Samoprozvani srpski geopolitičar:'Srbija će preuzeti Dubrovnik od Hrvatske,moramo izaći na more'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Samoprozvani srpski geopolitičar:'Srbija će preuzeti Dubrovnik od Hrvatske,moramo izaći na more'
Kaze tuzlak iz zadra da su nam srbi braca po ekumeni.max123 wrote:lučić?još jedan bivši Hrvat koji glumi veliku srbendu.mamicu im cigojnersku, koliko ih se je "pokatolčilo"...
On bi jos i pristao na to
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Samoprozvani srpski geopolitičar:'Srbija će preuzeti Dubrovnik od Hrvatske,moramo izaći na more'
pa kakav je to brat kad ne respektira bratovu imovinu?želi ga ubit ili protirat.i jebe mi se za ekumenu.meni ide prvo Hrvatska a crkva mi je negdi na 134 mistu..FRANK wrote:Kaze tuzlak iz zadra da su nam srbi braca po ekumeni.max123 wrote:lučić?još jedan bivši Hrvat koji glumi veliku srbendu.mamicu im cigojnersku, koliko ih se je "pokatolčilo"...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Tako je i meni. Vidi se di se njeguje starceviceva ideja.max123 wrote:pa kakav je to brat kad ne respektira bratovu imovinu?želi ga ubit ili protirat.i jebe mi se za ekumenu.meni ide prvo Hrvatska a crkva mi je negdi na 134 mistu..FRANK wrote:Kaze tuzlak iz zadra da su nam srbi braca po ekumeni.max123 wrote:lučić?još jedan bivši Hrvat koji glumi veliku srbendu.mamicu im cigojnersku, koliko ih se je "pokatolčilo"...
A i tuzlak sere. Do 1992 uredno je trcao stafete u cast tifusavog koljaca iz kumrovca .
A sad je veliki katolik
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PA kako nas ne bi pristigli... ti i tebi slični već 20 godina nikako da završiš taj jebeni fakultet, stalno neki kurac učiš neku statistiku, pa se groziš da ćeš i programirati naučiti i usput taljigaš one suncobrane i ležaljke po makarskoj i tako zadnjih 15 godina... prek ljeta zaradiš koju kunu prek zime na roditeljskoj sisi i maštanju kak ćeš zajebat državu i usput zaradit milijune na bitcoinima i ode ti i mladost i srednje godine.... e da i nisi nam podnio izvješće jesil trčao danas, jel sve bilo u reduAssadNaPodmornici wrote:iako Srbija nas je već sustigla po industrijskom izvozu(prije 20godina smo izvozili 4x više industrije od njih) a ta razlika će se povećavati u njihovu korist, time će moći imati veću vojsku i sve to, i veću populaciju, ali opet niti to nije dovoljno, moraš imati omjer nekoliko puta jači na nekom terenu. a srbi iako izgleda malo manje pljačkaju od HDZovaca, nisu ipak toliko sposobniji od nas da bi bili toliko industrijski i ekonomski a time i vojno jači.
2015-08-08
A Vuk za ratom.Hektorović wrote:A Srbi, ko i Bošnjaci, pate za morem
Rat je neizbježan.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bože kakvo pitanje...kao i uvijek, Yoda je i danas zayeba i državu i HDZ ;)michaellcmacha wrote:PA kako nas ne bi pristigli... ti i tebi slični već 20 godina nikako da završiš taj jebeni fakultet, stalno neki kurac učiš neku statistiku, pa se groziš da ćeš i programirati naučiti i usput taljigaš one suncobrane i ležaljke po makarskoj i tako zadnjih 15 godina... prek ljeta zaradiš koju kunu prek zime na roditeljskoj sisi i maštanju kak ćeš zajebat državu i usput zaradit milijune na bitcoinima i ode ti i mladost i srednje godine.... e da i nisi nam podnio izvješće jesil trčao danas, jel sve bilo u reduAssadNaPodmornici wrote:iako Srbija nas je već sustigla po industrijskom izvozu(prije 20godina smo izvozili 4x više industrije od njih) a ta razlika će se povećavati u njihovu korist, time će moći imati veću vojsku i sve to, i veću populaciju, ali opet niti to nije dovoljno, moraš imati omjer nekoliko puta jači na nekom terenu. a srbi iako izgleda malo manje pljačkaju od HDZovaca, nisu ipak toliko sposobniji od nas da bi bili toliko industrijski i ekonomski a time i vojno jači.
