Da remiziramo...
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Da remiziramo...
https://on.rt.com/ahrf
Rusi napravili random sample testiranje stanovnika Moskve i otkrili da 12% stanovnika ima anti tijela - prebolili virus a da nisu bili svjesni i navodno imaju imunitet.
To bi značilo da samo u Moskvi 1.2milijun ljudi je bilo zaraženo (koliko su ono službene brojke oko 300 000) da velika većina nije niti znala da ima virus.
Kada se doda broj ljudi koji je umrlo zbog virusa, kolika je realna smrtonosnot od toga virusa u Rusiji? Ispada oko 0.1 do 0.15% što se poklapa sa malo jačom gripom.
Isto tako cijelo vrijeme ne treba zaboraviti da jedan značajan postotak ljudi ima totalni imunitet na virus i ne ostavljaju niti anti tijela, tako da postotak još pada niže
Rusi napravili random sample testiranje stanovnika Moskve i otkrili da 12% stanovnika ima anti tijela - prebolili virus a da nisu bili svjesni i navodno imaju imunitet.
To bi značilo da samo u Moskvi 1.2milijun ljudi je bilo zaraženo (koliko su ono službene brojke oko 300 000) da velika većina nije niti znala da ima virus.
Kada se doda broj ljudi koji je umrlo zbog virusa, kolika je realna smrtonosnot od toga virusa u Rusiji? Ispada oko 0.1 do 0.15% što se poklapa sa malo jačom gripom.
Isto tako cijelo vrijeme ne treba zaboraviti da jedan značajan postotak ljudi ima totalni imunitet na virus i ne ostavljaju niti anti tijela, tako da postotak još pada niže
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
eto neće jezik nego pravo... u sve 3 zemlje se radi o najgušće naseljenim dijelovima tih zemalja uključujući i moskvu a ti spominješ 8,3/km2... u "rusiji" nemaš nikakvo širenje u ny i ostatak amerike nego istočnu obalu koja je upravo kako rekoh najgušće naseljena i sa gradovima u kojima je toliko gospodarske i institucionalne interakcije da su htjeli ne htjeli kasnili sa mjerama ili one i ako su pravovremeno uvedene nisu polučile učinak jer je NEUSPOREDIVO s istim mjerama u polupraznim državama poput naše i u državi u kojoj imaš gradove načičkane jedan do drugog sa gustočom naseljenosti neusporedivom sa našom i ukupno i po gradovima.... uglavnom ne vidim logike u tom da svako malo dociraš i spominješ svoje stručno intelektualne dosege, potom konstantno mudruješ i onda u konačnici tebi nije bitno, ti jadan nebio našao malo vremena pa došao tu na forumu trgat se formulirajuči, tabelirajući i stavljajući grafove i proračunavajući za par minuta i u to sve uz tvrdnju da nije bitno... a dobro... ja sam stajališta da je ovo iznimno jebena situacija koja će trajati dugo i bit će nekoliko iscrpljujućih rundi tako da ovo zagrijavanje u kojem smo prošli kakti solidno pa i dobro baš puno i ne znači ako u nekoj slijedećoj prođemo duplo lošije....Eroo wrote:Događanje u Rusiji je kopija onoga što se dešava i desilo u USA ili Italiji.michaellcmacha wrote:ja dok sam govorio da če rusija naknadno rasti zajedno sa ovim mnogoljudnima vi ste trkeljali o smirivanju situacije... kad je konobar koji uči programirati brslao o lijeku protiv tbc-a rusija je imala par tisuća oboljelih i okolo slala špijune da raznašaju pomoć ja sam upozorio da će oni također gadno fasovati... i to sam iščitao ne iz podataka jer podataka nije ni bilo... nego iz putinove šutnje iako je imao štošta za reći tih dana ali je mudro šutio jer je već imao projekcije iz kojih je mogao iščitati da su u narednom (čitaj ovom) razdoblju najebali, a lijek niti cjepivo vrlo vjerojatno nisu u stanju proizvesti...
