornjača,
pa vam ostaje 300 jos.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Tako je mislio i Milošević kad je RTB 25. siječnja 1991. emitirala prilog o Špegelju kao uvod u držabni udar, a Tuđman de facto bio zarobljenik u Beogradu. Čak je vožd poslao i Jovića tajno u Moskvu da tamo traži podršku od ruskih generala. Rusima je bilo dosta i njihove muke, a Warren Zimmermann ga je nazvao da mu objasni neke stvari, tako da se Tuki kasno u noći ipak vratio u Zagreb.
Tu je špegelj upao u klopku ko zadnji naivac...ovaj njegov rođak nije bio provjeren dovoljno ni i odan...tu je špegelj vise isao po nekom rodijackom sistemu 'pa nece valjda..'....uostalom nitko ne zna zasto se bas na tog rođaka oslanjao...koju mu je ovaj pricu prodaoOh_Femder wrote:Tako je mislio i Milošević kad je RTB 25. siječnja 1991. emitirala prilog o Špegelju kao uvod u držabni udar, a Tuđman de facto bio zarobljenik u Beogradu. Čak je vožd poslao i Jovića tajno u Moskvu da tamo traži podršku od ruskih generala. Rusima je bilo dosta i njihove muke, a Warren Zimmermann ga je nazvao da mu objasni neke stvari, tako da se Tuki kasno u noći ipak vratio u Zagreb.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dragance grijesi
Nije znao da su u zegeju ostavljene najjace snage, najbolji i najsrcaniji bojovnici.
Recimo, svi dosadasnji predsjednici i premijeri, i tako to :)
Nije znao da su u zegeju ostavljene najjace snage, najbolji i najsrcaniji bojovnici.
dijagram-
2015-08-09
a bormes nekima ni zagreb nije bio dovoljno siguran pa su se koliko toliko sigurnije osjecali u londonu,berlinu,azerbejđanudijagram wrote:Dgarance grijesi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NAJVEĆE IZNENAĐENJE PROSLAVE DANA POBJEDE Iznad Knina će letjeti avioni koji će od 2020. čuvati hrvatsko nebo! U Zagreb slijeću tri izraelska F-16
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» 1. Skupna izjava 2. BON2 (ne starije od 30 dana) 3. Potvrda poreze uprave (ne starije od 30 dana ) 4. Poslovni plan i popratna dokumentacija 5. Tablica kreditne zaduženosti 6. Preslike osobnih iskaznica osoba u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi 7. Izjav
» Ušao Nobelovac u autobus...
» Amazon ušao u Hrvatsku
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» 1. Skupna izjava 2. BON2 (ne starije od 30 dana) 3. Potvrda poreze uprave (ne starije od 30 dana ) 4. Poslovni plan i popratna dokumentacija 5. Tablica kreditne zaduženosti 6. Preslike osobnih iskaznica osoba u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi 7. Izjav
» Ušao Nobelovac u autobus...
» Amazon ušao u Hrvatsku
Page 3 of 3