Vjerujete li Stožeru? Pa pitajte sami sebe, vrati li se korona, koga biste zvali u pomoć
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vjerujete li Stožeru? Pa pitajte sami sebe, vrati li se korona, koga biste zvali u pomoć
Noor wrote:omgGnječ wrote:trebaš li ići kod doktora opće prakse ili obaviti bilo koji pregled u bolnicu moraš se prije toga testirati na covid. nalaz nesmije biti stariji od 48h. provjerena informacija.
pa vi meditirajte
i svaki put platiti 1200? ili?
ne platiš ništa. zoveš liječnika ili stomatologa pošalje ti e-uputnicu ideš na punkt gdje uzimaju briseve i to je to. nalaz dobiješ naknadno.
Last edited by Gnječ on 18/5/2020, 18:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Vjerujete li Stožeru? Pa pitajte sami sebe, vrati li se korona, koga biste zvali u pomoć
kaya wrote:Teško druže, ak imaš srčani mislim da nemaju baš vremena za to, ili prometni udes...Gnječ wrote:kaya wrote:A što ako dođeš na hitnu ?!
prvo ti naprave test na covid.
To su poznati rizici pod kojima se obavljaju hitne intervencije
sve ostalo nije hitno i traži standardni proces.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gnječ wrote:Eroo wrote:[/quoteGnječ wrote:Question 1: How many COVID-19 cases are there?
There are four main gaps between reported cases and actual cases:
Insufficient testing: Countries that do not have the systems or capacity to test properly
Yet to be reported cases: People who have the virus but are either: yet to show symptoms, yet to be tested, or had a test that showed a false negative
Asymptomatic cases: Estimates are that around half of all people who get the virus will never show symptoms
Deliberately under-reported: Some countries look to be deliberately under-reporting cases
The net result is the number of global cases is likely to be so significantly different from reported statistics. Recent estimates are that global infections are as much as 500% to 1,000% higher than reported.
Which basically makes any aggregated reported numbers useless.
jedan od grafikona na linku ispod
link:
https://nucleuswealth.com/articles/updated-coronavirus-statistics-cases-deaths-mortality-rate/
bosansko tursko srbska štetočino taj sam gif stavio prije desetak dana mogao si onda staviti i onaj drugi gif koji prikazuje što će se desiti uskoro.
Cigojneru Catanski, samo sam te dopunio, da kolege vide vizualno o čemu se radi.
Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:[/quoteGnječ wrote:Question 1: How many COVID-19 cases are there?
Insufficient testing: Countries that do not have the systems or capacity to test properly
Yet to be reported cases: People who have the virus but are either: yet to show symptoms, yet to be tested, or had a test that showed a false negative
Asymptomatic cases: Estimates are that around half of all people who get the virus will never show symptoms
Deliberately under-reported: Some countries look to be deliberately under-reporting cases
The net result is the number of global cases is likely to be so significantly different from reported statistics. Recent estimates are that global infections are as much as 500% to 1,000% higher than reported.
link:
https://nucleuswealth.com/articles/updated-coronavirus-statistics-cases-deaths-mortality-rate/
bosansko tursko srbska štetočino taj sam gif stavio prije desetak dana mogao si onda staviti i onaj drugi gif koji prikazuje što će se desiti uskoro.
Cigojneru Catanski, samo sam te dopunio, da kolege vide vizualno o čemu se radi.
ok. povlačim ono "srbska".
Guest- Guest
tnx, korisna infoGnječ wrote:Noor wrote:omgGnječ wrote:trebaš li ići kod doktora opće prakse ili obaviti bilo koji pregled u bolnicu moraš se prije toga testirati na covid. nalaz nesmije biti stariji od 48h. provjerena informacija.
pa vi meditirajte
i svaki put platiti 1200? ili?
ne platiš ništa. zoveš liječnika ili stomatologa pošalje ti e-uputnicu ideš na punkt gdje uzimaju briseve i to je to. nalaz dobiješ naknadno.
Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:[/quoteGnječ wrote:Question 1: How many COVID-19 cases are there?
link:
ok. povlačim ono "srbska".
Hvala, i ja povlačim ono Catanski.
Uzmite si sobu...
darth_vader-
2014-04-17
napadne te virus pa se liječiš mirogojčekom, ne pročitaš nus pojava a ne pitaš ni doktora ni apotekara, pa se popikneš i zvekneš s vugla o štok. ne štok kao žesticu već štok kao okvir. onda ti se rana zagnoji pa uz mirogojček uzimaš i sumamed...Noor wrote:mutava baštarda wrote:Počne kao virus, a poslije se zakomplicira i ljudi mogu umrijeti od upala koje se liječe antinim bioticima.Legendovich wrote:Kayo..tebe treba preko kolina,pa sibom po guzi goloj...Stoput ti rekoh da posjecujes redovno gnječove kružoke,jer su poucni i zanimljivi..kaya wrote:Tada nije bilo antibiotika, kod španjolske, zato ih je tako puno umrlo.Legendovich wrote:
vidim,osto si neuk,jer nisi pogledao na Mihinoj temi video o spanjolskoj groznici,koja opisuje sve od prvog dana..prvi val je bio slican ovoj situaciji,blago proslo kao i ovo(uvjetno receno)...i isto se virus povukao u Europi,Rusiji,Kini..ali prezivio je u nekim fukojebinama,i ponovno opleo josh i zesce.vratio se u Jemeriku(izvorno) i napravio dobar pomor tamo..