i starčević i pavelić su bili ispred svoga vrimena.prvi je(skoro) ujedinia sve Hrvate,i rimskog i grčkog i turskog zakona.drugi omeđio prirodnu(tomislavovu) Hrvatsku.dabi treći(komunjare)sjebali sve...FRANK wrote:
Tako je i meni. Vidi se di se njeguje starceviceva ideja.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ma samo kad se sjetim kad mi je rekao... vi hrvatski branitelji naprijed (a mi već svi u zoni gerijatrije, bolesni nikakvi mada nije da ne bi išli koliko bi mogli jel) a on i njegova generacija oni bi u trećem ili ako je moguće i u četvrtom ešalonu išli, da ga/ih ne bi slušajno što zakačilo... da on će zajebat hdz i državu... i nacionalni stožer i koronu...Noor wrote:Bože kakvo pitanje...kao i uvijek, Yoda je i danas zayeba i državu i HDZ ;)michaellcmacha wrote:PA kako nas ne bi pristigli... ti i tebi slični već 20 godina nikako da završiš taj jebeni fakultet, stalno neki kurac učiš neku statistiku, pa se groziš da ćeš i programirati naučiti i usput taljigaš one suncobrane i ležaljke po makarskoj i tako zadnjih 15 godina... prek ljeta zaradiš koju kunu prek zime na roditeljskoj sisi i maštanju kak ćeš zajebat državu i usput zaradit milijune na bitcoinima i ode ti i mladost i srednje godine.... e da i nisi nam podnio izvješće jesil trčao danas, jel sve bilo u reduAssadNaPodmornici wrote:iako Srbija nas je već sustigla po industrijskom izvozu(prije 20godina smo izvozili 4x više industrije od njih) a ta razlika će se povećavati u njihovu korist, time će moći imati veću vojsku i sve to, i veću populaciju, ali opet niti to nije dovoljno, moraš imati omjer nekoliko puta jači na nekom terenu. a srbi iako izgleda malo manje pljačkaju od HDZovaca, nisu ipak toliko sposobniji od nas da bi bili toliko industrijski i ekonomski a time i vojno jači.
2015-08-08
Hrabriše, na takve samo treba pazit i gubit koncentraciju i energiju, bolje da se drže mamine suknjemichaellcmacha wrote:ma samo kad se sjetim kad mi je rekao... vi hrvatski branitelji naprijed (a mi već svi u zoni gerijatrije, bolesni nikakvi mada nije da ne bi išli koliko bi mogli jel) a on i njegova generacija oni bi u trećem ili ako je moguće i u četvrtom ešalonu išli, da ga/ih ne bi slušajno što zakačilo... da on će zajebat hdz i državu... i nacionalni stožer i koronu...Noor wrote:Bože kakvo pitanje...kao i uvijek, Yoda je i danas zayeba i državu i HDZ ;)michaellcmacha wrote:PA kako nas ne bi pristigli... ti i tebi slični već 20 godina nikako da završiš taj jebeni fakultet, stalno neki kurac učiš neku statistiku, pa se groziš da ćeš i programirati naučiti i usput taljigaš one suncobrane i ležaljke po makarskoj i tako zadnjih 15 godina... prek ljeta zaradiš koju kunu prek zime na roditeljskoj sisi i maštanju kak ćeš zajebat državu i usput zaradit milijune na bitcoinima i ode ti i mladost i srednje godine.... e da i nisi nam podnio izvješće jesil trčao danas, jel sve bilo u reduAssadNaPodmornici wrote:iako Srbija nas je već sustigla po industrijskom izvozu(prije 20godina smo izvozili 4x više industrije od njih) a ta razlika će se povećavati u njihovu korist, time će moći imati veću vojsku i sve to, i veću populaciju, ali opet niti to nije dovoljno, moraš imati omjer nekoliko puta jači na nekom terenu. a srbi iako izgleda malo manje pljačkaju od HDZovaca, nisu ipak toliko sposobniji od nas da bi bili toliko industrijski i ekonomski a time i vojno jači.
