aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
po srbski breeee...kaya wrote:aha, ti to piši kako govorišLegendovich wrote:USA i Jemeri kazu u izgovoru JUESEJ pa a meni krace JUSA
Guest- Guest
pa dobro... srpski pišeš i kad si kakti ozbiljan... to nije do tepanja to si u školi učio srpskohrvatskiLegendovich wrote:po srbski breeee...kaya wrote:aha, ti to piši kako govorišLegendovich wrote:USA i Jemeri kazu u izgovoru JUESEJ pa a meni krace JUSA
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja ozbiljan???... nebitno...michaellcmacha wrote:pa dobro... srpski pišeš i kad si kakti ozbiljan... to nije do tepanja to si u školi učio srpskohrvatskiLegendovich wrote:po srbski breeee...kaya wrote:aha, ti to piši kako govorišLegendovich wrote:USA i Jemeri kazu u izgovoru JUESEJ pa a meni krace JUSA
cuhem Miha,da otvarate granicu,nakon Zlovenaca,jel to tocno?
Guest- Guest
Nije, čekamo da njemačka otvori pa ćemo ondaLegendovich wrote:ja ozbiljan???... nebitno...michaellcmacha wrote:pa dobro... srpski pišeš i kad si kakti ozbiljan... to nije do tepanja to si u školi učio srpskohrvatskiLegendovich wrote:po srbski breeee...kaya wrote:aha, ti to piši kako govorišLegendovich wrote:USA i Jemeri kazu u izgovoru JUESEJ pa a meni krace JUSA
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ajte ajte,otvarajte..kak ce janezi na jadran..kaya wrote:Nije, čekamo da njemačka otvori pa ćemo ondaLegendovich wrote:ja ozbiljan???... nebitno...michaellcmacha wrote:pa dobro... srpski pišeš i kad si kakti ozbiljan... to nije do tepanja to si u školi učio srpskohrvatskiLegendovich wrote:po srbski breeee...kaya wrote:
aha, ti to piši kako govoriš
Guest- Guest
svi zivi i zdravi..malo Kaya njurga,ali t oje oke..bar ne puca po nama Kužnima pooškom i metkovima..
Guest- Guest
A maloLegendovich wrote:svi zivi i zdravi..malo Kaya njurga,ali t oje oke..bar ne puca po nama Kužnima pooškom i metkovima..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vidim vidim..kaya wrote:A maloLegendovich wrote:svi zivi i zdravi..malo Kaya njurga,ali t oje oke..bar ne puca po nama Kužnima pooškom i metkovima..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jestel zivi
jel ko za coronu
eo, ja bi pola kile, ako može ...trebami da mutavom pošaljem paketom, da stvori već jednom taj imunitet krda, pošto se zabarikadiro gori nasvom brdu međ' ovcama i drhti sić doli
zanimljivo..postotak umrlih,kao i onih oporavljenih miruje..dakle,usporava zaraza(kakogdje),no nema izljecenja bitnijeg u ukupnom broju..
Guest- Guest
Ništa ovčetina... Vratina, bržole, piletina, tikvice, gljive i kupovne šparoge na gradele...Noor wrote:Leviathan2 wrote:jestel zivi
jel ko za coronu
eo, ja bi pola kile, ako može ...trebami da mutavom pošaljem paketom, da stvori već jednom taj imunitet krda, pošto se zabarikadiro gori nasvom brdu međ' ovcama i drhti sić doli
Moram nabijat imunitet za jesen kad opet počne redarstvenopolitička akcija #ostanidoma....
Gledati ćemo na TV skijanje kup iz Švedske...
nemam na kilo, u bocama samo :DNoor wrote:Leviathan2 wrote:jestel zivi
jel ko za coronu
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 7 of 9