scenarij u tom videu jako podsjeca na ovaj po pitanju korone,do sada..nadalje,nadam se kako je Kaya rekla..
dakle,spanjolska gripa je VIRUSNA bolest,tak oda antibiotici ne pomazu...puno je ljudi umrlo,jer je bilo puno kretanja ljuctva..zaboravlja se WW1¸,koji je josh buktao,kad se bolest pojavila,a sa trupama vojnim i prosirila jemerikom i europom..
Čak se i korona liječila sumamedom...
počne kao virus, a završi kao bakterija, jel?
antibiotik NE djeluje na viruse, samo na bakterije
e, sad...što to znači poslije se zakomplicira?...i zašto se ta komplikacija rješava ipak antibiotikom, znaš li to objasniti?
...kombiniraš.
2014-12-30
veber wrote:napadne te virus pa se liječiš mirogojčekom, ne pročitaš nus pojava a ne pitaš ni doktora ni apotekara, pa se popikneš i zvekneš s vugla o štok. ne štok kao žesticu već štok kao okvir. onda ti se rana zagnoji pa uz mirogojček uzimaš i sumamed...Noor wrote:mutava baštarda wrote:Počne kao virus, a poslije se zakomplicira i ljudi mogu umrijeti od upala koje se liječe antinim bioticima.Legendovich wrote:Kayo..tebe treba preko kolina,pa sibom po guzi goloj...Stoput ti rekoh da posjecujes redovno gnječove kružoke,jer su poucni i zanimljivi..kaya wrote:
Tada nije bilo antibiotika, kod španjolske, zato ih je tako puno umrlo.
dakle,spanjolska gripa je VIRUSNA bolest,tak oda antibiotici ne pomazu...puno je ljudi umrlo,jer je bilo puno kretanja ljuctva..zaboravlja se WW1¸,koji je josh buktao,kad se bolest pojavila,a sa trupama vojnim i prosirila jemerikom i europom..
Čak se i korona liječila sumamedom...
počne kao virus, a završi kao bakterija, jel?
antibiotik NE djeluje na viruse, samo na bakterije
e, sad...što to znači poslije se zakomplicira?...i zašto se ta komplikacija rješava ipak antibiotikom, znaš li to objasniti?
...kombiniraš.
Kombinacija hidroksihlorokina i sumameda
jedino verujem u stozer
oko koga se slaze seno i sl.
cim je stozer to je problem.
oko koga se slaze seno i sl.
cim je stozer to je problem.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Bas me briga, mene ce Noorka da lijeci ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ona je više za homeopatiju, napola pečenim šišmišovim krilcima, ako ne pomogne onda i mantru iz Gnječevog molitvenika...Ringo10 wrote:Bas me briga, mene ce Noorka da lijeci ...
nemreš krilca šišmiševa prepeći.mutava baštarda wrote:ona je više za homeopatiju, napola pečenim šišmišovim krilcima, ako ne pomogne onda i mantru iz Gnječevog molitvenika...Ringo10 wrote:Bas me briga, mene ce Noorka da lijeci ...
moraju uz kost biti siva, čak i malo sukrvice je poželjno.
2014-12-30
pa ipse dixit aksioma se baš ti držiš...gutaš na suho sve što čitaš iz švedskih i bjeloruskih medijamutava baštarda wrote:ona je više za homeopatiju, napola pečenim šišmišovim krilcima, ako ne pomogne onda i mantru iz Gnječevog molitvenika...Ringo10 wrote:Bas me briga, mene ce Noorka da lijeci ...
Budi odgovorna, iduća dva tjedna su bitna...Noor wrote:pa ipse dixit aksioma se baš ti držiš...gutaš na suho sve što čitaš iz švedskih i bjeloruskih medijamutava baštarda wrote:ona je više za homeopatiju, napola pečenim šišmišovim krilcima, ako ne pomogne onda i mantru iz Gnječevog molitvenika...Ringo10 wrote:Bas me briga, mene ce Noorka da lijeci ...
vidim da ne razumiješ :)mutava baštarda wrote:Budi odgovorna, iduća dva tjedna su bitna...Noor wrote:pa ipse dixit aksioma se baš ti držiš...gutaš na suho sve što čitaš iz švedskih i bjeloruskih medijamutava baštarda wrote:ona je više za homeopatiju, napola pečenim šišmišovim krilcima, ako ne pomogne onda i mantru iz Gnječevog molitvenika...Ringo10 wrote:Bas me briga, mene ce Noorka da lijeci ...