Iako...mnogi su u toj dobi, a i puno mlađi, 91. pokazali da kad voda dođe do grla, drugačije se misli...
Miha, koje je godište tvoj najstariji?
Last edited by Noor on 13/5/2020, 19:41; edited 2 times in total
Noor wrote:ma nisu, ima ribemarcellus wrote:inače su potpuno izlovili ribu iz jadrana još za tite, al ajde u teritorijalne vode stvarno i nisu ulazili
jasambrend o tome zna puno više :)
je, zato na ribarnici uvaljuju "svježe" skuše iz maroka, sardele iz italije, šampjere iz španjolske i škarpine iz Atlantika
skuše vidim odmah, jer su domaće jedno tri četiri puta manje od uvoznih
a od ostalog, sve je uvoz ionako, ako se slučajno ulovi u jadranu kakav šampjero ili škarpina to ide za restorane
Dabi rijec na ovo rekaomax123 wrote:i starčević i pavelić su bili ispred svoga vrimena.prvi je(skoro) ujedinia sve Hrvate,i rimskog i grčkog i turskog zakona.drugi omeđio prirodnu(tomislavovu) Hrvatsku.dabi treći(komunjare)sjebali sve...FRANK wrote:
Tako je i meni. Vidi se di se njeguje starceviceva ideja.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Meatke wrote:sad znamo u čijem se podrumu nalazi psihotron ... spava iznad njega svaku noć ... zračenje ga opalilo u glavu ...
5G, kuiš ono... pretvori te u zombi apokalipsu
previse se ovdje hrvatuje
zovem plenkija da pusti pupovca na vas
zovem plenkija da pusti pupovca na vas
dijagram-
2015-08-09
1999, 2002 i 2005... sva trojica su ok, ali srednji je full ko ja... s njim i u vatru i u vodu... taj te ne ostavlja ni po cijenu životaNoor wrote:Hrabriše, na takve samo treba pazit i gubit koncentraciju i energiju, bolje da se drže mamine suknjemichaellcmacha wrote:ma samo kad se sjetim kad mi je rekao... vi hrvatski branitelji naprijed (a mi već svi u zoni gerijatrije, bolesni nikakvi mada nije da ne bi išli koliko bi mogli jel) a on i njegova generacija oni bi u trećem ili ako je moguće i u četvrtom ešalonu išli, da ga/ih ne bi slušajno što zakačilo... da on će zajebat hdz i državu... i nacionalni stožer i koronu...Noor wrote:Bože kakvo pitanje...kao i uvijek, Yoda je i danas zayeba i državu i HDZ ;)michaellcmacha wrote:PA kako nas ne bi pristigli... ti i tebi slični već 20 godina nikako da završiš taj jebeni fakultet, stalno neki kurac učiš neku statistiku, pa se groziš da ćeš i programirati naučiti i usput taljigaš one suncobrane i ležaljke po makarskoj i tako zadnjih 15 godina... prek ljeta zaradiš koju kunu prek zime na roditeljskoj sisi i maštanju kak ćeš zajebat državu i usput zaradit milijune na bitcoinima i ode ti i mladost i srednje godine.... e da i nisi nam podnio izvješće jesil trčao danas, jel sve bilo u reduAssadNaPodmornici wrote:iako Srbija nas je već sustigla po industrijskom izvozu(prije 20godina smo izvozili 4x više industrije od njih) a ta razlika će se povećavati u njihovu korist, time će moći imati veću vojsku i sve to, i veću populaciju, ali opet niti to nije dovoljno, moraš imati omjer nekoliko puta jači na nekom terenu. a srbi iako izgleda malo manje pljačkaju od HDZovaca, nisu ipak toliko sposobniji od nas da bi bili toliko industrijski i ekonomski a time i vojno jači.
