aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Legendovich wrote:Rusi ginu ko ljudi,dignute glave,ne kao vi,pičke spustenih ociju..ginulo ih je na desetke miljuna u ratovima i ginut ce opet..nema potrebe niti su taj menthalni sklop da lazu...debotoijusto wrote:Legendovich wrote:russia mi je zanimljiva,puno novozarazenih,ali jako mali broj(naspram ostalih) mrtvih..jukej triput manje zarazenih,ugrubo,a triput vise smrtnih ishoda...
rusi bolje lazu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Istina...izgine ih više zbog metilnog alkohola u domaćoj votki, nego u svim ratovima i nesrećama zajedno. Cijenim...
darth_vader-
2014-04-17
balkanska utjeha...zat ovama rulaju 3rd level europski birokrati,a Ruje ne jebu zivu silu,..sami svoji gospodari...naspram njih ste bas ono kmetija osterajherska..
Guest- Guest
usput,vise polocu u sustini danas poljaci,svabi,cesi,nego Rusi..no neukost...
Guest- Guest
Neukost je prvenstveno toliko sliniti za nekom nacijim na osnovu wistful thinkinga, a i nedostatak karaktera, također...
darth_vader-
2014-04-17
Sliniti??..Pa poznam hrpu Rusa,i ono sto sam upoznao izaziva u covjeku respekt prema njima..TO je isinska nacija,za razliku od vjecito posvadjanih balkanskih plemena,koja gledaju da prisvoje koji komadic zemlje vise..wishfull thing??..pa Čovjece,nema gorih po pitanju vas u tome..jasambrend wrote:Neukost je prvenstveno toliko sliniti za nekom nacijim na osnovu wistful thinkinga, a i nedostatak karaktera, također...
nedostatak karaktera?'..Ono divim se istinski jakoj,i od modernih sranja relativno sacuvanoj naciji..Sto je u tome lose,ili beskarakterno?..bash svasta i ti..
Guest- Guest
Kakva je to uopće država jusa?!
Last edited by kaya on Thu 14 May - 22:52; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Lako za to nego nemam pojma o čemu pišeš - juje, jusa, jumeri?!Legendovich wrote:ufff,poduzi post...
2015-08-15
ma to svetozara malo jebe jer su mu kao malom tepali i onda mu je to tako ostalo...:))kaya wrote:Lako za to nego nemam pojma o čemu pišeš - juje, jusa, jumeri?!Legendovich wrote:ufff,poduzi post...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Vrlo iritantno..jusa i jusi, ne znaš jesu rusi, jugosi ili amerimichaellcmacha wrote:ma to svetozara malo jebe jer su mu kao malom tepali i onda mu je to tako ostalo...:))kaya wrote:Lako za to nego nemam pojma o čemu pišeš - juje, jusa, jumeri?!Legendovich wrote:ufff,poduzi post...
2015-08-15
milo moje,par rijeci te potpuno zblokira...kaya wrote:Vrlo iritantno..jusa i jusi, ne znaš jesu rusi, jugosi ili amerimichaellcmacha wrote:ma to svetozara malo jebe jer su mu kao malom tepali i onda mu je to tako ostalo...:))kaya wrote:Lako za to nego nemam pojma o čemu pišeš - juje, jusa, jumeri?!Legendovich wrote:ufff,poduzi post...
No hajmo ovako...
JUSA=USA.. u JUGI= u JUZI...sad jasno?'..e sad,zasto je to tako..pa dosadno mi pa se zajebajem rjecima...
nemam dojam da me ozbiljno shvaćate,pa si zajebanciju mogu priustiti..etoc..
Guest- Guest
USA i Jemeri kazu u izgovoru JUESEJ pa a meni krace JUSA
Guest- Guest
aha, ti to piši kako govorišLegendovich wrote:USA i Jemeri kazu u izgovoru JUESEJ pa a meni krace JUSA
2015-08-15
po srbski breeee...kaya wrote:aha, ti to piši kako govorišLegendovich wrote:USA i Jemeri kazu u izgovoru JUESEJ pa a meni krace JUSA
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 6 of 9