Samoprozvani srpski geopolitičar:'Srbija će preuzeti Dubrovnik od Hrvatske,moramo izaći na more'
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Samoprozvani srpski geopolitičar:'Srbija će preuzeti Dubrovnik od Hrvatske,moramo izaći na more'
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Samoprozvani srpski geopolitičar:'Srbija će preuzeti Dubrovnik od Hrvatske,moramo izaći na more'
Najbolesnija nacija na svitu.
Veceg degenizma jos nisam vidio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
2:26
Ah te crvene beretke ... oko mrkonjic gradaNoor wrote:
2:26
Sve u svemu lijepe uspomene
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
sad znamo u čijem se podrumu nalazi psihotron ... spava iznad njega svaku noć ... zračenje ga opalilo u glavu ...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
aupičku
Hahahaha ... koji kretenNoor wrote:
MA dobro, ovu budaletinu ni u Srbiji niko za ozbiljno ne uzima
Last edited by Ringo10 on Wed 13 May - 16:39; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U Titin Jadran se Talijani nisu usuđivali ulaziti lovit našu ribu. Neki koji su probali su se jako loše proveli, tako je vrlo brzo uspostavljeno primirje na tom planu.marcellus wrote:jelda titin je bio puno bolja ideja, skupa s galebom i brijunimaOh_Femder wrote:...veli uzastopno deklarirani veliki proponent ideje o kraljevskom karađorđevićevskom Jadranumarcellus wrote:u ludaru, bacit ključ
teško, nećemo im mi nikada pustit to područje, Dubrovnik je najbogatiji dio Hrvatske, vjerojatno taj dio Hrvatske po četvornom metru donosi najviše izvoza i priljeva deviza u Hrvatsku blagajnu , dakle niti jedna država im nebi pustila taj teritorij bez teškog fighta. Prije bi se mogli dočepati Slavonije tamo do linije Virovitica Karlovac , jer istočno od toga će biti mordor, starci, pustoš, to će HDZ sve razjebati, to je recimo zrelo za osvajanje a to nit njih neće zanimati jer Srbi su jednako neposobni kao i mi - njima treba nešto što bi mogli opljačkati i ekonomski sisati odmah bez puno troškova. Dubrovnik i okolica će zbog turizma biti bogata regija i gušće naseljena i kao takva je dobar mamac, ali i teža za osvojiti.
Vi sad tu uzimate za ozbiljno bulažnjenja jedne budaleAssadNaPodmornici wrote:teško, nećemo im mi nikada pustit to područje, Dubrovnik je najbogatiji dio Hrvatske, vjerojatno taj dio Hrvatske po četvornom metru donosi najviše izvoza i priljeva deviza u Hrvatsku blagajnu , dakle niti jedna država im nebi pustila taj teritorij bez teškog fighta. Prije bi se mogli dočepati Slavonije tamo do linije Virovitica Karlovac , jer istočno od toga će biti mordor, starci, pustoš, to će HDZ sve razjebati, to je recimo zrelo za osvajanje a to nit njih neće zanimati jer Srbi su jednako neposobni kao i mi - njima treba nešto što bi mogli opljačkati i ekonomski sisati odmah bez puno troškova. Dubrovnik i okolica će zbog turizma biti bogata regija i gušće naseljena i kao takva je dobar mamac, ali i teža za osvojiti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
iako Srbija nas je već sustigla po industrijskom izvozu(prije 20godina smo izvozili 4x više industrije od njih) a ta razlika će se povećavati u njihovu korist, time će moći imati veću vojsku i sve to, i veću populaciju, ali opet niti to nije dovoljno, moraš imati omjer nekoliko puta jači na nekom terenu. a srbi iako izgleda malo manje pljačkaju od HDZovaca, nisu ipak toliko sposobniji od nas da bi bili toliko industrijski i ekonomski a time i vojno jači.