Iako...mnogi su u toj dobi, a i puno mlađi, 91. pokazali da kad voda dođe do grla, drugačije se misli...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
divan osjecaj kad je čovjek zadovoljan djecom i ponosan na njih s razlogom, jel?!michaellcmacha wrote:1999, 2002 i 2005... sva trojica su ok, ali srednji je full ko ja... s njim i u vatru i u vodu... taj te ne ostavlja ni po cijenu životaNoor wrote:Hrabriše, na takve samo treba pazit i gubit koncentraciju i energiju, bolje da se drže mamine suknjemichaellcmacha wrote:ma samo kad se sjetim kad mi je rekao... vi hrvatski branitelji naprijed (a mi već svi u zoni gerijatrije, bolesni nikakvi mada nije da ne bi išli koliko bi mogli jel) a on i njegova generacija oni bi u trećem ili ako je moguće i u četvrtom ešalonu išli, da ga/ih ne bi slušajno što zakačilo... da on će zajebat hdz i državu... i nacionalni stožer i koronu...Noor wrote:Bože kakvo pitanje...kao i uvijek, Yoda je i danas zayeba i državu i HDZ ;)michaellcmacha wrote:
PA kako nas ne bi pristigli... ti i tebi slični već 20 godina nikako da završiš taj jebeni fakultet, stalno neki kurac učiš neku statistiku, pa se groziš da ćeš i programirati naučiti i usput taljigaš one suncobrane i ležaljke po makarskoj i tako zadnjih 15 godina... prek ljeta zaradiš koju kunu prek zime na roditeljskoj sisi i maštanju kak ćeš zajebat državu i usput zaradit milijune na bitcoinima i ode ti i mladost i srednje godine.... e da i nisi nam podnio izvješće jesil trčao danas, jel sve bilo u redu
moja 'banda' su 91. i 92.
evo jednog u nizu citata iz kojeg se da iščitati s kim smo mi to imali posla, i s kim nikako ni pod koju cijenu ne smijemo imati ikakvog posla osim mimoilaženja u širokom luku...
"Na to ja (Pašić) dodadoh, da mi (Srbi) s naše strane ne trebamo ipak njih (Bugare) grditi, nego moramo misliti, kako će jedinstvo Srbije i Bugarske biti koristno obojici, i da će možda doći vrijeme, kada bi se moglo nešto odstupiti Bugarskoj, ako bi nas htjela pomoći kod rešenja srpskohrvatskog pitanja. Na to zapita car koliko Srbohrvata živi u Austriji i što oni sada veruju i žele. Ja mu odgovorih: preko šest milijuna, i rekoh mu, gde žive. Ja mu rekoh i o Slovencima, da gravitiraju k Srbohrvatima i da će primiti srpskohrvatski jezik, jer je njihov dijalekat rđav i oni su već dugo izgubili nacionalnu samostalnost". 1914.-te to bijaše s početka...
"Na to ja (Pašić) dodadoh, da mi (Srbi) s naše strane ne trebamo ipak njih (Bugare) grditi, nego moramo misliti, kako će jedinstvo Srbije i Bugarske biti koristno obojici, i da će možda doći vrijeme, kada bi se moglo nešto odstupiti Bugarskoj, ako bi nas htjela pomoći kod rešenja srpskohrvatskog pitanja. Na to zapita car koliko Srbohrvata živi u Austriji i što oni sada veruju i žele. Ja mu odgovorih: preko šest milijuna, i rekoh mu, gde žive. Ja mu rekoh i o Slovencima, da gravitiraju k Srbohrvatima i da će primiti srpskohrvatski jezik, jer je njihov dijalekat rđav i oni su već dugo izgubili nacionalnu samostalnost". 1914.-te to bijaše s početka...