U Rusiji imaš širenje u NY i ostatak Amerike, U Italiji LOmbardiju i ostatak, a u Rusiji Moskvu s Podmoskovljem i ostatak Rusije.
S tima podacima (Ro) kad sam pravio prognoze. Uostalom u svakoj od tih država već imaš dovoljno veliki ulazni uzorak.
da mi za proračun Ro treba tek par minuta i manje od toga za prognozu za 7, 14 ili X dana. Ne radi se o nikakvoj posebnoj mudrosti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
isto tako ne treba zaboraviti pročitati tekst do kraja, a koji kaže da je cilj minimalno 3 a maksimalno 6 milijuna testova u odnosu na ovih 50 000 kako bi stekli što bolji uvid o kretanju i broju osoba sa anti tijelima jer im je to vrlo bitan podatak za... DRUGI I OSTALE VALOVE PANDEMIJE...koji će uslijediti... što znači da rusi dugotrajno računaju na ovu pizdariju i sa ovom pizdarijom...AssadNaPodmornici wrote:https://on.rt.com/ahrf
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
oyyy kuku meni... ..vidim pobjego si od proracuna dinamike fluida,i ne zamjeram...opako jest,ali onda nemoj stvarati neke vizije temeljena na paušalu i par temeljnih faktora .reci cu samo..NIJE ISTO..iskljuci si sve moguce bitne faktore,ali hajde..Eroo wrote:Da ujedno odgovorim i Mihi:Legendovich wrote:O INTERAKCIJI medju faktorima u proracunu jednadžbi,Ero je zaboravio..ono..skroz na skroz. .a GUSTOĆA je jedan od vrlo vaznih faktora u ukupnom rezultatu..
Hrvatska je država polisa.
Virus se u polisima jednako širi kao u NY. Nema nikakve razlike.
Uobičajeno da se zaraženi i umrli prikazuju na 1 milijun ili 100,000 stanovnika.
Ma...bez veze se trudim.
Guest- Guest
Očigledno je da ti imaš neki svoj računski model, ili barem staklenu kuglu,michaellcmacha wrote:eto neće jezik nego pravo... u sve 3 zemlje se radi o najgušće naseljenim dijelovima tih zemalja uključujući i moskvu a ti spominješ 8,3/km2... u "rusiji" nemaš nikakvo širenje u ny i ostatak amerike nego istočnu obalu koja je upravo kako rekoh najgušće naseljena i sa gradovima u kojima je toliko gospodarske i institucionalne interakcije da su htjeli ne htjeli kasnili sa mjerama ili one i ako su pravovremeno uvedene nisu polučile učinak jer je NEUSPOREDIVO s istim mjerama u polupraznim državama poput naše i u državi u kojoj imaš gradove načičkane jedan do drugog sa gustočom naseljenosti neusporedivom sa našom i ukupno i po gradovima.... uglavnom ne vidim logike u tom da svako malo dociraš i spominješ svoje stručno intelektualne dosege, potom konstantno mudruješ i onda u konačnici tebi nije bitno, ti jadan nebio našao malo vremena pa došao tu na forumu trgat se formulirajuči, tabelirajući i stavljajući grafove i proračunavajući za par minuta i u to sve uz tvrdnju da nije bitno... a dobro... ja sam stajališta da je ovo iznimno jebena situacija koja će trajati dugo i bit će nekoliko iscrpljujućih rundi tako da ovo zagrijavanje u kojem smo prošli kakti solidno pa i dobro baš puno i ne znači ako u nekoj slijedećoj prođemo duplo lošije....Eroo wrote:Događanje u Rusiji je kopija onoga što se dešava i desilo u USA ili Italiji.michaellcmacha wrote:ja dok sam govorio da če rusija naknadno rasti zajedno sa ovim mnogoljudnima vi ste trkeljali o smirivanju situacije... kad je konobar koji uči programirati brslao o lijeku protiv tbc-a rusija je imala par tisuća oboljelih i okolo slala špijune da raznašaju pomoć ja sam upozorio da će oni također gadno fasovati... i to sam iščitao ne iz podataka jer podataka nije ni bilo... nego iz putinove šutnje iako je imao štošta za reći tih dana ali je mudro šutio jer je već imao projekcije iz kojih je mogao iščitati da su u narednom (čitaj ovom) razdoblju najebali, a lijek niti cjepivo vrlo vjerojatno nisu u stanju proizvesti...
