SDA potiče imigrante da dolaze u bošnjačke krajeve
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
SDA potiče imigrante da dolaze u bošnjačke krajeve
Fahrudin Radončić teško optužio Džaferovića i SDA za bliskoistočnu islamizaciju BiH
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/ministar-sigurnosti-bih-najavljuje-novi-migrantski-val-u-desecima-tisuca-ljudi-sda-ih-potice-da-dolaze-u-bosnjacke-krajeve-1020425
Normalno da je SDA u interesu da ih naseli po Bosni jer oni gledaju samo islamsko bratstvo ideologiju.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/ministar-sigurnosti-bih-najavljuje-novi-migrantski-val-u-desecima-tisuca-ljudi-sda-ih-potice-da-dolaze-u-bosnjacke-krajeve-1020425
Normalno da je SDA u interesu da ih naseli po Bosni jer oni gledaju samo islamsko bratstvo ideologiju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SDA potiče imigrante da dolaze u bošnjačke krajeve
Ne znam ima li istine u tome. Može biti da koji političar,prethodno primivši dobre pare, provodi takvu politiku,ali sam 99% siguran da Bosanci(mislim na muslimane) ne žele te uljeze u svojoj avliji,niti u svome komšiluku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čak mislim da veću krivicu za doseljavanje Arapa u Bosnu snose Srbi koji oko Zenice,Tuzle i Sarajeva prodaju svoju zemlju.
Mada bih u sveopćoj oskudici i ja učinio isto.
2014-04-22
Pa Radončič je musliman. Ne želi ih raja nego SDA koja je islamsko bratstvo ih priželjkuje u Bosni da pojačaju islamsku državu.
Cila politička ideologija SDA se vrti oko islama kao osnove i poveznice svega.
Cila politička ideologija SDA se vrti oko islama kao osnove i poveznice svega.
2014-04-11
U Bosni je to islamsko bratsvo promašena misija.
Priznali su to i brojni islamisti koji su ondje došli da ratuju.
U Bosni postoji osmanofilija,tj.nekakva bliskost i simpatije za Osmanskim carstvom,ali koliko ja pipam "bilo " naroda,Bošnjaci bi opet ,kad bi morali birati najbolje* voljeli Jugoslaviju.
*ovo "najbolje" sam zapamtio u Bosni pa sam ga ovdje namjerno stavio,umjesto najviše. Moj drugar često je pitao svoju unučicu kojeg didu najbolje voli.
Priznali su to i brojni islamisti koji su ondje došli da ratuju.
U Bosni postoji osmanofilija,tj.nekakva bliskost i simpatije za Osmanskim carstvom,ali koliko ja pipam "bilo " naroda,Bošnjaci bi opet ,kad bi morali birati najbolje* voljeli Jugoslaviju.
*ovo "najbolje" sam zapamtio u Bosni pa sam ga ovdje namjerno stavio,umjesto najviše. Moj drugar često je pitao svoju unučicu kojeg didu najbolje voli.
2014-04-22
Srbi su radi svoje pohlepe vec popusili kurac na Kosovu.jastreb wrote:Čak mislim da veću krivicu za doseljavanje Arapa u Bosnu snose Srbi koji oko Zenice,Tuzle i Sarajeva prodaju svoju zemlju.
Oni misle ko ga jebe, zemlja u Federaciji sto da je ne prodam
A sutra ce tako rasprodati sve i u RS pa ce im se ti mudzahedini naselit i u R. Srpskoj
Naselit ce se to i u hrvatskim krajevima. To je u BiH proklet mentalni sklop ... prodao bi mater rodjenu za dobre novce
To bi trebalo zakonski zabraniti. Muslimani sad misle da im to odgovara ...ali mogli bi se i oni pokajat
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mada sve manje. Osobno sam jako dobar sa dečkima ,Srbima iz FBIH,a od 92.u Bijeljini. Već godinu dana radimo zajedno.Ringo10 wrote:
Što više stare, sve ih više vuče u rodni kraj. Neki već u tom napuštenom selu uređuju terene i prave neke temelje za montažne kućice,krče puteve...
I da. Obavezno sahranjuju svoje pokojne ondje.
