UŠAO BIH U ZAGREB ZA TRI DANA!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: UŠAO BIH U ZAGREB ZA TRI DANA!
ja udjem otprilike za 2.5-3 sata...uz stajanja na naplatnim kucicama..opet ovisno koliko ima prometa...
kad idem doli,e jebaj ga..zavisi odakle se racuna..
kad idem doli,e jebaj ga..zavisi odakle se racuna..
Guest- Guest
Mogo sam i ja jebat Doris Dragović i Anu Saso al mi nisu dali
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
veber wrote:imali ste sreće što je bio tuđman na vlasti i njegov frend kosovac i udbaš odojko.Serbinho-3 wrote:Izgleda ko da zali sto mu Zagrepcanke nisu mahale cvecem...
bili smo na vrbasu, frend mi ima na zidu ćirilićnu ploču Banja Luka.
spasila vas govna udbaška i titina.
spasio ih je BIll Clinton koji je reko Tuđmanu da će nam jebat mater uzduž i poprijeko ako uđemo u Banja Luku
šteta za banja luku, ali jebiga bolje da su na kraju bombardirali njih nego nas
a nije da nisu dvojili koga će
Ringo10 wrote:Mogo sam i ja jebat Doris Dragović i Anu Saso al mi nisu dali
aha a ja ovu s norkinog avatara, samo je ne mogu nać
pa on je rekao da mu nisu dali...naravno da mu nece dati kad nije bio sposoban zauzeti jedno selo koje je branilo tridesetak policajaca i dvadesetak mjestana a on se uz pomoc srpske propgande danim prije toga hvalio kako su 'kninđe' najelitnija srpska postrojba..koja ulazi paradirajuci u ustaska sela a ustase cim ih vide maglu pale...od prve... onda se desi struga...i keptn dragan prijeti u dvoru strijeljanjem svih jer su zapravo njegovi prvi brisali...i do dvora s enisu zaustavili vjerojatno se ne bi ni u dvoru zaustavili da ovaj nije izvadio gun i prijetio da ce ih pobiti...onda da bi se opravdao govorio srpskim novinarima u dvoru tada..'ustaska sela u pounju brani 'tisucu' crnokosuljasa i mupovaca'...a bilo ih je svega sto i nesto....a njegovih uz raznorazne teritorijalce i cetnike iz drugih paravojnih formacija oko 1300 kada se krenulo u operaciju 'žaoka'Ringo10 wrote:Mogo sam i ja jebat Doris Dragović i Anu Saso al mi nisu dali
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
JA bih se zadovoljio sa Noorkom ... ali sam predaleko a ona udatamarcellus wrote:Ringo10 wrote:Mogo sam i ja jebat Doris Dragović i Anu Saso al mi nisu dali
aha a ja ovu s norkinog avatara, samo je ne mogu nać
Ali dobro to što je neka udata ... meni često nije bila neka prepreka
2015-09-24
Pa dobro, možemo ga možda opet dovesti , nema smisla da nije vidio zagrebmarcellus wrote:kaya wrote:Za jedan dan je ušao, s lisicama na rukama doduše
Nije, sudilo mu se u splitu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma lik je idiot...cirkusant..tada za potrebe propagande a izgleda i danas za suljinu propagandu..ako s ehrane i danas na nebulozama 'kepa' kako ga zovu onda im nema pomoci definitivno....suljo s ehvali kako je 'porazbijao pola zagreba' 13.5.1990..a zagreb nije vidio tada osim iz vlaka...a ovaj se hvali kako bi za tri dana osvojio zagreb da su mu 'dozvolili'...i aj sad vidi kakvi mentoli kreiraju danas medije srbije i mozak srba...kaya wrote:Pa dobro, možemo ga možda opet dovesti , nema smisla da nije vidio zagrebmarcellus wrote:kaya wrote:Za jedan dan je ušao, s lisicama na rukama doduše
Nije, sudilo mu se u splitu
2015-09-08
Nije on prvi koji je ovako govorio. Često im se nađu sugovornici koji su tvrdili da bi za 1 dan
stigli s vojskom u Zagreb. Uglavnom se radi o gubitnicima rata u kojem su sudjelovali.
Zanimljivo je da još uvijek imaju one koji ih slušaju i ne pitaju ih za zdravlje junačko.
Mogao je (realno) i HV za nekoliko sati stići u Beograd ali nisu. Šta će tamo?
stigli s vojskom u Zagreb. Uglavnom se radi o gubitnicima rata u kojem su sudjelovali.
Zanimljivo je da još uvijek imaju one koji ih slušaju i ne pitaju ih za zdravlje junačko.
Mogao je (realno) i HV za nekoliko sati stići u Beograd ali nisu. Šta će tamo?
maštarije nisu zabranjene...ali problem je ako maštarije pokusas ostvariti...
2015-09-08
U Zagreb ni Osmanlije nikad nisu usle...
