Caffe Venus :P
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Caffe Venus :P
Predivan članak Venus, hvala ti!
Fali mi nightsky kad ovo čitam....
“Dok rastemo i razvijamo se, živi smo. Ono što ne raste, suši se i opada.”
Koja je šteta kad ljudi traće život ... I još pri tom dok ih promatraš koliko energije ulažu u pokušavanje ostavljanja prividnog stanja da je sve OK, koja šteta i žalost....
Iako sam laik što se tiče natalne karte, ja sam naučila vjerovati svojoj intuiciji.... A ona mi kaže da će biti sve OK, i dok svijet okolo hoda u strahu i grču, ja sam svoj strah pobijedila, u kombinaciji sa iskustvom, vjerujem sebi.... Ipak, ja sam samo čovjek, ograničena sam tjelesno i tu se borim sa jednim demonom, unutrašnjim, koji me uvijek iznova podsjeti koliko sam mala i slaba, na tome radim....
Fali mi nightsky kad ovo čitam....
“Dok rastemo i razvijamo se, živi smo. Ono što ne raste, suši se i opada.”
Koja je šteta kad ljudi traće život ... I još pri tom dok ih promatraš koliko energije ulažu u pokušavanje ostavljanja prividnog stanja da je sve OK, koja šteta i žalost....
Iako sam laik što se tiče natalne karte, ja sam naučila vjerovati svojoj intuiciji.... A ona mi kaže da će biti sve OK, i dok svijet okolo hoda u strahu i grču, ja sam svoj strah pobijedila, u kombinaciji sa iskustvom, vjerujem sebi.... Ipak, ja sam samo čovjek, ograničena sam tjelesno i tu se borim sa jednim demonom, unutrašnjim, koji me uvijek iznova podsjeti koliko sam mala i slaba, na tome radim....
Guest- Guest
Nooooor 🥰
Da, Moxy, slazem se s tobom...ljudi trose previse energije na skrivanje svojih privida i laznih slika koje pokazuju drugima. Svi smo ljudi od krvi i mesa, radimo svasta, glupiramo se, padamo, dizemo se, rastemo...ucimo jedni od drugih. Ovo sad sto se dogadja je resetanje po svim nasim navikama i sablonama zivljenja, vise nis nece biti isto.
Kako se da primijetiti, posebno sam filozofski nastrojena zadnjih dana zato sto se stvarno svasta dogadja, gledam sirom otvorenih ociju.
Oblacan dan, mirise na kisu, spremam se za ic van na rucak
Sta radite vi..
Da, Moxy, slazem se s tobom...ljudi trose previse energije na skrivanje svojih privida i laznih slika koje pokazuju drugima. Svi smo ljudi od krvi i mesa, radimo svasta, glupiramo se, padamo, dizemo se, rastemo...ucimo jedni od drugih. Ovo sad sto se dogadja je resetanje po svim nasim navikama i sablonama zivljenja, vise nis nece biti isto.
Kako se da primijetiti, posebno sam filozofski nastrojena zadnjih dana zato sto se stvarno svasta dogadja, gledam sirom otvorenih ociju.
Oblacan dan, mirise na kisu, spremam se za ic van na rucak
Sta radite vi..
Guest- Guest
I ja sam filozofski nastrojena zadnjih dana, imam osjećaj da počinjem surfati na dasci zvanoj život, do sada sam se držala za nju i gledala da ne potone, sad kad sam gore malo pokušavam skužiti kako to sad funkcionira
Ja ću imati lijenu nedjelju, jedine obaveze su kuhat ručak i odraditi trening.... Znači Netflix and chill
Ja ću imati lijenu nedjelju, jedine obaveze su kuhat ručak i odraditi trening.... Znači Netflix and chill
Guest- Guest
I u mene loše vrime. Grickam kikiriki.
Ja se puno bolje osjećam otkad mi je želudac poluprazan tj nenatrpan glupostima, nego onako sve umjereno.....
Al mi je trebalo vremena da se odlučim na to, hedonist u meni me varao da ja baš to trebam, hrpu umjetnih gluposti koji te čine prividno sitim i sretnim
Meni je bitno da se ne odričem hrane, nego da jedem pametno, umjereno i izbalansirano
Da radim na Bausteli to bi bila druga priča
Al mi je trebalo vremena da se odlučim na to, hedonist u meni me varao da ja baš to trebam, hrpu umjetnih gluposti koji te čine prividno sitim i sretnim
Meni je bitno da se ne odričem hrane, nego da jedem pametno, umjereno i izbalansirano
Da radim na Bausteli to bi bila druga priča
Guest- Guest
Kikiriki je dobar. Čak piše dobar za srce na ambalaži. :)
AlfaOmega wrote:Kikiriki je dobar. Čak piše dobar za srce na ambalaži. :)
Slano mi je guilty pleasure i volim kikiriki
Chips izbjegavam sad jer sam slaba na njega
Guest- Guest
Gdi ćeš je puknut?
Netflix&chill jel to ono znacenje po Atlani i Nicheu haha
Kikiriki je bozanstvena hrana, ja sam manijak, a kad pogledam koliko je kalorican malo pripazim
Kikiriki je bozanstvena hrana, ja sam manijak, a kad pogledam koliko je kalorican malo pripazim
Guest- Guest
Kad bude gotovo budem, naravno, znaš mene
Tetovirat ću malu vatricu, ovako doslovno, da zapecatim i stavim simbol na ovo vrijeme iza mene, sve te procese i promjene u životu, koje su nemilosrdno zahvatile velike promjene u meni, promjene koje ja često doživljavam kao vatru.....
Iako, sljedeća će biti Luceo, non uro
Tetovirat ću malu vatricu, ovako doslovno, da zapecatim i stavim simbol na ovo vrijeme iza mene, sve te procese i promjene u životu, koje su nemilosrdno zahvatile velike promjene u meni, promjene koje ja često doživljavam kao vatru.....
Iako, sljedeća će biti Luceo, non uro
Guest- Guest
Između ostalog još želim par stvari tetovirati:
Sovu
Cheshire cat
We are all mad here
Cvjet maka
Krila na ledjima
Lizalicu na intimnom području
Sovu
Cheshire cat
We are all mad here
Cvjet maka
Krila na ledjima
Guest- Guest
venus wrote:Netflix&chill jel to ono znacenje po Atlani i Nicheu haha
Ne, originalno značenje prije nego su se klinci poigrali sa njim
Guest- Guest
Gledam dnevnik HTV-a na 4.
Nives Gotovac prevodi na hrvatski znakovni jezik.
Čista erotika.
Nives, pržiš mi dušu na laganoj vatrici.
Nives Gotovac prevodi na hrvatski znakovni jezik.
Čista erotika.
Nives, pržiš mi dušu na laganoj vatrici.
Guest- Guest
Za to vridi izdržat bolMoxy wrote:
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50