Caffe Venus :P
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Caffe Venus :P
Aaaa, ima li ikaj ljepše neg kad dođeš doma s posla, otvoriš hladnjak, pivce, kauč, i lagano...
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
I kod mene zdravlje. Doktor mi je preporučija pivu, veli dobro za bubrege. I jest tak
Kakvi su vam planovi za godišnji?
Usput ... pojma nemam gdje sam.
Al' prolistah i vidjeh ...
... love is in the air!
Al' prolistah i vidjeh ...
... love is in the air!
Guest- Guest
Oops ... now I can see.
Love & sex.
Keep going ladies.
Sorry for the interruption.
Love & sex.
Keep going ladies.
Guest- Guest
Moxy wrote:Sove su moje najdraže životinje
Šta vam je svima sex skrivio!?
Komu? Meni?
Nikaj. Tko to veli?
Guest- Guest
meni se sove gade :D
al ne sad da se ruzno izrazavam, nego se onako stresem od neugode, bljak !
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:meni se sove gade :D
Guest- Guest
Nije nikaj skrivija. Naprotiv, planiram opet postat seksualno aktivniji, pa sam tu da nekaj naučim.
Proša sam lekciju o šorama, nesanici, o šankovini, zdravoj ishrani, ev i o sovama... već se osićam puniji sebe, pa mogu u lov.
Proša sam lekciju o šorama, nesanici, o šankovini, zdravoj ishrani, ev i o sovama... već se osićam puniji sebe, pa mogu u lov.
betty.boop wrote:meni se sove gade :D
Zakaj?
Gleč mi avatar kak' milo gledam.
Guest- Guest
Sovak wrote:Oops ... now I can see.
Love & sex.
Keep going ladies.
Pa meni ovo ispada kao da gibas na lijevo kad si skuzio o čemu mi ovdje
Guest- Guest
Bila nekidan drama oko termina godišnjih. Kažu upišite se i pazite da se ne preklapate. Kolegica stavi tjedan svog termina u moj dio Kažem njoj stavila si tjedan kad i ja, a ja sam se prije upisala, znači nije slučajno - što sad?
Odgovori meni ladno ti odluči. Rekoh stvarno nije mi jasno zašto si stavila taj tjedan u moj, pa imaš izbora. Nakon predstave kako ako stavi drugi termin nije njen željeni, kažem ja u redu, pomičem se izvoli idi u tom terminu, ne želim da imaš argument s kojim ćeš mahati naredne 2 godine. Nakon toga i opet nezadovoljna.
I ja se mislim, ok, nema tu ravnoteže još za mene. I donesem odluku da ću cijelo ljeto kad god bit na moru, radit s mora i kupat se prije i nakon posla, zbogom grade Tako da će naredni sastanci bit s morskom pozadinom in rl.
Ovaj scenarij me podsjetio na to kad sam prvi put odlučila da ću napravit nešto dobro za sebe kad god je neravnoteža. I mogu reć, to je senzacionalan osjećaj.
Me, myself & I
Puseee ljudiiii :* :* :* :* :*
Odgovori meni ladno ti odluči. Rekoh stvarno nije mi jasno zašto si stavila taj tjedan u moj, pa imaš izbora. Nakon predstave kako ako stavi drugi termin nije njen željeni, kažem ja u redu, pomičem se izvoli idi u tom terminu, ne želim da imaš argument s kojim ćeš mahati naredne 2 godine. Nakon toga i opet nezadovoljna.
I ja se mislim, ok, nema tu ravnoteže još za mene. I donesem odluku da ću cijelo ljeto kad god bit na moru, radit s mora i kupat se prije i nakon posla, zbogom grade Tako da će naredni sastanci bit s morskom pozadinom in rl.
Ovaj scenarij me podsjetio na to kad sam prvi put odlučila da ću napravit nešto dobro za sebe kad god je neravnoteža. I mogu reć, to je senzacionalan osjećaj.
Me, myself & I
Puseee ljudiiii :* :* :* :* :*
Guest- Guest
bravo veco !
jutro ljudi, kod mene miris vruce kave, jel osjetite ? :D
betty.boop-
2015-01-23
Bravo veco
Ja sam ove godine isto imala peripetije jer sam naivno dogovorila godišnji bez spominjanje datuma, pa je ispali da njihova prva tri tjedna srpnja počinju već 29.6. a ne 6.7. ko po mojoj logici
Odsad fino od tog datuma, do toga datuma, s nikim ne mijenjam, imam pravo birati medju prvima ljetni godišnji zbog djece.... Ovaj puta zamijeni sa kolegicom zadnja 2 tjedna srpnja, za prva 2 tjedna srpnja, na kraju popušila skoro.... I ta ista kolegica kad je pomjerila svoj godišnji rekla mi je "napravit ću ti to radi djece"
Stvarno ne volim kad se osjećam dužna nekome.... A kad sam ja mijenjala nikom ništa, tako da, zbilja, misli na sebe i mirna Bosna....
Ja sam ove godine isto imala peripetije jer sam naivno dogovorila godišnji bez spominjanje datuma, pa je ispali da njihova prva tri tjedna srpnja počinju već 29.6. a ne 6.7. ko po mojoj logici
Odsad fino od tog datuma, do toga datuma, s nikim ne mijenjam, imam pravo birati medju prvima ljetni godišnji zbog djece.... Ovaj puta zamijeni sa kolegicom zadnja 2 tjedna srpnja, za prva 2 tjedna srpnja, na kraju popušila skoro.... I ta ista kolegica kad je pomjerila svoj godišnji rekla mi je "napravit ću ti to radi djece"
Stvarno ne volim kad se osjećam dužna nekome.... A kad sam ja mijenjala nikom ništa, tako da, zbilja, misli na sebe i mirna Bosna....
Guest- Guest
betty.boop wrote:bravo veco !
Kava mi he svetinja ujutro.... Pila sam sa 3 kasikice šećera, sad smanjila na 2 i bome mogu... A mislila ne mogu.... Još jedna manje i ja zadovoljna....
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50