A ne ovaj JAD
A ne ovaj JAD
2015-09-24
0:18 kud veli on da ide... u zagreb preko melburna... glina-zagreb via melbourne... kolko mu je trebalo 15-16 godina da dođe... tj da ga dovedu...omni wrote:Zbog toga su se ovdje zamalo pohvatali za vratove. Kao pravi mafijasi, bre. :Dvuksadinare wrote:...ma htio ga onaj milan babic protjerati iz knina njega i 'kninđe' rasformirati nakon blamaze na banovini u ljeto 1991..ali nije dao martic ni slobo..jer su kapetan dragan i martic slovili kao slobini ljudi odnosno nadređeni im je bio stanisic slobin covjek i prvi covjek sluzbe drzavne bezbednosti srbije i slobina desna ruka...marcellus wrote:HAHAHAAAA Aupičkumaterinu gnoma
najvolem kod srba što uvijek imaju izgovor za fail
inače pobjego je prvi iz rsk, toliko o hrabrosti i bežaniji, a Sloba im je sve reko o njihovoj hrabrosti
taj papak jedino što je u ratu napravio je da se iživljavao na zarobljenim hrvatima, dijelom civilima, ali smisao za samoreklamu mu je uvijek bio takav da se trump može sakrit pred njim
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a dobar je šešelj... "ako ta istina nije korisna u ratnom staju, ne smete da kažete".... pri tom misleći na tvrdnju da su srbe klali i četnici... a dragan vasiljković vidno nervozan "meškolji" se s noge na nogu i ne zna kud bi sa sobom...
2015-08-08
MA dovedite čovjeka u ZG da ga želja mine
2015-09-24
BolesnikRingo10 wrote:U Zagreb ni Osmanlije nikad nisu usle...
A ne ovaj JAD
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zamisljam kako on to izgovara onim svojim pederskim glasicem. Kontrast nema dalje.
omni-
2014-04-12
još jedna povjesna laž.marcellus wrote:veber wrote:imali ste sreće što je bio tuđman na vlasti i njegov frend kosovac i udbaš odojko.Serbinho-3 wrote:Izgleda ko da zali sto mu Zagrepcanke nisu mahale cvecem...
bili smo na vrbasu, frend mi ima na zidu ćirilićnu ploču Banja Luka.
spasila vas govna udbaška i titina.
spasio ih je BIll Clinton koji je reko Tuđmanu da će nam jebat mater uzduž i poprijeko ako uđemo u Banja Luku
šteta za banja luku, ali jebiga bolje da su na kraju bombardirali njih nego nas
a nije da nisu dvojili koga će
kaj bi ameri raketirali zg? ili jedinice na terenu?
naravno da ne.
samo udbaš tuđman i kosovac odojko imali su deal sa slobom oko ercegovine, no srbi su ostvarili svoje ciljeve a udbaši i kosovci potrpali lovu u džep i nasukali posavinu.
2014-12-30
omni wrote:Zamisljam kako on to izgovara onim svojim pederskim glasicem. Kontrast nema dalje.
gle mu facu odurnu
immortal-
2014-04-16
Peder ... e pa ko je I ovo mogo jebat...mortal wrote:omni wrote:Zamisljam kako on to izgovara onim svojim pederskim glasicem. Kontrast nema dalje.
gle mu facu odurnu
Stvarno i te pedercine nemaju nikakvih kriterija
2015-09-24
...inace realno kapetan dragan je vise bio propagandno doveden...da se na pocetku rata u proljece i ljeto 1991 pusti prica o 'strasnom ramboisticnom draganu' i tako uplasi hrvate...ako me sjecanje ne vara neki su poceli pusiti tu pricu...sve do napada na cetnikolikih na hrvatsko pounje i struge i kozibroda gdje su tzv.'kninđe' dobile po njonji i onda se pocelo uviđati da je ovaj samo blefer postavljen od strane slobe i vise za tada neke unutar 'krajinske' politicke borbe...kao sto rekoh prije babic ga je htio maknuti iz 'krajine' ali je dragan bio slobin covjek i zato je tamo jos neko vrijeme zadrzao ali njegove 'kninđe' vise nisu kotirali kao 'strasni' vec im je 'borbena' specijalnost bila mucenje zarobljenih hrvata civila,policajaca i gardista u logoru u golubicu i kninu...
2015-09-08
Pa pričali su mi neki Srbi sa Ozrena kako su za vrijeme rata u njihova sela dolazili pijani Arkanovci i drugi dobrovoljci iz Srbije. Kaže kako su tukli njihove položaje i silovali srpske djevojke.michaellcmacha wrote:a dobar je šešelj... "ako ta istina nije korisna u ratnom staju, ne smete da kažete".... pri tom misleći na tvrdnju da su srbe klali i četnici...
Mislio sam da lažu,ali onda sam i muslimane o tome pitao. Kažu da je živa istina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NAJVEĆE IZNENAĐENJE PROSLAVE DANA POBJEDE Iznad Knina će letjeti avioni koji će od 2020. čuvati hrvatsko nebo! U Zagreb slijeću tri izraelska F-16
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» 1. Skupna izjava 2. BON2 (ne starije od 30 dana) 3. Potvrda poreze uprave (ne starije od 30 dana ) 4. Poslovni plan i popratna dokumentacija 5. Tablica kreditne zaduženosti 6. Preslike osobnih iskaznica osoba u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi 7. Izjav
» Ušao Nobelovac u autobus...
» Amazon ušao u Hrvatsku
» Nije lako Plenkiju ovih dana!Ljutiti Branko Borkovic nakon burnog sastanka sa uznemirenim Plenkovicem i Medvedom:'Imate 30 dana rok..'
» 1. Skupna izjava 2. BON2 (ne starije od 30 dana) 3. Potvrda poreze uprave (ne starije od 30 dana ) 4. Poslovni plan i popratna dokumentacija 5. Tablica kreditne zaduženosti 6. Preslike osobnih iskaznica osoba u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi 7. Izjav
» Ušao Nobelovac u autobus...
» Amazon ušao u Hrvatsku
Page 2 of 3