Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke
STRO INFO
[size=48]Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke
[/size]
Od 20. travnja nalazimo se u vladavini zemljanog Bika, središnjeg proljetnog znaka koji simbolizira plodnost i bujanje vegetacije
Zbog takvih obilježja prirode u razumljivo je da je za Dan planeta Zemlje odabran 22. travnja, datum na početku vladavine Bika.
Dok Sunce prolazi ovim znakom ljudi postaju određeniji u razmišljanju i komunikaciji. Sada je izglednije da ćete donijeti odluku i provesti je. Rad sa zemljom i s nekretninama dobiva na važnosti. Zauzmite poziciju, izaberite komad tla i tamo se ukorijenite. Uspostavite vezu sa zemljinom jezgrom i napunite akumulatore. Kad god stignete sjedite u vrtu, slušajte cvrkut i promatrajte raslinje.
Ovo je prikladno vrijeme da sagledate temelje vašeg života i da ih učvrstite tamo gdje su popustili. Postajete svjesniji osnovnih vrijednosti: koliko ste novca u plusu ili minusu, što vam pruža zdravstveno, mirovinsko i životno osiguranje, kakvo je opće stanje vašeg zdravlja.
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/sunce-u-biku-potice-tjelesnu-ljubav-i-gastronomske-uzitke-foto-20190428
---------------
evo lijepa astroprognoza
[/size]
- Autor: Ozren Podnar
Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Od 20. travnja nalazimo se u vladavini zemljanog Bika, središnjeg proljetnog znaka koji simbolizira plodnost i bujanje vegetacije
Zbog takvih obilježja prirode u razumljivo je da je za Dan planeta Zemlje odabran 22. travnja, datum na početku vladavine Bika.
Dok Sunce prolazi ovim znakom ljudi postaju određeniji u razmišljanju i komunikaciji. Sada je izglednije da ćete donijeti odluku i provesti je. Rad sa zemljom i s nekretninama dobiva na važnosti. Zauzmite poziciju, izaberite komad tla i tamo se ukorijenite. Uspostavite vezu sa zemljinom jezgrom i napunite akumulatore. Kad god stignete sjedite u vrtu, slušajte cvrkut i promatrajte raslinje.
Ovo je prikladno vrijeme da sagledate temelje vašeg života i da ih učvrstite tamo gdje su popustili. Postajete svjesniji osnovnih vrijednosti: koliko ste novca u plusu ili minusu, što vam pruža zdravstveno, mirovinsko i životno osiguranje, kakvo je opće stanje vašeg zdravlja.
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/sunce-u-biku-potice-tjelesnu-ljubav-i-gastronomske-uzitke-foto-20190428
---------------
evo lijepa astroprognoza
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke
eto..Longi,pocni se mrijestiti vise...
Guest- Guest
To je za sve horoskopske znakove , proljeće buđenje.pismejker wrote:eto..Longi,pocni se mrijestiti vise...
Mi rođeni u tom periodu smo cijelu godinu u tom filmu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nejebica?epikur37 wrote:STRO INFO
[/size]
Zbog takvih obilježja prirode u razumljivo je da je za Dan planeta Zemlje odabran 22. travnja, datum na početku vladavine Bika.Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
---------------
evo lijepa astroprognoza
sestru si u novom duhu zamjenio s bratom
čekam samo da se pohvališ kako si cucka nabavio.
2014-12-30
veber wrote:nejebica?epikur37 wrote:STRO INFO
[/size]
Zbog takvih obilježja prirode u razumljivo je da je za Dan planeta Zemlje odabran 22. travnja, datum na početku vladavine Bika.Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
---------------
evo lijepa astroprognoza
sestru si u novom duhu zamjenio s bratom
čekam samo da se pohvališ kako si cucka nabavio.
kaj god si mislio ali psa ne nabavljam....klincima bi bilo ok,........ ali bi mi uneredio vrt koji sma počeo njegovbati, srao okolo i šporkim nogama ulazio u kuću, dlake posvuda,....bljak. Nein.
2015-08-06
@epikur37 wrote:
kaj god si mislio ali psa ne nabavljam....klincima bi bilo ok,........ ali bi mi uneredio vrt koji sma počeo njegovbati, srao okolo i šporkim nogama ulazio u kuću, dlake posvuda,....bljak. Nein.