U Rusiji imaš širenje u NY i ostatak Amerike, U Italiji LOmbardiju i ostatak, a u Rusiji Moskvu s Podmoskovljem i ostatak Rusije.
S tima podacima (Ro) kad sam pravio prognoze. Uostalom u svakoj od tih država već imaš dovoljno veliki ulazni uzorak.
da mi za proračun Ro treba tek par minuta i manje od toga za prognozu za 7, 14 ili X dana. Ne radi se o nikakvoj posebnoj mudrosti.
ali nikako da podijeliš s nama svoja egzaktno dokazna predviđanja.
Za razliku od tebe ja nemam nikakav uvid u budućnost, pa zato i ne
pričam o onome što će se eventualno desiti. Čvrsto stojim na tlu s obje noge.
htio sam reći da si niže inteligencije.Legendovich wrote:zelis reci da nije bitno koliko je gusto posijano ljuctvo,na ovakvom ili onakvom prostoru,i interakcija izmedju njih,sto stvara podlogu za sirenje virusa?njihova brzina kretanja,na koju opet utice gustoca ,kao i faktor bronosti u direktnom kontaktu..veber wrote:ero se malo pogubio.Legendovich wrote:O INTERAKCIJI medju faktorima u proracunu jednadžbi,Ero je zaboravio..ono..skroz na skroz. .a GUSTOĆA je jedan od vrlo vaznih faktora u ukupnom rezultatu..
kao i ti.
ti malo manje
NARAVNO DA SAM SE POGUBIO..yebate..onu formulu kad pogledam gori,guzica mi se sledi..
safet je isto. za razliku od tebe on je maliciozan i cinka okolo.
do jučer nije znao što je Uskrs.
2014-12-30
S obzirom na tvoje dokazano znanje, očekujemo od tebe da ti to napraviš.Legendovich wrote:oyyy kuku meni... ..vidim pobjego si od proracuna dinamike fluida,i ne zamjeram...opako jest,ali onda nemoj stvarati neke vizije temeljena na paušalu i par temeljnih faktora .reci cu samo..NIJE ISTO..iskljuci si sve moguce bitne faktore,ali hajde..Eroo wrote:Da ujedno odgovorim i Mihi:Legendovich wrote:O INTERAKCIJI medju faktorima u proracunu jednadžbi,Ero je zaboravio..ono..skroz na skroz. .a GUSTOĆA je jedan od vrlo vaznih faktora u ukupnom rezultatu..
Uobičajeno da se zaraženi i umrli prikazuju na 1 milijun ili 100,000 stanovnika.
Ma...bez veze se trudim.
Bit ćemo ti neizmjerno zahvalni. I Alemka. I Capak. A posebno Beroš.
Ništa oni ne računaju. Virus im je u Moskvi jednostavno pobjegao u masu i sad ga love. Ili je pušten pro bono.michaellcmacha wrote:isto tako ne treba zaboraviti pročitati tekst do kraja, a koji kaže da je cilj minimalno 3 a maksimalno 6 milijuna testova u odnosu na ovih 50 000 kako bi stekli što bolji uvid o kretanju i broju osoba sa anti tijelima jer im je to vrlo bitan podatak za... DRUGI I OSTALE VALOVE PANDEMIJE...koji će uslijediti... što znači da rusi dugotrajno računaju na ovu pizdariju i sa ovom pizdarijom...AssadNaPodmornici wrote:https://on.rt.com/ahrf
Razumijem Putina da nije mogao staviti Moskvu u karantenu, jer mu je Moskva motor i srce Rusije.
