SDA potiče imigrante da dolaze u bošnjačke krajeve
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SDA potiče imigrante da dolaze u bošnjačke krajeve
RayMabus wrote:Za geopolitiku tribaš imat inteligenciju. Eto pita mene dmrzm maloprije o Makedoniji i kako se Albanci kote i ja mu kažem nije moj problem. Ne kuži lik da neplivači najbolje brane brod i da ako dođe do toga da bi moglo doć i do sljedećih stvari a to je da se u Cg dignu protiv velike Albanije i da Makedonija i Cg povuću priznanje Kosova.
Kako ce povuci kad su se i u cg i makedoniji najvise bavili da budu antisrpski pozicionirani svih ovih godina kako bi se sto vise uvukli u supak amerikancima i svim ostalima, a nije bas ni da ih se pitalo.
Kako ce povuci kad im albanci sede u parlamentu i sacinjavaju vvlade?
Guest- Guest
jastreb wrote:Jesu li ti poznata sela Smoluća,Tinj,Podpeć,Milino Selo,Panjik...epikur37 wrote:Racionalno, homogeniziraju svoj prostor.
Rast će cijena i mojih nekretnina u okolici Tuzle i u Tuzli..eto para da investiram u ladanjsku kućicu u bodulima...
to su srpska sela...neka znam i gdje su a za neka nisam čuo
ima toga još..od Ozrena..preko Srebrenika na Majevicu...
Jasenica, pa Straža...ima i naša Straža
Žali bože pustih novaca koje su naši gastarbajteri ulupali u kućerine a ni psa nema
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa slažem se da je po Srbe najpogubnija pojava SPC.RayMabus wrote:
Srbi su glupi jer im geopolitiku vodi SPC koja ima srednjovjekovne poglede na geopolitiku ( svi su Srbi , samo SPC , drugi narodi ne postoje , povijest je onakva kako kaže SPC ).
Nema od toga ništa.
Popovi su bili kočnica općeg razvoja ,kako Srbije,tako i srpskog naroda u cjelini.
Srbi su uvijek najbolje prolazili kada bi vlasti bacili popove u stranu. Recimo Petar 1.Karađorđević nije ih fermao ni pod razno. Isto je i sa komunistima.
Dočim su već razvodnjeni srpski kogemišti tamo 88/89. počeli prepuštati prostor popovima,otišla je i Srbija i srpstvo u kurac krasni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Misliš da se bilo kakva vojna operacija Albanaca u Tetovu može izvršiti bez podrške logistike Kosova i Albanije ? Zašto bi u takvoj situaciji Makedonija i dalje podržavala Kosovo ? Povukli bi priznanje a isto bi napravila i Cg od straha od velike Albanije i Srbiji je put otvoren.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Za geopolitiku tribaš imat inteligenciju. Eto pita mene dmrzm maloprije o Makedoniji i kako se Albanci kote i ja mu kažem nije moj problem. Ne kuži lik da neplivači najbolje brane brod i da ako dođe do toga da bi moglo doć i do sljedećih stvari a to je da se u Cg dignu protiv velike Albanije i da Makedonija i Cg povuću priznanje Kosova.
Kako ce povuci kad su se i u cg i makedoniji najvise bavili da budu antisrpski pozicionirani svih ovih godina kako bi se sto vise uvukli u supak amerikancima i svim ostalima, a nije bas ni da ih se pitalo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Misliš da se bilo kakva vojna operacija Albanaca u Tetovu može izvršiti bez podrške logistike Kosova i Albanije ? Zašto bi u takvoj situaciji Makedonija i dalje podržavala Kosovo ? Povukli bi priznanje a isto bi napravila i Cg od straha od velike Albanije i Srbiji je put otvoren.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Za geopolitiku tribaš imat inteligenciju. Eto pita mene dmrzm maloprije o Makedoniji i kako se Albanci kote i ja mu kažem nije moj problem. Ne kuži lik da neplivači najbolje brane brod i da ako dođe do toga da bi moglo doć i do sljedećih stvari a to je da se u Cg dignu protiv velike Albanije i da Makedonija i Cg povuću priznanje Kosova.
Pa ne moze, ali ih to nije do sada navelo da povuku priznanje, a bio je pravi rat dole 2001 i nato zaustavio makedonce
Guest- Guest
NATO ih zaustavio i razoružao albanske separatiste i nikakvu autonomiju im nije dao u Makedoniji.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Misliš da se bilo kakva vojna operacija Albanaca u Tetovu može izvršiti bez podrške logistike Kosova i Albanije ? Zašto bi u takvoj situaciji Makedonija i dalje podržavala Kosovo ? Povukli bi priznanje a isto bi napravila i Cg od straha od velike Albanije i Srbiji je put otvoren.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Za geopolitiku tribaš imat inteligenciju. Eto pita mene dmrzm maloprije o Makedoniji i kako se Albanci kote i ja mu kažem nije moj problem. Ne kuži lik da neplivači najbolje brane brod i da ako dođe do toga da bi moglo doć i do sljedećih stvari a to je da se u Cg dignu protiv velike Albanije i da Makedonija i Cg povuću priznanje Kosova.
Pa ne moze, ali ih to nije do sada navelo da povuku priznanje, a bio je pravi rat dole 2001 i nato zaustavio makedonce
2014-04-11
A Kosovo su priznali cime sebi prave kratkoroc uslugu ...al medvedju na duge stazeRayMabus wrote:NATO ih zaustavio i razoružao albanske separatiste i nikakvu autonomiju im nije dao u Makedoniji.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Misliš da se bilo kakva vojna operacija Albanaca u Tetovu može izvršiti bez podrške logistike Kosova i Albanije ? Zašto bi u takvoj situaciji Makedonija i dalje podržavala Kosovo ? Povukli bi priznanje a isto bi napravila i Cg od straha od velike Albanije i Srbiji je put otvoren.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Za geopolitiku tribaš imat inteligenciju. Eto pita mene dmrzm maloprije o Makedoniji i kako se Albanci kote i ja mu kažem nije moj problem. Ne kuži lik da neplivači najbolje brane brod i da ako dođe do toga da bi moglo doć i do sljedećih stvari a to je da se u Cg dignu protiv velike Albanije i da Makedonija i Cg povuću priznanje Kosova.
Guest- Guest
Normalno da su priznali Kosovo. Tako su se odvojili od utjecaja SPC.
2014-04-11
Očekujem trzavice na tom prostoru al ne onako kako mnogi misle nego to je imigrantska ruta i onda će tenzije rast no Albanci su naciinalno posloženi a ne kao Bošnjaci kojima je islam jedina osnova tako da nije ono Albanija i Albanci baš na taj kalup. Složenije je.
2014-04-11
RayMabus wrote:Normalno da su priznali Kosovo. Tako su se odvojili od utjecaja SPC.
Super su to napravili. Nece im biti zaboravljeno kad bude na njih red.
Guest- Guest
Možete im popušit.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Normalno da su priznali Kosovo. Tako su se odvojili od utjecaja SPC.
2014-04-11
Longiju ce se naseliti u Nekretnine..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Možete im popušit.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Normalno da su priznali Kosovo. Tako su se odvojili od utjecaja SPC.
jel to jezik jednog kojim se koriste generali Ashtar komande, grozno...
cisto mislim da si ti to sve sebi umislio sada..
Guest- Guest
Legendovich wrote:Longiju ce se naseliti u Nekretnine..
A cijeg stado toga i planina, nije bogat ko ima volova vec sinova ..
Guest- Guest
Želiš pričati sa Aštarom ? Ok. Evo :dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Možete im popušit.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Normalno da su priznali Kosovo. Tako su se odvojili od utjecaja SPC.
