ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 27 of 50 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 27 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by FRANK 21/9/2020, 21:41

Ode i Livakovic.
Braca Lucifer i Sotona krenuli u masovnu rasprodaju.
Netko je Luciferu i Sotoni dosapnuo da kraj zaista stize.
Propala LP.
kroz godinu dana ce se masovno otvarati racuni od Banja Luke do Trebinja Neuma i Livna.
Prebacivat novac iz Dinamove Blagajne onda ce se mladji Sotona odreci svih funkcija i preko noci pronaci svoj dusevni mir u medjugorju.
A dinama ce baciti u stanje u kojem se danas nalazi onaj tuzni klub iz splita

FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2020, 22:44

Tako to ide kad van podzemlje vodi klub...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 21/9/2020, 22:57

fridrih_niche wrote:Tako to ide kad van podzemlje vodi klub...
;)
Istina, završiš peti u ligi, ispadaš od malteških ribara, strepiš pred makedonskim amaterima, itd...

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by sitting_bull 21/9/2020, 23:47

FRANK wrote:Ode i Livakovic.
Braca Lucifer i Sotona krenuli u masovnu rasprodaju.
Netko je Luciferu i Sotoni dosapnuo da kraj zaista stize.
Propala LP.
kroz godinu dana ce se masovno otvarati racuni od Banja Luke do Trebinja Neuma i Livna.
Prebacivat novac iz Dinamove Blagajne onda ce se mladji Sotona odreci svih funkcija i preko noci pronaci svoj dusevni mir u medjugorju.
A dinama ce baciti u stanje u kojem se danas nalazi onaj tuzni klub iz splita
kaj god.

to kaj ti pričaš su iste bedastoće kao i dosad neviđena zima zbog koje indijanci već 10 godina skupljaju drva kao ludi.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 21/9/2020, 23:48

fridrih_niche wrote:Tako to ide kad van podzemlje vodi klub...
;)
evo opet rogotinskog idiota i njegovih halucinacija.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by metropola1 21/9/2020, 23:54

Zeko wrote:
metropola1 wrote:Nisam napisala da je potrosil na stopere 4 milje,nego na igrace.ako su stoperi tvoj problem,nit zupanijska razina,onda je trebalo kupiti dva stopera.s 4 milje mozes kupit 2-3 sjajna igraca.pricao si o sjajnom poslu,onda nije bio sjajna nego los posao direktora zokija.  
sad eto treneri od prije krivi kaj su graci losi,stoperi zupanijska razina kak ti kazes?zakaj nije kupilo nekog od ljubavi sto je dobilo za olmu i mora?kaj bi 2 mjeseca trebalo biti malo?pa kod nene je nakon dva mjeseca dinamo vec bio zgodan.  
smijesno je kaj tražiš alibi za zokija.nit je dobar trener,nit je dobar direktor a sreca kaj mu nije napumpal koeficijent zadnje dve godine pa je prosao u el sam zato što igra protiv amatera a ovi igraci mogu proci amatere bez trenera.
pises da je zoki potrosil 4 milje eura da je zoki napravil veliki posao,a sad su stoperi gori od zupaniske lige?  

Evo,  
to si napisala, a ti to tužno prevedi ...  

Bili  
su kod Neneka, a ne dobri nakon 2 mjeseca. Do play offa za LP isto su igrali protiv amatera, jer je netko i Neneku napumpal koeficijent. Ja onda su Neneka u igrati offu natamburali Youg Boysi isto k'o što ga je tužno natamburao Basel. Izgleda da mu švicarci ne leže baš ... Zato je li to igrački uništiti Hajrovića i Gavranovića, jer obojica su u Švicarskoj igrala ...  
Čitaj malo okolo pa budeš našao da stopere traže, ak' misliš da je to tak' jednostavno, odi u menadžere ...  
Rezultati sve govore. Mamić ima 3 prvenstva i 2 kupa u 3 godine, a Nenek 2 prvenstva i 0 kupova u 2 godine. Tko je uspješni, procijenio sam, ja jesam ...
bum ti prevel.spiskas 4 milje na nove igrace a nijedan nije stoper,a stoperi su kak kazes zupanijska liga? 
nemoj pricat da nemozes naci stopere.ak imaš love onda sigurno mozes.dinamo ima love od lp i prodaje olma,mora,a sigurno je s nastupima u europi zadnje dve godine postal pozeljna destinacija.s tom lovom si mogal naci stopere koji nisu zupanijska liga kak kazes.ne opravdavaj ono kaj se nemre.

