Da remiziramo...
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Da remiziramo...
Pomišala mu se kriza srednjih godina i hipohondrija... Da je znao da može ovako privlačiti pažnju odjeba bi puste tone u teretani davnih dana....T. wrote:Nije više nadrkan i 'opasan' kao ranije...mutava baštarda wrote:A joj...Nema više mjesta za tetovaže....Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bjeloruski model je čak bolji od Švedskog.
Lukašenko bio u pravu
Putin ispao pičkica spram njega
Prije i za vrijeme COVID-19.
Nije Yoda.
Virus dakle pozitivno utječe na ljude...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vjerovatno 45kmhvili40 wrote:pitaj kilu mozga nek ti on objasni kako je u Švedskoj.veber wrote:izgradimo autoceste. ne samo mi već na teritoriju eu.
onda ograničimo vožnju na 130.
u današnjem vozilu niti ne osjetiš 130.
kada se već brinu o nama i našem zdravlju, zakaj ne limitiraju aute na 130.
ukinu konjicu i pod obavezno uvedu yugo 45
2014-12-30
120 jako rijetko 130 a imaju dobre autocesteveber wrote:vjerovatno 45kmhvili40 wrote:pitaj kilu mozga nek ti on objasni kako je u Švedskoj.veber wrote:izgradimo autoceste. ne samo mi već na teritoriju eu.
vili40-
2015-08-02
130!!!!vili40 wrote:120 jako rijetko 130 a imaju dobre autocesteveber wrote:vjerovatno 45kmhvili40 wrote:pitaj kilu mozga nek ti on objasni kako je u Švedskoj.veber wrote:izgradimo autoceste. ne samo mi već na teritoriju eu.
meni auto glasi na starog.vili40 wrote:120 jako rijetko 130 a imaju dobre autocesteveber wrote:vjerovatno 45kmhvili40 wrote:pitaj kilu mozga nek ti on objasni kako je u Švedskoj.veber wrote:izgradimo autoceste. ne samo mi već na teritoriju eu.
austrijanci mu poslali razglednicu.
stari se žalio da je prestar za vozit koliko je snimljeno.
prihvatili argument.
u wertheimu me slikali
dozvoljeno 15 ja vozo 40, opet stari najebao.
2014-12-30
isuse kada se sjetim di sam i koliko vozio.
284 pa mi uzeli vozaćku i par soma ojra.
psihijatrica me pitala bi li ponovno to napravio?
284 pa mi uzeli vozaćku i par soma ojra.
psihijatrica me pitala bi li ponovno to napravio?
2014-12-30
pa nastavi niz...Sora wrote:ajde glasujte za HDZ ako hoćete preživjeti
od penzije
od prosječne plaće
slušati o 45.g i brojiti kosti
doživjeti zemlju nepravdi i gluposti
promatrati kakonastaje 200 bogatih , ratnih profitera i mafije
bježati iz CRO da naparvite mjesta za kamenjarce čaradaklije
itd
ako hoćete da se u hrvatskoj temeljem političke trgovine zapošljava par tisuća srba u državne firme i agencije, BEZ IKAKVOG NATJEČAJA
ako hoćete da se državni novac dijeli srbima po osnovi izravnih potpora za pustopoljine koje ti srbi uopće ne održavaju jer niti ne žive u hrvatskoj,
ako hoćete da srbi koji imaju opg-e ne moraju prilagati projektnu dokumentaciju tj platiti izradu iste kako bi temeljem iste participirali u dodjelI novaca iz fondova i poticaja, jer to za njih odrađuje sdss u izravnom dogovoru sa hdz-om,
ako hoćete da po hrvatskoj po zadnjoj novini srbe popisuju srbi kako bi mogli popisati sve one srbe za koje im se dostave spiskovi, a koji se ne nalaze u hrvatskoj, ne žive u hrvatskoj, ali ako budu popisani onda će na osnovu većeg broja popisanih makar i fiktivnih srba u hrvatskoj sdss imati još veći izborni utjecaj...
kobiletino unazad 8 9 godina u hrvatskoj nema nezaposlenih srba jer na svim razinama i u svim tipovima zapošljavanja SRBI IMAJU PREDNOST i na lokalnoj i na regionalnoj i na državnoj razini... ajde zato GLASUJTE ZA HDZ
2015-08-08
Broje normirano do "tisač" i ni jednog više.AssadNaPodmornici wrote:
Bjeloruski model je čak bolji od Švedskog.
