Što smo naučili od virusa?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Što smo naučili od virusa?
rakija je bila cca 20kn litra. jeftinija od kruha.Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
kolega je preživao šjivu pa zaboravio.
garant su ga u mrskoj izgladnjivali pa nije imao nikaj za jest.
moto za marendu su dijelili samo višim partijskim borcima.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
I ja gledam sta pise..marc ko da je s marsa pao ...ili se pravi da ispadne ko ono ja sam miteleuropean..
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
ne znam, kad sam ja bio u JRM rusi su pili i sredstvo za čišćenje topovskih cijevi, brodovi su im znali doć tu... pitralon je bio ko dom perignon za njih
bila je i gora, u lori se kupovao alkohol od babe kemičarke, a od toga oslijepiš
broj jedan je leonidi savjetovao.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
ne znam, kad sam ja bio u JRM rusi su pili i sredstvo za čišćenje topovskih cijevi, brodovi su im znali doć tu... pitralon je bio ko dom perignon za njih
ne gledamo iz doba kolumba.
probaj se skoncentrirat na jna.
2014-12-30
oslijepio si jer nisi znao lokat.marcellus wrote:Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
bila je i gora, u lori se kupovao alkohol od babe kemičarke, a od toga oslijepiš
mlad i bahat, budući novinar.
2014-12-30
Odmah si se požurio potvrditi moje objede da si željeznozavjesna Jogurtindina podguzna muha Mislim ono, kakav jadnik moraš biti pa da ustvrdiš tako nešto kao da je u nas bilo gore nego u SSSR-u?marcellus wrote:bila je i gora...Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
BADEL postoji jako predugo..Maraska isto..marcellus wrote:Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
neuk si ili zlonamjeran..jos kao klinac,sam cekao da starci isprate goste,dotle sam ja poispijao slavne likere kruskovac,mentol,a niti Cezar nije bio stran..
https://www.conalco.de/badel/
Guest- Guest
pa marc, sisata i tuđman nisu smjeli pjevat božićne pjesme niti ići na vjeronauk.
ako zabrane rad nedjeljom marc i morti će biti nedjeljom od jutra u kinu.
crkvi.
do sada su im branili.
crkvi.
do sada su im branili.
2014-12-30
ti si kao iz slavonije?Legendovich wrote:BADEL postoji jako predugo..Maraska isto..marcellus wrote:Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
neuk si ili zlonamjeran..jos kao klinac,sam cekao da starci isprate goste,dotle sam ja poispijao slavne likere kruskovac,mentol,a niti Cezar nije bio stran..
2014-12-30
Da i ?'veber wrote:ti si kao iz slavonije?Legendovich wrote:BADEL postoji jako predugo..Maraska isto..marcellus wrote:Oh_Femder wrote:To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.marcellus wrote:ma da al pitralon je bio ono nadomjestak za žesticu u JNA... tih godina :D
Guest- Guest
ja sam iz zg pa smo imali vinograde, šljivike i vrt.Legendovich wrote:Da i ?'veber wrote:ti si kao iz slavonije?Legendovich wrote:BADEL postoji jako predugo..Maraska isto..marcellus wrote:Oh_Femder wrote:
To je bila raširena pojava u SSSR-u. U nas, eat your heart out Čokolinda's flunkey, situacija nikad nije bila ni blizu tako očajnička.
znam da je stari jednom dofurao viski iz londona.
ostalo smo imali okolo.