kazes zoki 3 prvenstva u 3 godine,neno 2 u 2 godine.pa kaj je trebal uzet 3 naslova u dve godine?uzeo je kup,makar bio samo u finalu trebalo je voditi momcad.kup je ionak tek trece po vaznosti za dinamo.ipak je prvenstvo i pogotovo europa vaznija koju tu namjerno nisi navel.kakav uspjeh je neno imal u europi dve godine,kakav zoki tri godine?kad mi odgovoris,budem procjenio.
metropola1
metropola1

2020-09-20

Back to top Go down

Post by Zeko 22/9/2020, 02:44

Ak budemo Neneku pripisali onaj kup gdje je bil samo u finalu i ono prvenstvo gdje je bil zadnju utakmicu kad je sve već bilo gotovo, onda budemo i Mamiću pripisali ovo prvenstvo jer je i on bil zadnju utakmicu. Onda Zoki ima 4 prvenstva i 2 kupa, a Nenek 2 prvenstva i 1 kup. Jel' Zoki imal 25 kvalitetnih igrača u kadru kad je Europu igral? Nije. Ni sad nema. Jel' Nenek imal? Je. Pa je lijepo mogel sa drugom ekipom osvojiti HNL, a prvu je odmaral za Europu. To nikada nijedan trener Dinama prije njega nije imal, a ni ne bude više nikad imal. Druge sezone (u LP) bila je malo drukčija pjesma. Ostal je bez Šunjića, Rrahmanija, Šituma, Hajro i Gavranović su mu se zgubili, onda je još sa drugom ekipom dobil po pički od Varaždina i prestal je igrati HNL sa drugom ekipom. Al' zato je u LP od 13 primljenih golova njih 9 dobil u drugom poluvremenu, a od tih 9 njih 5 u zadnjih 15 minuta. I kaj to govori? Samo to da ni njegov super spremni Dinamo nije imal fiziku za igrati na 2 fronta. A kaj se tiče LP Zoki je osvojil 3 boda u grupi i bil je zadnji, a Nenek je osvojil 5 bodova u grupi i isto je bil zadnji. Znači Nenek je osvojil fantastična 2 boda više od Zokija, ali i u za klasu slabijoj grupi. Čak su i bili obojica zadnji na sličan način. Zoki je 2 puta ispustio Olympiacos, a Nenek Šahtar. 
Al' ono kaj kod Bjelice iritira je to da, kad stvari dobro idu onda je najzaslužniji on, a kad negdje zapne, onda je kriv VAR koji veli da uzima emocije, bura, kurac, palac, samo on nije. Evo ti, sad je s Osijekom spušil od Basela i kriv mu je, veli, Grezda jer nije bil na nivou. 
Ne znam, kak' vama štovateljima lika i djela Neneka Bjelice nije jasno da je on htio otići iz Dinama, ali mu se baš nije davalo ostavku jer bi ostal bez otpremnine i onda mu je ova korona došla k'o naručena da napravi igrokaz kak'on neće pristati na smanjenje plaće samo zato da oni njemu daju otkaz i da mu moraju dati otpremninu. Nije on blesav, dobro je on videl da taj Dinamo, pogotovo bez Olma i pola igrača iz one njegove druge ekipe, nije više onaj od godinu ranije i samo je tražil način da zbriše, ali da i nekaj love sa sobom uzme. Pa jebote, gdje je to u svijetu bilo da trener nagovara igrače da ne pristanu na smanjenje plaća u trenutku kad su po Europi i mnogo bogatiji klubovi od Dinama rezali ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by metropola1 22/9/2020, 10:36

