ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ne namještamo,majke mi

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Ne namještamo,majke mi - Page 2 Empty Re: Ne namještamo,majke mi

Post by Guest 14/5/2020, 11:37

vili40 wrote:
Legendovich wrote:
vili40 wrote:
jasambrend wrote:Rekli bi Ameri tomato-tomejto... kog briga, ista gamad...
na lošem smo glasu,tko zna zašto
Ma krivi,Srbi,Židovi i ostali Masoni(pusa Morty :love :love :love )
pa eto gore desetak naslova o misama,srbima,bosancima,ustašama i partizanima a meni smiješno,zapravo glupo od toga pa napisao po meni nešto puno važnije za nas i odmah prebacivanje i štit da slučajno HDZ nije nešto kriv.Ma ljudi moji,sve se zna samo mnogima to ne smeta pa onda neka bude i dalje tako,da bog da se skadilo iz svega toga ko iz staroga šoljina. :D Doći će valjda nekima kad tad iz guzice u glavu.
Ocito se dogadja nesto sto "stoka sitna zuba" ne smije registrirati,pa se ubacuju ovakve retardirane teme(partizani,usraše,Tito i ..a tko vec sve ne.....

Viruz Majka..cici krep.. No No No

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 14/5/2020, 11:46

Legendovich wrote:
vili40 wrote:
Legendovich wrote:
vili40 wrote:
jasambrend wrote:Rekli bi Ameri tomato-tomejto... kog briga, ista gamad...
pa eto gore desetak naslova o misama,srbima,bosancima,ustašama i partizanima a meni smiješno,zapravo glupo od toga pa napisao po meni nešto puno važnije za nas i odmah prebacivanje i štit da slučajno HDZ nije nešto kriv.Ma ljudi moji,sve se zna samo mnogima to ne smeta pa onda neka bude i dalje tako,da bog da se skadilo iz svega toga ko iz staroga šoljina. :D Doći će valjda nekima kad tad iz guzice u glavu.
Ocito se dogadja nesto sto "stoka sitna zuba" ne smije registrirati,pa se ubacuju ovakve retardirane teme(partizani,usraše,Tito i ..a tko vec sve ne.....

ma toga je bilo i prije,nije virus kriv.Samo se bilo malo primirilo ali sad kad se privremeno smirila situacija opet lupa max po diviziji da sakrije stvarne probleme,prepunu septičku jamu.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 14/5/2020, 11:51

vili40 wrote:
Legendovich wrote:
vili40 wrote:
Legendovich wrote:
vili40 wrote:

ma toga je bilo i prije,nije virus kriv.Samo se bilo malo primirilo ali sad kad se privremeno smirila situacija opet lupa max po diviziji da sakrije stvarne probleme,prepunu septičku jamu.
Nisi skuzio..viruz je meni bio odlicna tema,nije bilo politike...i prizemnih "strucnih" procjena ovih ili onih dogadjaja,ovoga ili onoga...
ne kuzim likove koji otvaraju takve retardirane teme..doslovno smeca odakle i linkaju..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 14/5/2020, 22:42

index pronalaskom ovoga je opet dokazao da mrzi sve hrvatsko jer neda katoličkom i2b rođi da zaradi pare, dok lijeni yugosloveni zagorci piju u kafićima

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics