Da remiziramo...
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Da remiziramo...
kad ekipa ostane bez posla sve će poletiti raditi dicu...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:u siječnju 2017 umrlo je 2000 ljudi više od desetogodišnjeg prosjeka i nitko nije dizao galamu...niti je kome palo na pamet osnovati krizni stožer.Eroo wrote:Eroo wrote:PS:
Kraće!
U Bergamu je samo u ožujku umrlo umjesto uobičajenih 1,1 % (/12) stanovništva
cijelih 6.4%. Šta je ovo drugo do li pomor?
Ako bi se u HR desilo isto kao u provinciji Bergamo, onda bi to za mjesec ožujak izgledalo ovako:
Do 3.6.2020, bi u HR bilo zaraženih cca 50,000, a samo u ožujku bi umrlo 21,700 ljudi.
Prosječna umrljivost u HR je po mjesecu 4,100 ljudi.
Krizni stožer treba osnovati radi demografije, a ne zato što babe i djedovi neće doživjeti 100 godina...
2000 više nije kao +(21,700-4100) = +17,600.
Osnovali ste vi i krizni stožer kad vam se toliko stanovništvo demografski smanjilo, samo u jednoj godini.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Gubitak od 17,600 ljudi, samo u jednom mjesecu, bi bio veći od svih hr žrtava u 4. godišnjem ratu.mutava baštarda wrote:kad ekipa ostane bez posla sve će poletiti raditi dicu...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:u siječnju 2017 umrlo je 2000 ljudi više od desetogodišnjeg prosjeka i nitko nije dizao galamu...niti je kome palo na pamet osnovati krizni stožer.Eroo wrote:Eroo wrote:PS:
Kraće!
U Bergamu je samo u ožujku umrlo umjesto uobičajenih 1,1 % (/12) stanovništva
cijelih 6.4%. Šta je ovo drugo do li pomor?
Ako bi se u HR desilo isto kao u provinciji Bergamo, onda bi to za mjesec ožujak izgledalo ovako:
Do 3.6.2020, bi u HR bilo zaraženih cca 50,000, a samo u ožujku bi umrlo 21,700 ljudi.
Krizni stožer treba osnovati radi demografije, a ne zato što babe i djedovi neće doživjeti 100 godina...
Osnovali ste vi i krizni stožer kad vam se toliko stanovništvo demografski smanjilo, samo u jednoj godini.
Imadni uvijek u mislima "slučaj Bergamo" kad god razmišljaš o posljedicama ove epidemije.
ja ne kužim kakve su to spike u vezi zabrinutosti oko demografije, demografske oscilacije su konstanta kroz cijeli protek vremena... bolji standard, veća zaposlenost, radno aktivnog stanovništva nije nikakav preduvjet da bi se bitno popravila demografska slika... i ne postoji služba, odbor, ili stožer koji bi svojim naputcima, proklamacijama, ili obligacijama utjecali na istu...
2015-08-08
iako je broj otprilike tu negdje to nisu iste kategorije umrlih odnosno poginulih odnosno ubijenih ljudi... pa je potpuno nepodobno to dvoje ići uspoređivati...Eroo wrote:Gubitak od 17,600 ljudi, samo u jednom mjesecu, bi bio veći od svih hr žrtava u 4. godišnjem ratu.mutava baštarda wrote:kad ekipa ostane bez posla sve će poletiti raditi dicu...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:u siječnju 2017 umrlo je 2000 ljudi više od desetogodišnjeg prosjeka i nitko nije dizao galamu...niti je kome palo na pamet osnovati krizni stožer.Eroo wrote:
Imadni uvijek u mislima "slučaj Bergamo" kad god razmišljaš o posljedicama ove epidemije.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Samo Hitler je razvrstavao ljude po kategorijama.michaellcmacha wrote:iako je broj otprilike tu negdje to nisu iste kategorije umrlih odnosno poginulih odnosno ubijenih ljudi... pa je potpuno nepodobno to dvoje ići uspoređivati...Eroo wrote:Gubitak od 17,600 ljudi, samo u jednom mjesecu, bi bio veći od svih hr žrtava u 4. godišnjem ratu.mutava baštarda wrote:kad ekipa ostane bez posla sve će poletiti raditi dicu...Eroo wrote:mutava baštarda wrote:
u siječnju 2017 umrlo je 2000 ljudi više od desetogodišnjeg prosjeka i nitko nije dizao galamu...niti je kome palo na pamet osnovati krizni stožer.