====================================================================================
Tako je..psa imaju samo nesigurne osobe u sebe koje lijece svoje komplekse na jadnim zivotinjama drzeci ih u ropstvu i hraneci ih kao pticu u kavezu koja ne moze da leti..Sjedi tu...mrsh..cekaj me dok se vratim sa posla pomazit cu te...itd..Takve osobe treba izbjegavati ne samo zbog karaktera nego i zbog toga sto im smrad i prljavstina ne znace nista,,a onda mos zamislit kao neka zenska sa cuckom dimi::))???
A kaj se tice vrta jedan savjet jer zivis u jebeno toplom podneblju..odi kod nekog stolara i uzmi piljevinu...pospi po vrtu jedno 2 cm debljine ..em neces imati korova ...em ce korijen biljke biti zasticen zbog manjeg zagrijavanja tla (a korijen biljke je najvazniji za biljku) em ce ti vlaznost tla biti bolja..zalijevati po mogucnosti kisnicom...To ti govorim iz visegodisnjeg iskustva ..Vrt je zakon jer imas direktnu konekciju sa prirodom kroz stomak ulazi sve...od zdravlja do bolesti a bogami i ljubavi..Tak da..popametan si ti covac ..nisi ko ovi idioti sto idu kupovati povrce i voce po raznim zapadnim trgovackim lancima..::)))
====================================================================================
Tako je..psa imaju samo nesigurne osobe u sebe koje lijece svoje komplekse na jadnim zivotinjama drzeci ih u ropstvu i hraneci ih kao pticu u kavezu koja ne moze da leti..Sjedi tu...mrsh..cekaj me dok se vratim sa posla pomazit cu te...itd..Takve osobe treba izbjegavati ne samo zbog karaktera nego i zbog toga sto im smrad i prljavstina ne znace nista,,a onda mos zamislit kao neka zenska sa cuckom dimi::))???
A kaj se tice vrta jedan savjet jer zivis u jebeno toplom podneblju..odi kod nekog stolara i uzmi piljevinu...pospi po vrtu jedno 2 cm debljine ..em neces imati korova ...em ce korijen biljke biti zasticen zbog manjeg zagrijavanja tla (a korijen biljke je najvazniji za biljku) em ce ti vlaznost tla biti bolja..zalijevati po mogucnosti kisnicom...To ti govorim iz visegodisnjeg iskustva ..Vrt je zakon jer imas direktnu konekciju sa prirodom kroz stomak ulazi sve...od zdravlja do bolesti a bogami i ljubavi..Tak da..popametan si ti covac ..nisi ko ovi idioti sto idu kupovati povrce i voce po raznim zapadnim trgovackim lancima..::)))
Guest- Guest
čekam samo objavu da je razvod ok i da servisiranje sa strane nije nekaj jer si ujutro bio na misi.
onako, jel drkanje ok ili odlakaviš od toga?
2014-12-30
Bog te jebo ovaj se naroljo na srpski uskrs..pa ulazi u tudje zivote ..Ja to iskreno ne razumijem ...a to je tipicno bosanceroski...Eto tuzlak iz Bosne...fin covjek i kulturan dozvoli idiotu da mu pridje blize ..poprica sa njim o obitelji i ovaj to odmah baca na forum ...kao eto ja sve znam...ma znas ti picku matere svoje iz koje si ispo na glavachke pa te babica pustila na beton ..Jebo te zna sve ali ne zna pokrenuti program koji zaustavlja spindle.Zna i njemacki..koji zasigurno bolje schpreha moj papagaj od njega..Evo jedna zamka da vidim hoce li poznavatelj toga smijeshnog jezika prepoznati..Kako ti reche Gnjec ...citaj manual pizda ti materina senilna:::)))Cito bi ti...al njemacki nije bas tako lak...je l' tak'::))????