On si jednostavno nije mogao dopustitii Moskvu paralizirati. Gospodarski i politički razlozi
su prejaki za epidemiološki racionalno razmišljanje i djelovanje kad je u pitanju Moskva.
Sve ostalo je naklapanje u stilu Informerskog preseravanja.
safete, da li ti znaš što znači pro bono?Eroo wrote:Ništa oni ne računaju. Virus im je u Moskvi jednostavno pobjegao u masu i sad ga love. Ili je pušten pro bono.michaellcmacha wrote:isto tako ne treba zaboraviti pročitati tekst do kraja, a koji kaže da je cilj minimalno 3 a maksimalno 6 milijuna testova u odnosu na ovih 50 000 kako bi stekli što bolji uvid o kretanju i broju osoba sa anti tijelima jer im je to vrlo bitan podatak za... DRUGI I OSTALE VALOVE PANDEMIJE...koji će uslijediti... što znači da rusi dugotrajno računaju na ovu pizdariju i sa ovom pizdarijom...AssadNaPodmornici wrote:https://on.rt.com/ahrf
Razumijem Putina da nije mogao staviti Moskvu u karantenu, jer mu je Moskva motor i srce Rusije.
On si jednostavno nije mogao dopustitii Moskvu paralizirati. Gospodarski i politički razlozi
su prejaki za epidemiološki racionalno razmišljanje i djelovanje kad je u pitanju Moskva.
nije ti baš jasno?
2014-12-30
Pa pitam znalce, kako to da je u Zagrebu , kao najgušće naseljenom, manji postotak zaraženih od čak 5 županija?Eroo wrote:Evo još nešto za Mihu, glede gustoće stanovništva.
Valjda zato što su većina ipak urbani svijet i što su razumjeli i poštovali propisane mjere.
Nema drugog načina zaustaviti epidemiju osim "hammer" u glavu virusa.
To što je činila Kina, a dobrim dijelom preuzela i Hrvatska, to danas čine sve zemlje Europe.
One zemlje koje su potcijenile brzinu i efekte djelovanja virusa danas imaju silne probleme.
Nikakvo mudrovanje ne rješava stvarne probleme.
Eroo wrote:Ništa oni ne računaju. Virus im je u Moskvi jednostavno pobjegao u masu i sad ga love. Ili je pušten pro bono.michaellcmacha wrote:isto tako ne treba zaboraviti pročitati tekst do kraja, a koji kaže da je cilj minimalno 3 a maksimalno 6 milijuna testova u odnosu na ovih 50 000 kako bi stekli što bolji uvid o kretanju i broju osoba sa anti tijelima jer im je to vrlo bitan podatak za... DRUGI I OSTALE VALOVE PANDEMIJE...koji će uslijediti... što znači da rusi dugotrajno računaju na ovu pizdariju i sa ovom pizdarijom...AssadNaPodmornici wrote:https://on.rt.com/ahrf
rađeni prvi serološki testovi, uzorak 50 000 ljudi iz moskve. ako je pravi nasumični uzorak onda je to točno skoro kao da si i svakog stanovnika testira.
moskva piše na russia today sa okolicom ima 12milijuna stanovnika.
anti tijela u mosvki ima 12%stanovnika piše russia today prema tom testiranju.
znači ,44milijuna ljudi u moskvi je bilo zaraženo virusom. 1,44milijun.
navodno je 50% mrtvih oko moskve.
dakle od 3500 ljudi, 1700..
dakle 1700 od 1,4milijuna, to je malo više od 0.1%, točnije 0.12%
Putin je bio zatvorio Rusiju na dva tri tjedna pa su je otvorili, pa bog te mazo smrtonosnost virusa je doslovno na razini gripe, rusi zadnji 12godina nisu imali pošteni ekonomski rast, nije lud da uništi rusiju radi virusa gripe.
isto tako treba imati na umu -- da prema raznim istraživanjima čak 1/3 od ukupne populacije se nemože zaraziti virusom. jednostavno organizam uništi virus i ne ostavi traga.
ja iman od roditelja , njihove frendove, gđa je radila u onom staračkom domu gdje je bio virus u Splitu. Ona je pozitivna, -- već misec dana je doma, nije imala nikakve simptome.
