SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 46
Page 19 of 46 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 32 ... 46
Re: SERIE A 19/20
Njegov gadljivi armijski klubic je uzeo simbole najveceg svjetskog klubascorpion wrote:To je zbog dresova. Voli on crno bele linijeFRANK wrote:Jbt bracala postade navijac najveceg svjetskog kluba iz Torina
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Notts Countyja?FRANK wrote:Njegov gadljivi armijski klubic je uzeo simbole najveceg svjetskog klubascorpion wrote:To je zbog dresova. Voli on crno bele linijeFRANK wrote:Jbt bracala postade navijac najveceg svjetskog kluba iz Torina
:D
Guest- Guest
Posle Hakimija, šmekerski inter ide po Tonalija. Gotovi su lopovi iz Torina, sve sudije sveta ih neće više izvući...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Posle Hakimija, šmekerski inter ide po Tonalija. Gotovi su lopovi iz Torina, sve sudije sveta ih neće više izvući...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
fridrih_niche wrote:JuventusaFRANK wrote:Njegov gadljivi armijski klubic je uzeo simbole najveceg svjetskog klubascorpion wrote:To je zbog dresova. Voli on crno bele linijeFRANK wrote:Jbt bracala postade navijac najveceg svjetskog kluba iz Torina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ne pratim ovu lopovsku ligu ali što najveći radi u zadnje vrijeme moram prokomentirat kakvi golovi kakve pete a vidim i da dybala dominira da u reprezentaciji smije doć do lopte možda se i ne bi brukali na svakom natjecanju
9.ti scudetto stizebafalo wrote:ne pratim ovu lopovsku ligu ali što najveći radi u zadnje vrijeme moram prokomentirat kakvi golovi kakve pete a vidim i da dybala dominira da u reprezentaciji smije doć do lopte možda se i ne bi brukali na svakom natjecanju
2015-09-13
25 utakmica u ligi za Juventus ove sezone, 25 golova. Najbolji svih vremena
P.S niče daj neki komentar kako je ovo bezveze slobodnjak i ništa posebno. Nije mi to to bez toga
zanimljivo kako mali muslimanski pederčić cijelu godinu nije napisao 1 post vezano za bilo koju utakmicu čmarnajteda, lazio, schalke, lyon...
al kad treba bacit drkicu na loreal i pederčića onda je prvi hahaha
koja sramota, koji pederski poremećeni degenerik
al kad treba bacit drkicu na loreal i pederčića onda je prvi hahaha
koja sramota, koji pederski poremećeni degenerik
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pa normalno kad si glup ko kurac, pa ne vidiš kad napišem. Ali zato kad se spomene Ronaldo, odma je mali zagorski cigan spreman reagirat.
Kad komentiram Lazio, Schalke i Lyon onda ti nije zanimljivo, tebe boli Ronaldo
Kad komentiram Lazio, Schalke i Lyon onda ti nije zanimljivo, tebe boli Ronaldo
Inače, Ronaldo, koji izvodi gotovo svaki slobodni udarac u zoni šuta, posljednji je put poentirao iz slobodnjaka još u Realu 2017. godine..
i to je gol na protiv gremija na svjetskom klupskom prvenstvu, a zadnji gol u ligi iz slobodnjaka je sezona 19.11.2016 protiv atletica i to se lopta odbila od živoga zida
hahaha evo drkaj debilu na svoju lopovsku prevaru
i to je gol na protiv gremija na svjetskom klupskom prvenstvu, a zadnji gol u ligi iz slobodnjaka je sezona 19.11.2016 protiv atletica i to se lopta odbila od živoga zida
hahaha evo drkaj debilu na svoju lopovsku prevaru
2015-08-25
Opet lažne statistike pičko jedna ciganska. A jel zabio na svjetskom prventsvu 2018.? To ono na prvu, a zabio je i poslije jer mu ovo nije prvi gol za Juventus iz slobodnjaka.
Koji je ovo već put da te uhvatim u lažnim statistikama smrade maleni? Vidi se da si pravi ciga, kad zinu slažu
Koji je ovo već put da te uhvatim u lažnim statistikama smrade maleni? Vidi se da si pravi ciga, kad zinu slažu
scorpion wrote:zabio je i poslije jer mu ovo nije prvi gol za Juventus iz slobodnjaka.
možda je tebi zabio u šupčinu pa ti to računaš kao free kick...
2015-08-25
Dao je Interu gol iz slobodnjaka kretenčino ciganska zagorska.
Smrade mali ciganski poklopi se ušima i odmori malo obraze od šamaranja.
scorpion-
2014-04-18
bravo pederčiću, u prijateljskoj utakmici...scorpion wrote:Dao je Interu gol iz slobodnjaka kretenčino ciganska zagorska.
zar ti je idol toliko jadan da mu se moraju zbrajati golovi sa školskog..
mislim ja znam da je, al ti si preglup da to shvatiš kretenčino
2015-08-25
padavičar, simulator, lopov, prevarant, cigan (doslovno jer je izdeformiran), silovatelj, lažni humanist, lažni identitet, lažni život...scorpion wrote:
Najveći svih vremena!!!
usitinu je najveći..
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Page 19 of 46 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 32 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 46