2014-12-30
veber wrote:pa marc, sisata i tuđman nisu smjeli pjevat božićne pjesme niti ići na vjeronauk.
crkvi.
do sada su im branili.
pa ja ionak gledam nedjeljom zgibat s decom negde na piknik, u prirodu, maksimir, jarun, zoo, kaj god
samo tetama koje rade u dućanu brane.
neko je tebi branio da odeš nedjeljom nekam?marcellus wrote:veber wrote:pa marc, sisata i tuđman nisu smjeli pjevat božićne pjesme niti ići na vjeronauk.
crkvi.
do sada su im branili.
pa ja ionak gledam nedjeljom zgibat s decom negde na piknik, u prirodu, maksimir, jarun, zoo, kaj god
samo tetama koje rade u dućanu brane.
teta u trgovini ima slobodan dan po izboru.
pitam svakog, pa i tebe. zašto vozač prve pomoći mora raditi nedjeljom, a ženska u konzumu ne?
samo mi to odgovorite.
zašto bi ja pičku odfurao nedjeljom u restoran kada mogu doma skuhat?
zašto ne postoji ravnopravnost?
ili svi ili nitko.
umri u ponedjeljak ujutro kako bi vozač hitne mogao s djecom na jarun.
2014-12-30
slobodan dan po izboru je kurac na biciklu
ima mi buraz takvu situaciju da on i žena uglavnom rade vikendom, pa on dobije slobodan dan u utorak a ona u četvrtak
to je sranje
ima mi buraz takvu situaciju da on i žena uglavnom rade vikendom, pa on dobije slobodan dan u utorak a ona u četvrtak
to je sranje
a, ti na misu ideš kao i svakog utorka.
žašto bi nedjeljom radio vozač hitne?
gdje je načelo ravropravnosti?
zašto bi radio radnik u plinari?
ili svi ili nitko
a buraz ti ne želi gledat suprugu. da se žele vidjet vidjeli bi se srijedom.
žašto bi nedjeljom radio vozač hitne?
gdje je načelo ravropravnosti?
zašto bi radio radnik u plinari?
ili svi ili nitko
a buraz ti ne želi gledat suprugu. da se žele vidjet vidjeli bi se srijedom.
2014-12-30
u bih porastao jako broj zarazenih nakon popustanja mjera....sto bi rekao jedan ugostitelj..'sta me briga ako se netko ili neki zaraze u mom lokalu doci ce drugi gosti vazno da radim a i doktori neka rade sto vise pacijenata i oni imaju,zasto ih placamo da sjede'
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
postali ljudi sebicni...samo para boli ga kiki i za zarazene i za krepane od zaraze...'Hocuuuu noviiii bmweeee'
2015-09-08
nije ti baš najbolje.vuksadinare wrote:postali ljudi sebicni...samo para boli ga kiki i za zarazene i za krepane od zaraze...'Hocuuuu noviiii bmweeee'
2014-12-30
..i u austriji novi porast zarazenih nakon ublazavanja...ajd sad ti budi pametan...
2015-09-08
ne idem nikam.vuksadinare wrote:..i u austriji novi porast zarazenih nakon ublazavanja...ajd sad ti budi pametan...
vjerovatno ne bum do slijedeće godine.
autističan sam i dajem krv, plazmu i sl.
boli me kurac za hadezejovce i bosanke slovence.
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VELEBIT 18, ŠTO SMO NAUČILI IZ NAJVEĆE VOJNE VJEŽBE
» Poljski ministar : Francuze smo naučili jesti vilicom
» Sto smo naucili iz primjera Uljanika i Hajduka?Vlasnistvo bez odgovornosti dovodi do kaosa
» Njemacki zastupnik Andreju Plenkovicu - Nista niste naucili od dr.Franje Tudjmana
» Potresna poruka o Alepu od Bošnjaka koji je preživio Srebrenicu: Zar nismo ništa naučili?
» Poljski ministar : Francuze smo naučili jesti vilicom
» Sto smo naucili iz primjera Uljanika i Hajduka?Vlasnistvo bez odgovornosti dovodi do kaosa
» Njemacki zastupnik Andreju Plenkovicu - Nista niste naucili od dr.Franje Tudjmana
» Potresna poruka o Alepu od Bošnjaka koji je preživio Srebrenicu: Zar nismo ništa naučili?
Page 3 of 4