Da remiziramo...
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Da remiziramo...
a evo ne zna nitko 100% koliko će ovaj virus biti među nama.. cijeli svijet radi na istraživanju a neznaju.. dakle možemo samo svi nagađati i posli glumiti "jesam ti rekao"
ja se nadam da će nestati nakon našeg ljeta, i da neće biti drugog vala i da ćemo se rugati švedima jer su bili glupi..
ja se nadam da će nestati nakon našeg ljeta, i da neće biti drugog vala i da ćemo se rugati švedima jer su bili glupi..
AssadNaPodmornici- Posts : 22268
2018-06-14
pogledaj onaj video na Mihinoj temi,ako nisi josh pogledao spanjolska groznica..odatle vucem korelacije sa ovom pandemijom..dosad,gotovo pa identicno..AssadNaPodmornici wrote:a evo ne zna nitko 100% koliko će ovaj virus biti među nama.. cijeli svijet radi na istraživanju a neznaju.. dakle možemo samo svi nagađati i posli glumiti "jesam ti rekao"
Guest- Guest
Tko kaže da je tako... Oni su rekli da je dugoročno veća šteta ako se ide mjerama stožera "ništa nas ne smije iznenaditi" ( tjelesno i duševno zdravlje, ekonomska kriza )... naši stožeraši se kod drugog vala spremaju za mjere blaže nego što su bile.Eroo wrote:U našoj civilizaciji čak ni eutanazija nije dozvoljena, a nema ni ljudi koji bi iz zida povukli kabel.AssadNaPodmornici wrote:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/manje-od-80-tisuca-hrvata-preboljelo-koronu-vecina-gradana-bit-ce-ugrozena-ako-dode-do-drugog-vala-1024695
U Hrvatskoj je manje od dva posto stanovništva, dakle manje od 80.000 ljudi, bilo zaraženo novim koronavirusom, pokazuju preliminarni podaci serološkog testiranja koje provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo, piše Jutarnji list.
Odakle pravo ikome da kaže "Neka toliko posto umre, pa što?". Fašizam par exellence.
Legendovich wrote:
pogledaj onaj video na Mihinoj temi,ako nisi josh pogledao spanjolska groznica..odatle vucem korelacije sa ovom pandemijom..dosad,gotovo pa identicno..
Do sad upravo suprotno od sadašnje infekcije. Skoro dijametralno suprotno.
I da, Španjolska gripa je trajala 2 godine i 3 mjeseca.
Također, od tog soja virusa su većinom umirali ljudi u najboljim godinama, između 20 i 40, a od ovog uglavnom samo starci i oni koji zbog komorbiditeta imaju značajno smanjen imunitet.
Itd.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:
naši stožeraši se kod drugog vala spremaju za mjere blaže nego što su bile.
Zato što su naučili nešto više o virusu i sad znaju kako nije potrebno da bi se spriječilo njegovo širenje blokirati cijelu zemlju nego je dovoljno samo izolirati žarišta infekcije kroz neki vremenski period.
Guest- Guest
ajd sad lijepo link na nesh sto ima tezinu gdje to pise da je dijametralno suprotno..da,jer je tada bjesnio rat i bio je velik protok ljudi,jedina razlika..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
pogledaj onaj video na Mihinoj temi,ako nisi josh pogledao spanjolska groznica..odatle vucem korelacije sa ovom pandemijom..dosad,gotovo pa identicno..
Također, od tog soja virusa su većinom umirali ljudi u najboljim godinama, između 20 i 40, a od ovog uglavnom samo starci i oni koji zbog komorbiditeta imaju značajno smanjen imunitet.
Itd.
Guest- Guest
to se da izvesti s mjestima kao Murter ili Supetar... Ali kod većih gradova teško...Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
Zato što su naučili nešto više o virusu i sad znaju kako nije potrebno da bi se spriječilo njegovo širenje blokirati cijelu zemlju nego je dovoljno samo izolirati žarišta infekcije kroz neki vremenski period.
Legendovich wrote:ajd sad lijepo link na nesh sto ima tezinu gdje to pise da je dijametralno suprotno..da,jer je tada bjesnio rat i bio je velik protok ljudi,jedina razlika..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
Itd.