Ipse dixit (lat. "on je rekao") uzrečica je koja se rabi za označivanje i opisivanje vrste proizvoljne dogmatske tvrdnje koju govornik očekuje da će slušatelj prihvatiti kao valjanu (#imunitetkrda)
Također je znana kao pogreška gole tvrdnje.
Fraza ipse dixit poriče da se o nečemu može debatirati. Drugim riječima, "to je tako kako jest", bez ikakve smislene argumentacije i poznavanja materije. (#imunitetkrda)
ja sam prizemniji, bliži narodu pa rabim;Noor wrote:vidim da ne razumiješ :)mutava baštarda wrote:Budi odgovorna, iduća dva tjedna su bitna...Noor wrote:pa ipse dixit aksioma se baš ti držiš...gutaš na suho sve što čitaš iz švedskih i bjeloruskih medijamutava baštarda wrote:ona je više za homeopatiju, napola pečenim šišmišovim krilcima, ako ne pomogne onda i mantru iz Gnječevog molitvenika...Ringo10 wrote:Bas me briga, mene ce Noorka da lijeci ...
Ipse dixit (lat. "on je rekao") uzrečica je koja se rabi za označivanje i opisivanje vrste proizvoljne dogmatske tvrdnje koju govornik očekuje da će slušatelj prihvatiti kao valjanu (#imunitetkrda)
Fraza ipse dixit poriče da se o nečemu može debatirati. Drugim riječima, "to je tako kako jest", bez ikakve smislene argumentacije i poznavanja materije. (#imunitetkrda)
-odiupičkumaterinu
-jebotiisusmater
-kojatijepičkamaterina
-zakaj si auto ostavio 500m dalje? a parking ti je pred nosom.
2014-12-30
kad stožer kaže da se ukida rad nedjeljom u trgovini zbog korone ja to prihvatim jer sam odgovoran i pazeći na sebe pazim na druge #ostanidoma ...Noor wrote:vidim da ne razumiješ :)mutava baštarda wrote:Budi odgovorna, iduća dva tjedna su bitna...Noor wrote:pa ipse dixit aksioma se baš ti držiš...gutaš na suho sve što čitaš iz švedskih i bjeloruskih medijamutava baštarda wrote:ona je više za homeopatiju, napola pečenim šišmišovim krilcima, ako ne pomogne onda i mantru iz Gnječevog molitvenika...Ringo10 wrote:Bas me briga, mene ce Noorka da lijeci ...
#osranidoma tko te šiša
sigurna sam da, otkad je ta zabrana na snazi, Yoda iz inata baš u nedjelju ode u trgovinu i kupi sve što trebamutava baštarda wrote:kad stožer kaže da se ukida rad nedjeljom u trgovini zbog korone ja to prihvatim jer sam odgovoran i pazeći na sebe pazim na druge #ostanidoma ...Noor wrote:vidim da ne razumiješ :)mutava baštarda wrote:Budi odgovorna, iduća dva tjedna su bitna...Noor wrote:pa ipse dixit aksioma se baš ti držiš...gutaš na suho sve što čitaš iz švedskih i bjeloruskih medijamutava baštarda wrote:
ona je više za homeopatiju, napola pečenim šišmišovim krilcima, ako ne pomogne onda i mantru iz Gnječevog molitvenika...
#osranidoma tko te šiša
isto bih rekla da i ti radiš, al eto...prevarila bi se, ipak si odgovoran i ništa ne želiš ići kupiti
Noor wrote:sigurna sam da, otkad je ta zabrana na snazi, Yoda iz inata baš u nedjelju ode u trgovinu i kupi sve što trebamutava baštarda wrote:kad stožer kaže da se ukida rad nedjeljom u trgovini zbog korone ja to prihvatim jer sam odgovoran i pazeći na sebe pazim na druge #ostanidoma ...Noor wrote:vidim da ne razumiješ :)mutava baštarda wrote:Budi odgovorna, iduća dva tjedna su bitna...Noor wrote:
pa ipse dixit aksioma se baš ti držiš...gutaš na suho sve što čitaš iz švedskih i bjeloruskih medija
#osranidoma tko te šiša
isto bih rekla da i ti radiš, al eto...prevarila bi se, ipak si odgovoran i ništa ne želiš ići kupiti
WW3 korona
glede korone najhrabriji kao i obicno, yoda i ja
najplasljiviji, zna se, gnjec, vilko, bastarda:)
najplasljiviji, zna se, gnjec, vilko, bastarda:)
dijagram-
2015-08-09
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Bošnjaci sami sebe getoiziraju
» Rusi skinuli sami sebe
» Na Kornatima zapalili sami sebe
» Novi trend: žene se sami za sebe
» Ruski krševi padaju sami od sebe
» Rusi skinuli sami sebe
» Na Kornatima zapalili sami sebe
» Novi trend: žene se sami za sebe