Ne namještamo,majke mi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ne namještamo,majke mi
Ocito se dogadja nesto sto "stoka sitna zuba" ne smije registrirati,pa se ubacuju ovakve retardirane teme(partizani,usraše,Tito i ..a tko vec sve ne.....vili40 wrote:pa eto gore desetak naslova o misama,srbima,bosancima,ustašama i partizanima a meni smiješno,zapravo glupo od toga pa napisao po meni nešto puno važnije za nas i odmah prebacivanje i štit da slučajno HDZ nije nešto kriv.Ma ljudi moji,sve se zna samo mnogima to ne smeta pa onda neka bude i dalje tako,da bog da se skadilo iz svega toga ko iz staroga šoljina. Doći će valjda nekima kad tad iz guzice u glavu.Legendovich wrote:Ma krivi,Srbi,Židovi i ostali Masoni(pusa Morty )vili40 wrote:na lošem smo glasu,tko zna zaštojasambrend wrote:Rekli bi Ameri tomato-tomejto... kog briga, ista gamad...
Viruz Majka..cici krep..
Guest- Guest
ma toga je bilo i prije,nije virus kriv.Samo se bilo malo primirilo ali sad kad se privremeno smirila situacija opet lupa max po diviziji da sakrije stvarne probleme,prepunu septičku jamu.Legendovich wrote:Ocito se dogadja nesto sto "stoka sitna zuba" ne smije registrirati,pa se ubacuju ovakve retardirane teme(partizani,usraše,Tito i ..a tko vec sve ne.....vili40 wrote:pa eto gore desetak naslova o misama,srbima,bosancima,ustašama i partizanima a meni smiješno,zapravo glupo od toga pa napisao po meni nešto puno važnije za nas i odmah prebacivanje i štit da slučajno HDZ nije nešto kriv.Ma ljudi moji,sve se zna samo mnogima to ne smeta pa onda neka bude i dalje tako,da bog da se skadilo iz svega toga ko iz staroga šoljina. Doći će valjda nekima kad tad iz guzice u glavu.Legendovich wrote:Ma krivi,Srbi,Židovi i ostali Masoni(pusa Morty )vili40 wrote:na lošem smo glasu,tko zna zaštojasambrend wrote:Rekli bi Ameri tomato-tomejto... kog briga, ista gamad...
Viruz Majka..cici krep..
vili40-
2015-08-02
Nisi skuzio..viruz je meni bio odlicna tema,nije bilo politike...i prizemnih "strucnih" procjena ovih ili onih dogadjaja,ovoga ili onoga...vili40 wrote:ma toga je bilo i prije,nije virus kriv.Samo se bilo malo primirilo ali sad kad se privremeno smirila situacija opet lupa max po diviziji da sakrije stvarne probleme,prepunu septičku jamu.Legendovich wrote:Ocito se dogadja nesto sto "stoka sitna zuba" ne smije registrirati,pa se ubacuju ovakve retardirane teme(partizani,usraše,Tito i ..a tko vec sve ne.....vili40 wrote:pa eto gore desetak naslova o misama,srbima,bosancima,ustašama i partizanima a meni smiješno,zapravo glupo od toga pa napisao po meni nešto puno važnije za nas i odmah prebacivanje i štit da slučajno HDZ nije nešto kriv.Ma ljudi moji,sve se zna samo mnogima to ne smeta pa onda neka bude i dalje tako,da bog da se skadilo iz svega toga ko iz staroga šoljina. Doći će valjda nekima kad tad iz guzice u glavu.Legendovich wrote:Ma krivi,Srbi,Židovi i ostali Masoni(pusa Morty )vili40 wrote:
na lošem smo glasu,tko zna zašto
Viruz Majka..cici krep..
ne kuzim likove koji otvaraju takve retardirane teme..doslovno smeca odakle i linkaju..
Guest- Guest
index pronalaskom ovoga je opet dokazao da mrzi sve hrvatsko jer neda katoličkom i2b rođi da zaradi pare, dok lijeni yugosloveni zagorci piju u kafićima
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cuj ove, majke ti...
» Gle ove, majke ti…
» Progon Majke Božje
» Suljo:'Nisam ja majke mi...oni su'
» Komšić: Nisam ja majke mi
» Gle ove, majke ti…
» Progon Majke Božje
» Suljo:'Nisam ja majke mi...oni su'
» Komšić: Nisam ja majke mi
Page 2 of 2