Komšić: Nisam ja majke mi
Page 1 of 1
Komšić: Nisam ja majke mi
"U svjetlu opasne retorike turskog predsjednika Erdogana i prijetnje da će napasti Izrael, ministar vanjskih poslova Israel Katz naložio je diplomatima... da hitno stupe u kontakt sa svim članicama NATO-a, pozivajući na osudu Turske i zahtijevajući njezino izbacivanje iz saveza", priopćilo je ministarstvo vanjskih poslova.RayMabus wrote:
Šta kaže američka ambasada u Sarajevu a koja je ( sama Amerika ) pod vlašću Židova šta im se istočno krilo NATO-a otelo kontroli ?
BiBi veće bombe treba bacati na tu Gazu.
Hamas ( muslimansko bratstvo ) mora biti pobijeđeno.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/izraelski-sef-diplomacije-pozvao-nato-da-izbaci-tursku-iz-saveza/2586482.aspx
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Komšić: Nisam ja majke mi
NATO ima mandat nad Dejtonom tako da sad kad vas izbacimo Turska neće imati nikakva prava jer nije NATO.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54134-komsic-u-istanbulu-docekan-uz-vojne-pocasti
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić doputovao je u petak u Istanbul, gdje će se tokom dana sastati s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom, javlja Anadolija.
Komšić je na aerodromu u Istanbulu dočekan uz vojne počasti, potvrđeno je na zvaničnoj Facebook stranici člana Predsjedništva BiH.
https://www.aa.com.tr/ba/balkan/kom%c5%a1i%c4%87-doputovao-u-istanbul-danas-susret-s-turskim-predsjednikom-erdoganom/2822953
Postavljaju se dva pitanja ovdje, prvo je zašto samo njega zoveš ? Da vidimo odgovor na to pitanje : jer ti je Bakir izgubio izbore a Bečirović je SPD tj oporba tebi i Bakiru a drugo pitanje je zašto uz vojne počasti ? On nije država BiH kad je sam dakle ovako je samo predstavnik iz reda hrvatskog naroda a kojeg su izabrali muđahedini i koji je bio u armiji BiH.
Pajdo satrat ću vam tu glavu i jednima i drugima i trećima.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54134-komsic-u-istanbulu-docekan-uz-vojne-pocasti
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić doputovao je u petak u Istanbul, gdje će se tokom dana sastati s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom, javlja Anadolija.
Komšić je na aerodromu u Istanbulu dočekan uz vojne počasti, potvrđeno je na zvaničnoj Facebook stranici člana Predsjedništva BiH.
https://www.aa.com.tr/ba/balkan/kom%c5%a1i%c4%87-doputovao-u-istanbul-danas-susret-s-turskim-predsjednikom-erdoganom/2822953
Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
by RayMabus Fri 17 Feb - 11:46Postavljaju se dva pitanja ovdje, prvo je zašto samo njega zoveš ? Da vidimo odgovor na to pitanje : jer ti je Bakir izgubio izbore a Bečirović je SPD tj oporba tebi i Bakiru a drugo pitanje je zašto uz vojne počasti ? On nije država BiH kad je sam dakle ovako je samo predstavnik iz reda hrvatskog naroda a kojeg su izabrali muđahedini i koji je bio u armiji BiH.
Pajdo satrat ću vam tu glavu i jednima i drugima i trećima.
2014-04-11
"Islamofašist Erdogan prijeti da će napasti Izrael. Ovaj tip je totalno lud. Tursku treba izbaciti iz NATO-a", rekao je Wilders u objavi na Twitteru.
WIlders nazvao Erdogana "islamofašistom" i pozvao da se Turska izbaci iz NATO-a
WIlders nazvao Erdogana "islamofašistom" i pozvao da se Turska izbaci iz NATO-a
2014-04-11
Lider izraelske opozicije Yair Lapid rekao je da turski predsjednik ponovo brblja i bunca, te da, kako je rekao, predstavlja opasnost po Bliski istok.
Lapid je dodao da svijet – posebno članice Sjevernoatlantskog saveza (NATO) – moraju oštro osuditi, kako je rekao, Erdoganove strašne prijetnje upućene Izraelu i natjerati ga da prekine svoju podršku Hamasu.