Umrle su još dvije osobe, muškarac u KBC Split rođen 1963. godine, a u Klinici za infektivne bolesti muškarac rođen 1977. godine. Time je ukupan broj umrlih od koronavirusa 99.
došli mlađi na red?
došli mlađi na red?
vili40-
2015-08-02
COVID-19 je infekcija koja najčešće zahvaća pluća. Plućna infekcija je težak oblik bolesti kad je korona u pitanju.vili40 wrote:Umrle su još dvije osobe, muškarac u KBC Split rođen 1963. godine, a u Klinici za infektivne bolesti muškarac rođen 1977. godine. Time je ukupan broj umrlih od koronavirusa 99.
došli mlađi na red?
Ako mlađa osoba ima i, na primjer, povišen tlak -, što je čest slučaj i kod mlađih osoba- onda imate dodatni komordibitet,
koji se nažalost završi i ovako tragično kao u gornjem slučaju. Može se raditi i o osobi koja ima, na primjer dijabetes,
ili neku od onkoloških primjera bolesti, itd...
Evo mene kao da sam epidemiolog...
'od' ili 's'?vili40 wrote:Umrle su još dvije osobe, muškarac u KBC Split rođen 1963. godine, a u Klinici za infektivne bolesti muškarac rođen 1977. godine. Time je ukupan broj umrlih od koronavirusa 99.
došli mlađi na red?
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Može i jedno i drugo biti razlog.T. wrote:'od' ili 's'?vili40 wrote:Umrle su još dvije osobe, muškarac u KBC Split rođen 1963. godine, a u Klinici za infektivne bolesti muškarac rođen 1977. godine. Time je ukupan broj umrlih od koronavirusa 99.
došli mlađi na red?
Moj sin već ima ugrađen stent, a kladio bih se da nije stariji od tebe...ili je tu negdje.
90% stanovnika u HR je rizično. To kaže vaša medicinska struka i statistika i ne ja.
Reče ministar Capelli da je u HR prošlog vikenda ušlo 132,000 turista.
Trebat će tjedan-dva da se vidi u kojem smjeru se stvar kreće.
Ako se ništa drastično epidemiološki ne promjeni onda možete
računati na kakvu takvu turističku sezonu.
Trebat će tjedan-dva da se vidi u kojem smjeru se stvar kreće.
Ako se ništa drastično epidemiološki ne promjeni onda možete
računati na kakvu takvu turističku sezonu.
Ne znam šta kažu Yodine prognoze, nešto ga nema kad treba izreć svoj sud.
joda ove godine može zaboraviti na švabice i čehinje... Za kurac je nabija formu...Eroo wrote:Ne znam šta kažu Yodine prognoze, nešto ga nema kad treba izreć svoj sud.
mutava baštarda wrote:Naši gosti na Jadranu.. sreća da je stožer ukinuo Koronu zbog predstojećih izbora. Nakon što mudri vođa opet dobije mandat mogao bi donijeti ustavni zakon kojim zabranjuje Koronu od šestog do devetog miseeca...Eroo wrote:Evo baš gledam, Bavarska ima 7x više zaraženih i 8x više umrlih od Hrvatske.
Teorija zavjere kobog.
mudri vođa of the Kingdom of Accidental Tourism moga bi uvesti nove tematske plaže uz već postojeće na primjer corona beach, covid-19 beach, respirator beach, uvala upale pluća, beach of the dead itd...
Guest- Guest
Samo mudri vođa to može učinit. Oni drugi bi znali uvesti jedinoGnječ wrote:mutava baštarda wrote:Naši gosti na Jadranu.. sreća da je stožer ukinuo Koronu zbog predstojećih izbora. Nakon što mudri vođa opet dobije mandat mogao bi donijeti ustavni zakon kojim zabranjuje Koronu od šestog do devetog miseeca...Eroo wrote:Evo baš gledam, Bavarska ima 7x više zaraženih i 8x više umrlih od Hrvatske.
Teorija zavjere kobog.
mudri vođa of the Kingdom of Accidental Tourism moga bi uvesti nove tematske plaže uz već postojeće na primjer corona beach, covid-19 beach, respirator beach, uvala upale pluća, beach of the dead itd...
gulag beach, Goli otok ljubavi, Huda jama za speleologe poČetnike i slično...
ne kužim zakaj napadate predsjednika vlade?Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:Naši gosti na Jadranu.. sreća da je stožer ukinuo Koronu zbog predstojećih izbora. Nakon što mudri vođa opet dobije mandat mogao bi donijeti ustavni zakon kojim zabranjuje Koronu od šestog do devetog miseeca...Eroo wrote:Evo baš gledam, Bavarska ima 7x više zaraženih i 8x više umrlih od Hrvatske.
Teorija zavjere kobog.
kaj nije kradezej uvijek u pravu?
2014-12-30
šta te točno zanimaEroo wrote:Ne znam šta kažu Yodine prognoze, nešto ga nema kad treba izreć svoj sud.
AssadNaPodmornici- Posts : 22270
2018-06-14
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50