2015-08-08
joda aj ne seri i prestani nas zvati mordor, tu ima itekako tvojih dalmoša koji su u i iz slavonije hranili svoje obitelji a da ne pričam da se slavonija pokazala izuzetno tvrd orah u sukobu sa srbadijom, dapače daleko više tvrd nego mnogi tvrdi ustaško zadojeni dalmatinski krajevi zato prestani srati više jebo te mordor da te jebo mordor.AssadNaPodmornici wrote:teško, nećemo im mi nikada pustit to područje, Dubrovnik je najbogatiji dio Hrvatske, vjerojatno taj dio Hrvatske po četvornom metru donosi najviše izvoza i priljeva deviza u Hrvatsku blagajnu , dakle niti jedna država im nebi pustila taj teritorij bez teškog fighta. Prije bi se mogli dočepati Slavonije tamo do linije Virovitica Karlovac , jer istočno od toga će biti mordor, starci, pustoš, to će HDZ sve razjebati, to je recimo zrelo za osvajanje a to nit njih neće zanimati jer Srbi su jednako neposobni kao i mi - njima treba nešto što bi mogli opljačkati i ekonomski sisati odmah bez puno troškova. Dubrovnik i okolica će zbog turizma biti bogata regija i gušće naseljena i kao takva je dobar mamac, ali i teža za osvojiti.
al ono... u što se pretvorio taj nihil to je za ne vjerovati... ali s druge strane nije ni čudo...kako i ne bi pocrvenio s obzirom da gusla jednu te istu spiku zadnjih 10 godina... najmanje... faks nikako da zgotovi... očito baš nije vruć radnik, krajnji domet mu je konobaranje u loše posjećenom restoranu ili bircu i palamuđenje o programiranju i zaraživanju prek interneta... kupi me prodaj me by ebay... ono tipa wifi slušalice i vrtni vodoskok...tre wrote:joda aj ne seri i prestani nas zvati mordor, tu ima itekako tvojih dalmoša koji su u i iz slavonije hranili svoje obitelji a da ne pričam da se slavonija pokazala izuzetno tvrd orah u sukobu sa srbadijom, dapače daleko više tvrd nego mnogi tvrdi ustaško zadojeni dalmatinski krajevi zato prestani srati više jebo te mordor da te jebo mordor.AssadNaPodmornici wrote:teško, nećemo im mi nikada pustit to područje, Dubrovnik je najbogatiji dio Hrvatske, vjerojatno taj dio Hrvatske po četvornom metru donosi najviše izvoza i priljeva deviza u Hrvatsku blagajnu , dakle niti jedna država im nebi pustila taj teritorij bez teškog fighta. Prije bi se mogli dočepati Slavonije tamo do linije Virovitica Karlovac , jer istočno od toga će biti mordor, starci, pustoš, to će HDZ sve razjebati, to je recimo zrelo za osvajanje a to nit njih neće zanimati jer Srbi su jednako neposobni kao i mi - njima treba nešto što bi mogli opljačkati i ekonomski sisati odmah bez puno troškova. Dubrovnik i okolica će zbog turizma biti bogata regija i gušće naseljena i kao takva je dobar mamac, ali i teža za osvojiti.