živila je sa mužem, koji je imao operacije oko srca, ima i još neke druge bolesti, itd, -- pripala se za njega - a on negativan na virus. u prijevodu njegov organizam je uništio virus odmah unatoč tome što statistički već spada u rizičniju skupinu.
naravno sin isto tako negativan, a svi skupa u istom domaćinstvu. ovih dana im svima završava karantena, nju neće niti testirati, računaju nakon 20+ dana nakon pozitivnih testa, ako nisi imao nikakve simptome, da nemaš više virus.
ukratko kakve veze ovo ima sa moskvom. 0.12% mrtvih od statističkog broja zaraženih. međutim, dodaj još da 1/3 populacije ne može se zaraziti virusom (dakle biti će u kontaktu sa njime ali jednostavno imunitet im uništi virus, kao što svake godine svi mi budemo u kontaktu sa virusom gripe a većina nas nema ništa).
0.12% * 0.67 = već smrtonosnost pada na 0.08%. isto tako dodaj imunitet krda, pod uvjetom da ovi sa anti tijelom zadrže imunitet.. (nadajmo se).. dakle što znači da bi ostao postotak ugrožene populacije koji radi imuniteta krda bi bio zaštićen.. i onda pada i ispod 0.08%..
naravno nisu isti rezultati za new york, bjelorusiju, rusiju, hrvatsku, švedsku, srbiju i belgiju.
ispada da u istočno europskim zemljama gdje su ljudi cijepljeni protiv turbekuloze, da se savršeno poklapa sa jačim imunitetom na ovaj virus. u new yorku smrtonosnost nije oko 0.1% koliko je na istoku europe, nego možda i 0.2% ili 0.3%(0.3% najgori postotak , međutim čak i to je jedno 10puta manje nego što je WHO tvrdio)..tako i u beligij.
sve jedno evo i Trump je rekao --- kada dođe drugi val da nema više zaključavanja. Naši ovdje u HDZu su isto tako rekli da nema zaključavanja u drugom valu. Znaju i oni čitati podatke. Biti će socijalna udaljenost, izolacija rizičnijih skupina i to je to.
ukratko ovo je gotova stvar, sada ide zbrajanje ekonomske štete , a drugi val došao , ne došao , nema zaključavanja
u tim vašim brojkama uopće niste uzeli u obzir imunitet iako je on najbitniji faktor
gustoća i zaraženost i zdravstveni sustav su manje bitni
a najveći imunitet imaju socijalistčke i komunističke države i to čak bivše
zato kod nas nije bilo korone
nije to nikakva zasluga hdzejovog stožera, nego zdravog duha u zdravom tijelu
a što je nasljeđe bivše SFRJ i njene politike prema građanima u puno područja, od školskog do zdravstvenog
ozbiljno ..
a što je nasljeđe bivše SFRJ i njene politike prema građanima u puno područja, od školskog do zdravstvenog
ozbiljno ..
Eroo wrote:Pa pitam znalce, kako to da je u Zagrebu , kao najgušće naseljenom, manji postotak zaraženih od čak 5 županija?Eroo wrote:Evo još nešto za Mihu, glede gustoće stanovništva.
Valjda zato što su većina ipak urbani svijet i što su razumjeli i poštovali propisane mjere.
Nema drugog načina zaustaviti epidemiju osim "hammer" u glavu virusa.
To što je činila Kina, a dobrim dijelom preuzela i Hrvatska, to danas čine sve zemlje Europe.