I da kladim se u koju oces lovu da ti ona kujica nece dati picke..mozda kad produzish jezik velicine njenog cucka ,,,mozda upaliiii::))))
I da kladim se u koju oces lovu da ti ona kujica nece dati picke..mozda kad produzish jezik velicine njenog cucka ,,,mozda upaliiii::))))
Guest- Guest
hiće te ili pod normalno?frka wrote:Bog te jebo ovaj se naroljo na srpski uskrs..pa ulazi u tudje zivote ..Ja to iskreno ne razumijem ...a to je tipicno bosanceroski...Eto tuzlak iz Bosne...fin covjek i kulturan dozvoli idiotu da mu pridje blize ..poprica sa njim o obitelji i ovaj to odmah baca na forum ...kao eto ja sve znam...ma znas ti picku matere svoje iz koje si ispo na glavachke pa te babica pustila na beton ..Jebo te zna sve ali ne zna pokrenuti program koji zaustavlja spindle.Zna i njemacki..koji zasigurno bolje schpreha moj papagaj od njega..Evo jedna zamka da vidim hoce li poznavatelj toga smijeshnog jezika prepoznati..Kako ti reche Gnjec ...citaj manual pizda ti materina senilna:::)))Cito bi ti...al njemacki nije bas tako lak...je l' tak'::))????
koliko vidim ti se petljaš u tuđe živote.
2014-12-30
frka wrote:@epikur37 wrote:
napose ovo boldano, a hvala za savjet...imam frenda pila drva pa nije problem naći piljevinu.
Da se pohvalim, kompletnu potrebu za povrćem sam uzgojio, od krumpira do peršina, nekih 10 kultura, a voće tek sadim...sve eko. Kako se dižem rano oko 6 , prvo obiđem vrt i vidim di je koji novi list uzašao i tako uvečer :)
2015-08-06
veber wrote:čekam samo objavu da je razvod ok i da servisiranje sa strane nije nekaj jer si ujutro bio na misi.
Razvod nije ok, kao ni servisiranje sa strane, baciti drkicu je ok.
Misa je ok.
u konačnici erare humanum est...ali važno da znamo što je dobro.
2015-08-06
taman sam jeba prije uru vremena
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:taman sam jeba prije uru vremena
A kad ćeš ako nećeš sad, neš kad budeš mator kao veber.
zato jebi dok si sposoban
2015-08-06
A jebga ..kad si popametan chojk..a ovi danshnji mladi drkaju na zeljezo...ajd dobro i ja kad sam imo 21 kurchio sam se sa metzom..mislio da sam zgodan i pametan jer su me pichke obozavale...ali sam se brzo dosjetio kako napraviti selekciju:::))
Ja imam vrt vec dugo ...imam i voca..i to zajebanog ..prije dijelio sada uberem pa isjeckam na normalne komade pa u skrinju...kad nije sezona miksam si razne djuseve..a nije loshe ni za sladoled...Mango..Avokado..Banane netko mora kupiti u ducanu...a kod mene u JuznoAfrickoj raste u vrtu::))
Ja imam vrt vec dugo ...imam i voca..i to zajebanog ..prije dijelio sada uberem pa isjeckam na normalne komade pa u skrinju...kad nije sezona miksam si razne djuseve..a nije loshe ni za sladoled...Mango..Avokado..Banane netko mora kupiti u ducanu...a kod mene u JuznoAfrickoj raste u vrtu::))
Guest- Guest
frka wrote:A jebga ..kad si popametan chojk..a ovi danshnji mladi drkaju na zeljezo...ajd dobro i ja kad sam imo 21 kurchio sam se sa metzom..mislio da sam zgodan i pametan jer su me pichke obozavale...ali sam se brzo dosjetio kako napraviti selekciju:::))
u jažnoafričkom hurcu....entimate ili cagalj...bukowica
2015-08-06
Kod mene sunce 360 dana..sad znam zashto mi krkic stoji i dok spavam::))
A ad je u pitanju sex..slazem se dobro u bilo kojoj situaciju (u vodi..uz tarabu..na djecijem krevetu..u sumi..u busu :))) sa blizankama i ovcicama..Vage su mi odvratne a sa lavicama imam najbolje medjuljudske odnose..prijateljstvo..Djevice mi ne pashu jer guraju svoj nos tamo gdje ne bi smjele...to je naravno figurativno...Mrzim kad mi netko ko ovaj glupi seljober Veber ulazi u zivot i istrazuje.Ja to nikada ne bi drugome radio....meni je to primitivizam..no dobro ..nismo svi isti..postujem tvoju diplomaciju..i ti si valjda neki zrachni znak:::))
A ad je u pitanju sex..slazem se dobro u bilo kojoj situaciju (u vodi..uz tarabu..na djecijem krevetu..u sumi..u busu :))) sa blizankama i ovcicama..Vage su mi odvratne a sa lavicama imam najbolje medjuljudske odnose..prijateljstvo..Djevice mi ne pashu jer guraju svoj nos tamo gdje ne bi smjele...to je naravno figurativno...Mrzim kad mi netko ko ovaj glupi seljober Veber ulazi u zivot i istrazuje.Ja to nikada ne bi drugome radio....meni je to primitivizam..no dobro ..nismo svi isti..postujem tvoju diplomaciju..i ti si valjda neki zrachni znak:::))
Guest- Guest
Ja sam riba-blizanac.