2015-08-08
nabode on i dobrih stvari ali budući da nikako da uleti među lupače pečata (vječna patnja) počne sipati žuć prema svima nebi li barem malo našao kakvu takvu satisfakciju kroz vrijeđanje svih i svakog koga smatra odgovornim za svoju zlu kob i nesreću.michaellcmacha wrote:al ono... u što se pretvorio taj nihil to je za ne vjerovati... ali s druge strane nije ni čudo...kako i ne bi pocrvenio s obzirom da gusla jednu te istu spiku zadnjih 10 godina... najmanje... faks nikako da zgotovi... očito baš nije vruć radnik, krajnji domet mu je konobaranje u loše posjećenom restoranu ili bircu i palamuđenje o programiranju i zaraživanju prek interneta... kupi me prodaj me by ebay... ono tipa wifi slušalice i vrtni vodoskok...tre wrote:joda aj ne seri i prestani nas zvati mordor, tu ima itekako tvojih dalmoša koji su u i iz slavonije hranili svoje obitelji a da ne pričam da se slavonija pokazala izuzetno tvrd orah u sukobu sa srbadijom, dapače daleko više tvrd nego mnogi tvrdi ustaško zadojeni dalmatinski krajevi zato prestani srati više jebo te mordor da te jebo mordor.AssadNaPodmornici wrote:teško, nećemo im mi nikada pustit to područje, Dubrovnik je najbogatiji dio Hrvatske, vjerojatno taj dio Hrvatske po četvornom metru donosi najviše izvoza i priljeva deviza u Hrvatsku blagajnu , dakle niti jedna država im nebi pustila taj teritorij bez teškog fighta. Prije bi se mogli dočepati Slavonije tamo do linije Virovitica Karlovac , jer istočno od toga će biti mordor, starci, pustoš, to će HDZ sve razjebati, to je recimo zrelo za osvajanje a to nit njih neće zanimati jer Srbi su jednako neposobni kao i mi - njima treba nešto što bi mogli opljačkati i ekonomski sisati odmah bez puno troškova. Dubrovnik i okolica će zbog turizma biti bogata regija i gušće naseljena i kao takva je dobar mamac, ali i teža za osvojiti.
ma jebeš to njegovo nabadanje... nula bodova... po njegovom još 01. svibnja je korona trebala završiti... ne u hrvatskoj nego u svijetu... kad lik koji kakti studiro ekonomiju nije sposoban pozbrajat svu štetu koju je hrvatska ovih godina morala amortizirati, imala skoro 5 godina rata, imala dvije protuhrvatske vlade u tom razdoblju, imala dvije dodvorničke podaničke i prijetvorničke vlade... skrbila sa milijardama kuna o pederima, gongovcima, teršeličkama, pusičima, narodnoj fronti, titinoj unucu, frljiću, tucetu novinarskih piskarala i još toliko kvaziknjiževnika plus havc i tko bi to sve nabrojao... a on zapeo za jebeni hdz koji kakav god da je još ovu državu drži u hrpi...tre wrote:nabode on i dobrih stvari ali budući da nikako da uleti među lupače pečata (vječna patnja) počne sipati žuć prema svima nebi li barem malo našao kakvu takvu satisfakciju kroz vrijeđanje svih i svakog koga smatra odgovornim za svoju zlu kob i nesreću.michaellcmacha wrote:al ono... u što se pretvorio taj nihil to je za ne vjerovati... ali s druge strane nije ni čudo...kako i ne bi pocrvenio s obzirom da gusla jednu te istu spiku zadnjih 10 godina... najmanje... faks nikako da zgotovi... očito baš nije vruć radnik, krajnji domet mu je konobaranje u loše posjećenom restoranu ili bircu i palamuđenje o programiranju i zaraživanju prek interneta... kupi me prodaj me by ebay... ono tipa wifi slušalice i vrtni vodoskok...tre wrote:joda aj ne seri i prestani nas zvati mordor, tu ima itekako tvojih dalmoša koji su u i iz slavonije hranili svoje obitelji a da ne pričam da se slavonija pokazala izuzetno tvrd orah u sukobu sa srbadijom, dapače daleko više tvrd nego mnogi tvrdi ustaško zadojeni dalmatinski krajevi zato prestani srati više jebo te mordor da te jebo mordor.AssadNaPodmornici wrote:teško, nećemo im mi nikada pustit to područje, Dubrovnik je najbogatiji dio Hrvatske, vjerojatno taj dio Hrvatske po četvornom metru donosi najviše izvoza i priljeva deviza u Hrvatsku blagajnu , dakle niti jedna država im nebi pustila taj teritorij bez teškog fighta. Prije bi se mogli dočepati Slavonije tamo do linije Virovitica Karlovac , jer istočno od toga će biti mordor, starci, pustoš, to će HDZ sve razjebati, to je recimo zrelo za osvajanje a to nit njih neće zanimati jer Srbi su jednako neposobni kao i mi - njima treba nešto što bi mogli opljačkati i ekonomski sisati odmah bez puno troškova. Dubrovnik i okolica će zbog turizma biti bogata regija i gušće naseljena i kao takva je dobar mamac, ali i teža za osvojiti.