Jebote, pa imaš wiki. Samo utipkaj u Google Španjolska gripa + wiki.
Ne dolazim ja potpuno neinformiran na ovaj forum poput nekih i ne blebećem tek da nešto blebećem i da mi prođe vrijeme nego dobro znam o čemu govorim.
I rat je već bio pri samom kraju jer se za početak pandemije obično uzima ožujak 1918. godine.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:to se da izvesti s mjestima kao Murter ili Supetar... Ali kod većih gradova teško...Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
Pa teško, ali ipak nije nemoguće. Osim toga, cijeli gradovi su rijetko žarišta krize nego prije neke institucije u gradovima poput škola, staračkih domova i slično.
Guest- Guest
i meni nije jasno zbog čega svetozar poistovjećuje španjolku sa ovim covidom19... to uopće nisu niti slične bolesti, niti su iste po obrascu populacije koja je kako si nave stradavala onda i sad... ali uz ovu se provlači jedan novi problem a to je proboj iz pluća u krvotok... ako se tu virus razjača i uspije žešće vršiti taj proboj onda smo najebali jer onda neće samo stradavati osobe sa komorbiditetom nego i zdrave osobe koje će kositi krvni ugrušci... na to smo ja i gnječ naletilijoš negdje u travnju ali sad su još neka istraživanja to potvrdila... tu je pizdarija malo žešćaSpeare Shaker wrote:Legendovich wrote:ajd sad lijepo link na nesh sto ima tezinu gdje to pise da je dijametralno suprotno..da,jer je tada bjesnio rat i bio je velik protok ljudi,jedina razlika..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
Itd.
Ne dolazim ja potpuno neinformiran na ovaj forum poput nekih i ne blebećem tek da nešto blebećem i da mi prođe vrijeme nego dobro znam o čemu govorim.
I rat je već bio pri samom kraju jer se za početak pandemije obično uzima ožujak 1918. godine.
2015-08-08
neki cak kazu da nije u pitanju viruz nego bakterija..jebe lud zbunjenog...cak je logicnije po onome na sto se obara(mozak,srce,ovo i ono..) de znaj..michaellcmacha wrote:i meni nije jasno zbog čega svetozar poistovjećuje španjolku sa ovim covidom19... to uopće nisu niti slične bolesti, niti su iste po obrascu populacije koja je kako si nave stradavala onda i sad... ali uz ovu se provlači jedan novi problem a to je proboj iz pluća u krvotok... ako se tu virus razjača i uspije žešće vršiti taj proboj onda smo najebali jer onda neće samo stradavati osobe sa komorbiditetom nego i zdrave osobe koje će kositi krvni ugrušci... na to smo ja i gnječ naletilijoš negdje u travnju ali sad su još neka istraživanja to potvrdila... tu je pizdarija malo žešćaSpeare Shaker wrote:Legendovich wrote:ajd sad lijepo link na nesh sto ima tezinu gdje to pise da je dijametralno suprotno..da,jer je tada bjesnio rat i bio je velik protok ljudi,jedina razlika..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
Itd.
Guest- Guest
https://vaccineliberationarmy.com/wp-content/uploads/2020/05/video-1590719069.mp4?_=1
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:i meni nije jasno zbog čega svetozar poistovjećuje španjolku sa ovim covidom19... to uopće nisu niti slične bolesti, niti su iste po obrascu populacije koja je kako si nave stradavala onda i sad... ali uz ovu se provlači jedan novi problem a to je proboj iz pluća u krvotok... ako se tu virus razjača i uspije žešće vršiti taj proboj onda smo najebali jer onda neće samo stradavati osobe sa komorbiditetom nego i zdrave osobe koje će kositi krvni ugrušci... na to smo ja i gnječ naletilijoš negdje u travnju ali sad su još neka istraživanja to potvrdila... tu je pizdarija malo žešćaSpeare Shaker wrote:Legendovich wrote:ajd sad lijepo link na nesh sto ima tezinu gdje to pise da je dijametralno suprotno..da,jer je tada bjesnio rat i bio je velik protok ljudi,jedina razlika..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
Itd.
To radi zato jer se priklonio katastrofičnom scenariju, a to ne ide bez poistovjećivanja sa Španjolom (koja je zapravo počela u Kanzasu i onda se iskrcavanjem američkih vojnika tijekom rata proširila u Europi).
