Korona u Europi još u Prosincu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Korona u Europi još u Prosincu
Sreća da nije duže.Leviathan2 wrote:sveukupno oko 5-6 danaסמאל wrote:Prebolio kod kuće ili ? koliko dugo te to držalo ?Leviathan2 wrote:disanje na skrge, spavanje na sjedeci, bolovi u ledjima i na kraju malaksalost dva danaסמאל wrote:Jesi imao blaže ili teže simptome ?Leviathan2 wrote:
jap,
pozitivan na antitjela , testiran prije 2 tjedna
i naravno, kod kuce
nisam uopce isao doktoru
jedino prvi dan popio lupocet za temperaturu
mazao mascu protiv prehlada ispod nosa da mi otvori disne puteve i to je to
Znači,pleme je steklo kolektivni imunitet.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
prije koji dan mi se javile bivse zeneסמאל wrote:Sreća da nije duže.Leviathan2 wrote:sveukupno oko 5-6 danaסמאל wrote:Prebolio kod kuće ili ? koliko dugo te to držalo ?Leviathan2 wrote:disanje na skrge, spavanje na sjedeci, bolovi u ledjima i na kraju malaksalost dva danaסמאל wrote:
Jesi imao blaže ili teže simptome ?
i naravno, kod kuce
nisam uopce isao doktoru
isli su se svi testirat i svima pozitivno pokazlao da su preboljeli a nisu ni osjetili prakticki osim sto je jedna bivsa imala hunjavicu
men sad zao sto nisam bacio cigarete, psmtr, nisam pusio tjedan dana i bila lijepa sansa
Leviathan2 wrote:prije koji dan mi se javile bivse zeneסמאל wrote:Sreća da nije duže.Leviathan2 wrote:sveukupno oko 5-6 danaסמאל wrote:Prebolio kod kuće ili ? koliko dugo te to držalo ?Leviathan2 wrote:
disanje na skrge, spavanje na sjedeci, bolovi u ledjima i na kraju malaksalost dva dana
i naravno, kod kuce
nisam uopce isao doktoru
isli su se svi testirat i svima pozitivno pokazlao da su preboljeli a nisu ni osjetili prakticki osim sto je jedna bivsa imala hunjavicu
men sad zao sto nisam bacio cigarete, psmtr, nisam pusio tjedan dana i bila lijepa sansa
sad sve bivse zene za ruku,u saunu i velike i bogate orgije napravi..
Guest- Guest
E svašta.Ma jesu li ti testovi uopće pouzdani.Leviathan2 wrote:prije koji dan mi se javile bivse zeneסמאל wrote:Sreća da nije duže.Leviathan2 wrote:sveukupno oko 5-6 danaסמאל wrote:Prebolio kod kuće ili ? koliko dugo te to držalo ?Leviathan2 wrote:
disanje na skrge, spavanje na sjedeci, bolovi u ledjima i na kraju malaksalost dva dana
i naravno, kod kuce
nisam uopce isao doktoru
Sad čim netko kihne ili se zakašlje,odmah svi skaču na zadnje noge,corona,corona..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nisu testovi na koronu nego na antitjelaסמאל wrote:E svašta.Ma jesu li ti testovi uopće pouzdani.Leviathan2 wrote:prije koji dan mi se javile bivse zeneסמאל wrote:Sreća da nije duže.Leviathan2 wrote:sveukupno oko 5-6 danaסמאל wrote:
Prebolio kod kuće ili ? koliko dugo te to držalo ?
i naravno, kod kuce
nisam uopce isao doktoru
Sad čim netko kihne ili se zakašlje,odmah svi skaču na zadnje noge,corona,corona..
u biti ja pokusavam da mi daju nesto , neki papir da sam imuniziran da mogu putovat
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Korona i u BiH
Page 2 of 2