One zemlje koje su potcijenile brzinu i efekte djelovanja virusa danas imaju silne probleme.
Nikakvo mudrovanje ne rješava stvarne probleme.
u splitu je krivica isključivo na blaženku bobanu, škaričiću, škoriću, zanimljivo prezimenima iz tvoje regije, - ekipe koje ja na vlasti, jer doslovno nisu bili sposobni organizirati krizne stožere.
ja pošto sam svaki dan izlazio vanka, nisam tih dana vidio pasa na ulici, osim policije.. dakle ljudi su svi bili pripadnuti doma, a sve jedno virus je provaljiva na čelu onih institucija gdje su tvoji asevi bili uhljebljeni preko veze.
međutim, ja ironično na sve to gledam pozitivno, veća je postotak ljudi sa imunitetom. u splitskom škveru je 2% zanimljivo ljudi sa anti tijelima a nitko od njih nije bio svjestan da je imao virus sa sobom.
Ja sam laik,i ne znam to rjesiti,ali znam sto se koristi za rjesavanje..No ti si negdje ono u pocetku rekao,da NIJE TVOJE PODRUCJE...a sada si odjedared ekspert za sirenje viruzne zaraze,i sve vezano za to...malo overkill ali hajde,jebi ga..dah ti jednadzbu,pa posto se toliko izbuso u grudi,red bi bilo da je rjesis,ujedno cemo imati PRAVU sliku svega..Eroo wrote:S obzirom na tvoje dokazano znanje, očekujemo od tebe da ti to napraviš.Legendovich wrote:oyyy kuku meni... ..vidim pobjego si od proracuna dinamike fluida,i ne zamjeram...opako jest,ali onda nemoj stvarati neke vizije temeljena na paušalu i par temeljnih faktora .reci cu samo..NIJE ISTO..iskljuci si sve moguce bitne faktore,ali hajde..Eroo wrote:Da ujedno odgovorim i Mihi:Legendovich wrote:O INTERAKCIJI medju faktorima u proracunu jednadžbi,Ero je zaboravio..ono..skroz na skroz. .a GUSTOĆA je jedan od vrlo vaznih faktora u ukupnom rezultatu..
Ma...bez veze se trudim.
Guest- Guest
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
. nema to veze sa socijalizmom. hrvati puno lošije žive od šveđana i dosta zapadnih europljana , više pušimo, pijemo, i manje se krećemo i lošije se hranimo. i tako je ostatak istočne europe.Sora wrote:u tim vašim brojkama uopće niste uzeli u obzir imunitet iako je on najbitniji faktor
ozbiljno ..
kakve veze imaju rusi sa zdravim životom, do par godina je prosjek života u rusiji bio 60 i nešto godina, kao u afričkim zemljama.
međutim imamo BCG cijepivo, plus ironično to što kraće živimo, znači da će manje ljudi pokositi ovaj virus, jer virus izgleda da tek statistički postaje opasan za +70osobe, tako da rusija i hrvatska ironično , imamo vjerojatno manji postotak starijeh stanovništva.. i ja bih rekao BCG cijepivo, baš ispada jebački - zemlje koje imaju BCG cijepivo, smrtonosnost ovoga virusa je na razini gripe.. zemlje koje nemaju 2-3 puta veća, ali i dalje ne katastrofalna kako je WHO tvrdio
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
kretanje populacije vrlo bitno,karakteriste isto,karakteristike okolisa,kako rekoh ima zilijun faktora koji su bitni..i nema takvih,kako ti rece,da su manje bitni,svi su bitniSora wrote:u tim vašim brojkama uopće niste uzeli u obzir imunitet iako je on najbitniji faktor
ozbiljno ..