Pašu mi zemljani i zračni znakovi...ovo lav, ovan i strijelac...nein.
Pašu mi zemljani i zračni znakovi...ovo lav, ovan i strijelac...nein.
2015-08-06
barem netkoAssadNaPodmornici wrote:taman sam jeba prije uru vremena
2014-12-30
Ma jock.ja sam original krkan..uzivam u toj ulozi jer ljudi nemaju muda reci jedni drugima ono sto ih ide..Moja ti je filozofija...sa finim pet puta finiji a sa gadovima deset puta veci gad..i odma ih se rijeshis...pa pogledaj seronja je pobjego...ali s enavali na onog finog zidova koji nije krkan ko ja...i pijavica se drzi sishe krv...ochekuje da ce doci do kurca nekako...uvlakach suknjama sa pogreshnim zivotnim vrijednostima...Konta...ova je glupa ...mogo bi je jebat..jer kreten nikada nije imao odnos sa pametnom zenom koja zna sto hoce..Okej...ja valjam smishljene gluposti jer tako se somovi love na buckanje::::)))Ne smijem dalje nece mi biti interesantno....morat cu se kiknit::))
Ajd dobro..jos samo da ti kazem,,,kap na kap..Projektiraj tako da ti cijevi prolaze u zamisljenim redovima oko pola metra razdaljine izmedju ..Pa cesh vidjet rezultate...evo kod mene glavice zelja (za tebe iz Tuzle Kupusa) od tri do pet kg..Sad cu ih staviti na kiseljenje..A pola sam podijelio..Vrt..odmara ...relaksira i pumpa pozitivnom energijom..svaka cast::)
Ajd dobro..jos samo da ti kazem,,,kap na kap..Projektiraj tako da ti cijevi prolaze u zamisljenim redovima oko pola metra razdaljine izmedju ..Pa cesh vidjet rezultate...evo kod mene glavice zelja (za tebe iz Tuzle Kupusa) od tri do pet kg..Sad cu ih staviti na kiseljenje..A pola sam podijelio..Vrt..odmara ...relaksira i pumpa pozitivnom energijom..svaka cast::)
Guest- Guest
frka wrote:
To je to, dobro ovo mi je prva godina, krenulo je.
Ćirnem ja okolo dok trčim po gradu, u vrtove ujutro. Ljudi imaju ka na kap i već glave salata i kupusa...
No, već sam u veljači skupio ponudu za sustav navodnjavanja vrta i travnjaka....ali me dođe 5000 kn.
Pa si rekoh na godinu. Za travnjak ću rasprskavanje po travi, južno mediteran sam sijao a sjeverno kontinental...na vrt kap na kap.
Ima da sve naštelam.
2015-08-06
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SDA potiče imigrante da dolaze u bošnjačke krajeve
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Iračka vlada moli Merkelicu da ne potiče masovnu emigraciju
» Profesorka sa islamskog sveučilišta u Kairu potiče silovanje nemuslimanki
» Bošnjački član predsjedništva: Kolinda vrijeđa Bošnjake i potiče podjele u BiH
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Iračka vlada moli Merkelicu da ne potiče masovnu emigraciju
» Profesorka sa islamskog sveučilišta u Kairu potiče silovanje nemuslimanki
» Bošnjački član predsjedništva: Kolinda vrijeđa Bošnjake i potiče podjele u BiH
Page 1 of 3