Zeko wrote:Ak budemo Neneku pripisali onaj kup gdje je bil samo u finalu i ono prvenstvo gdje je bil zadnju utakmicu kad je sve već bilo gotovo, onda budemo i Mamiću pripisali ovo prvenstvo jer je i on bil zadnju utakmicu. Onda Zoki ima 4 prvenstva i 2 kupa, a Nenek 2 prvenstva i 1 kup. Jel' Zoki imal 25 kvalitetnih igrača u kadru kad je Europu igral? Nije. Ni sad nema. Jel' Nenek imal? Je. Pa je lijepo mogel sa drugom ekipom osvojiti HNL, a prvu je odmaral za Europu. To nikada nijedan trener Dinama prije njega nije imal, a ni ne bude više nikad imal. Druge sezone (u LP) bila je malo drukčija pjesma. Ostal je bez Šunjića, Rrahmanija, Šituma, Hajro i Gavranović su mu se zgubili, onda je još sa drugom ekipom dobil po pički od Varaždina i prestal je igrati HNL sa drugom ekipom. Al' zato je u LP od 13 primljenih golova njih 9 dobil u drugom poluvremenu, a od tih 9 njih 5 u zadnjih 15 minuta. I kaj to govori? Samo to da ni njegov super spremni Dinamo nije imal fiziku za igrati na 2 fronta. A kaj se tiče LP Zoki je osvojil 3 boda u grupi i bil je zadnji, a Nenek je osvojil 5 bodova u grupi i isto je bil zadnji. Znači Nenek je osvojil fantastična 2 boda više od Zokija, ali i u za klasu slabijoj grupi. Čak su i bili obojica zadnji na sličan način. Zoki je 2 puta ispustio Olympiacos, a Nenek Šahtar. 
Al' ono kaj kod Bjelice iritira je to da, kad stvari dobro idu onda je najzaslužniji on, a kad negdje zapne, onda je kriv VAR koji veli da uzima emocije, bura, kurac, palac, samo on nije. Evo ti, sad je s Osijekom spušil od Basela i kriv mu je, veli, Grezda jer nije bil na nivou. 
Ne znam, kak' vama štovateljima lika i djela Neneka Bjelice nije jasno da je on htio otići iz Dinama, ali mu se baš nije davalo ostavku jer bi ostal bez otpremnine i onda mu je ova korona došla k'o naručena da napravi igrokaz kak'on neće pristati na smanjenje plaće samo zato da oni njemu daju otkaz i da mu moraju dati otpremninu. Nije on blesav, dobro je on videl da taj Dinamo, pogotovo bez Olma i pola igrača iz one njegove druge ekipe, nije više onaj od godinu ranije i samo je tražil način da zbriše, ali da i nekaj love sa sobom uzme. Pa jebote, gdje je to u svijetu bilo da trener nagovara igrače da ne pristanu na smanjenje plaća u trenutku kad su po Europi i mnogo bogatiji klubovi od Dinama rezali ...
kak i dalje seres.
doznal sam da je u zoki u 3 godine jednom igrala europu,neno u 2 godine isto jednom.pitala sam te za njihov rezultat u europi?neno prvu i drugu godinu u europi ima rezultat kakav zoki nema.kak je zoki Pros el,kak neno i kaj je napravil prvi put nakon 50 godina?daj mi broj bodova,omjer pobjeda u skupinama lp/el zokija pa onda nene,pa da vidimo?ili više vredi kaj je zoki uzel kup?

pises neistine kak je neno imal 25 kvalitetnih igraca u kadru,a kad s rezervama zaigral protiv varteksa je izgubil.nakon toga vise nije igrala s rezervama,odmoril bi kojeg igraca a ne svih 11.

Za nas može slobodno reći da je u ovom prelaznom roku Zoki napravio a odlian posao. On je za cca 4 milje eura doveo u Dinamo 4 igrača (Karačić, Kastrati, Gody, Burton) za koje sam siguran da će, kad budu odlazili donijeti Dinamu minimalno 10 puta više. Tako to radi pravi sportski direktor u pravom klubu. Istovremeno, i zatvorio je gubit svima onima koji su bili protiv njegova imenovanja za Dinama's sportski direktorat

l opet sam stavil da vidis kaj si pisao.sad je kadar problem.i ti nekom spustas kak je stovatelj lika i djela?jedini stovatelj lika i djela si ti,zokija i njegova brata.pises kak je zoki samo 2 mjeseca trener pa nije kriv za losu obranu a on je jos direktor koji dovodi igrace,a neni nabijes na nos je ispal s osijekom od basela nakon 10 dana kaj je u klubu.

neno je napravil rezultat,rezultat u europi jer u lizi i kupu svatko je imal rezultat a ljudi to cijene.jedino on je napravio neki rezultat u europi.dve sezone za redom.nenina lp i el,kad je prije njeganetko imal takav rezultat i kad?
metropola1
metropola1