Guest- Guest
Ne žuri sa zaključcima. Ne mislim da si nepismen pa ti zato preporučam da pogledašAssadNaPodmornici wrote:Eroo wrote:Ništa oni ne računaju. Virus im je u Moskvi jednostavno pobjegao u masu i sad ga love. Ili je pušten pro bono.michaellcmacha wrote:isto tako ne treba zaboraviti pročitati tekst do kraja, a koji kaže da je cilj minimalno 3 a maksimalno 6 milijuna testova u odnosu na ovih 50 000 kako bi stekli što bolji uvid o kretanju i broju osoba sa anti tijelima jer im je to vrlo bitan podatak za... DRUGI I OSTALE VALOVE PANDEMIJE...koji će uslijediti... što znači da rusi dugotrajno računaju na ovu pizdariju i sa ovom pizdarijom...AssadNaPodmornici wrote:https://on.rt.com/ahrf
rađeni prvi serološki testovi, uzorak 50 000 ljudi iz moskve. ako je pravi nasumični uzorak onda je to točno skoro kao da si i svakog stanovnika testira.
moskva piše na russia today sa okolicom ima 12milijuna stanovnika.
anti tijela u mosvki ima 12%stanovnika piše russia today prema tom testiranju.
znači ,44milijuna ljudi u moskvi je bilo zaraženo virusom. 1,44milijun.
navodno je 50% mrtvih oko moskve.
dakle od 3500 ljudi, 1700..
dakle 1700 od 1,4milijuna, to je malo više od 0.1%, točnije 0.12%
dnevno potvrđeno pozitivne. Ti podaci, kao i ostali dijagrami, meni mnogo kažu
o državi na koju se odnose - na njeni odnos do virusa, mjere koje ne/poduzimaju i kapacitete zdravstva.
Nakon što pogledaš ruske podatke, odi pogledat i bjeloruske, a možeš i britanske.
Odi pogledat pa nam javi što primjećuješ već na prvi pogled.
Pošto bolje poznaješ bosanske prilike odi najprije pogledat njihove dijagrame.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Klikneš na državu i eto ga.
asad će me poučavat skipanju. na jedra.Sora wrote:pa vidim ASSAD ISTO PIŠE
frend mi ima 60ku
bu nas sinkopa posjetila.
2014-12-30
Ništa ti nisi rekao, osim što se razbacuješ s nečim što qrtza razumiješ.Legendovich wrote:Ja sam laik,i ne znam to rjesiti,ali znam sto se koristi za rjesavanje..No ti si negdje ono u pocetku rekao,da NIJE TVOJE PODRUCJE...a sada si odjedared ekspert za sirenje viruzne zaraze,i sve vezano za to...malo overkill ali hajde,jebi ga..dah ti jednadzbu,pa posto se toliko izbuso u grudi,red bi bilo da je rjesis,ujedno cemo imati PRAVU sliku svega..Eroo wrote:S obzirom na tvoje dokazano znanje, očekujemo od tebe da ti to napraviš.Legendovich wrote:oyyy kuku meni... ..vidim pobjego si od proracuna dinamike fluida,i ne zamjeram...opako jest,ali onda nemoj stvarati neke vizije temeljena na paušalu i par temeljnih faktora .reci cu samo..NIJE ISTO..iskljuci si sve moguce bitne faktore,ali hajde..Eroo wrote:Da ujedno odgovorim i Mihi:Legendovich wrote:O INTERAKCIJI medju faktorima u proracunu jednadžbi,Ero je zaboravio..ono..skroz na skroz. .a GUSTOĆA je jedan od vrlo vaznih faktora u ukupnom rezultatu..
Ma...bez veze se trudim.
S diferencijalnim nejednadžbama otvorenog tipa se ne rješava ništa, služe samo za opis problema.
Softveri za njihovo rješavanje rade na u probabilističkim načelima, plus "probaj i ispravi".
Ne da mi se ovo objašnjavati, jer ne bi ništa razumio. Sorry, stvarno...prestani me smarat i budi rađe konstruktivan.
neka me kolega forumaš ispravi, koliko znam dvije su WRC 60 i jedna 64. kolega je tu većeg iskustva.
2014-12-30
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50