Denkverbot
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Abene,
zbog čega, tj.,
koji je razlog da daješ toliko svima sebe?
daje sve od sebe ali mu ne uspijeva...
Guest- Guest
znoči, ako ti priroda do alat za postizanje ciljeva, to znoči da imoš manje šanse postići cilj?
naravski, ako si preinteligentan, ljudi kolo tebe te ne će razumiti. ko da se obraćaš pasu. ali, retki ljudi se obraćaju pasima i očekuju svrhovit razgovor. razumin da se inteligentni osićaju usamljeno jer su daleko na grafu normalne distribucije, ali namo su svi ljudi sa specijalnin talenton iki hobijen. zoč se oni ne ozljeđivaju?
but, you do deserve.
čak i dominantni stakori znaju da ako namjerno ne popuste slabijima u igri hrvanja u 30% slučajeva, niko se više ne će igrati išnjima.
to ča super inteligentni mislu da natjecanje nije pametno, ne znoči da ne zaslužuju gubitak u socijalnoj igri.
ajme, jadni inteligentni ljudi:(
onibdobro čitaju ljude, kakova nesrića:(
to je sve ča morin reći za ov pasus.
isto ko ča inteligentni vidu fiziku perfektnom, tako vidu i čovječanstvo perfektnim.
inteligentan čovik vidi razloge zoč su ljudi tako messed up.
inteligent person would know how to act stupid.
a, the messiah complex.
ovo ne razumin
eto.
ono ča bi jo izdvoji ko realan razlog za ubiti se ako si inteligentan- je dosada. ovo ostalo nabrojeno su pizdarije.
Gnječ wrote:
Intelligence becomes a curse when people fail to understand you. Even worse is when they start misinterpreting you. It becomes very stressful for the person in question. The more you try to explain, the more you're trapped. Finally, it leads you to isolation, and depression and consequent self-harm are lurking. There is no less a number of genius people who commit suicide or kill their sociality out of this helplessness.
naravski, ako si preinteligentan, ljudi kolo tebe te ne će razumiti. ko da se obraćaš pasu. ali, retki ljudi se obraćaju pasima i očekuju svrhovit razgovor. razumin da se inteligentni osićaju usamljeno jer su daleko na grafu normalne distribucije, ali namo su svi ljudi sa specijalnin talenton iki hobijen. zoč se oni ne ozljeđivaju?
Intelligence becomes a curse when you get too far ahead of the league. All the competition starts to look pseudo. You don't agree with the basic principles of competition. You start doing things on your own terms. The world doesn't reconcile and you suffer losses, one after the other. Sometimes you lose hope, facing excessive losses that you don't deserve.
but, you do deserve.
čak i dominantni stakori znaju da ako namjerno ne popuste slabijima u igri hrvanja u 30% slučajeva, niko se više ne će igrati išnjima.
to ča super inteligentni mislu da natjecanje nije pametno, ne znoči da ne zaslužuju gubitak u socijalnoj igri.
Intelligence becomes a curse when you start reading people's minds. Almost everything is open to you. You can judge the intentions of people making conversation with you. You notice every bad thing that people are thinking or talking about you. Every gesture and posture of a person tells you a story that an average person won't know, and it leads to the discomfort you face that an average person won't. This discomfort, when reached to its excess, can make your life difficult.
ajme, jadni inteligentni ljudi:(
onibdobro čitaju ljude, kakova nesrića:(
to je sve ča morin reći za ov pasus.
inteligentnima je možda teško, ali ov članak ni napiso inteligentan čovik.
Intelligence becomes a curse when you start noticing every single thing wrong with the world in details. The world is a flawed place. The physics of it is perfect. The rules it is bound by too. But the people, they're a messed-up existence, the motive of whom is to mess up everything that exists. Most of the people don't notice how very little of this world makes sense. They also fail to realise that it's not meant to. You are the one who try to make sense of it all, because that's your nature. And it makes you stressed in and out until your brain stops thinking. Later, the process is repeated.
isto ko ča inteligentni vidu fiziku perfektnom, tako vidu i čovječanstvo perfektnim.
inteligentan čovik vidi razloge zoč su ljudi tako messed up.
Intelligence becomes a curse when people get to know that you're intelligent. They use you. If not, then they destroy you — or they try to. There are people who try to copy you, while you know you're not perfect. There are others who try to follow you, while you know that even you aren't sure where you are going in entirety. Then there are people who will try to bring you down through competition, while you just don't want to compete. You want a life as normal as that of any other person. This stupid competition doesn't allow you to have that.
inteligent person would know how to act stupid.
Intelligence becomes a curse when you start living in a parallel world. Fed-up of everything wrong and senseless around you, you start to formulate ideas to set things right. To start your work, you imagine a world where everything is perfect. The imagination is an infinity. It never ends, and you're captured. You start living in that world. This happens when you create ideas and visions in that parallel world and start implementing it in the actual world. It fails more often that it doesn't, and torments the day-to-day proceedings of your life.
a, the messiah complex.