2014-04-22
Ringo10 wrote:Srbi su radi svoje pohlepe vec popusili kurac na Kosovu.jastreb wrote:Čak mislim da veću krivicu za doseljavanje Arapa u Bosnu snose Srbi koji oko Zenice,Tuzle i Sarajeva prodaju svoju zemlju.
A sutra ce tako rasprodati sve i u RS pa ce im se ti mudzahedini naselit i u R. Srpskoj
Naselit ce se to i u hrvatskim krajevima. To je u BiH proklet mentalni sklop ... prodao bi mater rodjenu za dobre novce
To bi trebalo zakonski zabraniti. Muslimani sad misle da im to odgovara ...ali mogli bi se i oni pokajat
Moji su u Dobrosevcima zivili, sta su mogli nego prodati nanakon potpisanog Daytona? Tu su sad Arapi cuda napravili
Guest- Guest
Da, svi Srbi iz SA su dobili Bijeljinu za relokaciju..tj bar sto se tice dobrog dela. Znam nekejastreb wrote:Mada sve manje. Osobno sam jako dobar sa dečkima ,Srbima iz FBIH,a od 92.u Bijeljini. Već godinu dana radimo zajedno.Ringo10 wrote:
Što više stare, sve ih više vuče u rodni kraj. Neki već u tom napuštenom selu uređuju terene i prave neke temelje za montažne kućice,krče puteve...
Guest- Guest
Nije riječ o šeicima i ekipi koja ima keš nego ilegalnim imigrantima , sirotinji koja nezakonito prelazi državne granice.jastreb wrote:Čak mislim da veću krivicu za doseljavanje Arapa u Bosnu snose Srbi koji oko Zenice,Tuzle i Sarajeva prodaju svoju zemlju.
2014-04-11
jastreb wrote:Čak mislim da veću krivicu za doseljavanje Arapa u Bosnu snose Srbi koji oko Zenice,Tuzle i Sarajeva prodaju svoju zemlju.
Jbt stric se mojnasao u Januaru 96 u situaciji da mora napustiti kucu...trajno.
Sta da rade nnego da prodaju, nece pod sda i vehabijama ziviti valjda
Guest- Guest
Ovi nisu ni jedan iz SA. To su ljudi iz par srpskih sela u nekadašnjoj općini Lukavac,koji su teško najebali 92.dzmrdz wrote:Da, svi Srbi iz SA su dobili Bijeljinu za relokaciju..tj bar sto se tice dobrog dela. Znam nekejastreb wrote:Mada sve manje. Osobno sam jako dobar sa dečkima ,Srbima iz FBIH,a od 92.u Bijeljini. Već godinu dana radimo zajedno.Ringo10 wrote:
2014-04-22
To je ta regija, nisam mislio na grad iskljucivo, tj ponajmanje na grad posto je grad bio od samog pocetka muslimanmuslimanski. Ovo vise Rajlovac i sl prigradska srpska naseljajastreb wrote:Ovi nisu ni jedan iz SA. To su ljudi iz par srpskih sela u nekadašnjoj općini Lukavac,koji su teško najebali 92.dzmrdz wrote:Da, svi Srbi iz SA su dobili Bijeljinu za relokaciju..tj bar sto se tice dobrog dela. Znam nekejastreb wrote:Mada sve manje. Osobno sam jako dobar sa dečkima ,Srbima iz FBIH,a od 92.u Bijeljini. Već godinu dana radimo zajedno.Ringo10 wrote:
Guest- Guest
Tetka mi je za vreme rata cini mi se u Lukavcu zivila...ili vojkovicima ..iskreno moram he pitati jer se selika cesto. Sad jje U zvorniku na samsamoj drini...predivnojastreb wrote:Ovi nisu ni jedan iz SA. To su ljudi iz par srpskih sela u nekadašnjoj općini Lukavac,koji su teško najebali 92.dzmrdz wrote:Da, svi Srbi iz SA su dobili Bijeljinu za relokaciju..tj bar sto se tice dobrog dela. Znam nekejastreb wrote:Mada sve manje. Osobno sam jako dobar sa dečkima ,Srbima iz FBIH,a od 92.u Bijeljini. Već godinu dana radimo zajedno.Ringo10 wrote:
Guest- Guest
Po tom pitanju,ja mislim da je treća, nova Jugoslavija najbolje rješenje.