Lapid je dodao da svijet – posebno članice Sjevernoatlantskog saveza (NATO) – moraju oštro osuditi, kako je rekao, Erdoganove strašne prijetnje upućene Izraelu i natjerati ga da prekine svoju podršku Hamasu.
2014-04-11
Koje sranje.
Zove ga u Tursku i salutira mu nakon šta je i četvrti put preglasao Hrvate jer rade islamsku BiH tamo ( dio neosmanskih planova ).
I vidiš ti sad to: PUUUŠŠŠIIIIOOOONNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LP od pet zvjezdica galaktički general.
Usput Hamas ima sve manje metaka, u okruženju su a izraelski parlament je nedavno ukino sporazum o granicama iz 1967 TAKO DA ĆEMO TO PRIPOJITI iZRAELU A TURSKA MORNARICA NEĆE SMIJETI DOLE VEZIVATI BRODOVE NIT IŠTA.
PA PA BALIJO USRANA
Zove ga u Tursku i salutira mu nakon šta je i četvrti put preglasao Hrvate jer rade islamsku BiH tamo ( dio neosmanskih planova ).
I vidiš ti sad to: PUUUŠŠŠIIIIOOOONNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LP od pet zvjezdica galaktički general.
Usput Hamas ima sve manje metaka, u okruženju su a izraelski parlament je nedavno ukino sporazum o granicama iz 1967 TAKO DA ĆEMO TO PRIPOJITI iZRAELU A TURSKA MORNARICA NEĆE SMIJETI DOLE VEZIVATI BRODOVE NIT IŠTA.
PA PA BALIJO USRANA
2014-04-11
Koje sranje za sultana: ako ne reagira gubi a ako reagira opet gubi.
To ti je tako kad se zakačiš s đeneralom vasione.
A đeneral vasione uvijek pobjeđuje.
Treba veće bombe bacat na tu Gazu.
Hamas mora biti pobijeđen.
To ti je tako kad se zakačiš s đeneralom vasione.
A đeneral vasione uvijek pobjeđuje.
Treba veće bombe bacat na tu Gazu.
Hamas mora biti pobijeđen.
2014-04-11
Zamisli koje je to sranje: Komšić je instaliran u deseti mjesec 2022 godine pa se ljevičari žalili Izraelu i odma u Izraelu pala ta vlada i došli ovi luđaci iz krajne desnice i počeo šou.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53897-klanje-zidova-i-mujaga
E sad četiri godine mandata je do desetog mjeseca 2026 godine.
Tako fino ću vas klati do tada a Erdogan neka gleda kako mu koljemo braću.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53897-klanje-zidova-i-mujaga
E sad četiri godine mandata je do desetog mjeseca 2026 godine.
Tako fino ću vas klati do tada a Erdogan neka gleda kako mu koljemo braću.
2014-04-11
Reko je sultan Erdogan da mu je Alija ostavio Bosnu na čuvanje i u naslijeđe i da on neće nikad dopustit da se desi novi genocid.
Evo ja gledam taj genocid u Gazi već dugo a ti ništa.
To ti baš kvari imidž.
Evo ja gledam taj genocid u Gazi već dugo a ti ništa.
To ti baš kvari imidž.
2014-04-11
Similar topics
» Suljo:'Nisam ja majke mi...oni su'
» Goran Bogdan:Nisam ja majke mi..baš to tako rekao'
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Nisam ja majke mi on je:"Šta bi ti htio,da čovjeku sudimo zato što je ubio ustašu"?
» Sukob na relaciji 'diploma Travnik' i OPG Puljak. Je'l ti to nama ba Puljkačo'? 'Nisam ja majke mi, Komšića mi.'
» Goran Bogdan:Nisam ja majke mi..baš to tako rekao'
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Nisam ja majke mi on je:"Šta bi ti htio,da čovjeku sudimo zato što je ubio ustašu"?
» Sukob na relaciji 'diploma Travnik' i OPG Puljak. Je'l ti to nama ba Puljkačo'? 'Nisam ja majke mi, Komšića mi.'
Page 1 of 1