Što se tiče širenja SARS COV-2 virusa po organizmu, pa Đikiće se negdje sredinom svibnja izašao sa informacijom po kojoj je njegov institut otkrio mehanizam kako usporiti ili čak speiječiti to širenje.
S jedne strane blokiranjem metabolizma nukleinskih kiselina samog virusa, a s druge blokiranjem glikolize koja je zaslužna za širenje virusa. To nije cjepivo, ali jeste neka vrsta lijeka i Đikićev institut nije jedini koji je došao do tog otkrića.
Dakle, uskoro nam slijedi proizvodnja lijeka koji će dati predah organizmu i omogućiti mu stvaranje antitijela pomoću koji će na kraju uništiti infekciju.
Guest- Guest
jok..nemam se sto priklanjati,no nisam niti ignorant situacije..bolje biti oprezan..JOS OVO nije gotovo..
Guest- Guest
Legendovich wrote:neki cak kazu da nije u pitanju viruz nego bakterija..jebe lud zbunjenog...cak je logicnije po onome na sto se obara(mozak,srce,ovo i ono..) de znaj..michaellcmacha wrote:i meni nije jasno zbog čega svetozar poistovjećuje španjolku sa ovim covidom19... to uopće nisu niti slične bolesti, niti su iste po obrascu populacije koja je kako si nave stradavala onda i sad... ali uz ovu se provlači jedan novi problem a to je proboj iz pluća u krvotok... ako se tu virus razjača i uspije žešće vršiti taj proboj onda smo najebali jer onda neće samo stradavati osobe sa komorbiditetom nego i zdrave osobe koje će kositi krvni ugrušci... na to smo ja i gnječ naletilijoš negdje u travnju ali sad su još neka istraživanja to potvrdila... tu je pizdarija malo žešćaSpeare Shaker wrote:Legendovich wrote:ajd sad lijepo link na nesh sto ima tezinu gdje to pise da je dijametralno suprotno..da,jer je tada bjesnio rat i bio je velik protok ljudi,jedina razlika..Speare Shaker wrote:
Itd.
Covid-19 infekcija?
Ma kakva crna bakterija, riječ je o virusu i to iz familije Corona virusa čije postojanje nije nikakva posebna novost.
Doduše ovaj konkretan primjerak SARS COV-2 jeste novost i teško se oteti dojmu da je tu bilo nekakve ljudske intervencije u smislu promjene genoma virusa zbog čega je navodno virus i tako opasan prije svega zato jer se enormno brzo širi.
Da je u pitanju bakterija onda bi se to riješavalo upotrebom nekog antibiotika, osim ako nije neka vrsta superbakterije, ali tada bi samo trebalo razviti novu porodicu antibiotika i problem riješen.
Guest- Guest
Legendovich wrote:jok..nemam se sto priklanjati,no nisam niti ignorant situacije..bolje biti oprezan..JOS OVO nije gotovo..
Pa nitko nije rekao da je gotovo i da još neće biti problema.
O da, ti si se priklonio, bio toga svjestan ili ne, a tome najbolje svjedoči tvoje direktno poistovjećivanje Španjole sa Covid-19 infekcijom što je jednostavno apsurdno.