i svirao si klavir.Eroo wrote:Da, čuvao sam ovce. Kao i veliki Tesla, uostalom, a moja pok. majka je bila nepismena seljanka.veber wrote:
najbolja ti izjava da si čuvao ovce, gospođa majka te podućavala na klaviru, a niste imali struje.
tito je kurac za tebe.
Bila je i velika vjernica i humanist. Za sve što mi je dala u odgoju sam joj neizmjerno zahvalan.
Naučila me da volim ljude, pomažem siromašne, što uvijek činim kad god sam u prilici i koliko mogu.
Ne podnosim polupismene bahate hvalisavce kao što si ti, koji misli da se ljude može kupiti za roštilj
i kištu piva. S tim možeš kupiti samo niš vrijedne, kao što si i sam. Čak i takvi od tebe na kraju pobjegnu,
jer si naporan i težak kao Trepča.
na paši.
ti vučko i klavir. tito je bio kurac za vas.
2014-12-30
ono ..čovjek se čudi da što nas druge čudi demografski gubitak u ovoj državi OD 90.TE
a e
ali ipak je čudno
borili se da imaju hrvatsku i onda.. bježe iz nje
eto, čudno je
ima valjda veze jedno s drugim
ili je i to zabranjeno povezivati ?
a e
ali ipak je čudno
eto, čudno je
Dobro je, sad se obrati nekom drugom da ti posveti nešto od svog vremena.veber wrote:i svirao si klavir.Eroo wrote:Da, čuvao sam ovce. Kao i veliki Tesla, uostalom, a moja pok. majka je bila nepismena seljanka.veber wrote:
najbolja ti izjava da si čuvao ovce, gospođa majka te podućavala na klaviru, a niste imali struje.
tito je kurac za tebe.
Bila je i velika vjernica i humanist. Za sve što mi je dala u odgoju sam joj neizmjerno zahvalan.
Naučila me da volim ljude, pomažem siromašne, što uvijek činim kad god sam u prilici i koliko mogu.
Ne podnosim polupismene bahate hvalisavce kao što si ti, koji misli da se ljude može kupiti za roštilj
i kištu piva. S tim možeš kupiti samo niš vrijedne, kao što si i sam. Čak i takvi od tebe na kraju pobjegnu,
na paši.
Ja sam ti već previše vremena posvetio.
Ende.
tvoja neukost je u razini svetojaEroo wrote:Samo Hitler je razvrstavao ljude po kategorijama.michaellcmacha wrote:iako je broj otprilike tu negdje to nisu iste kategorije umrlih odnosno poginulih odnosno ubijenih ljudi... pa je potpuno nepodobno to dvoje ići uspoređivati...Eroo wrote:Gubitak od 17,600 ljudi, samo u jednom mjesecu, bi bio veći od svih hr žrtava u 4. godišnjem ratu.mutava baštarda wrote:kad ekipa ostane bez posla sve će poletiti raditi dicu...Eroo wrote:
i spada pod nebilivim.
2014-12-30
Sora wrote:ono ..čovjek se čudi da što nas druge čudi demografski gubitak u ovoj državi OD 90.TE
Negativna demografska kretanja u Hrvatskoj traju od početka šezdesetih.
Guest- Guest
Hrvati su i eu građani, tako da ne vidim nikakvog problema.Sora wrote:ono ..čovjek se čudi da što nas druge čudi demografski gubitak u ovoj državi OD 90.TE
a e
ali ipak je čudno
eto, čudno je
Za prošli vikend ih je samo u jednom danu prešlo hr granicu preko 50,000...došli se ljudi odmoriti i napuniti baterije, jelda.
dozvolite da se obratimo, na to misliš?Eroo wrote:Dobro je, sad se obrati nekom drugom da ti posveti nešto od svog vremena.veber wrote:i svirao si klavir.Eroo wrote:Da, čuvao sam ovce. Kao i veliki Tesla, uostalom, a moja pok. majka je bila nepismena seljanka.veber wrote:
tito je kurac za tebe.
na paši.