Intelligence becomes a curse when you tend to misuse it. The biggest tragedies and catastrophès created in this world are the brainchildren of the most exceptionally gifted people in terms of brainpower and intelligence. Every coin has two sides. The flip side of this coin contains as much infinite possibilities as the upper side. If there's no limit to the boon of intelligence — the progress and development of humanity bearing witness — there isn't any rein on the bane either. There can hardly be anything more disastrous in a world of average attributes than a misdirected intelligence.
ovo ne razumin
eto.
ono ča bi jo izdvoji ko realan razlog za ubiti se ako si inteligentan- je dosada. ovo ostalo nabrojeno su pizdarije.
2014-04-16
kic wrote:venus wrote:kic wrote:
sorry trebalo mi je par dana da skupim snage odgovorit malo^^
Pa što ostade bez snage? Jesi na nekoj dieti...il previše seksa?
ne znam kako vi, ali presparno je za razmišljanje, već
Najava je za jako vruće ljeto, pa se onda dobro pripremi ako ti smeta.
Guest- Guest
venus wrote:kic wrote:venus wrote:kic wrote:
sorry trebalo mi je par dana da skupim snage odgovorit malo^^
Pa što ostade bez snage? Jesi na nekoj dieti...il previše seksa?
ne znam kako vi, ali presparno je za razmišljanje, već
Najava je za jako vruće ljeto, pa se onda dobro pripremi ako ti smeta.
otić ću u brda, kao što vode ovce na ispašu tamo ljeti..
aben wrote:znoči, ako ti priroda do alat za postizanje ciljeva, to znoči da imoš manje šanse postici cilj?
.....samo jedan od alata...... do cilja treba puno vise.....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
..... netko je jednom rekao da oni sa manje pokucstva na gornjem katu lakse zive.... od natrpanosti se nema kamo.... sudaras se sam sa sobom.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
night sky wrote:aben wrote:znoči, ako ti priroda do alat za postizanje ciljeva, to znoči da imoš manje šanse postici cilj?
.....samo jedan od alata...... do cilja treba puno vise.....
je,
ali ote ostale stvori podrazumjevan da su u granicami normale. i normalno je da ako imoš dvo ekstrema, i inteligenciju i aspergera vjerojatno ćeš biti sjeban.
ali, pogljedoj ti ke problijemi se navodu u članku...i emocijonalno nestabilni inteligentni ljudi bi se tribali moći nositi isotin bez da se ispotu, a kamoli emocijonalno prosječno stabilni.
2014-04-16
night sky wrote:..... netko je jednom rekao da oni sa manje pokucstva na gornjem katu lakse zive.... od natrpanosti se nema kamo.... sudaras se sam sa sobom.
laganin proširivanjen ote izreke dojdeš do zaključka da je bolje biti maška nego čovik.
a to ni tako.
2014-04-16
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population_in_1800
gledam nešto, francuzi su na početku 19st bili treći najbrojniji narod na svijetu.. iza Kineza i Indijaca!
danas su negdje na 20 i nekom mjestu, s tim da to sve nisu etnički francuzi danas, at least in my book..
spominje se kako je porez na nasljedstvo utjecalo na toliko usporavanje od tih dana, imanja su po sili zakona dijeljena na sitne komade i francuzi onda radije nisu imali puno djece, da se imanja ne bi komadala... mada mi to skroz nije jasno?
imo un video s kretanjem broja krez vrime, mene je mexico iznenodi...kic wrote:
gledam nešto, francuzi su na početku 19st bili treći najbrojniji narod na svijetu.. iza Kineza i Indijaca!
danas su negdje na 20 i nekom mjestu, s tim da to sve nisu etnički francuzi danas, at least in my book..
spominje se kako je porez na nasljedstvo utjecalo na toliko usporavanje od tih dana, imanja su po sili zakona dijeljena na sitne komade i francuzi onda radije nisu imali puno djece, da se imanja ne bi komadala... mada mi to skroz nije jasno?
a porez, ako in je bilo bitno imati manje zemlje, unda su svakon nasljedniku uzimali de; više nasljednikov, više državi
2014-04-16
kinezi umiru ko miši
2014-04-16
aben wrote:imo un video s kretanjem broja krez vrime, mene je mexico iznenodi...kic wrote:
a porez, ako in je bilo bitno imati manje zemlje, unda su svakon nasljedniku uzimali de; više nasljednikov, više državi
počeo sam danas listati jednu knjigu, i spominje da su francuzi tradicionalno bili najbrojni narod u europi, unatoč zadnjim velikim pošastima, skoro 4m ljudi im pomrli kad je Louis XIV još vladao, krajem 17st, to ih je zadnje pokosilo, i onda opet rast sve do kraja 18st, i onda ih je Napoleon izgleda poklopio da su ih i englezi stigli..
imaš video?