Guest- Guest
ja nisam katastrofičar, u osnovi i spadam u osobe sa komorbiditetom koji može značajno utjecati da oboljenje od ovog virusa rezultira mortalno, i s tim nemam nikakvog problema jer ako mi se takav scenarij dogodi jebiga nisam imao sreće... radi toga se ne skrivam u četiri zida niti sam izoliran od svojih bližnjih ili drugih ljudi, ali pazim koliko je to moguće i toliko o tom... ovo oko proboja iz pluća u krvotok je obilježje agresivnih virusa koji djeluju akutno i brzo ubijaju zaraženog, međutim radi se samo djelomičo o tom obilježju, jer ovaj virus uđe u krvotok i polako bez pretenzije da akutno svlada nositelja virusa oštećuje krvožilni sustav i stvara problem gdje ga respiratorni virus ne bi trebao stvarati.... u toj mjeri je ovaj virus kompleksniji jer će pravci djelovanja na pronalasku lijeka, cjepiva ili nekog drugog načina djelovanja na virus biti kud i kamo duži i sa dvojbenim ishodom.... pogotovo u očekivanim rokovima...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:i meni nije jasno zbog čega svetozar poistovjećuje španjolku sa ovim covidom19... to uopće nisu niti slične bolesti, niti su iste po obrascu populacije koja je kako si nave stradavala onda i sad... ali uz ovu se provlači jedan novi problem a to je proboj iz pluća u krvotok... ako se tu virus razjača i uspije žešće vršiti taj proboj onda smo najebali jer onda neće samo stradavati osobe sa komorbiditetom nego i zdrave osobe koje će kositi krvni ugrušci... na to smo ja i gnječ naletilijoš negdje u travnju ali sad su još neka istraživanja to potvrdila... tu je pizdarija malo žešćaSpeare Shaker wrote:Legendovich wrote:ajd sad lijepo link na nesh sto ima tezinu gdje to pise da je dijametralno suprotno..da,jer je tada bjesnio rat i bio je velik protok ljudi,jedina razlika..Speare Shaker wrote:
Itd.
To radi zato jer se priklonio katastrofičnom scenariju, a to ne ide bez poistovjećivanja sa Španjolom (koja je zapravo počela u Kanzasu i onda se iskrcavanjem američkih vojnika tijekom rata proširila u Europi).
Što se tiče širenja SARS COV-2 virusa po organizmu, pa Đikiće se negdje sredinom svibnja izašao sa informacijom po kojoj je njegov institut otkrio mehanizam kako usporiti ili čak speiječiti to širenje.
S jedne strane blokiranjem metabolizma nukleinskih kiselina samog virusa, a s druge blokiranjem glikolize koja je zaslužna za širenje virusa. To nije cjepivo, ali jeste neka vrsta lijeka i Đikićev institut nije jedini koji je došao do tog otkrića.
Dakle, uskoro nam slijedi proizvodnja lijeka koji će dati predah organizmu i omogućiti mu stvaranje antitijela pomoću koji će na kraju uništiti infekciju.
2015-08-08
nije poistovjecivanje,nego prilicno slicni parametri u sirenju..dobro,ti si ko moja cura,previse pod konac(nema potrebe jer ipak samo trtljamo),pa svugdje vidis mane u sustavu..rekoh podsjeca ,ali poistovjetiti,je TVOJa rijec,prejaka za ovaj slucajSpeare Shaker wrote:Legendovich wrote:jok..nemam se sto priklanjati,no nisam niti ignorant situacije..bolje biti oprezan..JOS OVO nije gotovo..
Pa nitko nije rekao da je gotovo i da još neće biti problema.
O da, ti si se priklonio, bio toga svjestan ili ne, a tome najbolje svjedoči tvoje direktno poistovjećivanje Španjole sa Covid-19 infekcijom što je jednostavno apsurdno.
Last edited by Legendovich on 4/6/2020, 21:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
ajd šuti,kukash ko jeremija ,a drljas ko da imas twin turbo,sa hidrogen hladjenjem..pozijet ces ti jos oho ho...michaellcmacha wrote:ja nisam katastrofičar, u osnovi i spadam u osobe sa komorbiditetom koji može značajno utjecati da oboljenje od ovog virusa rezultira mortalno, i s tim nemam nikakvog problema jer ako mi se takav scenarij dogodi jebiga nisam imao sreće... radi toga se ne skrivam u četiri zida niti sam izoliran od svojih bližnjih ili drugih ljudi, ali pazim koliko je to moguće i toliko o tom... ovo oko proboja iz pluća u krvotok je obilježje agresivnih virusa koji djeluju akutno i brzo ubijaju zaraženog, međutim radi se samo djelomičo o tom obilježju, jer ovaj virus uđe u krvotok i polako bez pretenzije da akutno svlada nositelja virusa oštećuje krvožilni sustav i stvara problem gdje ga respiratorni virus ne bi trebao stvarati.... u toj mjeri je ovaj virus kompleksniji jer će pravci djelovanja na pronalasku lijeka, cjepiva ili nekog drugog načina djelovanja na virus biti kud i kamo duži i sa dvojbenim ishodom.... pogotovo u očekivanim rokovima...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:i meni nije jasno zbog čega svetozar poistovjećuje španjolku sa ovim covidom19... to uopće nisu niti slične bolesti, niti su iste po obrascu populacije koja je kako si nave stradavala onda i sad... ali uz ovu se provlači jedan novi problem a to je proboj iz pluća u krvotok... ako se tu virus razjača i uspije žešće vršiti taj proboj onda smo najebali jer onda neće samo stradavati osobe sa komorbiditetom nego i zdrave osobe koje će kositi krvni ugrušci... na to smo ja i gnječ naletilijoš negdje u travnju ali sad su još neka istraživanja to potvrdila... tu je pizdarija malo žešćaSpeare Shaker wrote:Legendovich wrote:
ajd sad lijepo link na nesh sto ima tezinu gdje to pise da je dijametralno suprotno..da,jer je tada bjesnio rat i bio je velik protok ljudi,jedina razlika..