2015-08-08
e, al zato on svaki dan provede vanka ka nikad do sad :)michaellcmacha wrote:ma jebeš to njegovo nabadanje... nula bodova... po njegovom još 01. svibnja je korona trebala završiti... ne u hrvatskoj nego u svijetu... kad lik koji kakti studiro ekonomiju nije sposoban pozbrajat svu štetu koju je hrvatska ovih godina morala amortizirati, imala skoro 5 godina rata, imala dvije protuhrvatske vlade u tom razdoblju, imala dvije dodvorničke podaničke i prijetvorničke vlade... skrbila sa milijardama kuna o pederima, gongovcima, teršeličkama, pusičima, narodnoj fronti, titinoj unucu, frljiću, tucetu novinarskih piskarala i još toliko kvaziknjiževnika plus havc i tko bi to sve nabrojao... a on zapeo za jebeni hdz koji kakav god da je još ovu državu drži u hrpi...tre wrote:nabode on i dobrih stvari ali budući da nikako da uleti među lupače pečata (vječna patnja) počne sipati žuć prema svima nebi li barem malo našao kakvu takvu satisfakciju kroz vrijeđanje svih i svakog koga smatra odgovornim za svoju zlu kob i nesreću.michaellcmacha wrote:al ono... u što se pretvorio taj nihil to je za ne vjerovati... ali s druge strane nije ni čudo...kako i ne bi pocrvenio s obzirom da gusla jednu te istu spiku zadnjih 10 godina... najmanje... faks nikako da zgotovi... očito baš nije vruć radnik, krajnji domet mu je konobaranje u loše posjećenom restoranu ili bircu i palamuđenje o programiranju i zaraživanju prek interneta... kupi me prodaj me by ebay... ono tipa wifi slušalice i vrtni vodoskok...tre wrote:joda aj ne seri i prestani nas zvati mordor, tu ima itekako tvojih dalmoša koji su u i iz slavonije hranili svoje obitelji a da ne pričam da se slavonija pokazala izuzetno tvrd orah u sukobu sa srbadijom, dapače daleko više tvrd nego mnogi tvrdi ustaško zadojeni dalmatinski krajevi zato prestani srati više jebo te mordor da te jebo mordor.AssadNaPodmornici wrote:teško, nećemo im mi nikada pustit to područje, Dubrovnik je najbogatiji dio Hrvatske, vjerojatno taj dio Hrvatske po četvornom metru donosi najviše izvoza i priljeva deviza u Hrvatsku blagajnu , dakle niti jedna država im nebi pustila taj teritorij bez teškog fighta. Prije bi se mogli dočepati Slavonije tamo do linije Virovitica Karlovac , jer istočno od toga će biti mordor, starci, pustoš, to će HDZ sve razjebati, to je recimo zrelo za osvajanje a to nit njih neće zanimati jer Srbi su jednako neposobni kao i mi - njima treba nešto što bi mogli opljačkati i ekonomski sisati odmah bez puno troškova. Dubrovnik i okolica će zbog turizma biti bogata regija i gušće naseljena i kao takva je dobar mamac, ali i teža za osvojiti.
u inat plenkiju, capaku i cijelom hdzu
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srpski kralj papira u agresivnoj akciji na burzi: Želi preuzeti Kraš i zavladati regijom?
» Čović i Dodik u Mostaru: Moramo približiti Srpski i Hrvatski narod
» Miki Manojlović opčinjen Vučićem: ‘On je srpski De Gaulle, vodi nas tamo gdje moramo ići‘
» I Srbija dobila svoj 'Mozemo' zove se 'Moramo'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Čović i Dodik u Mostaru: Moramo približiti Srpski i Hrvatski narod
» Miki Manojlović opčinjen Vučićem: ‘On je srpski De Gaulle, vodi nas tamo gdje moramo ići‘
» I Srbija dobila svoj 'Mozemo' zove se 'Moramo'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 3 of 5