2014-04-11
nema Longi nit volova,nit sinova..siromasak sa golim zidovima(od tate i mame su)dzmrdz wrote:Legendovich wrote:Longiju ce se naseliti u Nekretnine..
A cijeg stado toga i planina, nije bogat ko ima volova vec sinova ..
Guest- Guest
Znam da to ružno zvuči,ali ovaj put se slažem s Ashtrovim glasnogovornikom.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Možete im popušit.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Normalno da su priznali Kosovo. Tako su se odvojili od utjecaja SPC.
Dugoročno gledano,pravoslavci južnoslavenskih zemalja,sami su sebi pucali u nogu.
Glupa katolčad ima sreće samo zato što su nadnacionalna institucija,ali to koliko može bit prednost,isto tako može bit i nedostatak.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I mala napomena : Nisam general Aštar komande nego samo pripadnik iste. Priča o vojnoj komandi je isključivo vezana uz galaktičku federaciju.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Možete im popušit.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Normalno da su priznali Kosovo. Tako su se odvojili od utjecaja SPC.
2014-04-11
Mene zanima šta je to u tvojoj glavi pa vi njima nešto morate ovo ono i tako ta priča a 1912 godine srpska vojska ulazi u Makedoniju i instalira SPC tamo pa se javljaju makedonske komite a Bugarska nezadovoljna tom podijelom pokreće drugi balkanski rat.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Možete im popušit.dzmrdz wrote:RayMabus wrote:Normalno da su priznali Kosovo. Tako su se odvojili od utjecaja SPC.
1920 kupujete prava na autoritet od Carigrada nad svim pravoslavnim življem u kraljevini Jugoslaviji i stvarate SPC u današnjem obliku pri čemu Ohridska župa postaje samo ogranak iste.
I dan danas ne priznajete samostalnu makedonsku crkvu nego imate neku svoju pod autoritetom SPC.
A da im se skinete s kurca više ?
2014-04-11
I taj Možete im popušit je upućen upravo onom dijelu tvog mozga koji nesvijesno il bez znanja a možda i svjesno i dan danas misli da vama ti Makedonci nešto duguju pa ćete eto vi njima to zapamtit i vratit kad dođe vrijeme.
Kao što rekoh : Možete im popušit.
2014-04-11
Zapravo,svi će ono sami sebi popušit,neki prije,neki kasnije.Makedonci i Crnogorci su pre mali da bi opstali kao narod bez nekog većeg i jačeg mecene.RayMabus wrote:I taj Možete im popušit je upućen upravo onom dijelu tvog mozga koji nesvijesno il bez znanja a možda i svjesno i dan danas misli da vama ti Makedonci nešto duguju pa ćete eto vi njima to zapamtit i vratit kad dođe vrijeme.
Makedonci su u još gorem položaju,jer ne samo da im je dobar dio države napunjen Šipcima,već i okolni pravoslavni bratski narodi,imaju aspiracije na njihovo tlo,tim više što ih Grci ne mogu smislit a Bugari i Srbi smatraju ih odnarođenim Srbima ili Bugarima.
Ono što su Talijani i Mađari za Hrvate,to,ali još gore su Srbi,Bugari i Grci za Makedonce.
Jastreb je imao pravo,samo kroz Jugoslaviju,mali narodi su imali šansu za opstojnost.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Stipe Mesić:"Tito je najveći sin hrvatskog naroda a treći entitet će biti invalidan ako ne obuhvati Posavinu i krajeve u BiH gdje su Hrvati bili večina"!
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Profesorka sa islamskog sveučilišta u Kairu potiče silovanje nemuslimanki
» Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke
» Iračka vlada moli Merkelicu da ne potiče masovnu emigraciju
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Profesorka sa islamskog sveučilišta u Kairu potiče silovanje nemuslimanki
» Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke
» Iračka vlada moli Merkelicu da ne potiče masovnu emigraciju
Page 2 of 3