aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
samo u maloj državi švedskoj imaš 2milijuna ljudi sa virusomLegendovich wrote:Oko 2 miljuna i nadalje sa viruzom u sebi..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
yahh..cekaju drugi treci val..onda bude zanimljivo..AssadNaPodmornici wrote:samo u maloj državi švedskoj imaš 2milijuna ljudi sa virusomLegendovich wrote:Oko 2 miljuna i nadalje sa viruzom u sebi..
Guest- Guest
ovo su podaci evidentiranih... projekcije i pretpostavke upućuju na to da je evidentiranih oko 6-9% od sveukupnog broja oboljelih... metodologija evidencije umrlih (čitaj mrtvih) je diskutabilna od države do države...AssadNaPodmornici wrote:samo u maloj državi švedskoj imaš 2milijuna ljudi sa virusomLegendovich wrote:Oko 2 miljuna i nadalje sa viruzom u sebi..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Miha, odi u kurac. Još si živ.
crvenkasti-
2014-04-17
A naši popuštaju mjere...Legendovich wrote:brojevi se zalaufavaju...nema realnog pada..
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
još ćeš ti imati prilike dobit od mene opet sendvič i sokić...crvenkasti wrote:Miha, odi u kurac. Još si živ.
2015-08-08
Sve će biti u redu. Virus će nestati.
red wolf-
2016-02-10
michaellcmacha wrote:još ćeš ti imati prilike dobit od mene opet sendvič i sokić...crvenkasti wrote:Miha, odi u kurac. Još si živ.
Ja upravo jedem Domacicu, £3, a dousnici mi kazu da je u Hr 10kn na snizenju...nepravda..
Guest- Guest
kod tebe je i plaćica bar 3 ako ne i 5 puta većadzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:još ćeš ti imati prilike dobit od mene opet sendvič i sokić...crvenkasti wrote:Miha, odi u kurac. Još si živ.
Ja upravo jedem Domacicu, £3, a dousnici mi kazu da je u Hr 10kn na snizenju...nepravda..
2015-08-08
sve će biti u redu kad ti počneš piti adekvatnu terapiju za svoje zdravstvene poteškoće...red wolf wrote:Sve će biti u redu. Virus će nestati.
2015-08-08
Sve će biti u redu. To više nije do ljudi. To je na jednoj višoj razini koju ti sad ne možeš shvatit. Niti nećeš za ovog života. Morat ćeš se ponovno rodit u mesu i to će ti biti nova prilika. Nadam se da ćeš se roditi u mesu koje će biti homoseksualac. To će biti baš zanimljivo. Ili, pak, ako ćeš se roditi kao žena...hahahahahahahahahahahamichaellcmacha wrote:sve će biti u redu kad ti počneš piti adekvatnu terapiju za svoje zdravstvene poteškoće...red wolf wrote:Sve će biti u redu. Virus će nestati.
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 3 of 9