Naravno,za sada,bez Hrvatske i Slovenije.
Znači Makedonija pod obavezno da se ujedini sa Srbijom. Zatim Crna Gora. I BIH. Ako žele opstati moraju se udružiti. Trećeg rješenja nema.
Time bi se suzbio i agresivni islamizam,koji ovdje nije uhvatio neke jače korijene,ali uporan jest. Time bi se suzbio i velikoalbanski nacionalizam. Kosovo bi se našlo opkoljeno slavenskim morem i bilo bi neutralizirano,a Makedonci bi konačno odahnuli.
Znači Makedonija pod obavezno da se ujedini sa Srbijom. Zatim Crna Gora. I BIH. Ako žele opstati moraju se udružiti. Trećeg rješenja nema.
Time bi se suzbio i agresivni islamizam,koji ovdje nije uhvatio neke jače korijene,ali uporan jest. Time bi se suzbio i velikoalbanski nacionalizam. Kosovo bi se našlo opkoljeno slavenskim morem i bilo bi neutralizirano,a Makedonci bi konačno odahnuli.
2014-04-22
Srbi su glupi jer im geopolitiku vodi SPC koja ima srednjovjekovne poglede na geopolitiku ( svi su Srbi , samo SPC , drugi narodi ne postoje , povijest je onakva kako kaže SPC ).jastreb wrote:Po tom pitanju,ja mislim da je treća, nova Jugoslavija najbolje rješenje.
Nema od toga ništa.
2014-04-11
Racionalno, homogeniziraju svoj prostor.
Rast će cijena i mojih nekretnina u okolici Tuzle i u Tuzli..eto para da investiram u ladanjsku kućicu u bodulima...
Rast će cijena i mojih nekretnina u okolici Tuzle i u Tuzli..eto para da investiram u ladanjsku kućicu u bodulima...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za geopolitiku tribaš imat inteligenciju. Eto pita mene dmrzm maloprije o Makedoniji i kako se Albanci kote i ja mu kažem nije moj problem. Ne kuži lik da neplivači najbolje brane brod i da ako dođe do toga da bi moglo doć i do sljedećih stvari a to je da se u Cg dignu protiv velike Albanije i da Makedonija i Cg povuću priznanje Kosova.
2014-04-11
Jesu li ti poznata sela Smoluća,Tinj,Podpeć,Milino Selo,Panjik...epikur37 wrote:Racionalno, homogeniziraju svoj prostor.
2014-04-22
RayMabus wrote:Za geopolitiku tribaš imat inteligenciju. Eto pita mene dmrzm maloprije o Makedoniji i kako se Albanci kote i ja mu kažem nije moj problem. Ne kuži lik da neplivači najbolje brane brod i da ako dođe do toga da bi moglo doć i do sljedećih stvari a to je da se u Cg dignu protiv velike Albanije i da Makedonija i Cg povuću priznanje Kosova.
Kako ce povuci kad su se i u cg i makedoniji najvise bavili da budu antisrpski pozicionirani svih ovih godina kako bi se sto vise uvukli u supak amerikancima i svim ostalima, a nije bas ni da ih se pitalo.
Kako ce povuci kad im albanci sede u parlamentu i sacinjavaju vvlade?
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Stipe Mesić:"Tito je najveći sin hrvatskog naroda a treći entitet će biti invalidan ako ne obuhvati Posavinu i krajeve u BiH gdje su Hrvati bili večina"!
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Profesorka sa islamskog sveučilišta u Kairu potiče silovanje nemuslimanki
» Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke
» Iračka vlada moli Merkelicu da ne potiče masovnu emigraciju
» Liberalna štampa potiče na varanje, jebačinu i nevjeru...
» Profesorka sa islamskog sveučilišta u Kairu potiče silovanje nemuslimanki
» Sunce u Biku potiče tjelesnu ljubav i gastronomske užitke
» Iračka vlada moli Merkelicu da ne potiče masovnu emigraciju
Page 1 of 3