nije jedna budala, odi na srpske pod-cast youtube radio kanale, i hrpa njihovih političara, novinara, javnih osoba govori o tome da Hrvatska ekonomski propada, da Srbija ima brži razvoj industrije, da se Slavonija iseljava i da trebaju u idućim desetljećima pokušati iskoristiti to i proširiti svoj utjecaj i granice. Dakle od Hrvatskih političara i javnih osoba malo tko to govori, zapravo nitko, a u Srbiji bogami jedan značajan postotak. Usput takve podcaste sluša tamo i stotine tisuća ljudi i često u komentarima imaju odobravanja(ali i osude naravno). Odi sam i provjeri. Dakle u jednom dobrom dijelu Srpske javnosti i elite i dalje postoji ta ideja. I sam si se uvjerio da u njihovim službenim povjesnima izvorima govore - da je Dubrovnik Srpski grad koji je koristio Srpsko pismo, Gundulić Srpski knjževnik, Dalmacija Srpska regija, Neretljani Srpsko pleme iz Neretve i Metkovića.Ringo10 wrote:Vi sad tu uzimate za ozbiljno bulažnjenja jedne budaleAssadNaPodmornici wrote:teško, nećemo im mi nikada pustit to područje, Dubrovnik je najbogatiji dio Hrvatske, vjerojatno taj dio Hrvatske po četvornom metru donosi najviše izvoza i priljeva deviza u Hrvatsku blagajnu , dakle niti jedna država im nebi pustila taj teritorij bez teškog fighta. Prije bi se mogli dočepati Slavonije tamo do linije Virovitica Karlovac , jer istočno od toga će biti mordor, starci, pustoš, to će HDZ sve razjebati, to je recimo zrelo za osvajanje a to nit njih neće zanimati jer Srbi su jednako neposobni kao i mi - njima treba nešto što bi mogli opljačkati i ekonomski sisati odmah bez puno troškova. Dubrovnik i okolica će zbog turizma biti bogata regija i gušće naseljena i kao takva je dobar mamac, ali i teža za osvojiti.
Zato i jest problem što HDZ ekonomski uništava državu i najviše pate regije koje su uz granicu sa Srbijom i Bosnom i time postaju zrele za buduće osvajanje. Poljska siromašnije krajeve uz granicu sa Bjelorusijom stimulira nižim porezima i poticajima da se ljudi tamo zadrže i da se investira i ulaže, a mi pljačkamo sve, a sve trpamo u Zagreb, i nešto što ostane na Jadranskoj obali gdje je turizam. Ali dobro. Ako se forumski HDZovci ne nerviraju, nego još i pravdaju takvo ponašanje HDZa, i još svaku kritiku takvog ponašanja- govore da si yugosloven koji je nesposoban i lijen, -- dakle ako se oni ne nerviraju , ako je takvim domoljubima sve u redu, zašto da se ja nerviram. jebe me se iskreno šta će srbi raditi i šta će ova RH vlast raditi od ove države ja sam digao ruke, međutim ne znači da ne treba ignorirati srpske tenzije. One postoje zadnjih 150godine, i to što su poraženi 90tih ne znači da su ugašene.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Nema dizanja ruku Yoda
Kanal, voda, krokodili, zica struja , bunkeri strojnice, i tako toFRANK wrote:Najbolesnija nacija na svitu.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Kanal, voda, krokodili, zica struja , bunkeri strojnice, i tako toFRANK wrote:Najbolesnija nacija na svitu.
Oh_Femder wrote:U Titin Jadran se Talijani nisu usuđivali ulaziti lovit našu ribu. Neki koji su probali su se jako loše proveli, tako je vrlo brzo uspostavljeno primirje na tom planu.marcellus wrote:jelda titin je bio puno bolja ideja, skupa s galebom i brijunimaOh_Femder wrote:...veli uzastopno deklarirani veliki proponent ideje o kraljevskom karađorđevićevskom Jadranumarcellus wrote:u ludaru, bacit ključ
nisu ulazili u teritorijalne vode, a ne ulaze ni sad.
u čemu je razlika?
inače su potpuno izlovili ribu iz jadrana još za tite, al ajde u teritorijalne vode stvarno i nisu ulazili
ma nisu, ima ribemarcellus wrote:inače su potpuno izlovili ribu iz jadrana još za tite, al ajde u teritorijalne vode stvarno i nisu ulazili
jasambrend o tome zna puno više :)
Amendijagram wrote:Kanal, voda, krokodili, zica struja , bunkeri strojnice, i tako toFRANK wrote:Najbolesnija nacija na svitu.
2015-09-13
lučić?još jedan bivši Hrvat koji glumi veliku srbendu.mamicu im cigojnersku, koliko ih se je "pokatolčilo"...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Kaze tuzlak iz zadra da su nam srbi braca po ekumeni.max123 wrote:lučić?još jedan bivši Hrvat koji glumi veliku srbendu.mamicu im cigojnersku, koliko ih se je "pokatolčilo"...
On bi jos i pristao na to
2015-09-13
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srpski kralj papira u agresivnoj akciji na burzi: Želi preuzeti Kraš i zavladati regijom?
» Čović i Dodik u Mostaru: Moramo približiti Srpski i Hrvatski narod
» Miki Manojlović opčinjen Vučićem: ‘On je srpski De Gaulle, vodi nas tamo gdje moramo ići‘
» I Srbija dobila svoj 'Mozemo' zove se 'Moramo'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Čović i Dodik u Mostaru: Moramo približiti Srpski i Hrvatski narod
» Miki Manojlović opčinjen Vučićem: ‘On je srpski De Gaulle, vodi nas tamo gdje moramo ići‘
» I Srbija dobila svoj 'Mozemo' zove se 'Moramo'
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
Page 2 of 5