Mehiko je dugo vodio lol
pa da, kad su ovi španjolci tamo, bilo ih je 24m u jednom kraljevstvu, i 90% ih je pomrlo od novih bolesti
ali isto, meksiko..kic wrote:
Mehiko je dugo vodio lol
pa da, kad su ovi španjolci tamo, bilo ih je 24m u jednom kraljevstvu, i 90% ih je pomrlo od novih bolesti
bilo bi fora znati koliko je ljudi umrlo nasilnon smrću, od 100 milijardi ukupno umrlih...
2014-04-16
aben wrote:night sky wrote:..... netko je jednom rekao da oni sa manje pokucstva na gornjem katu lakse zive.... od natrpanosti se nema kamo.... sudaras se sam sa sobom.
laganin proširivanjen ote izreke dojdeš do zaključka da je bolje biti maška nego čovik.
a to ni tako.
...ne vjerujem! Pa jel ti imaš komentar baš na sve.
Guest- Guest
venus wrote:aben wrote:night sky wrote:..... netko je jednom rekao da oni sa manje pokucstva na gornjem katu lakse zive.... od natrpanosti se nema kamo.... sudaras se sam sa sobom.
a to ni tako.
pa, ka malo pogljedoš, jo se jovljun samo na joko moli broj tema..
2014-04-16
aben wrote:venus wrote:aben wrote:night sky wrote:..... netko je jednom rekao da oni sa manje pokucstva na gornjem katu lakse zive.... od natrpanosti se nema kamo.... sudaras se sam sa sobom.
a to ni tako.
Ubrala sam to.
Guest- Guest
ali "jel ti imoš komentor na baš sve retke postove iz svog uskog spektra tema na ki se jovljoš" je malo čudna obzervacija...venus wrote:aben wrote:venus wrote:aben wrote:night sky wrote:..... netko je jednom rekao da oni sa manje pokucstva na gornjem katu lakse zive.... od natrpanosti se nema kamo.... sudaras se sam sa sobom.
a to ni tako.
Ubrala sam to.
2014-04-16
aben wrote:ali "jel ti imoš komentor na baš sve retke postove iz svog uskog spektra tema na ki se jovljoš" je malo čudna obzervacija...venus wrote:aben wrote:venus wrote:aben wrote:
a to ni tako.
Ubrala sam to.
Pa observacija nije data u negativnom kontextu. Ja npr. na ovaj gornji post na koji si se ti referirao ne bi ništa odgovorila, u najmanju ruku mi je nelogičan.
Guest- Guest
ma jasno, ali jo ne morin birati kvalitetu otih retkih postova, koliko ih imo, svi su moji.venus wrote:aben wrote:ali "jel ti imoš komentor na baš sve retke postove iz svog uskog spektra tema na ki se jovljoš" je malo čudna obzervacija...venus wrote:aben wrote:venus wrote:
Ubrala sam to.
Pa observacija nije data u negativnom kontextu. Ja npr. na ovaj gornji post na koji si se ti referirao ne bi ništa odgovorila, u najmanju ruku mi je nelogičan.
međutin, to je obro pitanje; je li bolje biti pametan pa biti moguć formulirati ča ti sve ni po volji, ili biti glup i toga ne biti svjesan.
dolo bi se argumentirati i za jeno i za drugo, s tin da sun jo odovna izabro ono ča i nana u šumi striborovoj, ka joj je stibor do na izbor oće li živiti sretna i vesela ali ne znati za sudbinu sina (biti nesvjesna, glupa), ili znati da zno za sina, ali i njegovo nesriću.
filozofski nočin života je jedini nočin ki pružo nadu da se prevlodo slučajnost postojanja, reko je jedun čovik, a to znoči da ćeš biti 'pun mobilje na gornjen katu'...
2014-04-16
aben wrote:ma jasno, ali jo ne morin birati kvalitetu otih retkih postova, koliko ih imo, svi su moji.venus wrote:
međutin, to je obro pitanje; je li bolje biti pametan pa biti moguć formulirati ča ti sve ni po volji, ili biti glup i toga ne biti svjesan.
dolo bi se argumentirati i za jeno i za drugo, s tin da sun jo odovna izabro ono ča i nana u šumi striborovoj, ka joj je stibor do na izbor oće li živiti sretna i vesela ali ne znati za sudbinu sina (biti nesvjesna, glupa), ili znati da zno za sina, ali i njegovo nesriću.
filozofski nočin života je jedini nočin ki pružo nadu da se prevlodo slučajnost postojanja, reko je jedun čovik, a to znoči da ćeš biti 'pun mobilje na gornjen katu'...
Biraš postove na koje ćeš se nakačit, naravno.
Moj izbor je isto radije znati, i nije to lako izbor..ja ne mogu drugačije to bi bilo protivno mojoj prirodi.
Jedan čovik kojeg ja cijenim je reko da "puno mobilje miče fokus sa sebe na mobilju i da čovik sidi u praznoj sobi gLJeda bi u svoju nutrinu".
Ja nisam isključiva pa volim kombinaciju. Život je šarena pinjata puna šarenih bombona.
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50