Ja sam ti već previše vremena posvetio.
Ende.
2014-12-30
Jel može netko ovom kretenu gore objasniti da se makne s teme, o kojoj nitko ne želi s njim razgovarati?
čudim se što kurve i probisvjete brine demografska slika u hrvatskoj... što si se jebavala sa svima redom i rodila dijete koje nije ni znalo tko mu je otac, što se nisi ko normalan svijet udala ili neudana živjela s jednim čovjekom i rodila 3-4 djece...Sora wrote:ono ..čovjek se čudi da što nas druge čudi demografski gubitak u ovoj državi OD 90.TE
a e
ali ipak je čudno
eto, čudno je
2015-08-08
Eroo wrote:Hrvati su i eu građani, tako da ne vidim nikakvog problema.Sora wrote:ono ..čovjek se čudi da što nas druge čudi demografski gubitak u ovoj državi OD 90.TE
a e
ali ipak je čudno
eto, čudno je
Za prošli vikend ih je samo u jednom danu prešlo hr granicu preko 50,000...došli se ljudi odmoriti i napuniti baterije, jelda.
borili se za hrvatsku a ne EZ
A DRUGO, ima tu i ljudskih problema RASPAD OBITELJI
ali kaj ti znaš ZLOVENEC POTURČENI
michaellcmacha wrote:čudim se što kurve i probisvjete brine demografska slika u hrvatskoj... što si se jebavala sa svima redom i rodila dijete koje nije ni znalo tko mu je otac, što se nisi ko normalan svijet udala ili neudana živjela s jednim čovjekom i rodila 3-4 djece...Sora wrote:ono ..čovjek se čudi da što nas druge čudi demografski gubitak u ovoj državi OD 90.TE
a e
ali ipak je čudno
eto, čudno je
DA BAR JESAM ONO PRVO BILO BI OVO DRUGO
Eroo wrote:Jel može netko ovom kretenu gore objasniti da se makne s teme, o kojoj nitko ne želi s njim razgovarati?
VEBER napucaj ga sad
S današnjim danom :
Lombardia: zaraženih 91,204 i umrlih 17,024....10% ukupnog stanovništva i cca 50% ukupnih žrtava u Italiji.
Italija: ..........................236,305 i umrlih 34,223
Koliko je od onih u Lombardiji (stanovnika 1,115 milijuna) žrtava u provinciji Bergamo ne zna se.
Samo u mjesecu ožujku su ih nabrojali 5,900.
Lombardia: zaraženih 91,204 i umrlih 17,024....10% ukupnog stanovništva i cca 50% ukupnih žrtava u Italiji.
Italija: ..........................236,305 i umrlih 34,223
Koliko je od onih u Lombardiji (stanovnika 1,115 milijuna) žrtava u provinciji Bergamo ne zna se.
Samo u mjesecu ožujku su ih nabrojali 5,900.
Last edited by Eroo on 13/6/2020, 15:29; edited 1 time in total
Jesi suha ko suha drenovina, ali sumnjam da bi mu i ti dala.Sora wrote:Eroo wrote:Jel može netko ovom kretenu gore objasniti da se makne s teme, o kojoj nitko ne želi s njim razgovarati?
VEBER napucaj ga sad
kako se zvao onaj lik koji je imao emisiju, danas zamijenjenu prijenosom mise?Eroo wrote:Jel može netko ovom kretenu gore objasniti da se makne s teme, o kojoj nitko ne želi s njim razgovarati?
lazar, lazarević. svaku nedjelju moraš ga gledat.
2014-12-30
koga briga tko bi meni dao?Eroo wrote:Jesi suha ko suha drenovina, ali sumnjam da bi mu i ti dala.Sora wrote:Eroo wrote:Jel može netko ovom kretenu gore objasniti da se makne s teme, o kojoj nitko ne želi s njim razgovarati?
VEBER napucaj ga sad
2014-12-30
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50