Guest- Guest
tu se on a i još neki hvata za tbc ili neki modificirani oblik bakterijske infekcije, a tek to nema veze s vezom... bakterije su ko slon u odnosu na mrava kad se ide uspoređivati virus i bakteriju i dobro kažeš za bakteriju je puno lakše pronaći modus liječenja, za virus modus liječenja skoro da i ne postoji... ako izuzmemo nee lijekove za hiv i za hepatitis ne znam sad točno kojiSpeare Shaker wrote:Legendovich wrote:neki cak kazu da nije u pitanju viruz nego bakterija..jebe lud zbunjenog...cak je logicnije po onome na sto se obara(mozak,srce,ovo i ono..) de znaj..michaellcmacha wrote:i meni nije jasno zbog čega svetozar poistovjećuje španjolku sa ovim covidom19... to uopće nisu niti slične bolesti, niti su iste po obrascu populacije koja je kako si nave stradavala onda i sad... ali uz ovu se provlači jedan novi problem a to je proboj iz pluća u krvotok... ako se tu virus razjača i uspije žešće vršiti taj proboj onda smo najebali jer onda neće samo stradavati osobe sa komorbiditetom nego i zdrave osobe koje će kositi krvni ugrušci... na to smo ja i gnječ naletilijoš negdje u travnju ali sad su još neka istraživanja to potvrdila... tu je pizdarija malo žešćaSpeare Shaker wrote:Legendovich wrote:
ajd sad lijepo link na nesh sto ima tezinu gdje to pise da je dijametralno suprotno..da,jer je tada bjesnio rat i bio je velik protok ljudi,jedina razlika..
Covid-19 infekcija?
Ma kakva crna bakterija, riječ je o virusu i to iz familije Corona virusa čije postojanje nije nikakva posebna novost.
Doduše ovaj konkretan primjerak SARS COV-2 jeste novost i teško se oteti dojmu da je tu bilo nekakve ljudske intervencije u smislu promjene genoma virusa zbog čega je navodno virus i tako opasan prije svega zato jer se enormno brzo širi.
Da je u pitanju bakterija onda bi se to riješavalo upotrebom nekog antibiotika, osim ako nije neka vrsta superbakterije, ali tada bi samo trebalo razviti novu porodicu antibiotika i problem riješen.
2015-08-08
pa probat isa jakim protuprehladnim lijekovima..nema stete..a respirator je ionako smrtna presuda..
ja znam,i to sam rekao da sam gutao Gripostad,Aspirin-C i ACC,mislim..a imao sam bash onake simptome blage,ali neobican filing,koji nikad u zivotu nisam osjetio..pio to par dana i amen..cak je prehlada trazila bar tjedan dana tretmana i uglavnom mirovanja u stanu...
Kazem,nemamo pojma,dobili smo nazive,pravimo se pametni,a napose nish ne znamo..
ja znam,i to sam rekao da sam gutao Gripostad,Aspirin-C i ACC,mislim..a imao sam bash onake simptome blage,ali neobican filing,koji nikad u zivotu nisam osjetio..pio to par dana i amen..cak je prehlada trazila bar tjedan dana tretmana i uglavnom mirovanja u stanu...
Kazem,nemamo pojma,dobili smo nazive,pravimo se pametni,a napose nish ne znamo..
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50