2020-09-20

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2020, 11:30

Karačić: Možemo dobiti Malmö. Mi u Švedskoj nemamo što izgubiti

Karačić je Dinamov igrač na posudbi na Kajzerici. Ovog ljeta isticao mu je ugovor i Dinamo ga je mogao dobiti besplatno, ali ga je hrvatski prvak na zimu, samo šest mjeseci prije isteka ugovora, platio milijun i pol eura da bi ga onda ostavio na posudbi u Lokomotivi.

https://www.index.hr/sport/clanak/karacic-malm%C3%B6-nije-klub-kojeg-bismo-se-trebali-bojati/2215848.aspx

lol!
Kakav genijalni potez brata osuđenog kriminalca u bijegu (ujedno osuđen i sam). Začepio je usta svima. :roflrofl :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2020, 11:54

Andreas Goldberger wrote:

Karačić: Možemo dobiti Malmö. Mi u Švedskoj nemamo što izgubiti

Karačić je Dinamov igrač na posudbi na Kajzerici. Ovog ljeta isticao mu je ugovor i Dinamo ga je mogao dobiti besplatno, ali ga je hrvatski prvak na zimu, samo šest mjeseci prije isteka ugovora, platio milijun i pol eura da bi ga onda ostavio na posudbi u Lokomotivi.

https://www.index.hr/sport/clanak/karacic-malm%C3%B6-nije-klub-kojeg-bismo-se-trebali-bojati/2215848.aspx

lol!
Kakav genijalni potez brata osuđenog kriminalca u bijegu (ujedno osuđen i sam). Začepio je usta svima. :roflrofl :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2020, 11:55

Zoki > Monchi
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 22/9/2020, 14:49

metropola1 wrote:
Zeko wrote:Ak budemo Neneku pripisali onaj kup gdje je bil samo u finalu i ono prvenstvo gdje je bil zadnju utakmicu kad je sve već bilo gotovo, onda budemo i Mamiću pripisali ovo prvenstvo jer je i on bil zadnju utakmicu. Onda Zoki ima 4 prvenstva i 2 kupa, a Nenek 2 prvenstva i 1 kup. Jel' Zoki imal 25 kvalitetnih igrača u kadru kad je Europu igral? Nije. Ni sad nema. Jel' Nenek imal? Je. Pa je lijepo mogel sa drugom ekipom osvojiti HNL, a prvu je odmaral za Europu. To nikada nijedan trener Dinama prije njega nije imal, a ni ne bude više nikad imal. Druge sezone (u LP) bila je malo drukčija pjesma. Ostal je bez Šunjića, Rrahmanija, Šituma, Hajro i Gavranović su mu se zgubili, onda je još sa drugom ekipom dobil po pički od Varaždina i prestal je igrati HNL sa drugom ekipom. Al' zato je u LP od 13 primljenih golova njih 9 dobil u drugom poluvremenu, a od tih 9 njih 5 u zadnjih 15 minuta. I kaj to govori? Samo to da ni njegov super spremni Dinamo nije imal fiziku za igrati na 2 fronta. A kaj se tiče LP Zoki je osvojil 3 boda u grupi i bil je zadnji, a Nenek je osvojil 5 bodova u grupi i isto je bil zadnji. Znači Nenek je osvojil fantastična 2 boda više od Zokija, ali i u za klasu slabijoj grupi. Čak su i bili obojica zadnji na sličan način. Zoki je 2 puta ispustio Olympiacos, a Nenek Šahtar. 
Daj ovo boldano pročitaj još jedanput, jer vidim da uopće ne razmeš kaj pišem.
Kaj možda nije istina da je Nenek prve svoje godine u Dinamu, osvojil prvenstvo sa drugom ekipom? 
Kaj nije istina da je sa udarnom ekipom igral Euroligu sa odmornim igračima?
Kaj nije istina da je svoje druge godine u Dinamu i nakon kaj je spušil od Varaždina, prestal igrati HNL sa drugom ekipom? Kaj misliš zakaj? Pa zato jer je ostal bez pola igrača iz druge ekipe koja je godinu ranije osvojila HNL i splašil se je da sa ovima koji su mu ostali u drugoj ekipi ne bude ni HNL osvojil.
I onda je trpila Liga prvaka, pogotovo zadnje 4 utakmice, a ovo kaj sam ti napisal o primljenim golovima, to je statistika i gole činjenice. Iz toga možeš jedino zaključiti da ta njegova udarna ekipa, igrajući i HNL i Ligu prvaka, u drugim poluvremenima u LP disala na škrge i to sve više kako su utakmice išle kraju.
I jel' istina da je Nenek u LP osvojil 2 jebena boda više od Zokija i da je bil zadnji u grupi isto k'o i Zoki? Al' Zoki je za protivnike imal Bayern, Arsenal i Olympiacos, a Nenek City, Atalantu i Šahtar. Pa ti sad to usporedi.
Opravdanja su mu priča za sebe, nakon Šahtara mu je bil kriv VAR, nakon ispadanja iz kupa od Rijeke kriva je bila bura, k'o da vjetar nije puhal dok je Rijeka imala loptu nego sam dok je bila kod njih, sad protiv Basela kriv mu je Grezda. On je samo zaslužan, on nikad nije kriv za ništa. Izgubil je sa Dinamom 2 kupa od duplo slabije Rijeke, bez obzira kaj je, kak' veliš, Dinamu to tek treće natjecanje po važnosti, ali trofej je trofej. I onda, umjesto da se pokrije po ušima, traži svugdje krivce osim u sebi. Jebeš takvog, ne trenera, nego čovjeka ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by metropola1 22/9/2020, 15:07

