'PA MI POJMA NISMO IMALI DA JE AVION RUSKI!'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'PA MI POJMA NISMO IMALI DA JE AVION RUSKI!'
Da je Srbija uspjela izaći na Crno more, bez sumnje sve bi za Ruse bilo lakše
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Prvo Erdogan prodaje priču kako su branili svoj zračni prostor, sad se izvlače da nisu znali...ništa od tog sultanata i kalifata, isprangijalo Redžepa da ne zna što bi...
Guest- Guest
Skupljaju se potpisi protiv "Sjevernog toka" ...AlfaOmega wrote:Nisam im ja kriv zakaj ih sve manje i manje zemalja voli...red wolf wrote:Pa kako će Europi dostavljati plin, kad neće preko Ukrajine?AlfaOmega wrote:Nadam se da će Rusi biti još hrabriji i konačno suspendirati onaj "turski tok".
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nisu znali da je ruski...Starhemberg wrote:Prvo Erdogan prodaje priču kako su branili svoj zračni prostor, sad se izvlače da nisu znali...ništa od tog sultanata i kalifata, isprangijalo Redžepa da ne zna što bi...
Opet bi učinili isto...
Izjave su čudne, pitanje je i tko je sve znao, ako su išli rušiti avion. Možda je i Erdoganu netko smjestio.
2015-09-14
Znaci oborili bi i americki saveznicki da je naletio jbg. eto ne znajuci, mos mislit.
omni-
2014-04-12
Syria, Russia Block Cross-Border Weapons Supply to ISIL in Lattakia
The Syrian army with the support of Russian aircraft has blocked the cross-border supply of weapons to the ISIL militants in the mountainous areas of the Syrian province of Lattakia, the Russian Defense Ministry said Thursday.
In other areas of Northern Syria, the Russian Air Force controls all the main routes of delivery of weapons and ammunition preventing them from reaching ISIL militants, Ministry Spokesman Maj. Gen. Igor Konashenkov said, Sputnik reported.
"As a result of repeated airstrikes on militants by the Russian aviation, the Syrian government forces have taken full control over the mountainous areas in the North of the province of Lattakia, thereby completely blocking the cross-border supply of weapons, ammunition and other assets of the terrorists in the province," he said.
The Russian fighter jets also bombed a Turkish convoy of trucks carrying weapons to terrorist groups in Syria's Aleppo province on Wednesday.
The airstrikes hit the trucks which were carrying weapons from Turkey to the Takfiri terrorists fighting in Syria near Azaz town in Aleppo.
Russia launched airstrikes against the ISIL group and other terrorist targets in Syria at the request of its president, Bashar Assad, on September 30.
So far, Russian warplanes have destroyed over 3,000 terrorist targets. Several hundreds of militants have been killed, dozens of command centers and depots were destroyed.
Erdogan, Yoda i Ezekel na aparatima.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Jebem tebe i tvoj mozak. Shvaćaš li to?...marcus-t wrote:
i Ezekel na aparatima.
Guest- Guest
Mir Lesi, k nozi.red wolf wrote:Jebem tebe i tvoj mozak. Shvaćaš li to?...marcus-t wrote:
i Ezekel na aparatima.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Neću. Nisi mi dao keks.marcus-t wrote:Mir Lesi, k nozi.red wolf wrote:Jebem tebe i tvoj mozak. Shvaćaš li to?...marcus-t wrote:
i Ezekel na aparatima.
Guest- Guest
Malo je specifična situacija na toj granici od obaranja turskog fantoma sa sirijske strane pa je onda bi bar po jedan sirijski avion i helikopter koje su turci oborili sirijcima isto zbog povrjede granice, otprilike isto područje, malo istočnije... Rusi vele sačekuša... Ako ne možemo znati tko je krivac, amo vidjeti tko nije i kome ovo najmanje paše pa onda obrniti stranuomni wrote:Znaci oborili bi i americki saveznicki da je naletio jbg. eto ne znajuci, mos mislit.
2015-09-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nikad nismo imali seks, a u braku smo već 5 godina
» Turska oborila ruski borbeni avion
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Ruski špijunski avion preletio iznad Washingtona
» Militanti ISIL-a: 'Ovo je oružje kojim smo srušili ruski avion'
» Turska oborila ruski borbeni avion
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Ruski špijunski avion preletio iznad Washingtona
» Militanti ISIL-a: 'Ovo je oružje kojim smo srušili ruski avion'
Page 3 of 3