Caffe Venus :P
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Caffe Venus :P
betty.boop wrote:bravo veco !
jutro ljudi, kod mene miris vruce kave, jel osjetite ? :D
Kava mi he svetinja ujutro.... Pila sam sa 3 kasikice šećera, sad smanjila na 2 i bome mogu... A mislila ne mogu.... Još jedna manje i ja zadovoljna....
Guest- Guest
Navečer večeram samo juhu i ujutro moram doručkovati prije posla, ne mogu izdržati jer sam gladna....
Guest- Guest
Moxy wrote:Navečer večeram samo juhu i ujutro moram doručkovati prije posla, ne mogu izdržati jer sam gladna....
ja sam gladna cim oci otvorim, mogla bi komotno par sarmi pojest i prije nego zube operem
inace sam uvijek pila kavu ili caj s tonu cukra ... dok nisam jednog dana samo odlucila da cu pokusat bez ... evo sad vec godinama pijem gorku kavu, a u caj stavim samo zlicu meda
ako sam se ja na to mogla naviknut bez problema, mislim da moze svatko
betty.boop-
2015-01-23
Radim na tome
Za ručak na poslu danas sushi i Wakame salata, obožavam tu salatu
Za ručak na poslu danas sushi i Wakame salata, obožavam tu salatu
Guest- Guest
ja ne znam sto ce nama danas spremat ... vratila sam se na posal dva dana u tjednu, tako da bar ta dva dana ne moram mislit sta cu jest :D
betty.boop-
2015-01-23
je, mogu ti reci da mi je trosak za hranu skocio triput vise u izolaciji :(
betty.boop-
2015-01-23
Moxy wrote:Sovak wrote:Oops ... now I can see.
Love & sex.
Keep going ladies.
Sorry for the interruption.
Pa meni ovo ispada kao da gibas na lijevo kad si skuzio o čemu mi ovdje
To nikad.
Leve iti ne.
Desne da.
Tak me zanaša.
Guest- Guest
kako mi je mozak zakrzljao otkako ne radim ... pa ja ne mogu sastavit recenicu, a da vec napola iste ne zaboravim sto sam htjela reci
jucer me sef zamolio da napravim samo jednu stvar, u smjeni od 12 sati ... i ja to zaboravila :D
jucer me sef zamolio da napravim samo jednu stvar, u smjeni od 12 sati ... i ja to zaboravila :D
betty.boop-
2015-01-23
Jbg, meni je mozak zakržlja ima koju godinu, ali sam ponosan na sebe kak se lako nosim s tim.
Ustvari, lakše se nosim sa zakržljanim, neg nezakržljanim mozgom. Onak me svak nekaj pita za mišljenje, sad me niko nikaj ne pita.
Ustvari, lakše se nosim sa zakržljanim, neg nezakržljanim mozgom. Onak me svak nekaj pita za mišljenje, sad me niko nikaj ne pita.
Prvi par dana, je
Haj ekipica,
Evo mene, nocne sovice osjetila predvecer umor pa isla odspavati sto je za mene totalno neobicno jer mi je bioritam super.
Danas je poceo ljetni solsticij i istovremeno je pomrcina sunca sto je zanimljiv dogadjaj. Ljeto ce biti neobicno i puno izazova, koga zanimaju astroloski aspekti ima zanimljiv clanak tu:
https://atma.hr/ljeto-2020-nam-donosi-cak-6-retrogradnih-planeta-evo-sto-mozemo-ocekivati/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-post-title-atma-date-d-date-m-date-y_3
Evo mene, nocne sovice osjetila predvecer umor pa isla odspavati sto je za mene totalno neobicno jer mi je bioritam super.
Danas je poceo ljetni solsticij i istovremeno je pomrcina sunca sto je zanimljiv dogadjaj. Ljeto ce biti neobicno i puno izazova, koga zanimaju astroloski aspekti ima zanimljiv clanak tu:
https://atma.hr/ljeto-2020-nam-donosi-cak-6-retrogradnih-planeta-evo-sto-mozemo-ocekivati/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-post-title-atma-date-d-date-m-date-y_3
Guest- Guest
Meni je jedna baba rekla da u prošlim životima nisam ima tih negativnih osobina, tak da se od tad ne bojim retrogradnih planeta.
Strah ja nisam spomenula, ja sam rekla izazovi..kad se covjek boji on blokira svoje sposobnosti. A drugo, kad si radoznali istrazivac svijet ne izgleda skuro mjesto, nego vise kao igraonica za ucenje. Da ne palamudim. Prisjetit cemo se nekih situacija koje su nas povrijedile, ili nesto sto smo mi ucinili drugima, onda potisnutih emocija, ljutnji, zamjerki sto je dobro jer cemo imat priliku da ih rastvorimo.
Dobro jutro
Dobro jutro
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50