metropola1 wrote:
kak i dalje seres.
doznal sam da je u zoki u 3 godine jednom igrala europu,neno u 2 godine isto jednom.pitala sam te za njihov rezultat u europi?neno prvu i drugu godinu u europi ima rezultat kakav zoki nema.kak je zoki Pros el, kak neno i kaj je napravio prvi put nakon50 godina?daj mi broj bodova,omjer pobjeda u skupinama lp/el zokija pa onda nene,pa da vidimo? ili više vredi kaj je zoki uzel kup?
pises neistine kak je neno imal 25 kvalitetnih igraca u kadru,a kad s rezervama zaigral protiv varteksa je izgubil.nakon toga vise nije igrala s rezervama,odmoril bi kojeg igraca a ne svih 11.

For us can slobodno reći da je u ovom prelaznom roku Zoki napravio a odlian
posao. On je za cca 4 milje eura doveo u Dinamo 4 igrača (Karačić, Kastrati, Gody, Burton) za koje sam siguran da će, kad budu odlazili donijeti Dinamu minimalno 10 puta više. Tako to radi pravi sportski direktor u pravom klubu. Istovremeno, and zatvorio je gubit svima onima koji su bili protiv

njegova imenovanja za Dinama's sportski direktorat l opet sam stavil da vidis kaj si pisao.sad je kadar problem.i ti nekom spustas kak je stovatelj lika i djela?jedini stovatelj lika i djela Si,zokija i njegova brata.pises kak je zoki samo 2 mjeseca trener pa nije kriv za losu obranu a on je jos direktor koji dovodi igrace,a neni nabijes na nos ispal s osijekom od basela nakon 10 dana kaj je u klubu. ne nije napravio rezultat,rezultat in europi jer in lizi and kupued one je imal rezultat a ljudi to cijene .jedino on je napravio neki rezultat ueuropi.dve sezone za redom.nenina lp i el,kad je prije njega netko imal takav rezultat i kad?

evo ovo boldano ak bi mogal procitat jos jednom i odgovorit.bez izmotavanja,odgovor tko i kad?isto omjer bodova/pobjeda/nerješeno/porazi u eu skupinama s dinamom zokija i nene.
metropola1
metropola1

2020-09-20

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2020, 15:13

A moj Metropola, ti si još luđi šta sa tim beskičmenjakom na daljinski upravljač ulaziš u neke diskusije...
Okani se ćorava posla...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 22/9/2020, 15:18

ko je taj metropola neki novi igrač na tržištu
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 22/9/2020, 15:19

mister mogal haha
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 22/9/2020, 15:25

Zeko i shitting dobili naredjenje.
OBRANIT LUCIFERA SVIN SREDSTVIMA

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2020, 16:12

End wrote:ko je taj metropola neki novi igrač na tržištu
Kai Havertz...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2020, 16:12

FRANK wrote:Zeko i shitting dobili naredjenje.
OBRANIT LUCIFERA SVIN SREDSTVIMA
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 22/9/2020, 17:27

Ne mogu vjerovati da je na ovaj forum zalutao netko novi.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 22/9/2020, 18:06

Čuda se događaju...
Guest
Guest

Back to top Go down