Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Kad ce vise servirati novi spin...mislim da nas ocekuje nesto spektakularno
Guest- Guest
Čekaj samo da dodje roba iz Šibenika u Međuzemlje...Dybala wrote:Kad ce vise servirati novi spin...mislim da nas ocekuje nesto spektakularno
:8)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:RayMabus wrote:Hajduk živi vječno.
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:Rainbow Lives Matter!jasambrend wrote:Omg...
<3
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Rainbow Lives Matter!jasambrend wrote:Omg...
<3
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Navijači Hajduka najbolje znaju kako je to ispadati svake godine. Samo, Dinamo još nije ispao, ima popravni za EL.fridrih_niche wrote:Tominjo, jesi živ?
Ne daj se, prijatelju stari...
Bit će još ispadanja, ne boj se...
<3
Zamisli, kakvi miševi ste vi navijači prćije. Vama je vrhunac sezone dočekati ispadanje Dinama iz Europe.
Bože, jada.
sitting_bull-
2015-09-28
psihopate me navodno ne čitaju, ali imaju komentar na svaki moj upis.fridrih_niche wrote:Fala ti, nepostojeći Boze, šta ne mogu citat bljuvotine i spinove Svetine/Packa/Shittinga, koji je glavni tattin Goebbels na forumu...Dybala wrote:Jao ovo je nadrealno
Prvo je bjelica otisao radi sake kuna ...nije zelio manju placu
Onda nekakvo natezanje sa premijama
Potom je napustio dinamo jer je los covjek i ne slaze se s velikim vođom
Sad je ipak otisao zbog olma
Dok ce se za belzebubovog baala reci da mu igraci nisu spremni ( nije trener za to kriv)
Da ne razumiju ideju velikog gospodara muha i da ga namjerno opstruiraju
Da su pohlepni,neprofesionalni i ne daju sebe dinamu
Ajmooo spinovi poletite
Kralježnico, ima li te u tom egzemplaru bijede i tuge, koji se proda za dva mrka medvida?
Pljuc, balego!
;)
zato im je dragi bog uvalio hajduk kao prokletstvo i kaznu.
zadnja riječ i misao u životu biti će vam dinamo!
sitting_bull-
2015-09-28
Svetina, ne budi tužan...
Poslat će gazda šaku mrkih medvida iz Međuzemlja...
Ti si, za razliku od igrača GNK Lopova, svoj bonus zaslužija...
Guest- Guest
ah, evo podrške od idiota kojemu su porazi svakodnevica i koji zna kako naći i pružiti utjehu.fridrih_niche wrote:Svetina, ne budi tužan...
:rasta:
lijepo od tebe, ali meni poneki poraz ne znači kraj svijeta tako da ti zahvaljujem na neiskrenom trudu.
p.s. samo si mi danas skinuo ignore, ili je to trend u tvom svijetu "od sada do vječnosti" nedokučivih ideala?
sitting_bull-
2015-09-28
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/mamici-su-se-malo-precijenili-igraci-nisu-busili-zokija-ali-igrokaz-je-tresnuo-o-pod-dinamo-ulazi-u-veliku-krizu---620568.html
Podanici gospodara muha brzo se logirajte i u bitku
Razapinju vam gazdu
Podanici gospodara muha brzo se logirajte i u bitku
Razapinju vam gazdu
Guest- Guest
Uopće ne sumnjam da mu je Zdravko jebao sve po spisku. Inače ovaj mlađi ne priča baš kad su zajedno, osim ako ga stariji braco nešto ne pita.
ae barem ce igrati europsku ligu ,fortuna ih pomazila zdrijebom
Cak bi i mlađi dalton to trebao dobiti
Cak bi i mlađi dalton to trebao dobiti
Guest- Guest
Zar je moguce da postoji netko tko ovu dvoju prenosioca kuge i gube postivaRoland Deschain wrote:Uopće ne sumnjam da mu je Zdravko jebao sve po spisku. Inače ovaj mlađi ne priča baš kad su zajedno, osim ako ga stariji braco nešto ne pita.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebiga i "veliki" Bjelica je jučer spušio od nikad lošijeg Basela i samo dokazao da trener može napraviti kurac ako nema igrače. Dok ih je u Dinamu imao sve je bilo bajno, a kad je osjetio da ih neće imati, bar ne takve, podvio je rep pod noge i zbrisao. A kaj se Zokija tiče, samo znam da nije mogao ući u igru i zabiti ona 4-5 zicera koje smo imali i da nije mogao umjesto Gvardiola izbiti onu loptu prije njihovog drugog gola. Isto kao što ni Bjelica nije mogao zavezati Teophillu ruke na leđa kako ne bi nokautirao Pjatova protiv Šahtara. S time da Zoki ima bar 30 mil. eura manje vrijednu ekipu i daleko uži igrački roster. Samo kad gledaš utakmice protiv Ferencvaroša Bjelica je tada imao Olma, Moru, Perića i Hajrovića u 11, a Zoki Gvardiola, Majera, Gojaka i Kastratija. Pametnome dosta ...Roland Deschain wrote:Očekujem da mi Zeko objasni kako je mlađi Dalton bolji trener od Bjelice. Ovo jučer je isključivo njegov poraz. Svaki drugi trener bi nakon ovakvog vođenja utakmice s promašenom taktikom i izmjenama dobio pedalu još u busu za Zagreb. Bez obzira na loše izdanje nekih igrača.Dybala wrote:Grande zoki u europi
12 win
5 draw
13 loss
Goal diff : 48-52
Goat
Zeko-
2015-08-26
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50